ΠΟΛΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ
ΑΝ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΧΩΡΤΑΙΝΑ ΚΑΙ
ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΤΑΝΑ ΝΑ ΤΡΩΩ ΤΗΝ ΦΑΡΜΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΩ ΟΤΙ ΦΟΥΣΚΩΣΑ
ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΒΟΥΛΙΜΙΚΟΣ ΔΑΚΤΥΛΙΟ;;
Printable View
ΠΟΛΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ
ΑΝ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΧΩΡΤΑΙΝΑ ΚΑΙ
ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΤΑΝΑ ΝΑ ΤΡΩΩ ΤΗΝ ΦΑΡΜΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΩ ΟΤΙ ΦΟΥΣΚΩΣΑ
ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΒΟΥΛΙΜΙΚΟΣ ΔΑΚΤΥΛΙΟ;;
Tι;;;;;;;;;;;
Καλά τι λες βρε συ;Θα σε πάρω από τα μούτρα τώρα και συγγνώμη κιόλας, μη με παρεξηγήσεις. :)
Ξέρεις για ποιες περιπτώσεις ενδείκνυται ο δακτύλιος;Είναι άλλο ζήτημα εντελώς.Μη σκεφτείς να κάνεις κάτι τέτοιο έ;
ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΙ Η ΤΡΕΛΟΓΙΑΤΡΟΣ ΚΛΕΑΝΘΗ
( ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΑ )
ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΝΔΙΚΝΗΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΥΛΙΜΙΑ
ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΒΟΥΛΙΜΙΚΑ ΕΠΙΣΟΔΙΑ
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ
ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ
ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΕΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΠ ΤΟΠ!!!!!
ΤΑ ΚΙΛΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΔΡΟΜΟ
ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΣΚΑΜΠΑΝΕΒΑΣΜΑΤΑ
ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΛΙΣΕ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΑ
Και ο δακτύλιος σε τι θα βοηθήσει σε αυτό;
Πόσα κιλά είσαι τώρα και τι ύψος έχεις;Πόσα θες να χάσεις;
ΕΙΜΑΙ 77 ΚΑΙ 164 ΣΤΑ 58 ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΑΛΑ
ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΞΑΝΑΠΑΧΑΙΝΩ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΚΙΛΑ ΑΠΟ 10 ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ 10 ΦΟΡΕΣ ΚΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΟ ΕΧΩ
ΒΑΡΕΘΕΙ ΤΟ ΑΝΕΒΑ ΚΑΤΕΒΑ
ΠΕΡΣΙ ΠΟΥ ΕΙΜΟΥΝΑ 57 ΚΙΛΑ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝ ΠΩΣ ΑΔΥΝΑΤΙΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ
ΕΛΕΓΑ < ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ ΓΩ ΜΙΑ ΠΑΝΩ ΜΙΑ ΚΑΤΩ>
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΠΑΛΙ ΠΩΣ ΠΑΧΥΝΕΣ
(ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ)
77 κιλά και συζητάς για δακτύλιο;;;;;;;;; Θες ξύλο ( φιλικά το λέω ).
Το φαινόμενο γιο - γιο είναι κλασσικό για τους βουλιμικούς.
Θα τα αλλάξουμε όλα όμως! :)
ΤΖΕΝΟΥΛΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕ 77 ΚΙΛΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΒΑΖΕΙ ΔΑΚΤΥΛΙΟ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΕΔΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΟΥΝ 103 ΚΙΛΑ ΚΑΙ 170 ΥΨΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΑΣΕ ΚΟΣΚΙΝΟ .ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ , ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ ΜΕ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΟΥΝ ΓΙΑ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ.ΑΣΕ ΠΟΥ Ο ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ ΚΑΙ ΕΜΕΤΟΣ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ ΓΙΑΤΙ ΓΛΥΣΤΡΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ.....ΛΙΓΟ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ.ΕΓΩ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑ ΠΟΤΕ ΒΟΥΛΙΜΙΚΗ ΟΤΝ ΕΤΡΩΓΑ ΕΤΡΩΓΑ ΟΥΤΕ ΕΜΕΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΤΥΨΕΙΣ ΑΠΛΑ ΝΕΥΡΙΑΖΑ ΜΕ ΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΒΛΕΠΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ.
ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ
ΝΑ ΞΕΡΑΤΕ ΠΩΣ ΝΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΑΣ
ΚΙ ΑΣ ΜΗ ΣΑΣ ΞΕΡΩ
ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΖΩ ΤΗ ΒΟΥΛΙΜΙΑ
ΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΙ ΟΧΙ ΣΑ ΜΙΑΣΜΑ ΚΑΙ ΤΑΜΠΟΥ
ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΥΣΩ ΠΟΥΘΕΝΑ
ΜΕ ΠΝΙΓΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΙΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥ
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ
ΤΙ ΔΥΝΑΜΗ ΑΧΩ ΒΑΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΣΩ
ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΟΙ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΔΥΝΑΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ
ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΕΛΙΚΑ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΜΑΣ
ΣΦΙΓΚΟΥΜΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΜΕ
ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ
ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΑΣ
ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΛΗΣΟΥΜΕ ΤΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΑ ΒΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΘΗ
ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ
ΞΕΚΛΕΒΩ ΧΡΟΝΟ ΑΠ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ
ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΧΑΡΑ
ΝΑ ΕΧΩ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ
ΚΛΕΑΝΘΗ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΖΩΡΙΖΟΜΟΥΝΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΦΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΕΨΑΧΝΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΙΟ
ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΝΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΑ ΚΙΛΑ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΗΣΟΥΜΕ
ΠΟΙΟΣ ΤΥΦΛΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ;;;;
http://ticker.7910.org/wg__78__01ZV0...WSBUSEVSRQ.gif
Geia sas!!!!xairomai poy sas vrika.......
einai h prwti fora pou 'eisvalw" se forum...
to sygkekrimenao exei terastio endiaferon afou ap oti vlepw oloi mas antimetwpizoume to idio provlima....
alla ti tha kanoume...tha to lisoume...
kali diathesi na uparxei....kai aisiodoxia
Γεια σου Ευα και καλωσηρθες!
Μου αρεσει η αισιοδοξια σου,ετσι πρεπει να αντιμετωπιζουμε τα προβληματα...
Εσυ σε τι κατηγορια εχεις την ''ευτυχια'' να εντασσεσαι?(βουλιμια,κιλα,ο λα μαζι...?)
H eytyxia moy entasetai se provlima kilwn.......kai se kapoies parodikes kriseis voulimias......2-3 wrwn, diastima kata to opoio trww san na mhn yparxei ayrio.....
Pisteyw oti telika thn vrika thn xrisi tomi......apodexthika ton eyato moy, katalava oti oi alloi m agapoun giayto pou eimai.....exasa arketa kila se diasthma 6 minwn (peripou 15) kai synexizw siga siga (kanontas pou kai pou apisties, etsi gia na mhn xexniomaste.........)
Travame koupi oloi.....Toulaxiston as apolaysoume thn varkada...................................
Oταν τραβας κουπι δυσκολο να απολαυσεις και τη βαρκαδα,αλλα τουλαχιστον ας προσπαθουμε....!
Μπραβο για την απωλεια,σου ευχομαι να φτασεις στο τελος του προορισμου...!
Συμφωνω μαζι σου οτι η αποδοχη του εαυτου μας κ η πιστη στην αξια μας ειναι μεγαλο πραγμα...
Αλλα αμφιβαλλω αν φτανει μονο αυτο....
Τουλαχιστον για τη βουλιμια νομιζω οτι εδω εχουμε να κανουμε με πολλα περισσοτερα...πολλα εκ των οποιων ισως δεν τα μαθουμε και ποτε....και γι αυτο τρομαζω....
h apodoxi einai to prwto vima....
to deytero einai h agapi ston eayto sou. otan agapiseis ton eyato soy, prospatheis to kalutero gia sena.....Einai san ton erwta...otan eisai erwteymenos theleis to kalytero gia ton allo...etsi den eiinai? e tote palepse gia to kalytero gia ton eayto soy.
An xipniseis to prwi kai xamogelaseis ston kathrefti tote ta pragmata tha ta deis diaforetika...
otan apodextheis ton eayto soy den mporei na se aporipsei kanenas....
Το ερωτημα μου ομως ειναι γιατι ολοι οι ''χωρις αυτοπεποιθηση'',οι''αδυναμο� �'',ανασφαλεις,κτλ,δεν ξεσπανε με βουλιμικα στο φαγητο?γιατι μονο καποιοι συγκεκριμενα?γιατι???Εχω πολλα στο μυαλο μου,τοσα που τρελλαινομαι.Ισως ειναι λιγο απ ολα,δεν ξερω...Εξαλλου οντως προκειται για κατι πολυπαραγοντικο.
Το μονο σιγουρο ειναι πως η δυναμη για να το ξεπερασουμε αρχιζει εκει που τελειωνει το μισος για τον εαυτο μας και συνεπως η αυτοτιμωρια και συμφωνω τοσο πολυ μαζι σου...
Κάθε άνθρωπος έχει τις δικες του αντιστάσεις, τα δικα του όρια και τον δικο του τρόπο σκέψης και αντίδρασης....Υπάρχουν άπειροι κομπλεξικοί άνθρωποι γύρω μας οι οποίοι ξεσπούν με διάφορους τρόπους. Σκέψου πόσοι χτυπούν την γυναίκα τους...Σκέψου πόσοι πέφτουν στα ναρκωτικά.... Σκέψου πόσοι παρουσιάζονται ως "τελειοι" ενώ στην ουσία είναι "μπαγλαμάδες"...
Υπάρχει συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων που ξεσπάει στο φαγητό? Μπορώ μόνο να φανταστώ οτι είναι οι άνθρωποι που έχουν περισσότερες ευαισθησίες....Αυτοί που δεν θέλουν να κάνουν κακό σε κάποιον άλλον και τελίκά κάνουν κακό στον ευατό τους..
Μην τραγικοποιούμε τα πράγματα.Ας τα δούμε λίγο ρεαλιστικά.Ναί, είναι πρόβλημα. ʼλλοι το αντιμετωπίζουν καθημερινά, άλλοι, σε τακτά διαστήματα και άλλοι μόνο όταν κάτι τους απογοητεύει...Εγώ ας πούμε...Ύπήρχαν ΄μέρες στη ζωή μου που έλεγα στον εαυτό μου Σταματα, φτάνει, σώνειιι....Υπήρχαν μέρες που έτρωγα ένα μαρούλι και ένα κρεμμύδι και έλεγα παράφαγα.... Έχω καταλάβει ότι όλες αυτές οι μέρες ήταν αυτές που μέσα μου, με απασχολούσαν πράγματα που εκείνη τη στιγμή δεν μπορούσα να τα λύσω....Δεν είχα βέβαια σκεφτεί οτι μπορούσαν να λυθούν αργότερα. Σε δυο ώρες ας πούμε, σε μια εβδομάδα....
Η αυτοενοχοποίηση όμως εκείνης της στιγμής έκανε τα πράγματα χειρότερα....
Αλλα δεν είναι βουλιμία αν θες να φας και δεύτερο κομμάτι γλυκό ή αν θες δε΄υτερη μερίδα φαγητό. Βουλιμια είναι να μην ξέρεις γιατί το τρώς....Γιατί το γουστάρεις? ή γιατί σε τρώει εκείνο?
Tα πραγματα ειναι τραγικα οταν αυτο συμβαινει σε τετοιο βαθμο,ωστε να σε φερνει πισω στη ζωη σου και σε κανει να φλερταρεις με την καταθλιψη,οπως συμβαινει τουλαχιστον σε μενα.
Δεν ειναι ολων η κατασταση το ιδιο σοβαρη,οπως και υπαρχει διακριση μεταξυ συναισθηματικης υπερφαγιας και βουλιμιας.
Ισως να αναφερεσαι πιο πολυ στο πρωτο...
Υπαρχουν ατομα που εχουν βγαλει τα σωθικα τους στην τουαλετα και η ζωη τους εχει μπει σε ουσιαστικο κινδυνο.Αν αυτο δεν ειναι τραγικο τοτε τι ειναι?
Ρεαλιστικα τελειως να το δεις,δεν ειναι το ιδιο απλο για ολους,γιατι αν ηταν,τοτε,ισως και να μην υπηρχε καν αυτο το φορουμ.
τελικα η πηγή του κακού ποια είναι? Εσύ ας πούμε που το αποδίδεις?
Γιατί όλα αυτά απο κάπου έχουν αρχίσει.....Δεν θέλω να μάθω που τελειώνουν!!!
Κοιτα,
νομιζω εχει να κανει με το βαθμο της ευαισθησια μας,με τη σχεση μας ειδικα με τη μητερα μας,με τα πολυ παιδικα μας βιωματα,με την καθαρα οργανικη μας ταση να ειμαστε επιρρεπεις στους υδατανθρακες και να αναπτυσσουμε καθαρα βιολογικη εξαρτηση απο αυτους,κληρονομικη προδιαθεση οσον αφορα τις καταχρησεις(ας ψαξουμε λιγο στο οικογενεικο μας περιβαλλον) σε πολυ γενικες γραμμες και οοοολα τα υπολοιπα,δηλαδη ατυχιες στη ζωη και διαφορα τετοια ειναι αφορμες,ενεργοποιουν απλα ενα υποβαθρο που ειναι ηδη παθολογικο.Η βουλιμια ειναι παθηση πρωτιστως ψυχιατρικη.
Αυτα νομιζω εγω,απο εκει και περα μπορει να συμβαινουν χιλια δυο αλλα.
Περα παντως απο τις αιτιες,απο ενα σημειο και επειτα το μονο που εχει σημασια ειναι ο αγωνας για τη γιατρεια.....
ισως εμεις οι ιδιοι ειμαστε η πηγη του κακου
ο λογος που δεν μπορουμε να αποδεχτουμε αυτον
που μας κοιταει στον καθρεπτη
και ναι δε λεω σαν παιδια εχουμε ζησει ισως πολλα
αλλα η τελειομανεια μας ειναι κυριως νομιζω η τιμωρια μας
οτι πρεεεεπει να ειμαστε ανω του μετριου
το μετριο ειναι για μενα τουλαχιστο το τιποτα
και η καταντια μου μετα ειναι να παρακαλω για τη μετριοτητα
οταν εχω πιασει πατο
έχουμε δύο συνισταμένες...Η μία είναι αυτό που βλέπουν οι άλλοι. Η δεύτερη αυτό που βλέπουμε εμείς. Και αυτό που βλέπουμε εμείς επηρεάζει αυτό που βλέπουν οι άλλοι γιατί εμείς είμαστε ο καθρέφτης.... Τέλειο δεν υπάρχει...γιατί πάντα μα πάντα θα υπάρχει κάτι που θα είναι καλύτερο απο εμάς, έστω και για λίγο...Δεν υπάρχει λόγος να μπαίνουμε στη λογική της τελειομανίας. Να γίνουμε όσο καλύτεροι μπορούμε , αυτό ναι....ʼυτό είναι στόχος. Να γίνουμε τέλειοι είναι ουτοπία.
Είμαι πολύ νεα στο FORUM. Δεν γνωρίζω καν ιατρικούς όρους, δεν γνωρίζω λεπτομέρειες για κάθε πάθηση, είμαι ολίγον ως πολύ άσχετη.
έχω προβληματισμούς ...αλλά είμαι εκ φύσεως αισιόδοξη.
Δεν θα ήθελα να προσβάλλω κανέναν με τη στάση μου, ούτε να υποβαθμίσω το πρόβλημα κάποιου και συγχωρέστε με αν με κάποιο τρόπο νομίζετε οτι το έχω κάνει.
Αυτό που θέλω να μεταδώσω και ας ελπίσουμε οτι μπορώ είναι οτι δεν υπάρχει λόγος να μην αγαπάμε τον εαυτό μας....Το σώμα μας είναι ο μεταφορέας της ψυχής μας...΄΄ολοι θέλουμε ένα όμορφο αμάξι εεε? Αλλά πάνω απο όλα θέλουμε το περιεχόμενο του να είναι ασφαλές..ακόμα και αν χρειαστεί να κάνουμε εκπτώσεις στις εξωτερικές λεπτομέρειες.
Ευα δεν εισαι υποχρεωμενη ουτε εσυ ουτε κανενας,ουτε ιατρικους ορους να γνωριζει,ουτε τα παντα για καθε διαταρραχη!Και εγω λιγες μερες γραφω εδω και λεω κατα καποιον τροπο τον πονο μου.Εδω υπαρχουν ατομα με αρκετες διαφοροποιησεις,αλλος εχει κιλα και μονο κιλα για να χασει,αλλος εχει και συναισθηματικη υπερφαγια,αλλος ειναι βουλιμικος με ΟΛΗ τη σημασια της λεξης,αλλος με ψυχογενη ανορεξια,αλλος και με καταθλιψη κοκ.
Πριν αυτο προσπαθησα να διευκρινισω!Και εμενα προσωπικα μου αρεσει πολυ η αισιοδοξια σου,νομιζω την εχουμε αναγκη....!
Κοινος μας τοπος?Νομιζω ο αγωνας για μια καλυτερη ποιοτητα ζωης,οπως την εννοει αυτην ο καθενας!
πολυ ομορφα ολα αυτα αλλα εγω φοβαμαι...ΦΟΒΑΜΑΙ! και αυτο με κανει να νιωθω πανικο...δεν υπαρχει λογικη σε αυτη την ιστορία!
παντως και γω εχω σκεφτει για δακτυλιο αλλωστε εχω πολλα κιλα, ειμαι 106 και 1,73 κανονικα θα πρεπε να παω 63 κιλα περιπου...με φοβηζει η βουλιμια, πιστευω οτι θα τα κανω ολα χωρις λογο...