Quote:
Originally posted by smoke08
Χορευταρού, όταν διάβασα το ποστ σου πήγα να βάλω τα κλάματα. Έχω χάσει κι εγώ άπειρες ευκαιρίες, άπειρες βόλτες με φίλους, έχω ξοδέψει τα ρεπό μου από τη δουλειά κλεισμένη στο σπίτι επειδή είχα φάει πολύ και αισθανόμουνα βόδι, φέτος έκανα μόνο 6 μπάνια στη θάλασσα γιατί όταν με καλούσαν αισθανόμουνα χοντρή, κι εγώ σε ένα μάθημα στην εξεταστική δεν πήγα να γράψω γιατί είχα κάνει υπερφαγικό το προηγούμενο βράδυ...
Γιατί ρε γαμώτο να μας διαλύει όλη μας τη ζωή αυτή η αρρώστια; Και οι άλλοι δεν το καταλαβαίνουν. Νομίζουν ότι το πρόβλημα είναι μόνο στο φαγητό και το σώμα μας. Δεν καταλαβαίνουν ότι είμαστε εγκλωβισμένοι σε μια κατάσταση που επηρεάζει όλη μας τη ζωή.
Τους άλλους να τους έχουμε εκεί που τους αρμόζει! Όποιος δεν μπορεί να καταλάβει ή δεν θέλει καν να προσπαθήσει, στα τσακίδια! Εμείς είναι που πρέπει να καταλάβουμε τι κακό κάνουμε και να το διορθώσουμε... δυστυχώς οι άλλοι μόνο συμπαράσταση -στην καλύτερη- μπορούν να μας προσφέρουν... όλος ο αγώνας για να απεγκλωβιστούμε δικός μας είναι... ας μην χάνουμε απ' τη ζωή που δεν ξαναγυρίζει... φιλάκια πολλά...