-
diatrofh+reductil
TextText
kalhmera
shemra ksekinisa diatrofh kai agvgh me xapia reductil
an thelete euxaristws mporw na sas grafw ti diatrofh pou mou sinista o giatros kathe bdomada gia na tin akolouthisete kai eseis :)
gia na blepoume oloi mazi apotelesmata...
(egw exw upsos 1.71 kai zugizw dustixws 110 kila sxedon...)
gia na doume :)
pantws an thelete tin diatrofh peite mou n arxisw na grafw :D
-
as ksekinisoume me oti mou edwse gia tin prwth ebdomada :)
prwta genikes odhgies:
EPITREPONTAI:
alati, piperi, riganh, ta elafra karykeymata.
kafes,tsai:mexri 3 flytzania/hmera
zaxarh: ews 2k. glykoy/hmera
alkool: 2-3 pote/ebdomada( OXI ANTHRAKOYXA)
EPIBALLETAI:
NERO:toylaxiston 1,5 litro tin hmera
elaiolado: 2 koytalies ths soypas/merida
isodynamies froytwn:1 mhlo= 2 firikia= 1 portokali= 2 mantarinia= 1 axladi= 1 aktinidio= 4-5 fraoyles= 1 rpdakino= 2-3 berikoka= 2 dmaskhna= 5-6 koromhla= 10-12 kerasia
kai pername sto diaitologio ths prwths ebdomdas:
TETARTH 9/04/2008- TETARTH 16/04/2008
PRWI:
1 xymos + 1 tost( cvmi sikalhs, 1 feta kaseri- 1 feta galopoyla)
h
1 xymos + 1 koyloyri
MESHMERI:
Enalla3
ena meshmeri opoiodhpote pshto( psari-kotopoylo- mosxarisia mprizola- mpifteki) me salata merida ( h salata merida to bathi piato mexri ekei pou ksekinaei na anoigei ...)
to allo meshmeri opoiodhpote mageireyto ( ladera, zymarika) merida me 60gr tyri kai salata merida
(px gia na to katalabete auto me to enala3 tetarth paraskeuh kuriaki trith kreas tis upoloipes mageireuto)
BRADY:
Enalla3 ena brady salata(merida)+ 1 feta psvmi+ 60gr.tyri
to allo brady 1 pothri glala 1.5% kai ena tost.
olh thn diarkeia tis mera exeis tin dynatothta na fas mexri kai 3 frouta
auta.............................................. ...
-
shmeiwsh: h diaitologos mou, mo ueipe na parw ena tetradio kai na shmeiwnw kathimerina ti trww kai poia wra to trww...
tha me bohthisei leei polu sto na eleksw ta geumata mou
-
Καλημέρα Ζωίτσα.
ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ και καλό κουράγιο.
Αν τηρήσεις κατά γράμμα τη δίαιτα που σου έδωσε θα δεις πως θα χάσεις γρήγορα και εύκολα (παρόμοια είχα και εγώ και έχανα και 2,5/εβδομάδα αν την έκανα σωστά και χωρίς χάπια- είχα βέβαια και περισσότερο βάρος !!!)
Κάθε βδομάδα που θα πηγαίνεις θα πετάς στα σύννεφα !!!
Όσο για τις σημειώσεις, να τις κρατάς ευλαβικά, ακόμα και αν φας κάτι παραπάνω ή αν κάνεις κάποια αλλαγή. Είναι σημαντικό να είσαι ειλικρινής μαζί της, ότι και αν κάνεις για να έχεις το αποτέλεσμα που θες.
ʼντε, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ
-
-
εγω ζωιτσα κανω 8εραπεια 2 μηνες εχω χασει 8 κιλα.τωρα μ γραψε ο γιαρος μ μια διατροφη αλλα καμια σχεση με την δικια σου,ειναι πιο αυστηρη αλλα δεν με νιαζει γιατι δεν ιποφερω τα φαρμακα μ κοβουν τηνορεξη.το διαιτολογιο του κα8ενα ειναι μονο γιαυον μ ειπε.ειναι αναλογα με τα κιλα.εμενα εινααι διαιτολογιο για τα κιλα μ το υψος μου ειναι 1400 8ερμιδων.2 μερες με την διατροφη κ 8εραπεια πανε ολα καλα και με πολυ γυμναστικη.καλη τυχη κοπελα μου.
-
h diatia auth einai tis prwths ebdomdas. pala gia na mpw se ena rithmo. meta tha ginei pio austhrh mou eipe
-
Ζωίτσα, καλή αρχή!!!!! είναι πολύ καλό το διαιτολόγιο που σου έδωσε, ένα παρομοιο κάνω και εγώ.
Πες μας πόσο χρονών είσαι και ποιά παίρνεις των 10 ή 15? Εγώ παίρνω των 15 εδώ και 15 μέρες αλλά ξεκίνησα με των 10.
Καλή επιτυχία λοιπόν !!!!!!!!!!
-
είμαι 25 χρόνων
μου έδωσαν των 10mg και μετα απο δύο μήνεσ θα μου δώσουν των 15mg
-
Καλη επιτυχια σου ευχομαι ζωητσα...σε λιγο θα σε ακολουθησω κ γω ...μεσα στη βδομαδα αν κανει να τα παρω..κ η διατροφη καλη..το κακο ξερεις ποιο ειναι οτι ενω ξερουμε ι πρεπει να τρωμε...δυστυχως αυτη η ρημαδα η ορεξη μας κανει οτι θελει..κ αφου λοιπον με αθτα τα χαπια την περιοριζουμε αρα την κερδιζουμε(γιουπι!!!! γιουπι!!! γιουπι!!!)..καλη επιτυχια κοπελα μου
-
Πάντως το πρώτο και σημαντικότερο για να αδυνατίσουμε είναι να αλλάξουμε διατροφικές συνήθειες γιατί και τα χάπια μετά από λίγο καιρό ο οργανισμός αρχίζει να τα συνηθίζει.
-
alalumaki εχεις απολυτο δικιο δεν 8α εχει κανενα νοημα αν τρωμε κ μετα λιπαρα και σε μεγαλες ποσοτητες.δεν καταλαβενω γιατι 8α πρεπει μετα απο 2 μηνες να παρει τα 15 μιλιγκραμ?ειναι απαρετητο?εγω τα φοβη8ικα τα 15 μετα απο αυτο π επα8α.κ η δικια μ διαιτα ειναι πολυ καλη ειναι κ χορταστικη κ τροω κ λιγοτερα απο οσα γραφει αλλα εχω τρελλα8ει στην γυμναστικη κ αυτο ειναι πολυ σιμαντικο.
-
egw pali me tin gimnastiki den exw katholou kali sxesh......
mo ueipe pws an dw pws exw kolisei meta apo duo mhens sta kila tote tha mo udwsei twn 15mg
-
ουτε και γω ειχα μεχρι που ειδα αποτελεσματα ορατα!!!!!!!!μετα απο 9 μηνες γυμναστικης.8ελει ιπομονη δεν βλεπεισ αποτελεσματα απο την μια μερα στην αλλη.
-
thelei kai xrono... kai parea basika...
emena mou aresei mono o diadromos..
skeftomai na parw sto spiti na kanw.
sto gumnasthrio noiwthw abola logv kilwn.. blepeis oles tis kormares me ta kolan kai ta konta mplouzakia.....
-
zwhtsa καλώς ήλθες στο E.D.
Θερμή παράκληση, όχι greeklish σε αυτό το φόρουμ.
-
ναι με συγχωρεισ. απο συνηθεια και κεκτιμενη ταχυτητα γραφω με λατινικουσ χαρακτηρες
-
ζωητσα εγω μεσα στο σπιτι κανω γιατι κ γω ντρεπομαι στο γυμναστιριο.
-
γουρουνίτσα γράψε μας αν μπορείς το διαιτολόγιο που σου έδωσε να ακολουθήσεις το γιατρός σου...
-
τωρα που το λες γουρουνιτσα εχω κατι cd γυμναστικης.. απο τα περιοδικα φορμα....
μαλλον θα πρεπει να αρχισω να κανω απο αυτα.. τις μερες που εχω χρονο..
-
Μπορεις επισης να κανεις περισσοτερα πραγματα με τα ποδια...να κοψεις το ανσανσερ για αρχη..κ να ξεκινησεις περπατημα μια ωρα οποτε μπορεις...θα παιρνεις μια φιλη σου κ θα βγαινεται για περπατημα...μπορεις να κανεις πολλα κ πολυ ευκολα..κ εγω ντρεπομαι πολυ να παω γυμναστηριο...αλλα εχω αρχισει με μια φιλη μια ωρα περπατημα καθε μερα...κ εχω αρχισει πια κ κανω ολες μου τις δουλιες με τα ποδια...εκοψα το αυτοκινητο επιτελους..τριτη μερα σημερα κ αρχισα να νιωθω λιγο καλυτερα:)
-
γενικα περπαταω πολυ.. αλλα για γυμναστικη πρεπει να γινεται πιο γρηγορα....
-
πως παει Ζωιτσα ?
ολα καλα ? θα μας γραψεις και το β μερος της διατροφης σου να παρουμε καμια ιδεα ?
-
μολις γυρισα απο την διαιτολογο!!!
εχω χασει 2 κιλα σε μια βδομαδα :)
θα σας γραψω σε λιγο τι μου εδωσε μεχρι και 30/04
-
μπραβο κοριτσακι, καλη συνεχεια , μεταξυ μας το προηγουμενο τικερακι ηταν πιο τσαχπινογαργαλιαρικο και μου εφτιαχνε τη διαθεση , ασε που ηταν και γουρλιδικο, δυο ολοκληρα κιλα ΜΠΡΑΒΟ !!!!!!!!!!!!!
-
Ηρθε η ωρα για την 2η και 3η βδομαδα.
καταρχην μου εκανε παρατηρηση επειδη δεν ετρωγα τα φρουτα που μου εγραφε καθημερινα, και επειδη δυο βραδυα δεν εφαγα μου ειπε να μην χανω γευματα.
Πεμπτη 17/04/08- Κυριακα 20/04/08
Πρωι:
το ιδιο
3 φρουτα την ημερα ή 1 χυμος
Μεσημερι:
καθε μεσημερι οποιοδηποτε ψητο ( κοτοπουλο/ ψαρι/ μπριζολα/ μπιφτεκι) +
σαλατα(μεριδα)
Βραδυ:
-2 γευματα σαλατα( μεριδα)+ 1 τοννος ( σε νερο)
-2 γευματα 1 τοστ+ 1 αυγο βραστο
Μ.Δευτερα21/04- Μ.Σαββατο26/04 ( Μ.Εβδομαδα)
Πρωι:
1 χυμος+ 1 κουλουρι με σουσαμι
1 χυμος επιπλεον
Μ.Δευτερα:
Μεσημερι: φασολακια(μεριδα)+ 1 φετα ψωμι
Βραδυ: φασολακια(μεριδα)+ 3-4 ελιες
Μ.Τριτη:
Μεσημερι: αρακας(μεριδα)+ 1 φετα ψωμι+ 4-5 ελιες
Βραδυ: 1 φετα ψωμι+ 4-5 ελιες+ 1 ντοματα
Μ.Τεταρτη:
Μεσημερι: φακες(μεριδα)+ 4-5 ελιες+ σαλατα(μεριδα)
Βραδυ: φρουτοδαλατα (τουλαχιστον 3 φρουτα)
Μ.Πεμπτη:
Μεσημερι: 2 γεμιστα+ σαλατα(μεριδα)
Μ.Παρασκευη:
Μεσημερι: 2-3 πατατες βραστες+ 4-5 ελιες+ σαλατα(μεριδα)
Μ.Σαββατο:
Μεσημερι: σπανακορυζο(μεριδα)+ 4-5 ελιες
Βραδυ: μαγειριτσα(μεριδα)+ 1 φετα ψωμι ή ενα αυγο βραστο
Πασχα 27/04/08
Πρωι:
1 φλυτζανι γαλα 1,5%+ 1 φετα τσουρεκι ή 2 κουλουρακια
Μεσημερι:
κρεας ψητο+ 2-3 ροδελες κοκορετσι+ σαλατα+ 2-3 κ. σουπας τζατζικι ή
τυροσαλατα ή 60γρ. τυρι
Απογευμα:
1 γλυκο ή παγωτο
Βραδυ:
Κρεας ψητο+ σαλατα ή 1 γιαουρτι 2%+ 1 φρουτο
Τριτη 28/04/08
οπως και την ημερα του Πασχα
29/04---> Διουρητικο προγραμμα
πρωι εως το απογευμα: 3 γιαουρτακια2%+ 3 μηλα( γιαουρτι+ μηλο μαζι)
αργα το απογευμα:κοτοπουλο βραστο ή ψητο ΧΩΡΙΣ ΑΛΑΤΙ με λεμονι και ριγανη+
μαρουλι
Τεταρτη 30/04/08
Πρωι:
1 φλυτζανι γαλα 1.5%+ 1 κουλουρι
1-2 ποτηρια χυμο την ημερα
Μεσημερι:
ψαρι ψητο+ σαλατα(μεριδα)
Βραδυ:
σαλατα(μεριδα)+ 1 φετα ψωμι+ 60γρ. τυρι
-
για να δουμε πως θα τα παμε αυτες τις δυο βδομαδες.....;)
-
εγεινε ενα λαθος οπως το εγραφα...ακολουθει το σωστο
Δευτερα 28/04/08
οπως και την ημερα του Πασχα
Τριτη 29/04/08---> Διουρητικο προγραμμα
πρωι εως το απογευμα: 3 γιαουρτακια2%+ 3 μηλα( γιαουρτι+ μηλο μαζι)
αργα το απογευμα:κοτοπουλο βραστο ή ψητο ΧΩΡΙΣ ΑΛΑΤΙ με λεμονι και ριγανη+
μαρουλι
Τεταρτη 30/04/08
Πρωι:
1 φλυτζανι γαλα 1.5%+ 1 κουλουρι
1-2 ποτηρια χυμο την ημερα
Μεσημερι:
ψαρι ψητο+ σαλατα(μεριδα)
Βραδυ:
σαλατα(μεριδα)+ 1 φετα ψωμι+ 60γρ. τυρι
-
Ωραια η διατροφη ..βλεπω κ γλυκακι...ε ναι ρε παιδια εκει επεσε το ματι μου...πολυ καλα τα πηγες ζωιτσα...μπραβο κοπελαρα μου..καλη συνεχεια ..κ καλη δυναμη κοριτσι μου..τετοια να ακουμε να περνουμε κουραγιο
-
ευχαριστω ;)
απλα μου ειπε αν μπορω 3 φορες την εβδομαδα να περπαταω απο μια ωρα...
-
ε δεν ειναι τπτ 3φορες τη βδομαδα αρκει βεβαια να μπορεσεις να βρεις το χρονο...κ τη διαθεση πανω απ ολα...
-
εγω δυστιχος δεν εχψ χρονο να γραψω την δικια μου διατροφη.ειναι μεγαλη και εχει πολλες ιποσημειωσεις.ε ειμαι και μανα και δεν μπορω να κανω πολυ ωρα στον υπολογιστη συγνωμη κοριτσια.
μολις μπορεσω κ βρω λιγο χρονο 8α προσπα8ησω να γραψω κατι.
-
Ζωίτσα είναι πολύ καλή η διατροφή σου, στην Αθήνα είναι η διαιτολόγος σου?
Επίσης τα reductil στα έδωσε αυτή ή τα παίρνεις από μόνη σου?
Και πάλι μπράβο για τα 2 κιλά....ΚΑΙ ΕΙΣ ΚΑΤΩΤΕΡΑ!!!!!!
-
Σ'ευχαριστω alalumaki.
Απο Βολο ειμαι, στο Βολο ειναι η διαιτολογος μου. τα reductil αρχικα μου τα συστησε ο γυναικολογος μου και η παθολογος μου ( ειναι συγγενεις μου και οι δυο, οποτε θελουν το καλο μου)..
στην διαιτολογο δεν εχω πει οτι τα παιρνω γιατι γενικα ολοι οι διαιτολογοι ειναι κατα των βοηθητικων.....
αλλα εμενα με εχουν βοηθηει πολυ να τηρω την διατροφη μου, γιατι εχω μειωμενη ορεξη.
-
Συμφωνώ μαζί σου, και μένα η διαιτολόγος μου δεν ήθελε να τα πάρω αλλά μου λέει αφού σου τα έγραψε ο παθολόγος σου δεν μπορώ να πω τίποτα. Αυτή φοβάται πιο πολύ για τις επιπτώσεις που έχει το φάρμακο στην ψυχολογία, κατάθλιψη, κλπ. Εγώ δεν έχω δει τίποτα εκτός από τις 2 πρώτες μέρες που ήμουν κάπως. Ισως έχω μόνο λίγα νεύρα. Πάντως όλοι συστήνουν ότι δεν πρέπει να τα πάρουμε πάνω από 6 μήνες γιατί οι παρενέργειες αλλάζουν....
-
λοιπον εγω πυστευω οτι εστω 8α επρεπε να μας κανουν κ κανενα καρδιογραφημα καλου κακου.οσο για παρενεργεις αλαλουμακι μου κ γω εχω νευρακια κ ξιροστομια αλλα ολα καλα εκτος την χ8εσινη βλακεια π εκανα.
-
εγώ μερικές φορές ζαλίζομια αλλά και όταν έκανα δίαιτα χωρίς τα χάπια πάλι ζαλιζόμουν...
-
εγω με των 10 μλ μονο στις αρχες ζαλιζομουν./
-
μεχρι στιγμης ευτυχως εγω δεν εχω καμια παρενεργεια..
αν και ειναι νωρις ακομη. μολις μπηκα στην δευτερη βδομαδα
-
λογικά αν είχες κάποια παρενέργεια θα φαινόταν...