-
ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΑ??
λοιπόν θέλω να ξεκινήσω μια δίαιτα που στην αρχή θα χάσω πολλά κιλά για να ενθαρρυνθώ και έπειτα πιο σταθερά. Όπως είχα ξαναπεί, δεν το παίρνω απόφαση αλλά πιστεύω ότι και με την ενθάρρυνσ'ή σας θα βάλω τα δυνατά μου!!Κι αν μπορείτε να προσθέσετε και tips διάφορα για μένα και για άλλα παιδιά που είναι λίγο άσχετα με το θέμα δίαιτα!! Ζητάω πολλά ε?
-
λοιπον θα σου πω κατι πολυ απλο..με το οποιο οντως θα χανεις και θα σαι και μια χαρα ψυχολογικα!
απλο διατροφικο πλανο χωρις πολλες στερησεις!
πρωι: 1 τοστ ή 50γρ.δημητριακα+γαλα ελαφρυ
ενδιαμεσο: φρουτο ή γιαουρτι
μεσημερι: οτι φαγητο εχεις σπιτι οχι πανω απο 250γρ.ζυγισμενα
απογ: φρουτο ή γιαουρτι
βραδυ: γιαουρτακι+ φρουτο
ή
50γρ.δημητριακα+γαλα
ή
2 καλαμακια σουβλακι+1φ.ψωμι
ή
2 φρυγανιες+40γρ.τυρι
ή
μιση ποσοτητα τυ μεσημεριανου φαγητου που ειχες φαει...
και μπορεις γλυκο μια φορα την εβδομαδα..να αποφευγεις λιπαρα και κρεμες γαλακτος...και ψωμι οχι πανω απο 2 φετες/ημερα!..
σου εγγυωμαι οτι θα χασεις..
ειμαι πλεον ειδικη επι του θεματος!
φιλια και ενημερωνε μας γιατην εξελιξη!.
μην ακολουθησεις καμια διαιτα αστραπη γιατι θα εχεις πισωγυρισματα!δεν αξιζει..αυτη η διατροφη που σου ειπα ειναι μια χαρα!
-
αυτο μοιαζει με μια διαιτα που είχα κανει πριν καιρο και ειχα χασει πολλα κιλα, γυρω στα 20, αλλα επειδή εχω συνηθίσει στα από εξω φαγητά δεν πρέπει να κάνω κάποια αποτοξί΄νωση? επίσης με αυτό τον τρόπο χάνουμε γυρω στα 4 κιλά το μηνα ε?
-
θα χασεις παραπανω απο 4 κιλα τον μηνα...με αυτην την διαιτα ειχα χασει κοντα 20 κιλα στο παρελθον σε σχετικα συντμομο χρονο..οχι γλυκια μου δεν χρειαζεται αποτοξινωση..κακο θα κανεις αν κανεις!..αρχισε απο αυριο συντηρητικα!,,οκ?..και για οτι ερωτηση θες, ρωτα!εδω ειμαστε!
-
λοιπον θα προσπαθήσω να ξεκινήσω από αύριο και θα δούμε!!Μακάρι να την κρατήσω για να έχω να σας λέω καλά νεα!! χιχι
-
οχι μακαρι!...ΘΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ!!!...ΔΕΣΜΕΥΣΟΥ!..:p
-
λοιπόν επειδή κάθε βράδυ έτσι λέω και τελικά χλαπακιάζω μαζί με το μουλικάκι μου κάτι παγωτάρες θα σου πω αύριο πώς πήγε η πρώτη μέρα!! Όχι τίποτα αλλο αλλα πέρσι τετοια εποχη ημουν τουλάχιστον 20 κιλά κάτω και είχα κατι ρουχα..... Αχ θεεικα.. Και τωρα αυτα που φοράω είναι απαισια ....δε μου αρεσουν καθολου και στεναχωριέμαι
-
και γω το ιδιο..ολα καλα θα πανε...σκεψου οτι αυριο το βραδυ θα πρεπει να μας πεις καλα νεα!>..και δεν θα ξεφυγεις!..
-
Αλήθεια εσύ σε τι κατάσταση είσαι? Όχι ότι έχει σημασία απλώς από περιέργεια, πάντως είσαι πολύ cool τύπος και μπράβο σου γι αυτό!!!¨:*
-
ειμαι cool με τις ωρες μου..εγω ειμαι πρωην βουλικη-ανορεκτικη 3 χρονια τωρα...ειμαι 8 μηνες καθαρη!..:)...ημουν 57 κιλα(υπηρξα και πιο κατω εννοειται) και πηρα 26 κιλα σε 2,5 μηνες..ειχα φτασει 83..τωρα προσπαθω να ακολουθω υγιεινη διατροφη γιατι δεν θελω τα πισωγυρισματα...ουτε θελω να ξαναμπλεξω με βουλιμια..δεν την αντεχω..αρκετα!!!
-
Αυτο που σου λεει η φρι ειναι το τελειο!Με κατο παρομοιο εχω χασει 11 κιλα και συνεχιζω για αλλα τοσα!
Καλη δυναμη,να μας ενημερωνεις!Και αν μια μερα δεν τα πας καλα,δεν πειραζει,σαν να μην εγινε!
Φιλια!!
-
Όντως diaki και γω σε διαιτολόγο που πήγαινα πάνω-κάτω αυτά έτρωγα και έχανα μια χαρά, αρκεί φυσικά να το τηρούσα!
Σκέψου να το συνδυάσεις με γυμναστική και θα κάνει θαύματα!
Και μπορείς να τρως όταν θέλεις γλυκό ή μια σοκοφρέτα ή ένα παγωτό ξυλάκι 0% (ξέρεις αυτά τα Boss) Έχουν μόνο 150 θερμίδες!
Καλή δύναμη από αύριο και ας καταγράφουμε αυτά που τρώμε στο αντίστοιχο topic!
-
Αχ μοιάζει πολύ με την δική μου διατροφή αν εξαιρέσεις ότι ξεχνάω συνέχεια τα δεκατιανά?.
Θα την κάνω κι εγώ αυτή για να σου κάνω παρέα και ελπίζω να ξεπρηστώ λιγουλάκι καθαρά για ψυχολογικού λόγους μέχρι τις διακοπές?..
Αντε κοπελιά, καλή μας αρχή!!!
-
kali mas arxi elpida αν και σηερα επεσα τελείως... Βγαίνω για ψώνια με μια καλή μου φίλη, είπα ότι θα έτρωγα μόλις γύριζα σπίτι. Λοιπόν, αυτη φαγώθηκε να με κεράσει παγωτό. Εγώ δεν ήθελα πραγματικά. Ε πήγε νκαι πήρε χωρίς να της πω. Τέλος πάντων εκεί που τρώγαμε, εγω το μισό έφαγα, γυρνάει και μου λέει, αγάπη μου πρέπει να χάσεις λίγο βάρος, για την υγεία σου!! Τι της λεσ? Πάντως τωρα που εφαγα το παγωτό δεν ξέρω τι και πότε να ξανα φάω! Τώρα [ου το ψιλοπήρα απόφαση δε θέλω ρε γαμώτο να τη χαλάω τη διατροφή
-
Βρε παιδί μου μην τρελαίνεσαι, άντε και το έφαγες το παγωτάκι? αντιμετώπισε το σαν γεύμα, φάε μια σαλατίτσα μεγάλη με μια μερίδα πρωτείνης100γρ, το δεκατιανό και ελαφρία το βράδυ και από αύριο χωρίς παγωτάκι.
Το να κάνεις μια ατασθαλία που και που δεν είναι τόσο τραγικό?. Φτάνει να μην την κάνεις κάθε μέρα. Βασικό στην δίαιτα είναι όταν την σπας να μην παραιτείσαι? το έφαγες, και τι έγινε; Θα χάσεις κάτι λιγότερο σήμερα αλλά στο τέλος της εβδομάδας θα έχεις χάσει βάρος οπότε όλα οκ
-
Εκτός από αυτό δεν κατα΄λαβαίνω γιατί οι υποτιθέμενες φίλεσ φέρονται έτσι! Έλεος... Οι περισσότερες έτσι μου κάνανε κάθε φορά που άρχιζα μια δίαιτα, να να παμε για σουβλάκι να για πίτσα κτλ. Τι θα κερδίσουν από αυτό?
-
Γιατί σκέφτονται τα δικά τους θέλω εκείνη τη στιγμή και όχι το ότι προσπαθείς να χάσεις βάρος. Αλλά παράλληλα σε συμβουλεύουν χωρίς να θυμούνται ότι συμμετέχουν και αυτές σε αυτό.
-
Οι πραγματικoι φιλοι δεν σαμποταρουν τη προσπαθεια σου!Εγω θυμαμαι βγαιναμε για βολτα τωρα με την εξεταστικη να παρουμε αερα και επειδη εγω εκανα διαιτα αντι για παγωτο επαιρναν ολοι της παρεας χυμο!!χιχιχι:P
Εσυ κουκλα μου να συνεχισεις τη προσπαθεια σου!Και οσο για το παγωτο,καλα στα ειπε η Ελπιδα!Δεν τρεχει τιποτα αν μια φορα τη βδομαδα τρως και ενα παγωτο η ενα γλυκο.Το θεμα ειναι να συνεχιζεις σαν να μην εχει συμβει τιποτα.Αρκει να μην παρεκτρεπεσαι καθε μερα!
Ολες στην ιδια φαση ειμαστε,μην τρελαινεσαι!!Ο,τι θελεις εμεις εδω!!
Καλη δυναμη,φιλια!!
-
marou_laki ʼσχετο αλλά τι θα γίνει με την μπαρούλα σου; Αφού έπεσες από τα 80 γιατί δεν την αλλάζεις; Εγώ αμήν κάνω να μετακινηθεί η ροζ γουρούνα μου!!!
-
Diaki μην μασάς, δεν έγινε και τίποτα με το παγωτάκι. Μεγαλύτερο πρόβλημα είναι αυτές οι φίλες που υποτίθεται ότι θέλουν να σε βοηθήσουν και τελικά καταλήγουν να σε παρασύρουν. Μην ξεχνάς τον παράγοντα ζήλια... Είπες ότι κάποτε σε είχαν σαν πρότυπο και τώρα σε σνομπάρουν... Μπορεί και να τις βολεύει έτσι, το σκέφτηκες αυτό; Λιγότερος ανταγωνισμός και καλά... Σε κάθε περίπτωση μακριά από τετόια άτομα, υπάρχουν καλοί φίλοι που αξίζουν, ψάξε λίγο περισσότερο!
-
κορίτσια ευχαριστώ πολύ για όλα! Πραγματικά θα ήταν φοβερό κάποτε να γνωριζόμασταν όλεσ απο κοντα!! Τρέχω στο άλλο ποστ να γράψω τι έφαγα σήμερα!! Χιχι
-
τι ουσια εχει ενα παγωτακι?..συνεχισε...μην σε αποσπα αυτο το μηδαμινο απο τον στοχο σου..η αρχη ειναι η δυσκολη...keep going!.. ειμαστε μαζι σου!
-
Μετα την εξεταστικη του Σεπτεμβρη θα ειμαι Αθηνα!Με την free θα συναντηθω οπως και δηποτε!!Θα χαρω πολυ να τα πουμε!Αν και ειναι λιγο νωρις απλα το θετω!!
Φιλακιααααααα!!
-
αμε πλακα θα εχει!!! Οποτε ελπιζω μεχρι τοτε να μην ξεχαστει