Printable View
Καλως ηρθες Ελενη!!!
Και σου λεω με το πρωτο να σταματησεις εδω αυτο το χαζο που σε επιασε λογω των κιλων σου.
Συστηνομαι :με λενε Μαρινα και ημουν 155 κιλα και τεδω και μια εβδομαδα ειμαι 148.8 σημερα το πρωι.
Βλεπεις οτι σιγουρα δεν εισαι μοναδικη και το μονο που θα καταφερεις με την ηττοπαθεια που σε επιασε ειναι να κανεις χειροτερα τα πραγματα.
Πρωτα ανεβα στην ζυγαρια.Μην την φοβασαι.Δεν μπορει να μας κανει τιποτα.Και μετα σκεψου πως θα μπορουσες να μπεις σε ενα προγραμμα η πια ειναι η λυση που θελεις γιανα απαλλαγεις απο τα κιλα που θελεις .
Και ολα αυτα βεβαια με την βοηθεια ολων μας.
Αυτο που πρεπει να καταλαβεις ειναι οτι ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ ΣΟΥ και οτι ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ!!!
Θα δεις ποσο καλυτερα θα ειναι τα πραγματα εαν το αποφασισεις .
Περιμενω νεα σου.
ΦΙΛΙΑ!!
ΛΕΝΑΚΙ ευχαριστω για το μυνημα.
Μην εξαφανιζεσαι βρε κουκλα μου!!
Νομιζω οτι εισαι πολυ χαλια ψυχολογικα ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ.
ΦΙΛΙΑ!!!
Εδω ειμαι κι εγώ σήμερα είμαι καλύτερα δεν πρόκειται να σας αφήσω είστε τα νέα μου φιλαράκια πιά
Mπραβο λενακι!!!
Πες νεο!!
αποφασισες κατι?
Φιλια!!!
όχι ακόμη θα πάω να δώ κάποιο γιατρό για αρχή και μετά να δώ πως θα βρώ τα χρήματα γιατί δεν εχω ασφαλεια δυστηχώς μπορείς να μου δώσεις το τηλ του γιατρού σου μήπως?
Εισαι απο θεσσαλονικη η απο καπου γυρω?
ΑΠΟΣΤΟΛΑΤΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ
ΤΗΛ.6944636436
ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙς ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ .
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΚΡΗ.
ΦΙΛΙΑ!!!!
ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΠΕΣ ΣΤΟ CHAT NA MILHSOYME
ΦΙΛΙΑ!!
dexa δε νομίζω ότι είναι σωστό να δίνεις δημοσίως αριθμό κινητού και προσωπικά δεδομένα γιατρών.Αν θες να το κάνεις αυτό στείλε στον ενδιαφερόμενο pm.
Κλεανθη μου ζητηθηκε να το κανω.
Φανταζομαι να μην πιστευεις οτι μαζευω πελατες για τον γιατρο μου.
Αλλωστε εαν ειχα τετοιο σκοπο μεχρι τωρα θα ειχε φανει.
Και στην τελικη κλεανθη η απαντηση αφορουσε το λενακι και κανεναν αλλο.
ΦΙΛΙΑ!!!
Το ότι σου ζητήθηκε, δεν αποτελεί δικαιολογία.
Απλώς σου εξηγώ ότι δεν είναι σωστό να δίνεις προσωπικά δεδομένα δημοσίως.Δεν το λέω από την πλευρά ότι κάνεις διαφήμιση.
Φαντάζεσαι τι θα γίνει αν ξεκινήσουμε να γράφουμε αριθμούς κινητών ειδικών,φίλων, γνωστών κτλ στο φόρουμ;
Νομίζω πως πρέπει να επεξεργαστείς το μήνυμα και να σβήσεις τα προσωπικά στοιχεία.Στείλε pm στο μέλος που θέλει λεπτομέρειες.ʼλλωστε,όπως λες, εφόσον η απάντηση αφορούσε το Λενάκι και κανέναν άλλον, τότε γιατί είμαστε υποχρεωμένοι να το βλέπουμε κι εμείς;
Δεν εισαι υποχρεωμενος κλεανθη ουτε να το δεις ουτε να το επεξεργαστεις ουτε νασε προβληματισει.
Το επελεξες να το δεις και να σταθεις σ'αυτο το μυνημα.Θα μπορουσες απλα να το προσπερασεις.
ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!
οκ παιδακια..ολα καλα!...απλη παρατηρηση του κλεανθη ..φιλακια!
καλησπέρα σε όλους ίσως ήταν δικό μου λάθος που το ζήτησα δημόσια αλλα δεν μπορούσα για κάποιο λόγο να στείλω u2u στη dexa μου εβγαζε ότι είναι κενό το μύνημα μου ίσως κάτι κάνω λάθος ..anyway τώρα το έγραψα dexoula μπορείς να το βγάλεις μην δημιουργηθεί πρόβλημα
στό άλλο ερώτημά σου μένω θεσσαλονίκη εδώ και 6 χρόνια αλλά δεν είναι η καταγωγή μου απο δω
δεν είδα ότι είσαι online να μπω στο chat sorry κοριτσάρα μ
Kαλημερα λενακι!!!
Ολα καλα μην στεναχωριεσαι!
Εδω ολοι ειμαστε για να βοηθαμε ο ενας τον αλλο.
Αλλωστε μεγαλοι ανθρωποι ειμαστε.
Περιμενω νεα σου!!
ΦΙΛΙΑ!!!!
LENAKI75 χαθηκες!!!!
Που εισαι βρε παιδι μου????
Περιμενω ακομα τα νεα σου.
Τι εγινε με γιατρο?
Βρηκες?
Περιμενω!!!!
ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!1