δεν ξερω απο τί πάσχω ... αλλά σίγουρα δεν είμαι φυσιολογική
Καλημέρα,
Βρήκα το site και διαβάζοντας κάποια πράγματα περί βουλιμίας διαπίστωσα ότι έχω σχεδόν όλα τα συμπτώματα.
Η διάθεσή μου εξαρτάται από τα κιλά μου. Ακόμα και όταν περιμένω να αδιαθετήσω, και ξέρω ότι το βάρος μου αυξάνεται λόγω των υγρών που κατακρατώ, γίνομαι ένα ράκος ψυχολογικό. Ξεσπάω σε τρομερά νεύρα και κατάθλιψη.
Όλη μου η ζωή είναι τα κιλά. Όλη η αυτοεκτίμησή μου εξαρτάται από τα κιλά. Έχω μια θαυμάσια ζωή. Υπέροχο σύντροφο που τον παντρεύομαι σύντομα, καλή και ξεκούραστη δουλειά, πολλά χόμπι, ταξιδεύω πολύ συχνά, διασκεδάζω όσο περισσότερο μπορώ, καλή και υγιή οικογένεια... η ζωή μου είναι γλυκιά όσο ποτέ. και όμως .... τους τελευταίους 2 μήνες έχασα 7 - 8 κιλά και μπόρεσα να αγοράσω και να φορέσω ρούχα που ούτε το φανταζόμουν. Έχω 1.57 ύψος και είμαι 47 Κιλά. Ζώ όμως έναν συνεχή εφιάλτη, με πιάνουν κρίσεις και τρώω όσο περισσότερο μπορώ, μετά κάνω εμετό. Ακόμα και όταν τρώω λίγες θερμίδες πέρνω σχεδόν καθημερινά υπακτικά και πολύ συχνά διουρητικά. Έκοψα ως και το αλάτι για να μην κατακρατώ νερό. Πριν ανέβω στη ζυγαριά κάθε πρωί κάνω τον σταυρό μου. Ζω μια δεύτερη πραγματικότητα παράλληλα με αυτήν που φαίνεται.... Τί να κάνω .... πώς θα σταματήσω αυτό το πράγμα ... Αυτή η ακατάσχετη λαιμαργία και οι ενοχές. Είμαι τόσο ευτυχισμένη και κάνω τον ευατό μου δυστυχισμένο.