Λοιπόν, έκανα μια ψυχολογική βουτιά, μην πω κατάδυση δλδ και πέρασα κάποιες μέρες απελπισίας. Ξέρω ότι είναι κακός σύμβουλος αυτή η ψυχολογία αλλά το φιλοσόφησα και από τότε είμαι αισιόδοξη
Τι εννοώ; Αποφάσισα να κάνω μια πλαστικούλα. Τι μια δλδ... να μαζέψω λίγο πόδια και λίγο από τα πλαινά στη μέση... στην αρχή σκεφτόμουν και κοιλιοπλαστική αλλά σκιάχτηκα την ουλή. Οπότε άμεσα κλείνω το πρώτο ραντεβού, αυτό που σε ζωγραφίζουν με τον μαρκαδόρο και φαίνονται ακόμα χειρότερα αυτά που δεν σου αρέσουν?Ε! αυτό...
Στην δική μου περίπτωση από ότι έχω καταλαβει από το ψάξιμο προτείνετε λιπογύπτική, γίνετε το σώμα πιο ομοιόμορφο και συχνά γίνετε μαζί με λιποαναρρόφηση.
Μίλησα με την μητριά μου που το έχει, μίλησα και με ενα πλαστικό.Η πρώτη με συμβούλέψε να το κάνω για να αλλάξει η ψυχολογία μου και οι 2 μου είπαν ότι πρέπει παράλληλα να κάνω γυμναστική και δίαιτα αν θέλω να είναι μόνιμο και ομορφο το αποτελεσμα.. και ναι η αλήθεια είναι ότι το κάνω πρώτα για ψυχολογικούς λόγους γιατί κουράστηκα να ορίζει την ζωή μου η διάμετρος της περιφέρειας μου. Σκέφτομαι να κλείσω χειρουργείο τέλος Αυγούστου. Να κάνω κανα μπάνιο πρώτα ....
Οπότε όποιος έχει κάνει κάποια τέτοιου τύπου αισθητική παρέμβαση ας μου πει την εμπειρία του