-
Allalum !!!
Καταρχήν συγχαρητήρια για την υπέροχη ομάδα του έχετε. Διαβάζω τα μηνύματα σας σχεδόν ένα χρόνο. Δίσταζα όμως να γράψω και εγώ κάτι. Ισως γιατί πίστευα ότι εγώ δεν χρειάζομαι βοήθεια θα τα καταφέρω μόνη μου. Tελικά όμως χρειάζομαι βοήθεια. Λίγα πράγματα για μένα: είμαι 39 ετών, μητέρα 2 μικρών παιδιών, εργαζόμενη, 1.66, 89 κιλά (ούτε καν 90). Τα κιλά αυτά τα έχω εδώ και 4 περίπου χρόνια. Σε όλη την υπόλοιπη ζωή μου ήμουν 63-72 (63-66 το καλοκαίρι 69-72 το χειμώνα) έχω πάει και μία φορά 59 και ΠΕΤΑΓΑ ΣΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ και μία 76. Θεωρούσα πάντα ότι ήμουν πολύ χοντρή, που να ξέρω ότι υπάρχουν και χειρότερα. Τώρα νομίζω ότι είμαι τέρας. Είμαι επίσης αρκετά όμορφη , αρκετά γυμνασμένη, αρκετά αναποφάσιστη και αρκετά αναβλητική. Εχω δοκιμάσει τα πάντα, Weight Watchers, διαιτολόγους, Xenical, μηχανήματα δονήσεων. Κάθε φορά μία νέα ελπίδα και σιγουριά για επιτυχία. Στο διάστημα αυτό των 4 ετών έχω χάσει 10 κιλά και τα έχω ξαναπάρει. ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ ότι υπάρχουν μέρες που κάνουμε δίαιτα και πηγαίνουν όλα ρολόι στη ζωή μας και υπάρχουν μέρες που αφού τη χαλάσαμε λίγο ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΙΣ ΓΟΥΡΟΥΝΙΕΣ γιατί απ? αύριο θα ξεκινήσουμε κανονικά, ΚΑΙ ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ.... Νομίζω ότι κάτι έχει το μυαλό μου και δεν μπορώ με τόσα μέσα Διαιτολόγος, Xenical, μηχανήματα δονήσεων να χάσω τα κιλά που θέλω. Μα δεν έχω καθόλου ΘΕΛΗΣΗ... τι να πω?
Σας ζάλισα και αύριο ελπίζω να ξαναρχίσω την προσπάθεια, και ελπίζω να την κρατήσω έστω για λίγο για να αρχίσω να παίρνω μπρος. Ολη μου η ζωή περιφέρετε γύρω από τα ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΙΤΑ....λυπηρό θα έλεγα.... αλλά πραγματικό. Νομίζω ότι τελικά τα γράφω όλα αυτά για να τα ακούσω πρώτα εγώ. ΘΑΥΜΑΖΩ μερικούς από εσάς για το κουράγιο σας και για αυτό που δίνετε στους άλλους. Ευχαριστώ για την παρέα που μου κάνετε τόσον καιρό χωρίς να το ξέρετε. Να?στε όλοι καλά και εύχομαι να τα ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ.
-
Allalumaki γειά σου και καλώς ήρθες!
Λοιπόν κάνεις μια πολύ σωστή παρατήρηση όσον αφορά την τάση που έχει κανείς να παρατάει ουσιαστικά τη δίαιτα επειδή έκανε ένα μικρό παράπτωμα. Κι έχω να σου πω το εξής, μου συνέβαινε κι εμένα παλιά και συμβαίνει νομίζω στους περισσότερους. Αυτό που πρέπει όλοι μας να σκεφτόμαστε μετά από μια μικρή βλακεία που κάναμε και φάγαμε κάτι παραπάνω είναι: ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΩ. Δηλαδή μπορεί να έκανα αυτό το λάθος αλλά ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΩ κι όχι να χειροτερέψω τα πράγματα. Κάνε τη δίαιτά σου για μια βδομάδα και μετά την απώλεια έστω και μισού κιλού κιλού θα συνειδητοποιήσεις οτι αισθάνεσαι καλύτερα. Αν φας κάτι παραπάνω μη φας και 15 σουβλάκια μετά αλλά φάε λίγο λιγότερο την επόμενη μέρα και θα δεις που όλα θα σου φαίνονται πολύ όμορφα. Η δίαιτα είναι κάτι που κάνουμε για τον εαυτό μας, για να λάμπουμε και εσωτερικά και εσωτερικά.
Καλή αρχή λοιπόν :-)
-
Γειά σου adespoto!!!!!!!
Ευχαριστώ που μου απάντησες, έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά
δεν έχω καταφέρει ποτέ να το κάνω, δηλαδή να χαλάσω
τη δίαιτα και να πω, ΟΚ δεν πηράζει προχωράμε....
Αν το κάνω ποτέ νομίζω ότι θα τα καταφέρω να χάσω
τα κιλά μου.......
-
Πες μου κάτι για σένα, είσαι νέο μέλος απ' ότι βλέπω,
έχεις καταφέρει ποτέ να το κάνεις να χαλάσεις δηλαδή
τη δίαιτα και να προχωρήσεις σαν να μη συμβαίνει τίποτα ?
-
Εγώ είμαι στην τρίτη προσπάθεια. Ξεκίνησα δίαιτα τον Νοέμβρη, έχασα γύρω στα 9 κιλά μέχρι το Φλεβάρη-Μάρτη κι από τότε όλο κάτι συνέβαινε και τα ψιλοάφηνα, χωρίς όμως να παίρνω κιλά. Αποφάσισα λοιπόν από σήμερα να τελειώνω και να μην ξαναέρθω σε αυτήν την κατάσταση, τουτέστιν να χάσω και τα υπόλοιπα 16 κιλά για να έρθω στο επιθυμητό μου βάρος.
Παλαιότερα μου συνέβαινε αυτό που λες. Π.χ. μπορεί να αισθανόμουν κουρασμένη και να έτρωγα μια σοκολάτα ή να ήμουν πολλές ώρες εκτός σπιτιού και να έτρωγα κάτι απ'έξω και μετά να τα παρατούσα με το σκεπτικό οτι τα χάλασα όλα. Τα 9 κιλά που έχασα όμως δεν τα έχασα με αυτή τη λογική. Μπορεί κάποια μέρα να έτρωγα κάτι παραπάνω αλλά τις επόμενες μέρες συνέχιζα σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Και έβλεπα οτι στο τέλος της εβδομάδας μπορεί να μην είχα χάσει 2 κιλά αλλά 1 ή μισό το είχα χάσει. Καλύτερα μείον μισό λοιπόν παρά συν μισό που θα έπαιρνα αν συνέχιζα να τρώω παραπάνω. ʼσε δηλαδή που δε σταματούσα και τη δίαιτα.
Τώρα σκοπεύω να συνεχίσω και θα συνεχίσω. Βαρέθηκα να κρύβομαι πίσω από φαρδιά ρουχα και ελαστικά τζην. Βαρέθηκα και να πληρώνω χρυσά τα ρούχα μου και να μην περνάω ούτε απ'έξω από κάποια καταστήματα, να με κοιτάνε περίεργα όταν φοράω κάτι εφαρμοστό και να ακούω πικρόχολα σχόλια από "καλούς" συγγενείς. Είναι κάτι που το αξίζω και είναι κάτι που θα το προσπαθήσω.
Ουφ, τα είπα και ξεθύμανα!
-
ΜΠΡΑΒΟ, κατ' αρχή που διατήρησες τα 9 κιλά που έχασες...
Μου φαίνεσαι αποφασισμένη και νομίζω ότι θα τα καταφέρεις,
πόσα κιλά είσαι τώρα? Αυτό που είπες για τα ρούχα είναι μεγάλη αλήθεια, σήμερα θα πάω για ψώνια, γιατί το ΣΚ έχω κάτι υποχρεώσεις. Οσο σκέφτομαι ότι θα δώσω 50 Ευρω για μία μπλούζα που τελικά δεν θα είναι και του γούστου μου, τρελαίνομαι. Πλέον πάω για ψώνια μόνο απ΄ανάγκη και όχι γιατί θέλω. GO ON και σε λίγο θα ψωνίζεις από όπου θέλεις...
-
Είμαι 72 και πρέπει να φτάσω στα 56 ενώ ξεκίνησα από τα 81,5 το Νοέμβρη.
Εσύ πόσα πρέπει να διώξεις;
-
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ! ΤΟ ΧΕΙΡΙΤΕΡΟ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΦΙΛΟΙ"ΝΤΥΣΟΥ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΜΟΝΤΕΡΝΑ,ΝΕΑ ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΣΑΙ!".ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΟΜΩΣ;ΟΤΙ ΦΟΡΑΩ ΦΑΡΔΥΑ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ¨"ΚΑΛΛΗ ΜΟΥ;"ΜΑ ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΧΡΥΣΗ ΜΟΥ;ΣΤΡΑΠΛΕΣ ΚΑΙ ΜΙΝΙ; ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ Η ΑΤΑΚΑ:ΣΥΓΓΝΩΜΗ,ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΡΟΥΧΑ ΣΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΣΑΣ!!!!!!!ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟ!!!!!
-
ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ .ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ!ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!
-
κοριτσια συνεχιστε δυναμικα και ολα θα πανε καλα!..allalumaki ξερω πολυ καλα τι εννοεις..ξερω πολυ καλα πως ειναι ολα αυτα που περιγραφεις, αλλα μπορεις να τα καταφερεις..ολοι μας διαθετουμε δυναμη ψυχης..μην τα παρατας..ειμαστε εδς για οποιαδηποτε αναποδια!φιλακιααα!ααα, και καλως μας ηρθες!
-
ALLALUMAKI καλως ηρθες!!!!!
Πρεπει να σου πω οτι σε σχεσει μεπολλες αλλες περιπτωσεις η δικη σου ειναι σε πολυ καλυτερη μοιρα.
Μεχρι τα 39 τα κιλα τα οποια επαιζαν πανω κατω δεν ειναι πολλα σε αριθμο.
Τα 4 τελευταια χρονια διατηρεις τα ιδια κιλα.πολυ καλο και αυτο.
Το σωμα σε αριστη κατασταση καθως και η υγεια σου απο οτι καταλαβα.Τελειο αυτο!!!!!!!!
Τα υπολοιπα στα οποια αναφερεσαι ειναι λιγο πολη η ρουτινα ολοννων εδω μεσα που διαρκει για αλλους πολυ για αλλους λογο και για καποιους παρα πολυ(οπως εγω!)!!.
Αυτο που καταλαβα εγω ειναι οτι ναι μεν χρειαζεται αποφαση και να το βαλουμε καλα στο μυαλο μας για να κανουμε διαιτα και να την κρατησουμε,αλλα η αληθεια ειναι οτι χρειαζεται και συμπαρασταση οπωδηποτε!!!Ειναι απο τα πιο βασικα!!!!!
Ευχομαι εδω μεσα να βρεις αυτο το κατι που θα σε βοηθησει αυτη την φορα να πετυχεις τον στοχο σου.
Περιμενω νεα σου.
ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!1
-
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ, μου φαίνεται που απαντήσατε, νόμιζα ότι δεν θα μου απαντούσε κανένας, dexa διαβάζω την αλληλογραφία σου πολύ καιρό και είμαι πολύ χαρούμενη που απάντησες, adespoto ευχαριστώ που έκανες την αρχή, είμαι 89 και θέλω να χάσω 25 να φτάσω τουλάχιστον 64 εκεί που ήμουν για πολύ καιρό και μετά βλέπουμε.... έχω πολύ δρόμο μέχρι εκεί. Σόφη διάβασα το βιογραφικό σου και σκεφτόμουν να σου γράψω σήμερα το πρωί γιατί έχουμε πολλά κοινά. Σήμερα το πρωί το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να έρθω στο γραφείο να δω τα μηνύματα μου. Μου έγραψε κανένας? ΛΟΙΠΟΝ ξεκίνησα σήμερα πάλι με το ταπεράκι μου και τη σαλατούλα μου για το γραφείο λίγο κάπως ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ HAPPY!!!!! KAI ΘΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΩ ΣΗΜΕΡΑ, το απόγευμα έχω και γυμναστήριο.... Εύχομαι καλή προσπάθεια σήμερα και σε σας.....
-
free, ευχαριστώ για το καλωσόρισμα, την προηγούμενη εβδομάδα σκεφτόμουν μέχρι και μπαλονάκι να βάλω αλλά με τόσα που διάβασα εδώ για το μπαλονάκι απογοητεύτηκα, καλύτερα όμως νομίζω ότι 25 κιλά μπορούν να χαθούν με μία σταθερή προσπάθεια. Οταν πήγαινα στα Weighth Watchers ήταν μία κοπέλα που είχε χάσει 56 κιλά, τι στο καλό δεν έχουμε καθόλου θέληση εμείς πια.......ΝΑΙ ΕΧΟΥΜΕ!!!!!!!!!
Παίρνει κανείς Xenical ?
-
Καλημερα,allalumaki.Xαιρομαι που μπηκες στην ομαδα μας και θα δεις κι εσυ οπως κι εγω οτι δεν ειμαστε οι μοναδικοι στον κοσμο που εχουμε αυτα τα προβληματα.Πρωτα τα εβλεπα ολα βουνο:οτι εγω μονο νιωθω τοσο χαλια ,πως καταντησα ετσι,τι σκεφτονται οι αλλοι για μενα(η κλασσικη ατακα:εσυ ησουν πολυ ωραια κοπελα,γιατι αφησες ετσι τον εαυτο σου;),δεν προκειται ποτε να τα καταφερω.Τωρα,οχι οτι ξεκινησα να προσεχω την διαρτοφη μου,αλλα τουλαχιστον ,νιωθω πολυ καλλιτερα με ολους εσας εδω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!φιλακια ,θα τα πουμε μετα............
-
γεια σου και από εμένα!
καλή συνέχεια και μη το βάζεις κάτω!
-
Γεια σας, και πάλι....
Ευτυχώς που βρήκα την παρέα σας και διαβάζοντας τα μηνύματά σας δεν νοιώθω ότι μόνο εγώ εχώ το πρόβλημα του βάρους. Εχω αρχίσει αυτή την εβδομάδα να προσπαθώ να προσέχω τη διατροφή μου και όχι να λεω ότι κάνω δίαιτα, γιατί αυτό τον τελευταίο καιρό δεν πιάνει. Πήγα για ψώνια από ανάγκη γιατί δεν είχα τη να βάλω και γύρισα με 2 μπλούζες, ένα παντελόνι και πολύ στεναχώρια μιας που πια δεν μου αρέσουν τα ρούχα που ψωνίζω (XXL). Εχω αρχίσει να ζηλεύω τα παιδιά εδώ που βάζουν δακτυλιδάκι και χάνουν κιλά.
Καλή Προσπάθεια!!!!!!!!!!!!!!!
-
Allalumaki όλα καλά θα πάνε, μην ανυσηχείς και μην κολλάς σε τίποτα. Απλά σκέψου οτι σε κάποιον καιρό θα φοράς ο,τι ρούχα θέλεις και θα αισθάνεσαι απίστευτα όμορφα :-)
-
αllalumaki ο ασπρος συφουνας!!!!!11
Ποτε μπηκες στο chat ποτε βγηκες χαμπαρι δεν πηρα!!
Τα νεα σου?
ΦΙΛΙΑ!!!
-
Γεια σου dexaki,
μου είσαι πολύ συμπαθείς από την αλληλογραφία σου που διαβάζω τόσον καιρό (από το Σεπτέμβριο), σε φαντάζομαι λίγο allegro τύπο, με πολύ χιούμορ και πολύ αγαπητή στους δικούς σου. Εγώ μία μέρα κάνω δίαιτα κατά γράμμα και χτυπιέμαι στα vibration μηχανήματα και μία μέρα τα κάνω ALLALUM!!! Μόνιμη κατάσταση τα τελευταία 4 χρόνια στη ζωή μου. Εσύ όμως απ΄ ότι διαβάζω είσαι μία χαρά με το δακτυλιδάκι σου. Είμαι σίγουρη ότι σε λίγο καιρό θα φοράς στενό ΚΟΛΛΗΤΟ τζιν. Σε ζηλεύω που βρήκες το κουράγιο να το κάνεις.
ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!!!!!!!!!!! ΣΝΙΦ, ΣΝΙΦ...