λοιπον πιστεύω οτι ολες κάπου θα κανουμε διακοπες! Εγω θα παω μια βδομαδα με το αμορε μαλλον στην Κρητη! Προτείνω εδω να γράφουμε τι μπορούμε να τρωμε από έξω πρωι μεσημερι βράδυ για να μη χαλάσουμε και πολύ τη δίαιτα.. Τι λέτε?
Printable View
λοιπον πιστεύω οτι ολες κάπου θα κανουμε διακοπες! Εγω θα παω μια βδομαδα με το αμορε μαλλον στην Κρητη! Προτείνω εδω να γράφουμε τι μπορούμε να τρωμε από έξω πρωι μεσημερι βράδυ για να μη χαλάσουμε και πολύ τη δίαιτα.. Τι λέτε?
ʼσε... έχω εδώ το vita και καταλαβαίνω γιατί παχαίνω τόσο στα ουζερί δίπλα στο κύμα. Προφανώς δεν με παχαίνει το κύμα... Ενδεικτικά αναφέρω θερμίδες ανά μερίδα: καλαμαράκια τηγανητά 684,τυρί σαγανάκι 603, χωριάτικη 392, γαρίδες σαγανάκι 795, χταπόδι κρασάτο 674, τζατζίκι 194 και ο κατάλογος δεν έχει τελειωμό. Πίκρα!
τι λεσ ρε!! Κι εμεισ σαγανακι τρώμε οπωσδήποτε με το φαι!! Αχ μην λες αλλα και οι αλλοι μεσα τρωνε πατατεσ τηγανητες με μπιφτέκια κοτόποθλο στο τηγανι... Αχ βαχ! Παντως νόμιζα πως το τζατζικι δεν παχαινε τόσο πολύ... Μου το χε πει και μια γιατρος
Σε σχέση με το σαγανάκι... μια χαρά το τζατζίκι. Σπίτι το φτιάχνω με γιαούρτι 2% κάτι σώζεται - όχι ότι είναι το ίδιο... Το κακό με όλα αυτά είναι ότι δεν παραγγέλνεις μία σαγανάκι και αυτό είναι. Τσιμπολογάς από όλα. Δύσκολη η καλογερική..
Ωστόσο εγώ πάντα στις διακοπές χάνω κιλά και χωρίς δίαιτα. Τα μπάνια, το περπάτημα, κάτι γίνεται. Υποθέτω ότι αν κόψω το γαύρο φέτος, θα έχω καλύτερα αποτελέσματα. ʼτιμη θάλασσα...
ΥΓ. 1 ποτηράκι ούζο: 150 θερμίδες!!!!! Ούτε εκεί να πνίξω τον καϋμό μου δεν μπορώ!
ευτυχως δηλαδη που δεν πινω! Παντως νομζω είναι καλή επιλογή ενα φιλέτο κοτόπουλο ή μια μερίδα ψαρονέφρι ε?
Εγω θα προτεινα οτι φατε ,γιατι θα φατε διακοπες ειναι ,δεν ειναι κατεργα,να ειναι στα καρβουνα.
Ειτε ψαρακι,ειτε θαλλασινα,ειτε κρεατακι με μπολικες σαλατουλες και λιγο κρασακι.
Καλα και το σαγανακι εαν φατε δεν θα το παρουμε βαρεως.Εχουμε και μια ποιοτητα ζωης.Δεν θα στερηθουμε αμαν στις διακοπες.
ΚΑΛΕς ΔΙΑΚΟΠΕς!!!
ΦΙΛΙΑ!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΥΥΥΜΕ!!ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΛΑΣΩ...ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΗΛΙΘΙΑ ΘΕΙΑ ΜΟΥ...Η ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΧΟΥΛΗ ΑΛΛΑ ΣΚΑΤΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΑΥΤΗ, Ε ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ... ΠΩΠΩ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕΙΝΑΜΕ ΚΑΓΚΕΛΟ!
Εγώ στις διακοπές θα τραβήξω ένα Χ στη δίαιτα και δεν θα αγχωθώ καθόλου.
Βέβαια θα προσέξω να μη σαβουρώνω πράγματα που δεν τα λαχταράω πραγματικά. Αλλά δεν θα αγχωθώ για μια μπουκιά σαγανάκι ή 3 καλαμαράκια τηγανιτά ή ένα καραφάκι ούζο (το ποτηράκι δεν το συζητάμε, πάμε στο καραφάκι και άνω στην καθησιά μας..... τραβιέται το άτιμο στις διακοπές).
Αυτό που ίσως να με σώσει είναι ότι ο καλός μου είναι λιγόφαγος (και πετσί και κόκαλο!!!) οπότε δεν θα με παρασύρει σε μεγάλες ακολασίες.
Αλλωστε με βοηθάει πολύ στη δίαιτα και χαίρεται πιό πολύ απο μένα όταν χάνω κιλά. Οπότε... δεν φοβάμαι μην με κακομάθει. ;)
τυχερη εισαι εμενα το αντιθετο με ταιζει μηπως και αν δε φαω ξεφουσκωσω και παθω τιποτα!! χαχχαχαχα
Ωχ, πρόβλημα κι αυτό! Κάθε φορά με τις διακοπές να σκέφτομαι τι να φάω για να μην παχύνω, αλλά να μην φαίνομαι και η ξενέρωτη της παρέας! Φέτος θέλω να ευχαριστηθώ τις διακοπές μου και λέω να κάνω κάτι πρωτόγνωρο για μένα!! Να φάω κανονικά και απ' όλα (σχεδόν απ' όλα δηλαδή), αλλά σε πολύ μικρότερες ποσότητες απ' ότι θα τα έτρωγα. Ίσως να ενεργοποιήσω και το μεταβολισμό μου έτσι, που έχει κουραστεί από συνεχόμενες δίαιτες. Κάπου το έχω διαβάσει κι αυτό... στο κάτω- κάτω 5 μερούλες που θα λείψω μέσα στον Ιούλιο, δεν θα πάθω τίποτα... είμαι αισιόδοξη ότι θα έχω αποτέλεσμα και σωματικά και ψυχολογικά!
λες ε? εγω παντως σημερσα του ειπα αν εχει σκοπο να αρχισει τα ιδια με επισκεψεισ στις κρεππερι και τισ πιτσαριεσ και τα λοιπα οχι μονο δεν παω πουθενα αλλα ούτε απο το σπιτι μου δε θα βγαινω και θα κανει να με δει μηνες, μεχρι να χασω τα κιλα!! α αχαχαχ
Χε,χε! Καλά τα λες, είναι 2 φορές πιο δύσκολο όταν ο άλλος χλαπακιάζει δίπλα! Θα το εφαρμόσω κι εγώ! Στο τέλος θα μας χωρίσουν λόγω καταπίεσης ;)
Το ευκολο ειναι στις διακοπες να γινει η διαιτα που εισαι με φιλους και σερνεσαι στις παραλιες τις μισες ωρες της ημερας.
Το δυσκολο ειναι οταν εισαι μονη σου στο σπιτι....!!!!
Εκει να δεις που δεν υσηχαζει το μυαλο!!!
Αντε ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ!!!!
ΦΙΛΙΑ!!!
Ωχ... εγώ αυτοματιάστηκα.
Ο καλός μου σήμερα μου είπε: Δεν πιστεύω τώρα που θα έρθεις στο νησί να συνεχίζεις τη δίαιτα και να μη βγαίνουμε έξω τα βράδυα....
Θα σας ενημερώσω πόσα κιλά θα φέρω μαζί μου στην επιστροφή...
Μαρω να τον ξεγελας...!!
Να τον εξαντλεις στο κρ...ατι και μετα να μην εχει κουραγιο για τρελλο φαγοποτι!!!
ΖΗΤΩ ΤΟ ΜΟΝΟΖΥΓΟΟΟΟ!!!!!
ΦΙΛΙΑ!!!
Δύσκολο το μονόζυγο σε αυτό το τμήμα των διακοπών....Quote:
Originally posted by dexa
Μαρω να τον ξεγελας...!!
Να τον εξαντλεις στο κρ...ατι και μετα να μην εχει κουραγιο για τρελλο φαγοποτι!!!
ΖΗΤΩ ΤΟ ΜΟΝΟΖΥΓΟΟΟΟ!!!!!
ΦΙΛΙΑ!!!
Θα έχουμε μαζί και τα παιδιά του. Αρα, εκτός απο το "όχι μονόζυγο".... προβλέπεται και γερό φαγοπότι. Τα παιδιά πρέπει να τρώνε !!!!!!
Τον Αύγουστο που θα είμαστε μόνοι μας, κάτι μπορεί να γίνει... !!!! :)
ΒΕΒΑΙΑ....
αυτό που ίσως να με σώσει στις τωρινές διακοπές θα είναι το κολύμπι, το φρίσμπι και το ποδήλατο με τα παιδιά...
Φεύγω σε λίγη ώρα για μερικές μερούλες διακοπών και ξεσκάσματος!
Ελπίζω να γυρίσω δυνατή και ανανεωμένη με όρεξη για μεγαλύτερη προσπάθεια! Ελπίζω επίσης να καταφέρω τον στόχο μου, να τρώω δηλαδή όσο πεινάω στο νησί, όχι διαιτητικά πράγματα, αλλά όχι και πολύ! Θα τα ξαναπούμε όταν γυρίσω, ευχηθείτε μου καλή τύχη!! Φιλιά σε όλους!!!!!!!!!!!!
Καλή τύχη Dance και καλά να περάσεις. Να τρώς όσο θέλεις αρκεί να σταματάς όταν χορταίνεις!
Φιλιά
Καλη τυχη και καλες διακοπες!!!
Κοιτα να περασεις ομορφα και δεν πειραζει εαν φας και λιγο παραπανω ,θα το ισοφαρισεις με το κολυμπι και ...αλλα σπορ....
ΦΙΛΙΑ!!!!
Φευγω διακοπες ,και το σκεφτεικα και αποφασισα μια εβδομαδα να τρωω ψαρι,μυδια ,γαριδες ,χταποδι,καλαμαρι σε ολες τις εκδοσεις μαγειρεματος!!!!!!
Μια εβδομαδα μονο ψαρικα!!!Ουτε σταγονα κρεας!!!
Και πολυ νερο!!!Παρα πολυ νεροοο!!!!!!
Αντε και καμια σουρωτη.
Ουτε μια φορα στην εβδομαδα αυτη δεν θα ανεβω ζυγαρια ,ολα θα τ'αφησω πισω μου εκτος απο τα xs!!
Αντε βρε!!!!Με την δυναμη του φεγγαριου!!!!
ΦΙΛΙΑ!!!!
@dexa, προσοχή στην υπερκατανάλωση θαλασσινών (γαρίδες, μύδια, χταπόδι κλπ) ανεβάζουν τη χοληστερίνη στα ύψη !!!
Ψαράκι όσο θέλεις. Ειδικά αν το τσακίζεις μαζί με μια γαβάθα σαλάτα κάθε φορά.... σε βλέπω να γυρίσεις με 5 κιλά κάτω απο τις διακοπές.
Για να είμαι ειλικρινής σ' αυτό (το ψάρι) βασίζω κι εγώ τις ελπίδες μου να μη φέρω πρόσθετα κιλά πίσω μαζί απο τις διακοπές μου.
Ο καλός μου είναι δεινός ψαράς και απο τώρα τον έχω στριμώξει ότι κάθε μέρα θα πηγαίνει για ψάρεμα να μου φέρνει φρέσκο ψαράκι για να μαγειρεύουμε.
Ψαράκι ψητό και σαλάτα, ότι καλύτερο για τις διακοπές !!!
(Με τα τσίπουρα και τις μπύρες δεν ξέρω τι θα κάνουμε, αλλά θα προσπαθήσω να το παλαίψω. χιχιχιχιχι)
Φεύγω 16/8 για καμια εβδομάδα.
Δε θα στερηθώ τίποτα.
Τηγανητά, έτσι και αλλιώς, δε τρώω.
Τα χόρτα μου αρέσουν πολύ, άρα τη βρήκαμε τη σαλάτα.
Τη φέτα στην χωριάτικη θα προσέξω γιατί είμαι ικανή να φάω και το βαρέλι.
Το ψαράκι είναι super.
Ψωμί, δε με πολυνοιάζει αν δε φάω.
Σουβλάκια θα φάω, αλλά με κοτόπουλο και χωρίς πατάτες ή σκέτα καλαμάκια. Πίτσα, αν κάτσει, θα φάω αλλά μόνο τυρί και λαχανικά.
Με το παγωτό, δε ξέρω ακόμα τί θα κάνω. Δε θα το στερηθω, πάντως, απλά θα προσπαθήσω να τρώω 2-3 μπάλες (όχι κάθε μέρα), χωρίς σαντιγύ, σιρόπια, ξηρούς καρπούς και τέτοια.
Μου αρέσουν τα σορμπέ και η γρανίτα, άρα 2 απο τις 3 μπάλες μπορεί να είναι κάτι τέτοιο.
Το πιοτί είναι ένα πρόβλημα καθότι μπεκροκανάτα.
Ευτυχώς δεν αραιώνω το ποτό με αναψυκτικό. Προτιμώ στυμμένο λεμόνι ή σκέτο.
Τα αναψυκτικά, συνήθως, επιβαρύνουν θερμιδικά τα ποτά.
Στη παραλία, θα προτιμήσω τα φρούτα και σε πείνες τοστάκι τυρί/γαλοπούλα. Όχι, σφολιατοειδή και μαλακίες.
Κολύμπι, περπάτημα στο νησάκι με ζακετούλα....
Καλά θα τα πάμε νομίζω.
Εγώ θα είμαι ικανοποιημένη αν γυρίσω χωρίς επιπλέον κιλό.
Θα ήθελα να παραμείνω σταθερή.
Στο τσακίρ κέφι, μπορεί να μου δικαιολογήσω ένα κιλάκι.
Με το που θα γυρίσω, θα μπώ κανονικά και γρήγορα ξανά στο πρόγραμμα. Μέχρι Νοέμβρη θέλω να δω τα 55 στη ζυγαριά.
εγω φετος θα αγορασω ρακετες και θα ξεπατωσω το μωρακι μου στη παραλια
ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ,ΟΜΩΣ ΤΑ ΜΥΔΙΑ ΤΙ ΤΑ ΘΕΛΕΙΣ;ΑΦΟΥ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΣΟΥ ΘΑ ΛΕΙΠΕΙ!!!!!!!!ΕΣΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΙ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ;;;;;ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΜΥΔΙΑ ΑΝΕΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΡΟΔΙΣΙΑΚΑ!!!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΟΥΒΕΝΤΑ......ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΒΑΛΩ ΤΟ ΧΑΣΑΠΑΚΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ!!!!!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΜΑΤΣ!ΜΟΥΤΣ! !!!Quote:
Originally posted by dexa
Φευγω διακοπες ,και το σκεφτεικα και αποφασισα μια εβδομαδα να τρωω ψαρι,μυδια ,γαριδες ,χταποδι,καλαμαρι σε ολες τις εκδοσεις μαγειρεματος!!!!!!
Μια εβδομαδα μονο ψαρικα!!!Ουτε σταγονα κρεας!!!
Και πολυ νερο!!!Παρα πολυ νεροοο!!!!!!
Αντε και καμια σουρωτη.
Ουτε μια φορα στην εβδομαδα αυτη δεν θα ανεβω ζυγαρια ,ολα θα τ'αφησω πισω μου εκτος απο τα xs!!
Αντε βρε!!!!Με την δυναμη του φεγγαριου!!!!
ΦΙΛΙΑ!!!!
paidia egw piga diakopes 15 meres me tis kollites mou,k gyrisa pisw 4 kila panw..........afiste ta.......alla...ti na kanw ekeines einai adynates kai trwgame olimeris k olinixtis...peinagane prin to mpanio,meta to mpanio,prin ton kafe,meta ton kafe,prin to club kai meta....de lew oti k egw den peinaga alla prospathousa oso mporw na ta apofygw ta tavernakia...alla mou legane"emeis peiname,pame na fame.."! kai na ta saganakia,na oi tiganites patates me tyria liwmena apo panw,na ta souvlakia me sause,na oi glykeies krepes.....tis prwtes meres to epaiza anwteri k epairna fileto kotopoulo alla .....anthrwpos eimai k egw..... ligisa...e, meta apo 3meres eipa:"loipon,i katastasi de se voithaei gia diaita....fae twra oso eisai sto nisi oti k oi alles k molis gyriseis apotoxinwsi!!"pragmatika,exw 4 meres pou gyrisa k eimai toso mpouxtismeni apo ta etoimatzidika pou i diaita mou fainetai teleia(pros to parwn)...avrio xekinaw k gymnastirio na kaoun ta lipi pou niwthw oti exoun kollisei panw mou meta tis kraipales....vlavera ta krouasanakia me merenda pou pairname meta to club ap ton fourno pou molis eixe anoixei alla....pentanostima...axize i kraipali...sto katw katw diakopes eimastan kai twra ......ta kefalia mesa!!!!! HAVE FUN!!!!!!!!!:)
Παλιό το thread αλλά επίκαιρο.
Μάλλον θα πάω διακοπές Καλαμάτα με φίλη, που κυκλοφορεί όλη μέρα με ένα 2λιτρο παγωτό στο χέρι.
Ο πεθερός της που θα είναι εκεί, φέρνει φρεσκοψημένη γουρουνοπούλα κάθε μέρα.
Η πεθερά της φτιάχνει απίστευτα λαδερά και ωραίο ψωμάκι.
Τα βράδια βγαίνουν έξω για φαγητό.
Η φράση "κάνω δίαιτα" δεν σημαίνει τίποτα εκεί. Η απάντηση είναι πάντα " έλα μωρέ...απο χειμώνα. Τώρα το καλοκαιράκι ρίξ'το λίγο έξω." Και να οι πειρασμοί στο τραπέζι...
Να δω πως θα καταφέρω να κρατηθώ.
υπάρχει κι άλλος γιος διαθέσιμος; χεχεχεεχεχε
Αυτο το ''...απο χειμωνα....''τρελλο και σουπερ!!!!
Τελειο!!!!Το προτιμω ''...απο δευτερα...''.
ΦΙΛΙΑ!!!!
Λοιπόν, διαπιστώσεις απο "πρώτο χέρι"....
Παρά τις περσυνές μου δηλώσεις, τα έκανα μαντάρα...... στην επιστροφή απο τις διακοπές του Αυγούστου έφερα μαζί μου + 7 κιλά τα οποία κατάφερα να τα φτάσω στο + 10 μέχρι τα Χριστούγεννα...
Συμπέρασμα: ΚΑΙ στις διακοπές προσέχουμε για να έχουμε.
Για φέτος:
1. ανακάλυψα τα παγωτά 0%... προς το παρόν τρώω ένα την εβδομάδα και δεν με έχει επηρρεάσει καθόλου. Αλλωστε έχει μόνο 180 θερμίδες, δηλαδή περίπου 45 λεπτά διάδρομο στο γυμναστήριο (άρχισα να τα μεταφράζω σε ώρες στο διάδρομο τώρα!!!)
2. έμαθα να πίνω λιγότερα ούζα και τσίπουρα και μπύρες, λόγω χωρισμού απο τον "καλό" μου και ελπίζω μέχρι τον Αύγουστο να μην υπάρχει καινούριος "καλός" που να πίνει σαν νεροφίδα.
3. έμαθα να μην τρώω καθόλου ή σχεδόν καθόλου επίσης λόγω του χωρισμού που μου έκανε τα νεύρα κρόσια, με αποτέλεσμα να έχει κλείσει το στομάχι μου και να χορταίνω με ένα τόστ ή 1-2 φρούτα. (λίγες φορές με πιάνει μανία για γουρούνιασμα αλλά δεν με επηρρεάζουν πιά)
Οπότε πιστεύω ότι καλά θα τα πάω στις φετεινές διακοπές.
Εγώ τρώω μέρα παρά μέρα ή μπορεί και κάθε μέρα το 0% της Δέλτα που είναι όλο σοκολάτα χωρίς επικάλυψη και έχει 43 θερμίδες. Τώρα τι έχει μέσα και πόσο υγιεινό είναι δεν ξέρω......
Τα έχω δοκιμάσει τα λάιτ παγωτά αλλά δεν ικανοποιούν τον ουρανίσκο μου. Προτιμώ να τρώω μια φορά στο τόσο, το αγαπημένο μου (απο ζαχαροπλαστείο, ή Δωδώνη) . Αν δεν με γεμίζει η γεύση, προτιμώ να μη φάω καθόλου (δυστυχώς αυτό το έχω μόνο με το παγωτό)!
Αχ!Αυτοί οι γευστικοί κάλυκες σε τι μπελάδες μας βάζουν!
...και κάθε τόσο, κανονίζει η παρέα ουζάκι και μεζέ...
Αχ παλιοκαλοκαίρι με τους πειρασμούς σου!!!
και εγώ στις διακοπες κάθε χρόνο το ρίχνω έξω και γυρίζω διπλή...
φέτος προσοχη!!!
Ευτυχως εχω τηρησει τα τελευταια 2 χρονια ενα πλανο στις διακοπες,αλλιως θα γυριζα διπλη!!
Το πρωι πινω χυμο η γαλα λαιτ!
Το μεσημερι τρωω κανενα φρουτο στην παραλια η κανενα τοστ διαιτης και εννοειται πως κολυμπω οοσο περισσοτερο μπορω και μεγαλες αποστασεις.Ακομα και σε περιπτωσεις που δεν εχασα κιλα στις διακοπες,ειχα κανει ενα σφιξιμο κι ενα μαυρισμα..αλλο πραγμα!
Τελος,το βραδυ προτιμω κοτοπουλακι με ρυζακι και σαλατα..
Θα μου πεις,διακοπες ειναι αυτες χωρις ποτο και παγωτα κτλ??
Απλα επειδη τυχαινει να πηγαινω πολλες μερες,σχεδον ενα μηνα,κανω και 4-5 γουρουνιες αλλα δεν επηρεαζουν τη γενικοτερη καλυτερη διατροφη.
Απλα εκει που θα ετρωγα κανονικο παγωτο καθε μερα,θα φαω το λαιτ μια η δυο φορες την εβδομαδα.
Εκει που θα επινα 2-3 κοκταιηλ και θα τσακιζα τσιπς και ξηρους καρπους,τωρα πινω μια μπιρα,η ενα space η σουρωτη,καθολου σνακς και πολυυυ νερο!
Και την παρεα δε χαλαω και μια χαρα περναω..
ΑΛΛΑ το καλυτερο μου ειναι η τελευταια μερα,που θα καθισω και θα φαω ο,τι πιο παχυντικο και ο,τιι παγωτο,γιατι μου αξιζει επειτα απο τοσο προσοχη!!!
Καλημέρα σε όλους!
Εγώ θα φύγω με τον άντρα μου μέσα Αυγούστου για Λευκάδα για 2 εβδομάδες. Μαζί μας θα έρθουν και οι κουμπάροι μας. Και ενώ μπορώ να προσέχω όλη μέρα, να τρωω ψητό ψάρι και σαλάτες η μεγαλύτερη δυσκολία μου είναι στο αλκοόλ. Αν κάποιος από εσάς παίζει μπιρίμπα θα με καταλάβει...γιατί δε νοείται μπιρίμπα βραδινό καλοκαιράκι χωρίς μπυρίτσα ή παγωμένο λευκό κρασί και ξηρούς καρπούς!!!! Δυστυχώς οι υπόλοιποι της παρέας είναι "κορμάρες" και επιμένουν ότι στις διακοπές ΔΕΝ κάνουμε δίαιτα.
Ελπίζω το Σεπτέμβριο που θα μπω για το "δαχτυλιδάκι" μου το ΒΜΙ μου από 36 να μην έχει φτάσει 40!!!!
ΧΑΧΑΧΑ...Τελικά το φαγητό είναι η επιβράβευση μας για το επίτευγμα της εγκράτειας μας στο φαγητό!Quote:
Originally posted by may
ΑΛΛΑ το καλυτερο μου ειναι η τελευταια μερα,που θα καθισω και θα φαω ο,τι πιο παχυντικο και ο,τιι παγωτο,γιατι μου αξιζει επειτα απο τοσο προσοχη!!!
Εγώ δεν μπορώ να αποφύγω τις ουζοκαταστάσεις είναι στο DNA μου το χταποδάκι και η παρέα του.... απλώς αποφεύγω τα τηγανιτά και την μπύρα............ μιαμ, μιαμ μου άνοιξε η όρεξη (δεν δουλεύουν τα χάπια σε τέτοιες περιπτώσεις)...
Αχ όσο σκέφτομαι την επιστροφή στην οικογένεια....και τις θείες με τα ποντιακά εδέσματα.....πώς να αντισταθείς εεεεεε????????
φεγγαροαρκουδο μου να λελευω σε που εισαι και τεμετερον πουλιμ μην σκας ρε ολα θα γινουν καποια στιγμη τρελα θελει
οσο πιο πολυ φοβασαι μια κατασταση τοσο πιο πολυ δυναμη της δινεις...θα ερχετε η θεια με τον μεζε και συ θα της λες δεβα χαθα απ'αδακα!εγριξας?μακιααααα� �ααααααααααααααα