Quote:
Originally posted by efoula
Πόσο χαίρομαι για εσένα Καπνούλα...
Ναι το φαντάζεσαι να είμαστε στην ίδια ομάδα και από εκεί που προσπαθούμε να γνωριστούμε στον καφέ να τα λέμε εβδομαδιαίως στο grup therapy!! Καλά αυτή θα είναι ιστορία για ταινία στη μεγάλη οθόνη!!
Πήρα πολύ κουράγιο τώρα. Γιατι τον τελευταιο καιρο αισθανομουν λιγο περιεργα να υποστηριζω θεραπεια και να μη βρισκω πολλους συμπαραστατεςΕκτός από τον Καμμένο που έχει ολοκληρώσει αλλά στας Αγγλίας..
Θα συμφωνήσω ότι ο δρόμος είναι μοναδικός αλλά όχι απαραίτητα μοναχικός..Κάτι τέτοια γίνονται και μου αναπταιρώνεται το ηθικό..
Εγώ smoke μαζί σου, σε ότι χρειαστείς! Μπορεί και η Νίκι να βοηθήσει ίσως, γιατί κάνει ομάδα αλλά δεν ξέρω αν είναι είναι πάνω στις ΔΔ ή γενικού περιεχομένου..
Δώσε μας τα φώτα σου Νικι...
Εγω Εφη μου αυτα που διαβαζω στο ποστ σου λεω.. Αντιλαμβανομαι οτι σου εχει αναφερθει.. Απλα με τον τροπο που γραφεις ισως να μην καταφερνεις να περνας (σε μενα παντα) αυτο που εννοεις. Εγω αντιλαμβανομαι μια αγανακτηση απο μερους σου ειτε γιατι το περιβαλλον σου δεν εγκρινει, ειτε γιατι υπαρχουν ατομα που επιλεγουν να μη ζητησουν βοηθεια σε θεραπευτη, ειτε για λογους που δεν εξηγεις. Δεν εχει πει ποτε κανεις αν ειναι η οχι απαραιτητη η βοηθεια...Ειναι διαφορετικο να μην το επιλεγει..Εκει δε μπορεις να επεμβεις. Εσυ ελεγες οτι ησουν χρονια στο συμπτωμα μεχρι να αναζητησεις βοηθεια.. Μπορει και οι αλλοι να ειναι στην ιδια φαση. Η βοηθεια ειδικου ειναι απαραιτητη απλα σε ορισμενο πλαισιο...Ειναι καθοδηγητης...Δεν μπορεις να κρεμαστεις απο πανω του ουτε να του αποδωσεις τη δικη σου επιτυχια η αποτυχια.