-
Υπέκυψα πάλι...
Καλημέρα σε όλους... Χθες βράδυ είχα πάλι επεισόδιο και αυτή τη στιγμή νιώθω χάλια... Είχα πείσει τον εαυτό μου ότι θα σταματούσα αυτή την αλλόκοτη συμπεριφορά, όλη τη μέρα τα είχα πάει πολύ καλά και το βράδυ για κακή μου τύχη έπρεπε να βγω με το φίλο μου για φαγητό, προσπάθησα να το αποφύγω όμως δεν τα κατάφερα... Παράγγειλα ένα φιλέτο κοτόπουλο και μόλις έβαλα την πρώτη μπουκιά ένιωθα ότι ήθελα να φάω όλο το μαγαζί... Τελικά κατέληξα να φάω από ψωμί μέχρι μιλφέιγ, δεν άφησα ψίχουλο, το χειρότερο όμως είναι ότι γύρισα σπίτι στις 2 τα ξημερώματα και από τη λύσσα μου έφαγα ένα κουτί λαδοκούλουρα... Έχω απελπιστεί...
-
Καλημερα Κερασουλα!!Καταρχην δεν χαθηκε ο κοσμος αν ειχες και ενα βουλιμικο χτες..Σκεψου οτι σημερα ξεκινησε μια καινουρια μερα που δεν εχει καμια σχεση με την χτεσινη..Προσπαθησε να μην τις συνδεσεις στο μυαλο σου και συνεχισεις και σημερα..Ασε που ετσι που τα ακουω(η μαλλον τα διαβαζω) μπορει απλα να εφαγες λιγο παραπανω με βαση τα δικα σου δεδομενα..Αλλα οπως και να χει αν φας λιγο πιο ελαφρυα σημερα θα δεις που ολα θα φτιαξουν και μην ξεχνας οτι ειμαστε ολοι εδω και σε στηριζουμε με ολη μας την θεληση!!!Καταλαβαινω πολυ καλα πως αισθανεσαι γλυκεια μου γιατι και εγω το περναω καθε τρεις και λιγο...μη το βαλεις κατω...ενας αγωνας ειναι με τις ηττες αλλα και με τις νικες του...
-
Σε ευχαριστώ πολύ kassi... Το θέμα είναι όμως ότι και σήμερα το πρωί έφαγα πολύ παραπάνω απότι θα έπρεπε... Θα προσπαθήσω την υπόλοιπη μέρα να κάνω κανονικά τα υπόλοιπα γεύματα και ελπίζω από αύριο να νιώθω καλύτερα... Σε ευχαριστώ και πάλι...
-
Καλημέρα κι από 'μένα Kerasitso!!
Κι εγώ έτσι την παθαίνω...Αν πω ότι θα κάτσω να φάω κανονικά καταλήγω να φάω τον περίδρομο. Το κακό είναι ότι το επαναλαμβάνω και την επόμενη μέρα. Τα λαδοκούλουρα δεν είναι και τόσο βαριά. ʼσε που το φιλέτο κοτόπουλο είναι πολύ light επιλογή. Σήμερα το μεσημέρι φάε σαλάτα με τόνο και 2 φρυγανιές κι όλα θα πάνε καλά.
-
ʼστα να πάνε dolhpin... Το κοτόπουλο ήταν η αρχή για όλα τα υπόλοιπα... Αν ήταν μόνο αυτό και τα λαδοκούλουρα θα ήμουν πολύ ευχαριστημένη με τον εαυτό μου... Το χειρότερο είναι ότι ενώ 2 μέρες συνεχόμενες τρώω, ξυπνάω την επόμενη και το μόνο που σκέφτομαι είναι τι θα φάω, έτσι για πρωινό ξέσκισα τα λαδοκούλουρα πάλι... Αφού ακόμα να χωνέψω... Τι εξάρτηση και αυτή, νιώθω σαν ναρκωμανής... ʼμα δεν πάρω τη δόση μου παθαίνω τρελά σύνδρομα στέρησης, έχω απίστευτα νεύρα όταν νιώθω πείνα και δεν είναι να μου μιλάει κανείς... Ελπίζω να μην είμαι η μοναδική με στερητικά σύνδρομα... Έχει κανείς καμία καλή συμβουλή για την αντιμετώπιση της στέρησης???
-
Kι εγώ σήμερα δεν είμαι κάλά.Είχα κάποια υποτροπή ( ευτυχώς δεν το έριξα στα πολύ λιπαρά ) αλλά θέλω να ελπίζω ότι σήμερα θα επανέλθω.
ΓΕΡΑ ΛΕΜΕ!!!
-
σιγα μην εισαι η μονη
εδω κοντεβουμε να βγαλουμε και βουλευτη
αμα δεν κολουσε το μυαλο μας στα φαγια ολη μερα γιατι καθομαστε
και γραφουμε εδω περα
αν γινοταν να μην αποφευγουμε την πρωτη μπουκια.
να μην πεσουμε με τα μουτρα μετα
θα ειμασταν ολοι πανευτυχεις
στο κατω κατω απο ενα σημειο και μετα δεν καταλαβαινουμε τι τρωμε αλλα φαινεται αδυνατο να σταματησουμε τον εαυτο μας πριν
φτασει στο σημειο πριν την ανατιναξη του στομαχιου
ειναι απο την στερηση
στερουμε την ευχαριστηση του φαγητου στον εαυτο μας
και τον φτανουμε σε σημειο να ξεσπαει σε ανεξελεγκτα
φαγοποτια γιατι εχει την εντυπωση οτι εχει πεσει η πεινα του 40
ξανα και ποτε θα βρει να ξαναφαει;;
-
Έχεις απόλυτο δίκιο Τζένη μου... Αυτή η εμμονή με το φαγητό συνδέεται άμεσα και με τη στέρηση αλλά και με τις ηλίθιες σκέψεις που ασυναίσθητα κάνουμε ότι μετά από το μεγάλο φαγοπότι θα πέσει πείνα... Το πιο τραγικό της υπόθεσης είναι ότι όλα τα κάνουμε συνειδητά... Γνωρίζουμε ότι είναι λάθος και συνεχίζουμε...
Κουράγιο kleanthi... Σε νιώθω απόλυτα... Εύχομαι να μην έχεις άλλη υποτροπή... Όλα στο μυαλό μας είναι...
-
αρε Κερασιτσο αυτο με το μυαλο που λες πολυ το σκεφτομαι..ωπες ωρες νιωθω οτι ενω τα χερια μου τα ποδια μου και ολα τα μελη του σωματος μου εγω τα λειτουργω,το μυαλο λες και δεν ειναι δικο μου κανει οτι του καπνισει απο μονο του...τωρα πως πας?συνεχιζεις τη βουτια στο φαι?
-
Μαλλον περονοσπορος επεσε δεν εξηγειται...Και εγω απο χθες ακροβατω...Χαλια......Απογνωσ� � ξανα.....
-
φαινεται οτι το ειχει η μερα χθες γιατι το παρακανα κ'γω!
Κατ'αρχην καλως ηλθες Kerasitos κ απο μενα, ηθελα να γραψω χθες αλλα ετσι οπως μου εκατσε η μερα...ας'τα!
Και σαν να μην εφτανε το χθεσινο, τωρα που γυρισα απο την δουλεια επανελαβα τα χθεσινα λες κ μπηκε ο διαολος μεσα μου.
χαλια μαυρα τι να πω!!!!
Ευχομαι ολοι να ημαστε καλητερα αυριο!
-
Πωπω σήμερα έπιασε η μαύρη η κατάρα λέμε!Ποιος μας μελετάει ρε παιδιά; ʼντε να δούμε άσπρη μέρα...
-
Mαυρη κ αραχνη.Τρισκαταρατη νιωθω φερτε εναν παπα να διαβασει καμια ευχη ρε παιδια
-
Καλησπέρα!!!! Λέτε να μας μάτιασαν??? 3 μέρες συνεχόμενες ξέφευγα τελείως... Σήμερα ως τώρα(φτου φτου μη με ματιάσω) όλα έχουν πάει καλά... Εσείς πως είστε παιδιά?
-
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΑΦΟΡΗΤΑ
ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ
ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΚΑΤΙ ΝΤΟΛΜΑΔΑΚΙΑ
ΚΑΙ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ
ΔΕΝ ΞΕΚΟΙΛΙΑΣΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ
ΤΡΕΛΑ ΚΑΛΑ
ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΜΕ ΛΙΓΟ
-
Καλησπέρα Τζένη μου... Για πες τι ντολμαδάκια έφαγες? Το παράκανες ή φυσιολογικά?
-
-
ΤΑ ΝΤΟΛΜΑΔΑΚΙΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑΛΑΤΖΙ
ΕΦΕΓΑ 8 ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΠΙΑΤΟ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΜΙΣΗ ΦΕΤΑ ΜΕ ΒΙΤΑΜ ΚΑΙ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΚΑΜΠΟΣΟΥΣ ΧΥΜΟΥΣ
ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΛΕΤΕ;;
-
ψυχραιμια, αλλωστε ποτε δεν ειναι αργα για μια νεα αρχη. ολα θα πανε καλα, ειναι στο χερι μας απο εμας εξαρταται
-
Εγώ θεωρώ ότι είσαι μια χαρά, έφαγες φαγητάκι και όχι junk... Την ισορροπία θα την βρούμε σιγά σιγά, χωρίς καταπίεση...
-
THANKS ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ ΤΟ ΧΑΖΟ ΑΓΧΟΣ
-
Παιδιά εμένα πάντως με αγχώνει πάρα πολύ το Πάσχα...Πώς θα αντέξω Θεέ μου...? Είναι το πρώτο μου Πάσχα με τέτοιου είδους θέματα.
-
Ναι, το Πάσχα είναι μια <<πρόκληση>>.Αλλά το ζήτημα είναι να είμαστε καλά και τις ιδιαιτέρες μέρες που προσφέρονται τα πάντα απλόχερα μπροστά μας.Μόνο τότε θα είμαστε ολότελα καλά.
-
Dolphin εμενα το εκατοστο πρωτο!!
Εχεις πολυ δικιο κλεανθη,μονο οταν θα μπορουμε να συμπεριφερομαστε σωστα σε ολες τις περιστασεις,θα μπορουμε να μιλαμε και για πληρη γιατρεια.
Ας το δουμε σαν ενα τεστ και ας προσπαθησουμε να γραψουμε αριστα η τουλαχιστον να πιασουμε τη βαση!!
-
Αχ ρε παιδιά, έχετε χίλια δίκια!!! Δυστυχώς εκεί που θα πάω για Πάσχα δε θα έχω internet για να μπορώ να σας γράφω και να παίρνω κουράγιο. Βέβαια, η διαιτολόγος μου μου άφησε το περιθώριο να ΄΄ξεφύγω΄΄ 2 μερούλες...αλλά μόνο 2! Με συμβούλεψε να μη φάω πολύ αρνί, να φάω 2-3 αυγουλάκια, πολλή σαλάτα και λίγο τσουρέκι. Ε είναι Πάσχα αυτό τώρα? Εγώ κάθε χρόνο ξέρετε τι έκανα το βράδυ του Μ. Σαββάτου και το πρωί της Κυριακής? Έτρωγα μια κομματάρα τσουρέκι με μισό αυγό kinder (το μεγάλο, έτσι?) Και φέτος θα φάω λίγο τσουρεκάκι. Καλύτερα να μη φάω καθόλου τσουρέκι να τελειώνουμε...
-
Παιδια..υπεκυψα παλι..γαμωτο..νομιζω οτι αυτη τη φορα δεν ειναι οτι δεν το ελεγξα ειναι οτι δεν ηθελα να το ελεγξω..ενα αδυναμο εκεινο τηστιγμη κομματι του εαυτου μου μου ελεγε ''μπες στο σουπερ και παρε ο,τι θελεις να φας''..και το αλλο να μου λεει, ''σκεψου αν οντως πεινας''..και εγω μπηκα και δν ηθελα να φαω τιποτα..δε με δελεαζε τιποτα! στο τελος πηρα ομως ενα πακετο μπισκοτα βρωμης ολικης αλεσεως (ειμαι κ υγεινη τρομαρα μου..) φυσικα ειχα μετανιωσει Τ Ο Σ Ο πολυ γιατι ηξερα οτι μπορουσα και πως να το αντιμετωπισω αλλα τελικα ξεσπασα σε 2 σοκολατες, ποπκορν,μερικες φετες τοστ ολικης και 2 φετες κασερι, 1 γιαουρτι.
Και σημερα το παρτυ συνεχιζετε..και φυσικα συνεχιζετε γιατι νιωθω ασχημα απο χθες ετσι??
-
αντε βρε χαζο δεν ηταν και πολλα
ειναι φυσιολογικο οταν στερησε μετα να ξεσπας
τρωγε λιγο ανα τακτα χρονικα διαστηματα
κι ασ μη πεινας
θα δεις οτι δεν θα πεσεις με τα μουτρα μετα
-
Tζενακι μου τι κανεις? Ειμαι καλυτερα σημερα αν και χθες χαζευα το πρησμενο στομαχι και κοιλια μου προσπαθωντας να σκεφτω οτι ειναι παροδικο και θα περασει και αυτο. Ακομη ενα επεισοδι κατεφερε να ριξει τη ψυχολογια μου. Ωστοσο και τωρα νιωθω χοντρη.
Δε πειραζει ομως, ας μη τοβλεπω αποδοκιμαστικα. Καθε επεισοδιο ειναι με μικροτερη συχνοτητα με το περασμα του καιρου και εχει να σου υπενθιμισει κατι το οποιο εχεις ξεχασει να λαβεις υποψη αυτη τη φορα. Πιστευω να ελλατωθει τοσο ωστε να βγω νικητρια. Δε σας ξεχνω απλα το προγραμμα μου ειναι ολιγον αγχωτικο (ιδου και η αιτια βουλιμιας που συνοδευοταν απο μοναξια το βραδυ της παρασκευης)
Σε ευχαριστω κουκλα μου. Φιλακια και καλη δυναμη στη συνεχεια του αγωνα μας!
-
Καλή σου μέρα free powered!!
Σήμερα είναι μια καινούργια μέρα, ελπίζω να σου πηγαίνουν όλα καλά και να έσκισες χθες. ΄ποπως σου είπα και χθες αυτά που έφαγες δεν ήταν και τόσο πολλά πια για να ανησυχείς. Τα χώνεψες με φυσιολογικό τρόπο, τελείωσε. Το είπες και μόνη σου, κάθε φορά μας θωρακίζει, μας ενισχύει τις αντοχές ώστε η επόμενη να αργήσει ή να μην έρθει και ποτέ (σου το εύχομαι ολόψυχα).
''Κάθε που νιώθω μοναξιά, σκέφτομαι πώς υπάρχεις και θέλω να 'ρθω εκεί κοντά τίποτα να μην πάθεις...''. Σου το αφιερώνω...
Καλή συνέχεια κουκλίτσα!
-
ρε παιδια κι εγω ξεκοιλιαστικα χτες
θες κατι η μοναξια
θες οι πολλες μερες τωρα που ειμουνα καλο κοριτσι....
δεν ξερω τι μ επιασε και ενω εφαγα κανονικα εως μπολικο
το μεσιμερι μπριζολα τυροσαλατα χορτα πουρε
μετα περιελαβα γυρω στα 2 κιλα κερασια
μακαρονια μπολονεζ μπολικα
και για επιδορπιο μια καλη μεριδα παγωτο σοκολατα
τι θα κανω?
και θελω να παω και στο μαροκο σε 2 βδομαδες
πως θα βαλω μαγιο η ρουφιαναααααααααααα
δεν αντεχω ουτε να το σκεφτομαι
δεν θελω να παωωωωωω
θελω να παω αργοτερα
οχι τωρα
χεεεεεεεεεεεεεελπ
αιμ ντεσπεριτ
αι ριλλι γουοντ το κραυ τιλ αι μ θιν
-
Τζενάκι χαλάρωσε...15 μέρες είναι υπεραρκετές για να επανέλθεις. Ελαφρύ βραδυνό απόψε κι από αύριο συνεχίζεις με διατροφή. Όταν νιώθεις μοναξιά, μη μένεις κλεισμένη σπίτι. Κάνε κανένα περίπατο, κάνε κάτι εκτός σπιτιού ή έστω εκτός κουζίνας. Μια χαρά θα είσαι στο Μαρόκο. Δεν έφαγες πια και τοοοοοσο πολύ. Πού να δεις εγώ τι τρώω σε ορισμένα βουλιμικά....
ʼντε κοριτσάκι...ψυχραιμία...!!
-
Tζενάκι μπορεί να έφαγες λίγο παραπάνω αλλά μη νομίζεις ότι αυτή η σου η πράξη θα σε <<φιλοδωρήσει>> άμεσα με πολύ βάρος.Ξέχασε το και συνέχισε το διατροφικό σου πρόγραμμα.Θα δεις ότι θα επανέλθεις αμέσως και θα πας στο Μαρόκο ανάλαφρη. :)
-
θενκς γκαις
για τη συμπαρασταση
ειμουνα σιγουρη οτι θα με ανεβασετε
μεχρι τωρα ειμουνα καλο κοριτσι σημερα
ελπιζω να επανελθω στας επαλξεις
<παει εγω μαροκο φαει ολοι εκει. εγω δε φαει >
λεμε τωρα......
-
Καλημέρα...
απέτυχα για ακόμα μια φορά. Ενώ για 1,5 βδομάδα τα πήγαινα πολύ καλα (ακολουθούσα τη σταθεροποίηση μου χωρίς επισκέψεις στην τουαλέτα), ψές τα έκανα θάλασσα. Οι ελένιδες και οι κωσταντίνοι φταίνε! Έφαγα ένα σωρό και μετά.... Πότε θα σταματήσει αυτός ο εφιάλτης... :-(
-
Oκ κι εγώ είχα μια παρεκτροπή από το πρόγραμμα μου και προσπαθώ να ελεγξω τη σκέψη μου ώστε να το δω έτσι.
Ας μην πάψουμε να ελπίζουμε στην άλλη,αυριανή, διαφορετική μέρα...Αν και...περάσαν χρόνια που δεν έρχεται...
-
Όπως το λές Κλεάνθη μου. Αυτή η μέρα δεν έρχεται ποτέ. Μετά απο κάθε βουλιμικό επεισόδιο υπόσχομαι στον εαυτό μου ότι θα είναι το τελευταίο και ότι αύριο θα είναι μια καλύτερα μέρα, μακρυά από επεισόδια και μιζέριες. Κιόμως ακόμα περιμένω αυτό το αύριο...
-
un-happy ξέρω πως νιώθεις.Είναι πολλές οι στιγμές που σκέφτεσαι πως όλη σου η ζωή θα σημαδευτεί από τη βουλιμία και πως τελικά θα τη χάσεις αναλώνοντας χρόνο σκεφτόμενος το φαγητό,τα επεισόδια και κυρίως τη μιζέρια που βγάζει όλη αυτή η κατάσταση.Χάνουμε στιγμές και αυτό μας τρελαίνει βλέποντας , συγκριτικά, τους γύρω μας που γεύονται κάθε λεπτό.
Υπομονή,υπομονή,υπομονή και δύναμη να έχουμε.
Ίσως για κάποιο άγνωστο προς εμάς λόγο, να πρέπει να το περάσουμε όλο αυτό.Κάποια χαμένη ισορροπία πρέπει να βρούμε για να επανέλθουμε.
-
Αυτό το υπομονή το ακούω πολύ συχνά τον τελευταίο καιρό. Από διάφορους...η μαμά μου, ο ψυχολόγος μου... Και συνέχεια απορώ. Δεν κάνω υπομονή; Μήπως τελικά δεν ξέρω τί είναι υπομονή...; Τί να πώ... Υπομονή λοιπόν, ότι και αν είναι αυτό!
-
οπως εχετε πιστευω αντιφθει κι εγω υπεκυψα παλι
-
Δεν ξέρω,αλλα με τη λέξη "υπομονή" έχω ένα θέμα...
Τη θεωρώ τον πιο εγγυημένο δρόμο,ώστε να να συνεχίσει κάποιος να υποφέρει...
Βέβαια,ας μη γενικεύω...Εξαρτάται από την περίπτωση πάντα...
Ισως το θέμα να το'χω με την πρόθεση,γιατί η επιμονή,η αναμονή δε μ'ενοχλούν...
Μου ακούγεται παθητική κατάσταση,στωική και κατ'έπέκταση δεν πολυπιστέυω στη δυναμική της...
Ο καθένας ασφαλώς ας κάνει οτιδήποτε τυχόν τον βοηθά...
Καλή μας δύναμη,απ'όπου κι αν ο καθένας μας την αντλεί!