Ξεκίνησα τα REDUCTIL και θέλω βοήθεια!!!
Γεια σας.... Ξεκίνησα σήμερα τα Reductil μετά από πολύ ψάξιμο..... Μου τα έγραψε χθες το παθολόγος μου είπε ότι έχουν πολύ καλά αποτελέσματα και αν έχω κάποια παρενέργεια να του τηλεφωνήσω, αλλά μπορεί και να μην έχω τίποτα. Είμαι 40 χρονών, 1,65 και 95 κιλά τα τελευταία 4 χρόνια μετά από δύο γέννες. Σε όλη μου τη ζωή ήμουν 63-69 κιλά. Έχω κάνει δίαιτες με διαιτολόγους και μόνη, χάνω λίγο αλλά μετά τρώω σαν το γουρούνι και τα ξαναπαίρνω, ξέρετε.... Μετά από μεγάλη σκέψη και έρευνα νομίζω ότι είναι η μόνη μου λύση. Η επόμενη είναι το μπαλονάκι ή το δακτυλιδάκι. Σε αυτή τη φάση της ζωής μου δεν έχω καμία εγκράτεια στο θέμα του φαγητού. Επειδή όμως όλη μου τη ζωή πρόσεχα πολύ τη διατροφή μου γιατί είχα τάση να παχύνω, ξέρω πως μόλις αδυνατίσω θα ξαναπροσέχω, θα ανέβω ψυχολογικά. Εσείς που τα παίρνεται πες τε μου σας παρακαλώ, πως τα πάτε? Επίσης μαζί με τα reductil κάποιοι έχετε πάρει και xenical. Το κάνατε από μόνη σας ή σας το συνέστησε κάποιος γιατρός? Κάποιοι εδώ μέσα με έχουν βοηθήσει χωρίς να το ξέρουν, και με έχουν βοηθήσει ως προς το να συνεχίσω να προσπαθώ και να μην πω στον εαυτό μου ότι δεν μπορώ να τα καταφέρω και θα παραμείνω χοντρή για την υπόλοιπη ζωή μου. Σας ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!! Και εύχομαι τα καλύτερα για όλους??