Αποφασησα να ανοιξω ενα νεο topic,υστερα απο την προτροπη ενος μελους του room.Θα προσπαθησω λοιπον,οσο πιο περιεκτικα μπορω να αναλυσω σε εσας την δυσαρεστη κατασταση στην οποια βρισκομαι και την αιτια που με οδηγησε στο σημειο να κανω κακο στον εαυτο μου...Ολα αρχισαν ενα χρονο πριν περιπου,οταν αποφασησα να αναζητησω τη βιολογικη μου μητερα.Θελω να σημειωσω οτι το γεγονος οτι ημουν υιοθετημενη το γνωριζα απο πολυ μικρη ηλικια και το ειχα αποδεχτει πολυ φυσιολογικα χαρη στους 2 θετους γονεις που μου εδωσαν πολυ αγαπη...επισης να πω οτι η αναζητηση των ριζων μου ηταν μια εσωτερικη αναγκη,μια αναζητηση της αρχης της υπαρξης μου...ποιος ερωτας με εφερε στη ζωη?τι συνεβη πριν 23 χρονια?....Για να μην πολυλογω,υστερα απο μια ψυχοφθορα διαδικασια,και εναν επιμονο αλλα και επιπονο αγωνα καταφερα και την βρηκα..Υστερα απο ενα διαστημα συναντηθηκαμε με σκοπο να μαθω τι συνεβη τοτε...η μονη απαιτηση που ειχα απο εκεινη ηταν να ειναι ειλικρινης..της ζητησα να μου αφιερωσει λοιπον μια ωρα απο τη ζωη της ωστε να μου πει τι εγινε τοτε..εκεινη απο τη μερια της μου ειπε αρκετα ψεματα,οπως ανακαλυψα αργοτερα...μου απεκρυψε την ταυτοτητα του βιολ.πατερα...και με γεμισε φρουδες ελπιδες οτι δηθεν θελει να με βλεπει κ οτι θελει μια δευτερη ευκαιρια κ οτι θα το πει στον αντρα της,που δε γνωριζει τιποτα κτλ....παιδια αλλα δεν εκανε.Στην αρχη λοιπον την πιστεψα...δεν ειχα λογο να μη το κανω αλλωστε...ο καιρος περναγε και εκεινη αφαντη...ουτε τηλ,ουτε μην.ουτε τιποτα...δεν την ξαναειδα για ολοκληρο το καλοκαιρι...τον περασμενο Σεπτεμβρη την ειδα και μου ζητησε συγνωμη για τη συμπεριφορα της κ δικαιολογηθηκε επικαλωντας προβληματα με τον αντρα της..αφου βεβαια της μιλησε και μια κοινωνικη λειτουργος απο το ιδρυμα υποσχεθηκε οτι θα αλλαξει σταση...αμ δε...εκτοτε δεν την ξανειδα..δε ξερω γιατι αλλα ολο αυτο με πηρε απο κατω...τησ στελνω κανενα μην αραια και που αλλα δε παιρνω απαντηση..ολη αυτη η κατασταση μου προκαλεσε ποικιλλα προβληματα..παρατησα φιλους,δουλεια εμπλεξα με αλκοολ και ναρκωτικες ουσιες...με επιασε καταθλιψη..πληγωθηκα πολυ απο τα ψεματα της και την ανεντιμοτητα της...δεν ''επαιξε'' δικαια..το μονο που ηθελα ηταν η αληθεια και εκεινη με γεμισε ψεματα..μεχρι σημερα προσπαθω να εντοπισω τον πατερα μου...και καθε μερα τη σκεφτομαι και κοιταω το κιν μου μπας κ βρω κανενα μην της...ματαια...αυτο που με πληγωσε περισσοτερο ηταν η απορριψη για 2 φορα...γραφω μηπως καποιος εχει περασει τα ιδια με εμενα η καποιος εχει να μου προσφερει μια συμβουλη..ευχαριστω..