-
Συνάντηση στην Αθήνα;
Γεια και χαρά! Υπάρχει η διάθεση να κανονίσουμε κάποια συνάντηση στην Αθήνα για την προσεχή εβδομάδα;
Πιθανολογώ πως θα βρίσκομαι στην πρωτεύουσα για δουλειές και αν υπάρχει ενδιαφέρον, νομίζω πως θα ήταν καλό ν' ανταλλάξουμε απόψεις - προβληματισμούς.
-
εγω μπορω παιδια,,,κατα πασα πιθανοτητα μπορω..!
-
Κι εγώ μπορώ!!!Σκόπευα να προτείνω κ εγώ κάτι τέτοιο.Για πότε λέμε;
-
πειτε μου μερα και ωρα και θα προσπαθησω!
-
Και εγώ μάλλον θα μπορέσω και θέλω πολύ να συζητήσω με άλλους που έχουν το ίδιο πρόβλημα...
-
Λοιπόν;Τι θα γίνει με τη συνάντηση;Εσύ Κλεάνθη πότε θα είσαι Αθήνα;
-
Και εγω θα ειμαι αθηνα απο παρασκευη.. Αν βολεψει θα χαρω να σας γνωρισω!
-
Εγώ θα είμαι το Σ/Κ στην Αθήνα σίγουρα, ( εκτός απροόπτου ).Ενδεχομένως, να είμαι και από Πέμπτη αλλά καλύτερα να μιλάμε για αυτό που είναι βέβαιο.
Σχετικά με το μέρος; Tα Μall βολεύουν;Θέλετε κάπου στο κέντρο καλύτερα;
-
Εμένα με βολεύει Mall. Σάββατο απογευμα όμως δεν θα μπορώ έχω να πάω σε κάτι βαφτίσια :/
-
Και εγώ παιδιά μέσα είμαι όταν οριστικοποιηθεί κάτι ενημερώστε!!
-
Ωραια! Σαβκο μπορω οτι ωρα θελετε!
-
Ωραία.Προτείνετε, ο καθένας, που τον βολεύει, καλύτερα, να έρθει.Εγώ ψηφίζω κέντρο, αλλά αν δεν γίνεται αλλιώς θα μπορέσω και στα Μall.Νομίζω, ότι απογευματάκι θα είναι μια χαρά.Ας είναι Κυριακή, για να μπορέσουν όλοι.Πείτε κι εσείς καμιά πρόταση να το κλείσουμε.
Μέχρι στιγμής, άτομα που δήλωσαν την επιθυμία να 'ρθουν:
Εγώ
free
smoke08
jasmine ( εκτός Σαββάτου )
sofia
Myrto
angel_sky ( ενδέχεται να 'ρθει )
-
Κλεάνθη, είτε κέντρο είτε στο Mall,για μένα δεν έχει μεγάλη διαφορά. Νωρίς το απόγευματάκι καλά θα ειναι πιστεύω.
-
ma volevei kai mena gia kyriakh!!...mesa!
-
Αν ειναι νωρις το απογευμα ή ακομα νωριτερα πιθανον να τα καταφερω... Θελω να γυρισω θεσ την Κυριακη αλλα θα προσπαθησω πολυ να ερθω γιατι θελω να σας δω!Για το μερος δεν εχω κανενα προβλημα
-
Μυρτώ τι ώρα σε βολεύει, νωρίς, το απόγευμα;
-
δυστυχως εγω θα δουλευω τελικα το Σαββατο και πρεπει να διαβασω την Κυριακη. αν ειστε στο mall υπαρχει περιπτωση να περασω για λιγο. πως θα γνωριστουμε?
-
και εγω την κυριακη πρεπει να φυγω σχετικα νωρις τελικα για να ειμαι απογευμα-βραδυ πισω οποτε δε θα μπορεσω... κριμα...
-
Για το πως θα γνωριστούμε, δε νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα.Θα μιλήσουμε μέσω u2u για τα περαιτέρω.Το θέμα είναι να κανονίσουμε κάποια ώρα που τους βολεύει όλους.
Μυρτώ ευκαιρία είναι να περάσεις μια βόλτα! :) Ας είναι και μεσημεράκι ή ότι άλλο...
Angel sky ούτε για λίγο δε μπορείς; :)
Δεν ξέρω,προτείνετε κι εσείς τι ώρα θέλετε. :)
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! ΜΕ ΛΕΝΕ ΦΙΦΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΧΤΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΤ ΚΑΙ ΣΑΣ ΘΑΥΜΑΖΩ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΗΚΑ ΟΜΟΙΟΥΣ ΜΟΥ.
-
Φίφη γεια σου κι εσένα.Το θέμα εδώ έχει να κάνει με τη συνάντηση που θα γίνει το ΣΚ στην Αθήνα.Είσαι ευπρόσδεκτη ασφαλώς.
-
ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΠΛΩΣ ΗΘΕΛΑ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΑ,ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΟΥΛΕΥΩ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ.ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΙΣΩΣ ΕΙΜΑΙ ΤΥΧΕΡΗ.
-
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ,ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ.ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΙ...ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ,ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ.ΦΙΛΙΑ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ.
-
Ευχαριστώ πολύ που το σκέφτηκες!Να περνάς καλά και καλή επιτυχία αν κάνεις κάποια προσπάθεια.Φιλιά. :)
-
Κι επειδή εγώ ετοιμάζομαι ν' ανέβω στην πρωτεύουσα προτείνω:
Κυριακή κατά τις 5.( αν κάποιος δε μπορεί το εξετάζουμε )
Μέρη: Θησείο,Μοναστηράκι,Mall ή ότι άλλο θέλετε.( προσωπικά με βολεύει κέντρο, αλλά μπορώ και αλλού )
Αν υπάρχει ακόμα η διάθεση, το κλείνουμε και δεν το κουράζουμε άλλο.Αν όχι...
-
Εγώ είμαι μέσα!!Μπορώ Κυριακή κατά τις 5.Και μένα με βολεύει κέντρο, αλλά θα μπορέσω και για Mall.
-
Και εγώ άνετα μπορώ στις 5 την Κυριακή. Και μένα με βολεύει κέντρο, αν κάποιος δεν μπορεί για Θησείο-Μοναστηράκι ας το πει τώρα... Πώς θα αναγνωριστούμε..? 0.ο
-
Λοιπόν. Κυριακή κατά τις 5 στο Θησείο!
Έξω από το σταθμό του ηλεκτρικού.Στο επάνω μέρος,αφού ανεβούμε στα σκαλιά, προς την κατεύθυνση του πεζοδρόμου.
Λογικά, επειδή είμαι ο μόνος άνδρας καλύτερα να ρθειτε να μου μιλήσετε για να σας γνωρίσω κι εγώ. :) :) :) Συνήθως φοράω τιράντες και μάλλον θα το κάνω κι εκείνη την ημέρα για με πάρει κανείς χαμπάρι!Μην ξεροσταλιάσω ο χριστιανός!
Αν κάποια θέλει τηλ. για να νιώθει πιο ασφάλεια μπορεί να μου στείλει u2u.Επίσης ίσως και να ήταν καλή ιδέα ν' ανταλλάξουμε τηλ ανα δυο, κι ό ένας να ειδοποιήσει τον άλλον.Ότι επιθυμείτε.
-
Τελικά τι θα κάνουμε;Θέλετε να την αφήσουμε την πρόταση για συνάντηση;Υπάρχει η διάθεση;Συμφωνείτε με το μέρος και την ώρα;Αν δεν υπάρχει συμμετοχή ας το αναβάλλουμε...
Ας απαντήσουν αυτοί που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον...
ʼντε γιατί το κουράσαμε το θέμα και βρώμισε...:) :) :)
-
εγω τελικα δεν θα μπορεσω αν και θα το ηθελα πολυ
-
Κυριακή 11 / 3 στις 17 συνάντηση στο Θησείο!
Έξω από το σταθμό του ηλεκτρικού.Στο επάνω μέρος,αφού ανεβούμε στα σκαλιά, προς την κατεύθυνση του πεζοδρόμου.
Έχουμε μαζευτεί τέσσερα άτομα, μέχρι στιγμής.Αναμένουμε για περισσότερο ενδιαφέρον.Μέχρι αύριο το πρωί μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας για να συννενοηθούμε - καθότι αύριο φεύγω για Αθήνα.
Όποιος θέλει λοιπά προσωπικά μου στοιχεία για να βρεθούμε πιο εύκολα, μπορεί να στείλει u2u.
Eυχαριστώ.
ΥΓ : Dress code ----> Ελάτε όπως νιώσετε. :) :) :) Με φόρμα, με πανοπλία, με τουαλέτα, με τσόκαρα...:)
-
Σε περίπτωση που ο καιρός είναι βροχερός, η συνάντηση θα γίνει! :) :) :) Πάρτε ομπρέλες και αδιάβροχα! :)
-
Παιδιά, λυπάμαι πραγματικά πάρα πολύ αλλά δε θα μπορέσω να παραβρεθώ σήμερα...Δυστυχώς, λόγω του επαγγέλματος χρειάζεται μερικές φορές να δουλεύω εκτάκτως και τις Κυριακές.Ήθελα πάρα πολύ να έρθω και ελπίζω να ξανακανονίσουμε κάτι τέτοιο.Ελπίζω να περάσετε τέλεια και περιμένω εντυπώσεις!!!
-
-
Γεια σας από την Αθήνα!Τελικά...μιας και προέκυψε κώλυμα για τους υπόλοιπους,βρέθηκα εγώ με την Jasmine και πήγαμε για καφεδάκι στο Θησείο.
( Η sofia δεν ξέρω αν ήρθε - εμένα δε μου μίλησε καμιά άλλη κοπέλα.:) :) :) )
Περάσαμε ένα δημιουργικό δίωρο με συζήτηση για κοινά θέματα και προβληματισμούς.Η δε Jasmine γλυκύτατη,όμορφη και επικοινωνιακή!
Τα υπόλοιπα δε σας σας τα λέω, για να μάθετε να μην έρχεστε! :) :) :)
Οψόμεθα...για μια νέα συνάντηση στο μέλλον...
-
Κρίμα που δεν ήρθατε... Ήταν καλά και ήταν η πρώτη μου φορά που μίλησα με κάποιον για αυτό και ένιωσα πολύ καλύτερα!! Σήμερα νιώθω πολύ καλά
-
Παιδιά χαίρομαι που έγινε τελικά η συνάντηση παρόλο που δεν ήρθα.
Όλη την προηγούμενη εβδομάδα έλλειπα εκτός Ελλάδας και δεν μπόρεσα να έρθω.
Ελπίζω σε μια δεύτερη όμως
-
Την επόμενη εβδομάδα ( μετεκλογική ) θα ανέβω στην Αθήνα.Αν κάποιος/α έχει διάθεση και χρόνο ν' ανταλλάξουμε απόψεις μπορούμε να κανονίσουμε μια συνάντηση.
Ευχαριστώ.
-
μετεκλογικά θα είμαι σχετικά πιο χαλαρά... λιγότερη δουλειά αλλά και πάλι όχι 8ώρο και κάτι σεμιναρια... κανονίστε αν είναι πότε βολεύεστε και πείτε που και πότε
-
Kammene?
Τί γίνεται εδώ?Που είναι οι τελευταίες μας συσζητήσεις?Καλά εγώ σήμερα το πρωί έγραψα και εξαφανίστηκαν?