angie19 καλως ηρθες στην παρεα μας!!!!!!!!Αν θελεις πες δυο λογια για σενα για να σε γνωρισουμε.ΦΙΛΙΑ!!!!!
Printable View
angie19 καλως ηρθες στην παρεα μας!!!!!!!!Αν θελεις πες δυο λογια για σενα για να σε γνωρισουμε.ΦΙΛΙΑ!!!!!
Καλησπέρα και σένα Σόφη.
Τώρα είδα το μνμ σου και αν δεν μου μιλούσες δεν θα έγραφα ποτέ στο forum. Είμαι πολύ ντροπαλή για το πάχος μου και συνήθως σκέφτομαι "έχουν τα προβλήματα τους το δικό μου θα τους ενδιαφέρει το οποίο δεν έχει και κάτι το διαφορετικό". Είμαι 23 χρονών φοιτήτρια πληροφορικής έχω ύψος 1,65 και είμαι 90 κιλά. Πριν ένα μήνα πήγα σε διατροφολόγο γιατί σιχάθηκα τον εαυτό μου πλέον. Δεν έχω κάνει και ιδιαίτερη πρόοδο γιατί η διατροφή μου θέλει οργάνωση και έγω αυτή τη λέξη δεν την γνωρίζω καλά από ότι φάνηκε μέχρι τώρα. Μέχρι την τρίτη λυκείου ζύγιζα 65-70 κιλά και μετά τις πανελλήνιες έφτασα τα 85. Κράτησα σταθερό το βάρος μου μέχρι πριν 1 χρόνο που πήρα άλλα 5. Γενικά δεν την παλεύω. Είμαι πολύ γλυκατζού και λιγούρω. Η οικόγένεια μου δλδ το σοι του πατέρα μου το 90% είναι παχύσαρκοι. Οικογένεια των χοντρών μας φωνάζουν. Αλλά πίσω από την πλάτη. Ξέρουν οτι θα τους πάρει ο διαόλος μπροστά (άσχετο) .Απλά βαρέθηκα να ζω για να τρώω...
καλως ορισες angie19 :)
ελπιζω να σε βοηθησει η παρεα μαζι μας, να βρεις τι θελεις να κανεις με το προβλημα που σε βασανιζει..
Να βρω κουράγιο και υπομονή θέλω να συνεχίσω την διατροφή μου να πειθαρχήσω τον εαυτό μου στους πειρασμούς για να ξαναβάλω φούστα και ψηλοτάκουνα παπούτσια. Για να σταματήσω να φέρομαι έτσι στον εαυτό μου.
ολα ειναι μεσα στο μυαλο μας...εχει μεγαλη δυναμη..αν πεις: θα τα καταφερω γιατι μου αξιζει(να το επαναλαμβανεις καθε πρωι, μεσημερι, βραδυ αυτο) ο εγκεφαλος σου το απορροφα και υστερα λειτουργει ως ανθυποβολη...το πιστευεις τοσο που δεν παραιτεισαι του σκοπου σου!...οποτε συνεχισε δυναμικα!...ειμαστε εδω...
δεν εισαι μονη..ολες μας εδω για παρομοιο σκοπο αγωνιζομαστε!
φιλακια!
και καλως μας ηρθες!
Καλως ηρθες αγγελακι 19 !!!
Μην το αγχωνεσαι και μην το πιεζεις το πραγμα.
Τα κιλα σου ειναι αρκετα αλλα οχι υπερβολικα,με μια ρεγουλα και ψυχραιμια ολα θα γινουν.
Αλλωστε μανα μου εχεις ενα μεγαλο ατου εισαι 19!!!
Εμεις ειμαστε ολοι εδω για σενα και εσυ εαν το θελησεις για μας!!!
ΦΙΛΙΑ!!!
Καλημέρα σε όλους. Το ξέρω ότι είστε εδώ! Το site το γνωρίζω από καιρό και έμπαινα συχνά μέχρι που έγινα και μέλος. angie19 είναι το nick μου. Αγγελική με λένε και είμαι 23 όχι 19 (δυστυχώς). Γενικά δεν είχα άγχος με το βάρος μου. Για αυτό και δεν έκανα ποτέ δίαιτα. Υπήρχαν περίοδοι όπου έχανα κιλά αλλά δεν το καταλάβαινα γιατί μείωνα τις ποσότητες του φαγητού για να προσέχω χωρίς να μπαίνω στη διαδικασία της δίαιτας. Και στον ερωτικό τομέα πάλι δεν είχα πρόβλημα ποτέ. Τώρα όμως έχω μια μάνα και έναν πατέρα που έχουν γίνει τόσο πιεστικοί που άλλη κουβέντα δεν έχουν να πουν. Σημειωτέον ο πατέρας μου ήταν στα 35 του με ύψος 1,75 135 κιλά και τώρα στα 49 90 κιλά. Τα κιλά του τα έχασε με πολύ πόνο . Θυμάμαι πάσχα να τσακίζουμε αρνιά και κοκορέτσια και εκείνος να τρώει μόνο μια ντομάτα .( Είχε πρόβλημα με καρδιά και πήρε δραστικά μέτρα) . Τώρα είναι εντάξει από θέμα καρδιάς αλλά έχει πολλά βουλιμικά επεισόδια. Και μερικές φορές και εγώ. Όταν τρώω ανεξέλεγκτα και δεν αντέχω να κοιμηθώ το βράδυ με πιάνει αλλά όχι από ενοχές γιατί έφαγα απλά δεν αντέχει το στομάχι μου τόσο φαί. Τώρα αυτά τα επεισόδια σχεδόν τα έκοψα σταμάτησα να τρώω μέχρι να γεμίσω.
Αυτή πάνω κάτω είναι η ιστορία μου.
Υπ. Χτες ήμουν πολύ χάλια ψυχολογικά και δεν την πάλευα σήμερα ξύπνησα βρήκα καφε από την γλυκιά μου αδερφούλα τρωω ένα γιαούρτι (μπλιαχ) γιατί δεν έχω γάλα και σας γράφω με πιο ήσυχο μυαλό.
Καλημέρα σε όλους παιδιά!!!
angie καλώς ήρθες και από μένα εδώ όλοι είμαστε μια μεγάλη παρέα που βοηθά ο ένας τον άλλον και βγάζουμε από μέσα μας αυτά που δεν μπορούμε να πούμε ούτε στους δικούς μας
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ
Σε ευχαριστώ και σένα voulasot. Παιδιά σήμερα ομολογώ πως είμαι καλύτερα... αν και πεινάω δεν παραστράτησα από το σκοπό μου. Ελπίζω να συνεχίσω έτσι μέχρι το τέλος της μέρας. Εύχομαι σε όλους σας το ίδιο.
Yπ(να βάλω και εγώ ticker?)
ΦΙΛΙΑ
Αγγελακι και παλι τα 23 χρονια ειναι λιγα ,και θα σε βοηθησει ο ιδιος ο οργανισμος σου να χασεις τα κιλα σου σωστα και οπως πρεπει.
Οταν περνας τα 30 και εχεις ταλαιπωρησει το σωμα σου και τον μεταβολισμο σου για χρονια οπως εγω,καταληγει να σε βαριεται και το σωμα σου και ο μεταβολισμος σου.
Ο μπαμπας μπορει να ειναι λιγο παραπανω πιεστικος ,αλλα δικαιολογησε τον μετα τον γολγοθα που περασε για να χασει ολα αυτα τα κιλα.
Αξιζει ενα μεγαλο μπραβο στον μπαμπα!!
ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗς!!!!!
Αλλωστε σκεψου μανα μου οτι ο ανθρωπος αυτο που θα φοβαται για σενα ειναι να μην παθει η υγεια σου ,γι'αυτο και γκρινιαζει.Και να σκεφτεις οτι η δουλεια τους απο καταβολη κοσμου ειναι αυτη να γκρινιαζουν!!
ΦΙΛΙΑ!!!
Δεν είναι απλά λίγο πιεστικός... Δεν λέει τίποτα άλλο πλέον. Είναι πρήχτρας... και αυτό που μου την δίνει περισσότερο είναι πως μου λέει μ@λ@κίες για το αγόρι μου. Επειδή είναι πολύ όμορφος (τστστσ) και γυμνασμένος ότι θα με αφήσει για άλλη... Δλδ δεν φτάνουν οι ανασφάλιες που νιώθω έτσι και αλλιώς πρέπει να μου τις επιβεβαιώνει και ο ίδιος ο πατέρας μου? :-(((((
Τι να πεις....
Και σε αυτό το σημείο ήθελα να πω κάτι ακόμα! Οι δικοί μου λείπουν μια βδομάδα και θα λείψουν άλλη μια ακόμα. Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω αλλά μου είναι πιο εύκολο να πεινάω μακρυά τους. Έχω αδειάσει το ψυγείο με ότι περιττό (ψωμί έχω να φάω 2 βδομάδες) και το γέμισα με σαλατικά και φρούτα μαγειρέυω το φαγητό εγώ όπως μου αρέσει και τρώω την απαραίτητη ποσότητα μόνο . Μήπως μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί όταν είναι εδώ οι δικοί μου μου είναι δύσκολη η δίαιτα???? και δεν είναι ότι παραγγέλνουν απέξω οι τρώμε συνέχεια κρεας και λιπαρά. Τα ίδια πάνω κάτω (όσπρια ψάρια λαδερά και 2 φορές τη βδομάδα κρεας) αλλά εγώ τσιμπολογώ συνέχεια
όταν είναι εδώ...
Kαλη μου ειναι θεμα αντιδρασης.
Το εχω περασει .
ακριβως επειδη σου γκρινιαζουν ,αντιδρας και τσιμπολογας,και ετσι κανεις το αντιθετα απο αυτο που σου λενε.
Συμπερασμα:δεν ακουμε!!!!
ΦΙΛΙΑ!!!!
εγω λεω οτι αυτο συμβαινει γιατι οι δικοι σου, (και οι δικοι μας) ειναι συνηθως (παντα), μερος του προβληματος....Quote:
Originally posted by angie19
Και σε αυτό το σημείο ήθελα να πω κάτι ακόμα! Οι δικοί μου λείπουν μια βδομάδα και θα λείψουν άλλη μια ακόμα. Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω αλλά μου είναι πιο εύκολο να πεινάω μακρυά τους. Έχω αδειάσει το ψυγείο με ότι περιττό (ψωμί έχω να φάω 2 βδομάδες) και το γέμισα με σαλατικά και φρούτα μαγειρέυω το φαγητό εγώ όπως μου αρέσει και τρώω την απαραίτητη ποσότητα μόνο . Μήπως μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί όταν είναι εδώ οι δικοί μου μου είναι δύσκολη η δίαιτα???? και δεν είναι ότι παραγγέλνουν απέξω οι τρώμε συνέχεια κρεας και λιπαρά. Τα ίδια πάνω κάτω (όσπρια ψάρια λαδερά και 2 φορές τη βδομάδα κρεας) αλλά εγώ τσιμπολογώ συνέχεια
όταν είναι εδώ...
δεν νομιζεις οτι οταν ζεις μακρια απο το προβλημα ολα ειναι πιο ευκολα? :):):):):)
Το θέμα είναι ότι με προβληματίζει το τι θα κάνω όταν ξανάρθουν... τόσο κόπο που κάνω να πάει χαμένος?... Δεν ξέρω αν θα την κρατήσω μέχρι τέλους....
θα φροντισεις να γινεις συντομα αυτονομη και να μεινεις αλλου :):):)
εχεχεχεχε
μεταξυ σοβαρου και αστειου, οντως αυτο προτεινω..
Είναι μια καλή ιδέα αλλά όχι εύκολη προς το παρών. Δεν έχω πάρει το πτυχίο μου και διαβάζω τώρα. Είχα πιάσει 3 χρόνια δουλειά αλλά δεν μπορώ να σπουδάζω και να δουλεύω ταυτόχρονα δυστυχώς. Έμεινε πίσω η σχολή και είναι πολύ δύσκολη για μένα έχει πολλές απαιτήσεις. Θα μπορούσα να μείνω μόνη αλλά δεν έχει και πολύ νόημα γιατί (αν όλα πάνε καλά) σε κανα δυο χρόνια παντρευόμαστε με το αγόρι μου και θα μείνουμε σπίτι του. Δεν είναι περιττό να μπω σε έξοδα για δυο χρόνια ???
Αγγελακι ρε μωρο μου ,οταν ερθουν κανε οτι δεν ακους ,οτι δεν βλεπεις κτλ!!
Μην τους δινεις σημασια ,εσυ συνεχισε το προγραμμα και αυτοι εκ των πραγματων οταν θα αρχισουν να βλεπουν τα αποτελεσματα θα σταματησουν να μιλανε.
Μεχρι τοτε μια βαθια ανασα και πολυ υπομονη!!!
Οταν θα αρχιζουν να μιλαν εσυ θα φευγεις στο δωματιο σου θελεις στον δρομο για βολτιτσα θελεις στις βιτρινες για καφε οτι σου ερθει εκεινη την στιγμη κανε,γιατι το μονο σιγουρο ειναι οτι απο τα πολυ παλια χρονια ετσι ηταν με τους γονεις.Αυτο που θελουν να κανουν θα το κανουν ο κοσμος να χαλασει και δεν αξιζει να χαλας την διαθεση σου.
ΦΙΛΙΑ!!!
Καλως μας ηρθες Αγγελικουλα!!!
Να βαλεις οπωσδηποτε ενα τικερακι γιατι θα πεισμωσεις και θα θες να κατεβαινει οποτε,
θα ερχεσαι πιο κοντα στο στοχο σου ετσι...
Δεν εχεις τα υπερβολικα κιλα να χασεις...ολα μια ιδεα ειναι!! ξεκινα και ειμαστε διπλα σου!!
πολλα φιλια!!
Για να δούμε... Θα κατέβει μέχρι την άλλη Τετάρτη?....
μη δίνεις σημασία σε κανέναν angie μου δεν θα τους αφήσουμε να μας κατατροπώσουν.ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ (αυτά τα λέω για να τα ακούω κι εγώ μη νομίζεις)
Το ξαναποσταρα αλλα επειδη αυτο μαλλον το θεμα αφορα εμενα και το αλλο το ξεκινησε η need2lose ας γραφω καλυτερα εδω την οποια προοδο κανω(αν κανω). Σημερα ειναι Τεταρτη και σε 2 βδομαδες εχασα 1 κιλο σε βαρος και μονο 400 γρ λιπος. :( Χτες ομως πηγα καλα στο τρεξιμο και το περπατημα...
Με κατι εξωτερικες δουλειες χτες το πρωι και μια ωρα το βραδυ στο γηπεδο τρεξιμο και περπατημα:
14389 βηματα
503 kcal
30γρ
7,62 km
Θα αρχισω να γραφω και το τι τρωω καθε μερα πιστευω θα βλεπω ετσι που παρεκλινω...
Οι δικοι μου αρχισαν να μου σπανε τα νευρα παλι ("Ειδες οτι δεν χανονται ευκολα, ειδες που εχω δικιο που σου λεω μην τρως" και αλλα χαριτομενα) αλλα και εγω αρχισα να τους αγνοω dexa και voulasot...
Παιδιααααα ειστε καταπληκτικοι!!! Νιωθω οτι ακουγομαι και εχω παρεα εδω μεσα!
Επισης ευχαριστω Βουλα και Σοφη που μου κρατησανε παρεα σε δυσκολες βραδιες!
Φιλια! :-****
angie19 καλη συνεχεια και το κεφαλι ψηλα!!!!!!!!Θα τα καταφερεις επειδη εσυ το θες και ασε τους αλλους να λενε....Μια χαρα κουλιτσα εισαι,τι στεναχωριεσαι;;;;;;Τα παλιοκιλα θα φυγουν,σκοπος ηταν να το αποφασισεις(και στο λεω εγω που δεν το εχω παρει αποφαση!!!).
Οσο για τα βραδια ,οταν θες παρεα ,εδω ειμαστε!!!!!!Φιλιά!!!!!
Να ειστε καλα παιδια! Ευχομαι στον καθενα μας να ξεπερασει ολα τα προβληματα του και να ειμαστε δυνατοι να συνεχισουμε να πετυχουμε τους στοχους μας....
Φιλια
μπραβο αντζι, τα πας περηφημα!!!
μην τους ακους τους δικους σου δεν εχουν ιδεα απο κιλα...
τα κιλα χανονται ΜΟΝΟ με φαγητο!!! αλλα οταν πρεπει κι οσο πρεπει..
χωρις φαγητο , μονο βαζεις κιλα (μακροπροθεσμα ) ενω αρρωσταινεις (βραχυπροθεσμα)..
ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΥΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΑΔΥΝΑΤΙΖΕΙ..
Γυρισα σημερα απο το γηπεδο και ειμαι και νιωθω απιστευτα χαρουμενη και για πρωτη φορα περηφανη για τον εαυτο μου!!! Για πρωτη φορα στη ζωη μου εκανα εναμιση κυκλο συνεχομενο..... Εκανα ενα διαλειμμα περπατωντας και μετα εκανα εναμησι ακομα!!! Δεν μπορω να το πιστεψω οτι ολοκληρωσα κυκλο και εκανα και λιγο παραπανω!!! Μου ευχομαι να γινει το ιδιο με τα κιλα να φτασω το στοχο μου και να χασω και 2-3 ακομα!
Τα αποτελεσματα του βηματομετρητη:
(δεν τον ειχα μαζι μου το πρωι που βγηκα και περπατησα κανα 20 λεπτο ακομα)
12413 βηματα
434 kcal
27.1 γρ
6,47 km
Σε αυτο το σημειο θελω να ξαναπω πως βρηκα παρεα εδω και οτι ειστε ολοι υπεροχοι και μακαρι να βοηθησετε και βοηθησουμε και αλλους αναγνωστες του forum!!!
Φιλια πολλα ειδικα σημερα!!!
Ασχετο αλλα τωρα μου ηρθε κανονικα αυτο το topic δεν επρεπε να μπει στη παχυσαρκια? Λεω εγω τωρα.....
Αυριο εχει ζυγισμα υστερα απο 3 μερες σταθερης κανονικης διατροφης (προτιμαω αυτη τη λεξη απο την διαιτα) και ασκησης πιστευω να ειναι θετικα και ειμαι αισιοδοξη οχι οπως την τελευταια φορα.
Τα σημερινα αποτελεσματα του βηματομετρητη :
(ειχα πολυ κουραση και θα το αφησω για 3 μερες να ξεκουραστω απο Δευτερα παλι!)
12450 βηματα
440 kcal
28,6 γρ
6,59 km
Ειμαι πτωμα αλλα μπραβο μου που αντεξα
Angie μπορείς επίσης και να τους φοβερίσεις! :D
Τώρα που γύρισα σπίτι μου με πάνω από 15 κιλά, κάθησα και τους εξήγησα ότι προσπαθώ να κάνω υγιεινή διατροφή αλλά δεν απαγορεύω στον εαυτό μου τα γλυκά και τα παγωτά. Επίσης, τους προειδοποίησα ότι όποιος μου ξαναπεί για δίαιτα ή ότι πρέπει να χάσω κιλά ή πως έγινες έτσι πια, θα γίνει ο τρίτος παγκόσμιος. Εξήγησέ τους ότι έχεις μπει σε μια διαδικασία να χάσεις και ότι πραγματικά δε σε βοηθάει η γκρίνια τους. Επίσης δε βοηθάει κι όταν μετράνε τις μπουκιές σου! Αν κι αυτό δε φέρει αποτέλεσμα...μην ακούς, δεν υπάρχει άλλη λύση.
HILDA ΕΙΣΑΙ ΟNLINE
Αποφασισα να μην δινω σημασια αν και τωρα που με βλεπουν που πηγαινω γηπεδο δεν πολυμιλανε....
MΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΝLINE ΓΙΑ ΝΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΙCKER
Sia τα ticker τα φτιαχνεις αν πατήσεις στην διευθυνση που εχει πάνω από τα δικά μας π.χ http://www.TickerFactory.com
Γυρισα απο την διατροφολογο επεσα 800 γρ. σε βαρος αλλα..... αλλα!!! 1κιλο και 800 γρ σε λιπος!!!
Δεν το πιστευα! μεσα σε 3 μερες! Δεν βλεπω καμια διαφορα αλλα πιστευω πως παω μια χαρα για πρωτη φορα (ελπιζω και τελευταια!!!)
Αλλαξα και το τικερακι μου αμεεεε!!!
Μπράβο angie!! Έτσι να συνεχίσεις και θα είναι η τελευταία φορά. Δυναμικά στον αγώνα! :)
Μετα απο μια βδομαδα αποχης επεστρεψα .Αποχης απο διατροφη αλλα και γυμναστικη . Αυριο αρχιζω κανονικα εχω και ζυγισμα ειμαι σιγουρη οτι τα πηρα πισω τα δυο κιλα μου αλλα δεν αφηνω αυτη τη σκεψη να με παρει απο κατω.Πηγα για περπατημα με την αδερφη μου και εχω και τα σημερινα αποτελεσματα του βηματομετρητη....
7640 βηματα
287 kcal
17,1 γρ
4.04 km
Ειναι λιγο αποκαρδιωτικα σε σχεση με τα προηγουμενα αλλα πιστευω αυριο θα φερω πολυ καλα αποτελεσματα.
Ελπιζω το οτι θα βγαινω για περηπατο η για τρεξιμο να με βοηθησει και στην εξεταστικη.... να ξεδινω και να διαβαζω πιο χαλαρα χωρις αγχος.....
Δινω πολλα φιλια στις φιλες μου kassan Βουλα και Σοφη!!!
Τοσο καιρο που μπαινω στο forum πρωτη φορα σημερα εκανα μια ασχημη σκεψη... Διαταραχη προσληψης τροφης σημαινει ανθρωπος διαταραγμενος? Χωρις να θελω να παρεξηγηθω και να προσβαλλω ανθρωπους που εχουν προβλημα ανορεξιας και βουλιμιας καταλαβαινω πως αυτοι οι ανθρωποι που εχουν αυτοι την διαταραχη θετουν σε πολυ μεγαλο κινδυνο την ζωη τους και την ψυχικη και σωματικη τους υγεια.... Εγω ομως ειμαι διαταραγμενη? Στα 90 κιλα απλα θεωρουμε παχια η εχω καποιο προβλημα διαταραχης γενικα?....
Εντωμεταξυ αναρωτιεμαι μηπως με επηρεασε η elenh (παρολο που δεν της απαντησα γιατι γενικοτερα απαξιω αυτο τον τονο και το υφος ειδικα οταν καποιος μιλα προς αγνωστους) η οντως εχω προβλημα ?
ΦΩΤΙΣΤΕ ΜΕ γιατι προβληματιστικα ενοψη εξεταστικης και δεν ειμαι να λυνω και υπαρξιακα περα απο αλγοριθμους και μαθηματικα.....
Γεια σου angie!
Και για μένα περίοδος εξεταστικής είναι αυτή αλλά μόνο στο διάβασμα δεν είναι το μυαλό μου... Anyway,
ρωτάς αν κάποιος που έχει μια διαταραχή πρόσληψης τροφής είναι διαταραγμένος.. από την προσωπική μου εμπειρία (πάλεψα αρκετά χρόνια με τη βουλιμία) θεωρώ ότι όλοι εμείς που αντιμετωπίζουμε μια τέτοια διαταραχή έχουμε απλά διαταραγμένη συμπεριφορά και διαστρεβλωμένο τρόπο σκέψης - δε θέλω δηλαδή να ονομάσω τον ίδιο τον άνθρωπο (εμένα) διαταραγμένο, αλλά τη συμπεριφορά μου και τον τρόπο σκέψης μου.. Είμαστε πολυσύνθετα όντα, δε γίνεται να μας χαρακτηρίζει μια ασθένειά μας σαν προσωπικότητες και υπάρξεις.
Γιατί ασθένειες είναι και οι διαταραχές πρόσληψης, και μάλιστα δεν αφορούν τόσο το σωματικό της υπόθεσης όσο το μέσα μας.. όταν είναι "διαταραγμένο" το μέσα, αυτό έχει αντίκτυπο και στο έξω μας (σώμα).
Οπότε για την περίπτωσή σου, αν δεν πάσχεις από ανορεξία ή βουλιμία (ούτε παχύσαρκη βλέπω να είσαι) απλά θα έλεγα ότι έχεις κάποια παραπάνω κιλά που τα έβαλες λόγω αυξημένης ποσότητας (είπες νομίζω σου αρέσει το φαγητό και τα γλυκά κλπ) κι επομένως θέλεις να χάσεις κάποια κιλά για σένα (και θα σε συμβούλευα να μη στερηθείς τίποτα και να μη μπεις στη διαδικασία δίαιτας!) Νομίζω με τη διατροφή που είχες ξεκινήσει και με το τρέξιμο/ περπάτημα και με κανά γλυκό 1 φορά τη βδομάδα θα τα πας μια χαρά!
Καλή συνέχεια και κουράγιο με το διάβασμα!
Υ.Γ. έχουν δίκιο όλοι όσοι σου λένε για τους δικούς σου! Από το ένα αυτί να μπαίνουν και από το άλλο να βγαίνουν, χρειάζεσαι ψυχική ηρεμία στη φάση που είσαι!
Solitude_aeturnuS καλησπερα! Επειδη με προβληματισε αρκετα ολη μερα και σημερα που ειχα ραντεβου για διατροφη το συζητησα μαζι με την διατροφολογο μου μου ελυσε καποιες αποριες σχετικα με αυτο. Ξεκινησα την κουβεντα οτι μπαινω στο φορουμ και να σας πω την αληθεια τα ψιλοεπαιξε η κοπελα. Γιατι με ρωτησε αν πιστευω οτι εχω προβλημα με καποιο τετοιο ειδος διαταραχης προσληψης τροφης με γουρλωμενα ματια και ειπε οτι τοσο καιρο που πηγαινω εκει δεν ειχε καταλαβει κατι τετοιο για μενα.
Της ειπα οτι πριν αρχισω τη διαιτα εκανα εμετο περιπου στις 5 φορες το μηνα οταν εχανα τον ελεγχο και ετρωγα υπερβολικες ποσοτητες. Το κακο ειναι οτι στο κεντρο στο οποιο πηγαινω δεν της επιτρεπουν να συζηταει για διαταραχες αυτου του ειδους και φυσικα να κανει και την ψυχολογο. Παρολαυτα η κοπελα ηταν αψογη μου εδωσε το mail της αν εχω καποια απορια και μου εξηγησε οτι διαταραχη εχουν οσοι ανθρωποι εχουν συνδεσει αμεσα το φαγητο με συναισθηματα (με ολα τα συναισθηματα ακομα και με τη χαρα δλδ οτι τρωνε υπερβολικα πχ ακομα και οταν ειναι χαρουμενοι αλλα ταυτοχρονα εχουν παρα πολυ ασχημη εικονα για τον εαυτο τους.
Μου ειπε πως εχει δει ανθρωπο με πολλα παραπανισια κιλα αλλα να μην εχει προβλημα με τον εαυτο του με το σωμα του και να ειναι και απολυτα ισορροπημενος στη ζωη του οποτε αυτος ο ανθρωπος θεωρηται παχης οχι με διαταραχη.
Δυστυχως δεν μπορουσαμε εκει να πουμε πολλα αλλα το γεγονος οτι μου ειπε εστω και μεστις ακρες καποια πραγματα με ικανοποιησε παρα πολυ.
Σχετικα με το ζυγισμα εγω αυτη την εβδομαδα εχασα 100γρ μονο σε λιπος.Αλλα ο μετρητης εδειξε οτι ανεβασα το βαρος των μυων μου και το ποσοστο του νερου.Αυτο με ικανοποιησε ακομα περισσοτερο ηιατι το τρεξιμο αρχισε να αποδιδει αλλα και γιατι οταν ξεκινησα να πηγαινω μου ειχαν αναφερει οτι ακομα και οταν θα εχω τελειωσει με το προγραμμα της διατροφης ο οργανισμος μου θα εχει μπει σε μια σειρα και θα μεταβολιζει απο μονος του τις τροφες που περνω.Εμεινα με το στομα ανοιχτο γιατι περιμενα οτι θα ειχα παχυνει αυτη την εβδομαδα.Πιστευω οτι αξιζαν τα χρηματα που εδωσα και το καταλαβα σημερα. Απο τα εστω λιγα και ταπεινα 100γρ αλλα και απο το οτι η κοπελα παρολο που δεν της επιτρεποταν να μιλαει για αυτα μου ελυσε καποιες απο τις αποριες και μου εδωσε και το mail της.
Γενικα να αναφερω οτι ειμαι πολυ δυσπιστη για τα κεντρα αδυνατισματος ή περιποιησης προσωπου σωματος κλπ. Δεν ειμαι τετοιο κοριτσι.Ξεκινησα γιατι ηξερα πως περα απο τα κιλα που ηθελα να χασω ηθελα να μαθω να τρεφομαι και σωστα.
Δεν θελω να ακουστω ψωναρα αλλα ναι θεωρω τον εαυτο μου ομορφο . Η ασχημια δεν ειναι στο μεγαλο πισινο , στα πιασιματα η στα παραπανισια κιλα. Η ασχημια ειναι στην κακια το ψεμα και την κοροιδια. Γιατι αν δεν μου απαντουσε σε καμια απορια μου θα την επερνε ο διαολος ειλικρινα. Αν φοβοταν πχ την δουλεια της και την συμβαση που εχει με το κεντρο και μου ξεκοβε την κουβεντα αυτη θα ηταν ενας δειλος ανθρωπος που πηρε τα χρηματα μου και το μονο που θα εκανε θα ηταν να μου βγαζει ενα προγραμμα σε υπολογιστη.
Νιωθω ομορφα για αυτες τις γραμμες που γραφω. Συγνωμη αν σας κουρασα ειλικρινα. Και ξερω οτι μπορει καποιους εδω να τους αφηνει αδιαφορους τα συναισθηματα που νιωθω.
ΥΓ. Ουτε εγω την παλευω με την εξεταστικη. Αλλα πιεζω τον εαυτο μου να στρωθει. Οπως πιεσα τον εαυτο μου σημερα να μην φαει εκτος απο την τονοσαλατα και ενα τοστ επιπλεον ενω ειχε χορτασει. Ξεκινησα διαβασμα γιατι εκτος απο τα κιλα εχω βαλει στοχο και το πτυχιο μου.
ΥΓ2.Οι γονεις μου δεν μου λενε πλεον τπτ . Ειδανε οτι προσπαθω μαλλον και το βουλωσανε. Εχουν αρχισει να ρωτανε ωστοσο ποσα χρωσταω γιατι μπαινω στο 6 ετος.Θα δουν οτι διαβαζω και θα το ξαναβουλωσουν. Ξερω πως ποτε δεν θα σταματησουν την γκρινια. Ισως και καλυτερα ετσι γιατι μεσα απο αυτους αρχισα να μαθαινω να να ακουω τον εαυτο μου και οχι τους αλλους.
Καληνυχτες σε ολους. Καλη υπολοιπη βδομαδα να εχετε και παντα ευχαριστη.
Φιλια
Αγγελική