Quote:
Originally posted by Linlin
Αγαπητή Tesorina,
διαβάζω τα μηνύματά σου και σε καταλαβαίνω... Μπήκα διστακτικά στο φόρουμ, είναι η πρώτη φορά που γράφω, σχεδόν δεν το πιστεύω ότι είμαι εγώ... και γράφω για αυτό το θέμα.
Όμως αυτή τη στιγμή το στομάχι μου πονάει από την ποσότητα φαγητού που έφαγα...
Επί 10 μέρες έκανα δίαιτα 1200 θερμίδων, κατέγραφα ό,τι έτρωγα, ώρες ώρες πεινούσα, συγκρατούμουν και ένιωθα καλά.
Αυτή την εβδομάδα αδιαθέτησα και άρχισα να τρώω ψωμί, και μετά λίγο παραπάνω, και λίγο κρέμα... και λίγο ακόμη... και σήμερα έχασα τον έλεγχο...
Δεν έχω κάνει ποτέ εμετό, αλλά έχω προσπαθήσει γιατί αηδιάζω με τον εαυτό μου που δεν έχει αυτοέλεγχο. Δεν έχω πάρει ποτέ καθαρτικά ή διουρητικά, αλλά όλη μέρα, κάθε μέρα έχω εμμονή με το τι τρώω, κοιμάμαι και ξυπνάω με αυτή τη σκέψη.
Είμαι 1,65 και σήμερα 49 κιλά. Πριν ένα χρόνο ήμουν 46,5 και τόσο περήφανη και χαρούμενη. Όλοι μου έλεγαν ότι είμαι τέλεια. Υπάρχουν κάποιοι που με λένε "ανορεξική", αλλά οι περισσότεροι μου λένε ότι έχω "τέλειο σώμα". Και θέλω να είμαι τέλεια σε όλα...
Μήπως από εκεί έρχεται το πρόβλημα; Προς το παρόν δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι κάτι πάει στραβά, αλλά μέσα μου το ξέρω. Το γιατί δεν ξέρω. Και δεν ξέρω επίσης πόσος καιρός θα περάσει πριν δω κάποιον ειδικό. Και τι ειδικό...
Είσαι τυχερή που έχεις κάποιον με στηρίζει. Εγώ ζω μόνη και η οικογένειά μου είναι μακριά. Και ναι, έχω παρατηρήσει ότι παθαίνω κρίσεις όταν είμαι μόνη. Αν και δεν υποφέρω από τη μοναξιά, είμαι καλά.
Αυτά είχα να πω. Απλώς ένιωσα ότι βιώνουμε παρόμοιες καταστάσεις.
Φιλικά,
Linlin
Από αυτό βασανίζομουν ( ή βασανίζομαι ακόμα; ) κι εγώ...Σε καταλαβαίνω τόσο μα τόσο καλά...Τελικά δεν είμαστε και τόσο λίγοι αυτοί που είμαστε σε όμοια κατάσταση...