Μια γνωριμία που έληξε σύντομα....
Γεια σας! Θα ήθελα να σας μιλήσω λιγάκι για καποιον άνθρωπο που μόλις χθες 'εβγαλα από τη ζωή μου.
Δεν συνέβη κάτι σοβαρό. Δεν μου έκανε κάτι κακό. Γνωριστήκαμε πριν από εναμισυ μήνα....επικοινωνούσαμε αρκέτα συχνα. Επειδή κατοικεί σε αλλό νησί είχαμε ειδωθεί πολύ λίγες φορές. Δε με έφερε ποτέ σε δύσκολη θέση. Απλά εγώ αποφασισα να κανω πίσω και να μη δώσω καμία ευκαιρία σε αυτή τη γνωριμία να εξελιχθει. Αλλα ας παρουμε τα πραγματα απο την αρχη.
Αυτός ειναι 34 και ειναι χωρισμένος εδω και ενα χρόνο. Έχει ένα 13χρονο γιο ο οποίος μενει μαζί με τη μητερα του...Από ότι μου εκμυστηρεύθηκε γούσταρε πάρα πολύ τότε τη γυναικα του και αποφασισε να την παντρευτει παρόλο το νεαρό της ηλικίας του. Εδω και 2 χρόνια η πρωην του διατηρει εξωσυζηγική σχεση . Αυτό τον πλήγωσε βαθιά σε σημείο που άρχισε να πίνει. Πχ ενα μπουκάλι ουίσκι σε ενα βραδυ! Αυτή τη στιγμή δεν ξέρει τί θέλει από τη ζωή του....βγαινει συνεχεια ξενυχταει..πίνει πινει πινει! Όλα αυτα δεν τα έχω μαθει από αλλού....ο ίδιος μου τα έχει πει! και άλλα πολλά βεβαια που με εκαναν να φοβαμαι λιγακι....
Αν εχει χωρίσει...οριστικά? βρίσκεται στη διαδικασια έκδοσης του διαζυγίου...είναι αποφασισμενος να τη βγαλει απο τη ζωη του. Δεν ήξερα τί να πιστεψω και τί όχι απο όλη αυτην την ιστορια. Στην αρχή ήθελα να γίνω πρωτα φίλη του να δείξω κατανόηση....αλλά τώρα πια το σκέφτομαι.
Από μενα δεν ξεκαθάρισε ποτέ τί ήθελε. Το μόνο που καθε μερα μου έστελνε sms για δει τί κανω....αν ειμαι καλα. Μια φορά θυμαμαι είχε πει..ότι ειναι σημαντικό για αυτόν όλη αυτη η επικοινωνια που εχουμε. Και όμως...προχθες που μιλήσαμε απο τι τηλέφωνο και του ζήτησα να διακόψουμε δεν έδειξε να ενοχλειται. Ούτε θύμωσε! του είπα ότι δεν μπορώ να κανω παρεα με άτομα που εχουν ουσιαστικο προβλημα με το ποτο ,που ειναι μπερδεμενα με τη ζωη τους΄και ότι θελω να παταω καπου στα σίγουρα και πάλι τα δέχτηκε όλα! Μου ευχήθηκε καλή τύχη και όλα οκ. Δεν είχε κατι να πει. Το απόλυτο κενο.
Λυπαμαι πολύ που δεν μπορω να τον βοηθήσω....χλωμό μου φαίνεται να αλλάξει και να θελήσει να ξαναφτιάξει τη ζωή του. Και η πρωην? μπορει να του κανει τη ζωη δύσκολή! Και αν εγώ νιώσω πραγματα για αυτον? Τί θα γίνει μετα...θα γυρίσει και θα μου πει....οκ Christine καλα περασαμε πήρα τη δόση μου αλλα εγω δεν εχω σκοπο να ξαναπαντρευτω? Υπήρχε βέβαια κ το ενδεχόμενο να γινόμουν μια καλη ψυχαναλύτρια. Σε καθε του πρόβλημα θα στρεφόταν σε μενα...εγώ θα έχανα τις ευκαιρίες που θα μου παρουσιάζονταν για σχεση σοβαρη με το να ελπίζω...
Έχω βγαλει άτομα από τη ζωή μου έιτε γιατί δεν μου φέρθηκαν καλα έιτε γιατι υπήρξαν διπρόσωπα. Αλλά αυτό δεν μου έχει ξανατύχει. Εύχομαι να ειναι καλα...να προσεξει καποια στιγμη τον εαυτό του γιατι εχει και παιδί.Να μην καταντήσει ένα ρεμαλι που θα γυρναει απο εδω και από κει τις νυχτες ('οπως λεει και ο ίδιος)χωρις σκοπό επειδή είχε μια αποτυχία στη ζωη του. Άλλοι εχουν περασει πιο δυσκολα. Είναι τόσο νεος ακομη....εγω όμως δε θα μπορεσω να ειμαι ούτε καν φίλη του.