ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΥ ΜΕΡΑ.ΝΟΙΩΘΩ ΧΟΝΤΡΗ,ΑΣΧΗΜΗ,ΗΛΙΘΙΑ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΗ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ.ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ,ΔΙΑΙΤ ΟΛΟΓΟ,ΨΥΧΟΛΟΓΟ Ή ΜΗΠΩΣ ΕΝΑΝ ΠΑΠΠΑ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ;ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ,ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ!!!!
Printable View
ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΥ ΜΕΡΑ.ΝΟΙΩΘΩ ΧΟΝΤΡΗ,ΑΣΧΗΜΗ,ΗΛΙΘΙΑ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΗ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ.ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ,ΔΙΑΙΤ ΟΛΟΓΟ,ΨΥΧΟΛΟΓΟ Ή ΜΗΠΩΣ ΕΝΑΝ ΠΑΠΠΑ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ;ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ,ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ!!!!
Σοφη τι επαθες?
Τι αναλαμπη ειναι αυτη?
Στο chat τωρα!!!!!!!!!!
ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!!!
dexa, σε περιμενω στο chat
ΣΟΦΗ αυριο με την δυναμη του φεγγαριου!!!!!!!!
Μην μασας!!!
Κανε τα ψωνια σου με την ησυχια σου και θα εισαι η πιο ομορφη ,γιατι κουκλα μου εχεις ενα μεγαλο προτερημα ετσι και αλλιως.
ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!!Οποτε η λογικη συνεχεια ειναι και μια πανεμορφη γυναικα με ενδιαφερον!!!!!!!
Περιμενω νεα σου .
ΦΙΛΙΑ!!!!!!!
Σοφη δεν εισαι μονο εσυ που νιωθεισ τοσο χαλια!!!
Πιστεψε με!!!!!!!!
ΦΙΛΙΑ!!!!!!!
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΒΡΕ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ;ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙΣ!!!!!ΟΛΑ ΚΑΛΑ;
γιατι dexaki ?..δεν εισαι καλα?..σημερα και εγω σκατα ειμαι...σορρυ παιδακια..μαλλον ειναι γενικο φαινομενο!
Σοφη δυσκολες οι μερες!!!!!!!!
Θελω να φαω τα σιδερα!!!!!!!!!
Με το ζορι κρατιεμαι ,απλα προσπαθω η ζημια να ειναι οσο πιο λιγη γινεται!!
Αυτες οι μερες του μηνα ειναι ΒΑΣΑΝΗΣΤΗΡΙΟ!!!!
ΘΕΛΩ 2 ΚΙΛΑ ΠΑΓΩΤΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑ!!!!!!!!!!1
ΘΕΛΩ 2 ΚΙΛΑ ΠΑΓΩΤΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑ??????????
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ 2 ΚΙΛΑ ΠΑΓΩΤΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑ..............................
ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΘΕΛΩ 2 ΚΙΛΑ ΠΑΓΩΤΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑ...??!!!
ΘΕΛΩ...????
Ε..???
ΦΙΛΙΑ!!!!!!!
DEXA KΡΑΤΗΣΟΥ.............ΣΕ ΔΙΑΤΑΖΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!!ΕΣΕΝΑ ΕΧΩ ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ,ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΟ ΧΑΛΑΣ,ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ !!!!!!!
Σοφη τελικα δεν εφαγα 2 κιλα παγωτο σοκολατα!!!!!!!!
Αλλα εφαγα 2 κομματακια τομπλερον σοκολατα!!!!!
Και το ευχαριστηθηκα!!!
Σημερα ζυγιστικα εχασα 400 γρ.Την κοβεις την φλεβα η οχι????Ρωταωωωωω!!!!!!!
Φαινεται απο την αγωνια εκαψα θερμιδες!!!!
Σοφη ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ!!!!!
Δεν θα το βαλουμε κατω!!!
Φετος το καλοκαιρι θα χασω τουλαχιστον αλλα 20 -25 κιλα!!ΤΕΛΟΣ!!!
Και οπως ειπαμε θα κανουμε τον συλλογο που θα λεγεται''ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΩΝ!!''
ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!1
να γινω η προεδρος σας ?
γερα και με τσαμπουκα κοριτσια...
το παγωτο ειναι μπλιαχ...
αντισταθειτε............
φιφικα μου τι καθοδος ειναι αυτη??...μπραβο κοριτσακι μουυυυυυ......χαιρομαι πολυ για σενα!..τι τρως?..ακριδοζουμο?..:P....αντε στυλακι σε ενα δυο μηνες!...στο ευχομαι ολοψυχα γιατι αγωνιζεσαι!...και σου αξιζει!τι σφιξιμο εχεις?
Εγω θα σου πω free!!
Μονο 4 cc.Και αυτα τα εκανε την τελευταια εβδομαδα!!!!!!!
Με 3cc εχασε τα 28 κιλα!!!!!!!!!1
Και ρωταω:Δεν ειναι η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΟΥ????ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΦΙΚΑ!!!!ΕΙΣΑΙ ΕΙΔΩΛΟ!!!!!!!!ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ!!!!!
ΦΙΛΙΑ!!!!!!!1
ΜΠΡΑΒΟ FIFIKA!!!!!ΣΤΕΦΕΣΑΙ ΑΞΙΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!ΣΕ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΥΠΕΡΒΑΡΟΙ ΘΝΗΤΟΙ!!!!!!!!ΖΗΤΩ ΣΤΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ!!!!!!!
Κοριτσια με συγκινειτε αφανταστα......
σας ευχαριστω πολυ πολυ πολυ ..........
πολλα φιλια σε ολες και καλη επιτυχια...μην παρετε τα ματια σας απο το στοχο σας.
ολα ειναι στο μυαλο μας...θα τα καταφερουμε!!!!!
free... σε λατρευω κοριτσακι μου...
dexa...ιντερνετ-κολλητη φιλεναδα μου...
Σοφη...τα σεβη μου...σε περιμενουμε στο κλαμπ των δαχτυλιδιων...
Αγαπητή fifika, καταλαβα καλα ή με γελούν τα ματια μου;;;; Εχασες μεσα σε 4 μηνες σχεδον 30 κιλά;;; Επειδή συντομα θα χειρουργηθώ, μπορεις να μου πεις τι τρως;;Πεινας; Ποσα κιλα ησουν αρχικα;
Oxi vm δεν σε γελουν τα ματια σου.Εχασα 31 κιλα σε 4 μηνες και 13 μερες.
Φυσικα και πειναω απλα τρωω λιγο γιατι χορταινω ευκολα.Τρωω απο ολα.Ημουν 106 κιλα.
Να θυμασαι ομως πως παιζει ρολο ο μεταβολισμος,το αν κανεις καθιστικη ζωη και αλλα πολλα.
Ο καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος.
Θα βαλεις δαχτυλιδι? ποτε και με ποιον γιατρο?
Καλη επιτυχια....
fifikaaaa!!!!!!!!!!!!!
Φιλη μουουου!!!!!!!!!
Εχει σοκαριστει κοσμος βρε παιδι μου ,με την περιπτωση σου!!
Και που να την δειτε.Εχασε 31 κιλα εγινε 75 και μοιαζει και για 60!!!!!!!!!
Πρεπει να μπει φωτο πριν και μετα οπωσδηποτε!!!!
ΦΙΛΙΑ!!!1
και γω σε λατρευω φιφικα μου..εισαι αξια και σου αξιζει πολυ αυτο που βλεπουμε ολες...31 κιλα...τελειοοοοο!....αξιζει ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!...
bravo φιφικα!!!
τα πας καταπληκτικα!!
εισαι ηδη πολυ κοντα στον στοχο σου , αλλα και ανεξαρτητως στοχου, εισαι ηδη "μια χαρα" οποτε μπορεις να θεωρεις οτι εφτασες !!!!
FIFIKA,ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΝΤΡΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ,ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΖΗΛΕΨΟΥΝ ΤΑ ΒΟΥΝΑ(ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΩ ΔΕ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΣΜΑ ;)ΧΑ!ΧΑ!ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΑΝΤΡΕΣ ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ!!! ΟΜΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΛΙΓΟ ΒΡΕ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ,ΕΜΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΣΕ ΦΤΑΣΟΥΜΕ;;;;;;;;;;;;;;;;ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΣΑΙ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΑΣΤΗ!!!!!!!!!
καλημερα....
ευχαριστω πολυ 2sweet2b4go10!!!!
Aχ Σοφη μου.......ειναι η πιο ωραια κατηφορα ever!!!
Θα το διαπιστωσεις κι εσυ οταν με το καλο φορεσεις το δακτυλιδακι σου!!!
πολλα φιλια!
ΣΟΦΗ γειααααααααα!!
Λοιπον εχουμε και λεμε σοφη ,συμφωνα με το φενγκ σουι:
Εσυ εισαι τιγρης, το στοιχειο σου ξυλο,το χρωμα σου πρασινο ,η κατευθυνση σου η ανατολη και το τριγραμμα σου ΚΕΝ.
Ο αντρα σου ειναι προβατο ,το στοιχειο του ξυλο ,το χρωμα του πρασινο,η κατευθυνση του ανατολη και το τριγραμμα του ΚΕΝ.
Μηπως το ειχες απορια εαν ταιριαζατε????ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!!!
ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ανηκει στα σπιτια της ανατολης.Αυτο σημαινει μεσα στο σπιτι σου πρεπει να κυριαρχει το στοιχειο του νερου του ξυλου και της φωτιας.(θα στο εξηγησω αλλη φορα).
Επισης σημαινει οτι το σπιτι σου μπορει να βελτιωθει εαν χρησιμοποιησεις αντικειμενα που ανηκουν σ'αυτα τα στοιχεια οπως ενυδρεια .συντριβανια,μικρες βρυσες,γλαστρες με φυτα,φρεσκα λουλουδια,και φωτεινα χρωματα(και αυτο θα στο εξηγησω)μπορει να βελτιωση το φενγκ σουι του σπιτιου σου.
π.χ ενα σπιτι ΚΕΝ πρεπει η εισοδος του να βλεπει ΝΔ και το πισω μερος ΒΑ.
Ενα θα σου πω .Εαν θυμασαι ειμαι νερο και ο αντρα μου φωτια.
Στο φενγκ σουι τα στοιχεια ειναι 5.
ΦΩΤΙΑ
ΓΗ
ΜΕΤΑΛΛΟ
ΝΕΡΟ
ΞΥΛΟ
Αυτα ετσι οπως στα γραφω φαντασου να ειναι με αυτη την σειρα σε ενα κυκλο.
Λεγεται ο κυκλος της παραγωγης.(υπαρχει και της καταστροφης.)
Η ΦΩΤΙΑ ποτιζει την γη ,απο την ΓΗ παιρνουμε μεταλλο,το ΜΕΤΑΛΛΟ ρευστοποιηται ,γεγονος που θυμιζει το νερο,το ΝΕΡΟ τρεφει το ξυλο,ΤΟ ΞΥΛΟ καιγεται και δημιουργει την φωτια.
Προσπαθησε να βαλεις τα στοιχεια μας στην σειρα (για τους 4 μας μιλαω).
ΕΚΠΛΗΞΗ!!!!!!!!!Το καταλαβες???
Ησυνεχεια αλλη φορα.
Ειναι μια ωρα δυσκολη.
ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!
Σοφη ελπιζω να μην χασεις το κομπιουτερ!!!!!
Ευχομαι να μπορεσεις να τον παρεις.
Ας ελπισουμε οτι δεν θα χαθουμε!!!!!
ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!