Eγω θελω να με κανεις φικο,χε,χε!
Οπως τα λες ειναι ελπιδακι!!!
Θα διορθωθουν σιγα σιγα ολα,ας το πιστεψουμε εστω και λιγο για αρχη!!
φιλιααααααααααααααααααααα
Printable View
Eγω θελω να με κανεις φικο,χε,χε!
Οπως τα λες ειναι ελπιδακι!!!
Θα διορθωθουν σιγα σιγα ολα,ας το πιστεψουμε εστω και λιγο για αρχη!!
φιλιααααααααααααααααααααα
εγω σημερα ειμαι ετσι κι ετσι αλλα ολα θα πανε καλα
ειμαι αποοοοολητα σιγουρη οτι εχουμε την θεληση
και ΜΑΖΙ θα βρουμε τη δυναμη να κανουμε τις μερες μας
ομορφες και ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΕΕΕΕΣ
η αληθινη πλευρα μου μεσα τ αυτες τις γραμμες
μεσα σ αυτη την παρεα
που εχει γινει πλεον αναγκη για μενα
μου αρεσει ΠΟΟΟΛΥ
ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΦΙΑ ΜΑΣ http://ticker.7910.org/wg__78__01ZV0...WSBUSEVSRQ.gif
ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΜΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ
hopaΚΙ,ΤΙ ΤΕΛΕΙΑ ΙΔΕΑ!ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΑ ΓΛΑΣΤΡΑΚΙΑ ΕΝΝΟΩ...
ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΟΝΟΜΑ ΘΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΙΟ ΖΟΜΠΟΥΡΛΟΥΔΙΚΟ!
ΚΙ ΕΓΩ ΞΥΠΝΗΣΑ Μ'ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΗ!
ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΔΕΧΤΗΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ,ΚΑΦΕ,ΦΑΓΗΤΟ(ΠΟΥ ΧΘΕΣ ΕΙΧΑ ΑΡΝΗΘΕΙ)...
ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΚΕΡΑΤΩΝΩ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΜΟΥ...ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΘΗΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΠΕΤΑΝ ΤΑ ΕΛΑΤΗΡΙΑ!
Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ!ΤΟ ΑΚΟΥΩ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΝΕ...ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ!
ΠΑΙΔΙΑ,ΣΟΒΑΡΑ,ΕΙΣΤΕ Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΤΕ!
ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ!
ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΟ ΦΥΤΟ ΤΟΥ ΚΛΕΑΝΘΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΤΟΕΙΔΕΣ...
ΑΛΗΘΕΙΑ...ΛΕΤΕ ΟΙ ΒΟΛΙΩΤΕΣ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΤΩΡΑ?
ΦΡΙ,ΠΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΠΘ?
φιλαρακια μου ολα μου τα λουλουδια ειναι πολυ ζωντανα και με πολυ ομορφα χρωματα, και τωρα θ'αρχισουν ν'άνθιζουν οπως και μεις.ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΤΩ.ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ,ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΣΑΝ ΑΝΗΜΠΟΡΟΙ ΤΟ ΞΕΠΛΗΡΩΣΑΜΕ.ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ . . .ΜΟΛΙΣ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΜΑΣ ΘΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΟΛΟΙ .ΣΑΣ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ Τ'ΑΛΛΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΥΛΗΣ ΠΑΝΤΑ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΧΑΤΙΡΙΑ. . .ΜΑΤΣ-ΜΟΥΤΣ ΜΕ
ΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ . . .
Εχεις τα πινελα ,εχεις και τα χρωματα,ζωγραφισε τον παραδεισο και μπες μεσα . . . .σοφος ο καζαντζακης . . .
ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ "ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ" ΤΗΣ ΡΟΝΤΑ ΜΠΕΡΝ?
Η ΓΡΑΦΗ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ...ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ,ΑΛΛΑ Η ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ,ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΣΩΤΕΡΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΜΑΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΕΛΞΗΣ ΕΜΠΝΕΕΙ ΜΙΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΟΠΤΙΚΗ,ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ...
Ο ΒΟΥΔΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ "Η ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΝ ΣΚΕΨΕΩΝ ΜΑΣ"
ΜΗΠΩΣ Ν'ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ...ΣΚΕΨΕΙΣ?
ΟΣΟ ΓΙΑ ΠΙΝΑΚΑ ΝΑ ΖΗΣΩ, ΕΠΙΛΕΓΩ ΤΗΝ ΕΝΑΣΤΡΗ ΝΥΧΤΑ ΤΟΥ ΒΑΝ ΓΚΟΓΚ!
Kαλα παιδια πεταει η ομαδα,ειμαι πολυ περηφανη για την εγκεφαλικη μας προοδο!!
Δεν παω,ειμαι του στυλ σπιτι και πιντζαμες!
Καντον ταρανδο τον καναπε τον ατιμο!!!
φιλιααα
Εγω το εχω διαβασει το μυστικο και εχω δει και το ντοκιμαντερ και τα πιστευω απολυτα ολα αυτα.Ολα ειναι φυσικα ,απλα τα ονομαζουμε μεταφυσικα γιατι δεν τα κατανοουμε και δεν ψαχνομαστε περαιτερω,μας βολευει να μασαμε μασημενη τροφη,ομως ολα τα μεγαλα πραγματα και οι ανακαλυψεις γιναν απο τολμη και αναζητηση.Nadine διαβασε ξανα εκει που λεει για τα κιλα και το σωμα και πες μου δεν σου ειναι γνωριμα αυτα που λεει?συμφωνα με τον νομο της ελξης αφου το σκεφτομαστε και το φοβομαστε συνεχεια ειναι επομενο να πεσει πανω μας.Το λεγε και ο λαος μας πιο απλα ''καλομελετα και ερχεται'' και ''κακομελετα και ερχεται'' .Nadine απο Θεσσαλονικη εισαι?
ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΕΠΑΡΧΙΑ,ΜΑΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΑ ΚΑΙ ΖΩ ΕΔΩ (ΘΕΣ/ΝΙΚΗ) ΤΗ ΜΙΣΗ ΜΟΥ ΖΩΗ(ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ...)
ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΣΧΟΛΗ,ΠΡΩΤΑ ΔΙΑΛΕΞΑ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΧΟΛΗ...
ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΤΕΛΗΞΑ Ή ΣΩΣΤΟΤΕΡΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑ ΣΤΗ ΝΟΜΙΚΗ...ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΗΘΕΛΑ...
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ...ΕΣΥ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΚΕΝΕΣ ΚΙ ΕΓΩ ΦΛΥΑΡΩ...
ΕΣΥ,ΕΛΠΙΔΑΚΙ?
Koύκλα ήταν πολύ όμορφα κι όλοι κάτι μαθαίνουμε από την ανταλλαγή απόψεων.Συν τοις άλλοις είναι κι αυτό μια μέθοδος αποφόρτισης!
Quote:
Originally posted by NADINE
ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΟ ΦΥΤΟ ΤΟΥ ΚΛΕΑΝΘΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΤΟΕΙΔΕΣ...
Γιατί;Δε το πιάνω το νόημα.Εξήγησε το μου αν θες;Βγάζω αγκάθια;
ΟΧΙ,ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ...ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ...
ΕΠΕΙΔΗ ΧΘΕΣ ΕΙΧΑΤΕ ΤΗΝ ΚΟΝΤΡΙΤΣΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕΣ
ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ...
ΠΩΣ ΠΗΓΕ ΤΟ ΠΑΡΤΥ?
Καμία κόντρα δεν υπήρχε βρε!Παρανόησις μάλλον...
Το πάρτυ πήγε εξαιρετικά!Μιλάμε χαμός.Το κατευχαριστηθήκαμε όλοι! :)
ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΟΛΗ ΣΟΥ!
ΒΛΕΠΩ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ...
ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΜΕΤΟΙΚΟΥΣΑΜΕ ΟΜΑΔΙΚΩΣ?
Εγώ έχω ξεκινήσει να χτίζω τη δική μου πόλη, στο δικό μου κόσμο...στα όχι δικά μου οικόπεδα...Θέλω ακόμα να ελπίζω πως είναι διαθέσιμα και γι' άλλους...
Κοπιάστε...:)
Δεν ξερω αν ισχυουν ολα οσα λεγονται στο ''μυστικο'',σιγουρα ομως ισχυει αυτο που λες NADINE,''εμπνεει μια αισιοδοξη οπτικη''.......
Τρωγομαστε με τα μεσα μας ,με τα εξω μας,ψαχνομαστε,θυμωνουμε,α� �ανακτουμε,απογοητευομαστε ολα τα κανουμε γιατι ομως?ΟΚ μερικες φορες υπαρχουν καποια αντικειμενικα προβληματα,πολλες ομως το πραγματικο προβλημα ειναι τοοοσο ασαφες...Μηπως τα διαιωνιζουμε,μηπως τα συντηρουμε σε τετοιο βαθμο γιατι απλα περιμενουμε τους ''βαρβαρους''?Βαρβαροι ομως δεν υπαρχουν τελικα και η απειλη τους ειναι απατη.Μια πλανη του μυαλου,ενα τεχνασμα για να σε αφηνει εκει στασιμο,ανακυκλωνοντας φανταστικα αλυτα προβληματα,χανοντας τα χρονια σου για ενα πουκαμισο αδειανο....
Πρεπει να ξεφυγουμε απο ολο αυτο και να ελευθερωσουμε επιτελους την ψυχη μας απο τα φανταστικα δεσμα που την εχουμε δεσει...Θελει πολυ δυναμη,δε λεω,θελει θαρρος και οραμα αλλα μπορουμε γιατι αλλιως δε θα το ψαχναμε,αλλιως δε θα το παλευαμε καν.
Ελπιδα σημερα γεμισες με ελπιδα τη σκεψη μου και η συντροφια σας εχει γεμισει με πολλα καινουρια χρωματα τον κοσμο μου!Τι ομορφια υπαρχει στις ψυχες των ανθρωπων και τι κριμα να μην μπορουν να το δουν ολοι αυτοι που κρινουν τοσο επιφανειακα...Δεν πειραζει...Αυτοι χανουν τελικα....
Καλη μας δυναμη παιδια,εγω θα μεταφερθω στα πατρια εδαφη,αλλα εννοειται με την πρωτη ευκαιρια θα χαρω πολυ να κανονισουμε μια συναντηση και ολα βολευονται!
ΓΕΙΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ
ΕΙΧΑ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΥΓΑΝΕ
ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕ ΣΑΒΟΥΡΩΣΑ
ΠΑΡ ΟΛΑ ΤΑ ΩΡΑΙΟΤΑΤΑ ΤΗΓΑΝΙΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ
ΕΙΜΑΣΤΕ POWER FREEDOM8;;;
ΟΛΑ ΚΑΛΑ;;
Καλα αν και λιγο σκεφτομαι τα χαπια....Εχω φοβηθει λιγο,αλλα νομιζω κανω καλα.....Με επιασαν τα χαζα μου...
Μπραβο που αντισταθηκες,ευγε!!
Γερα με τσαμπουκα!Τα λεω και για να τ ακουω!
ΚΟΙΤΑ ΠΟΛΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΝΑΙ
ΤΟ ΛΑΘΟΣ
ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ
ΑΛΛΟΙ ΧΑΠΑΚΟΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΨΥΛΟΥ ΠΗΔΗΜΑ
ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΧΕΙΡΩΤΕΡΟ ΚΑΚΟ
ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ
ΤΟ ΜΗ ΧΕΙΡΟΝ ΒΕΛΤΙΣΤΟ
Ναι,δικιο,δικιο,δικιο........... .......
Ετσι ειναι.Η λογικη αυτο λεει και ποτε δεν κανει λαθος σε τετοια.
ΚΑΠΝΙΖΩ ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ
ΤΕΛΕΙΑ
ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ
ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙ
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΑΣ
ΜΗΝ ΑΝΑΛΟΝΕΤΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΑΣ ΣΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟΥΣ
ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ
Όλα από μέσα μας ξεκινούν κι εκεί καταλήγουν.Είναι απίστευτο πόσο κατάλαβα, με τη διαταραχή, ότι κανείς δε μπορεί να σε βοηθήσει ( ή δε θέλει ) ή δε σε καταλαβαίνει και κάνει άσχετες κινήσεις.
Μου φαίνεται έχω βάλει ένα ατσάλινο περίβλημα γύρω μου και δεν αφήνω κανέναν να μ' αγγίξει.Κάτι χάνεις αλλά κάτι κερδίζεις κι έτσι.
Στο τέλος μάλλον θα ρουφήξω μόνος μου το αίμα μου...
τωρα 3 ωρα ξαναηρθα στο κομπιουτερ γαμωτο δεν μπηκα πιο νωρις να σας προλαβω.Nadine εγωμενω 40 λεπτα απο θεσσαλονικη εγω εσυ και η φρεε μπορουμε να συναντηθουμε σε περιπτωση που το επιθυμειτε και σεις και δεν νιωθει κανεις να πιεζετε.Τζενη καπου διαβασα σ'ενα post σου οτι σε μαυριζουν τα παιδικα σου χρονια.....η αποψη μου (γιατι συμβουλες δεν δινω)ειναι η αποδοχη και η συγχωρεση,καθενας με τα μυαλα που κουβαλουσε εκανε οτι νομιζε οτι ηταν ''σωστο''εγω αν πω για τα παιδικα-εφηβικα μου χρονια το χαμογελο του παιδιου θα μου στησει προτομη . .παντα ερχονται στην επιφανεια και μας εχουν διαμορφωσει χαρακτηρα ολα οσα περασαμε αλλα η συγχωρεση ειναι μεγαλοψυχια και σε βοηθαει να πας μπροστα.κλεανθη βγαλε το περιβλημα για να γεμισουν τα οικοπεδα με ολα και οσους αντεχουν και ξερουν ν'αγαπουν.Γαμωτο ηθελα να σας πετυχω . . .
ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΑ,ΤΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΑΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΧΘΕΣ...
ΚΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ...ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!
ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΦΥΓΩ ΓΙΑ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΧΑΣΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΕΡΗΤΙΚΑ ΜΟΥ...
ΠΟΥ ΠΑΣ,ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ!...
ΦΡΙ,ΑΝ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΠΟΨΕ ΑΡΓΑ,
ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΟ-ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΤΣΑΤ...
ΚΛΕΑΝΘΗ ΜΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΓΔΥΘΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΝΟΠΛΙΑ ΣΟΥ,ΙΣΩΣ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΡΩΤΟΣ ΚΙ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ,
ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΙ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΕΡΟΥΓΗΣΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΙΑ Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΣΟΥ!
ΕΛΠΙΔΑΚΙ,ΚΙ ΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΔΕΙΛΙΝΟΥ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΙΑΣΕΙ,ΜΗΝ ΜΕΛΑΓΧΟΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΧΑΡΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΜΑΚΡΙΑ...
ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΝ ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΤΟ ΚΕΡΙ ΤΡΕΜΟΠΑΙΖΕΙ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΜΑΣ.
ΦΡΙ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΧΩΡΙΣ "ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ"...ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑ ΝΑ ΜΑΘΩ...
ΚΙ ΑΥΤΗ Η"ΕΛΕΝΗ",ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΠΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ...
ΚΙ ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΚΑΒΑΦΗΣ...
"Σε μερικους ανθρωπους ερχεται μια μερα
που πρεπει το μεγαλο Ναι ή το μεγαλο το Οχι
να πουνε.Φανερωνεται αμεσως οποιος το'χει
ετοιμο μεσα του το Ναι,και λεγοντας το περα
πηγαινει στην τιμη και την πεποιθηση του.
Ο αρνηθεις δεν μετανιωνει.Αν ρωτιουνταν παλι,
οχι θα ξαναλεγε. Κι ομως τον καταβαλλει
εκεινο τ'οχι-το σωστο-εις ολην την ζωη του."
ΤΖΕΝΑΚΙ,"ΤΑ ΗΣΥΧΑ ΒΡΑΔΙΑ" ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΣΟΥ,ΚΑΘΩΣ ΕΚΠΝΕΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΠΝΟ, ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΓΙ'ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ,
ΝΑ ΜΟΣΧΟΒΟΛΟΥΝ ΓΙΑΣΕΜΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΘΥΜΙΣΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΟΥ ΧΡΟΝΩΝ...
ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕ,ΣΑΣ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙ:
"ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΦΥΓΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
ΘΑ'ΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ,ΘΑ'ΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ'ΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ
ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ,ΠΟΥ ΘΑ Σ'ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ.
ΤΑ ΗΣΥΧΑ ΒΡΑΔΙΑ Η ΑΘΗΝΑ Θ'ΑΝΑΒΕΙ
ΣΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΡΑΒΙ ΠΟΥ ΘΑ'ΣΑΙ ΜΕΣΑ ΕΣΥ.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΙΠΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ'ΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ
ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ,ΠΟΥ ΘΑ Σ'ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ.
ΤΑ ΗΣΥΧΑ ΒΡΑΔΙΑ ΘΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟ
ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΤΟ ΤΡΕΝΟ,ΠΟΥ ΘΑ 'ΣΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΥ.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΙΠΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ'ΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ
ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ,ΠΟΥ ΘΑ Σ'ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ."
ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΣΩ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΟΥ
ΠΟΥ ΚΙΝΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...
Nadine εγω αργα πολυ αργα θα ξαναμπω αλλα και για κανα 2ωρο ακομη θα ειμαι stand by τα αλλα τα παιδακια δεω μας παιζουν ομως . . .φιλακια
Ax ελπιδακι παραπονιαρικο,σ εχω καταλαβει.....!!
ΝΑDINE εισαι χειμαρρος,σου ευχομαι να ερθει φετος η ωρα που θα πεις το ΝΑΙ στην ανασταση της ψυχης και της καρδιας σου...
Φιλαρακια εγω δυστυχως σημερα το βραδυ δε θα μπορεσω,αλλα δε χανομαστε τωρα που βρεθηκαμε!!Σας σκεφτομαι ΟΛΟΥΣ στη μαχη που δινουμε!!
Φιλιααααααααα
ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ
ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ
ΚΟΝΤΑ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ
ΗΤΑΝ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑ
ΠΑΝΤΑ ΒΑΡΙΑ Η ΜΕΡΑ ΚΑΙ Η ΝΥΧΤΑ
ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΟΠΟ
Η ΕΝΤΥΜΟΤΑΤΗ ΕΝΗΛΙΚΙΩΣΗ
ΖΗΤΗΜΑ ΨΕΥΔΑΙΣΤΗΣΗΣ ΚΙ ΑΥΤΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΛΑΓΗ
Η ΠΡΟΣΜΟΝΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ
ΠΙΚΡΗ ΓΝΩΣΗ, ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΙΑ
ΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΟΛΩΝΟΥΝ
ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΔΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ
ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ
ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ
ΑΠΟΚΤΑΕΙ Η ΜΕΡΑ ΕΝΝΟΙΑ Η ΝΥΧΤΑ ΡΥΘΜΟ
ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΟΝΤΟΤΗΤΑ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ
ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΜΠΩ ΤΟ ΒΡΑΔΙ
ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΤΕ,ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΛΗΜΕΝΟ,ΠΑΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ
ΠΡΟΣΔΟΚΩΝΤΑΣ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΘΑ ΚΟΥΡΝΙΑΣΕΙ ΣΤΗ ΧΟΥΦΤΑ ΕΚΕΙΝΗ,
ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΖΩΣΑΣ!
"Η ΜΕΡΑ ΚΕΙΝΗ ΔΕ Θ'ΑΡΓΗΣΕΙ,ΚΗΝΥΓΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΠΟΥΛΙ"...
ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ...ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ,
ΔΑΧΤΥΛΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΣΕ ΓΡΟΘΙΑ ΔΥΝΑΤΗ!
Καλημερα παιδακια ,αυτος ο σγχρονισμος μας ειναι το κατι αλλο.Σηκωθηκα και μαγειρευω γιατι θα δουλευω μεχρι τις 10.30 το βραδυ σημερα.Χθες ξενυχτησα ηπια και τα ποτακια μου και ηρθα και σας εψαξα γυρω στις 2.30 αλλα κανατε νανακια μαλλον . .αλλα εμπαινα κι ολη τη μερα και παλι δεν βρεθηκαμε.Freedom ευχαριστω για τα καλα σου λογια.χθες ημουν ολη μερα νηστικη και στις 2.30 το βραδυ εφαγα μια ιον αμυγδαλου . . ξερετε αυτην . .την πρωτη μας αγαπη και παντοτινη . .αλλα για πρωτη φορα στη ζωη μου, για πρωτη φορα το τονιζω δεν εχω τυψεις και δεν εβρισα τον εαυτο μου ουτε σκοπευω να τον τιμωρησω για το εγκλημα που διεπραξε . . .και αισθανομαι και πολυ καλα!κουφο?μαλλον εχω αρχησει να πιανω το νοημα μια μερα χωρις ασχημες σκεψεις για μενα ισουται με μια μερα χωρις βουλιμικη επιθεση,οταν δεν με μισω ξεχναω να φαω πολλες φορες . .αντε σας ζαλισα κοριτσακια μου φιλακια και στις 3 αληθεια ο Κλεανθης που ειναι ρε παιδια?που χαθηκε? αμα τον βρειτε ρωτηστε τον εσεις γιατι με εμενα εχει ενα θεμα με τις ερωτησεις που του θετω. . .και δεν απανταει ποτε!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ,ΕΛΠΙΔΑΚΙ!
ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ!
Η ΠΡΩΤΗ ΑΓΑΠΗ ΔΥΣΚΟΛΑ ΞΕΠΕΡΝΙΕΤΑΙ! ΔΕ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΥΠΟΚΥΠΤΕΙΣ!
ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΠΗΡΕΑΣΤΕΙ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠ'ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ,
ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΦΙΛΟΥΣ ΜΙΖΕΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΩ!
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΙ Η ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ.
ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ?...ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!ΦΙΛΑΚΙΑ!
Quote:
Originally posted by hopa
αληθεια ο Κλεανθης που ειναι ρε παιδια?που χαθηκε? αμα τον βρειτε ρωτηστε τον εσεις γιατι με εμενα εχει ενα θεμα με τις ερωτησεις που του θετω. . .και δεν απανταει ποτε!
Δηλώνω παρών.Ασφαλώς και δεν έχω κανένα θέμα μαζί σου και μόνο ως αστείο εκλαμβάνω το σχόλιο σου. :) :) :)
και πολυ καλα κανεις και το εκλαμβανεις ως αστειο.Εσυ πως πας?nadine ετσι σε θελω!
ΑΧ..ΧΟΠΑΚΙ ΜΟΥ...ΤΟΣΗΝ ΩΡΑ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΣΤΟ ΤΣΑΤ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΗΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΙΣ 28...
ΝΑ'ΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ
ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΕΙΣ Ο,ΤΙ ΕΝΔΟΜΥΧΑ ΟΛΟΨΥΧΑ ΠΟΘΕΙΣ!
ΚΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ...ΠΕΣ ΚΑΙ Σ'ΕΜΑΣ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΠΑΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ...
ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ,ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!
Υ.Γ. ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΙΧΕ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ...
ΛΥΠΑΜΑΙ,ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ...
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ Σ'ΕΣΕΝΑ,ΑΓΝΩΣΤΕ Χ...
o alex1970 απο βολο.Ευχαριστω πολυ για τις ευχεςαν πιασει το κολπο θα σας τα πω ολα με το νι και με το σιγμα.. νυσταζω πολυ
χρονια πολλα κι απο μενα
να εισαι καλα και στο σωμα και στα κιλα και στα μυαλα
και ολοι να στε καλα
εγω δοξα το θεο και φτου να μη με ματιασω ειμαι καλα προς το παρον
αλλα εχω πει πολλα <δε γα....ται>
και αρχιζω να απαιτω ορισμενα πραγματα για μενα
οπως πχ χρονο
σας φιλω ολους γλυκα γλυκα
Hopa χρονια σου πολλα,να εισαι παντα καλα,γερη και δυνατη...
Αλεξ να τα εκατοστησεις και εσυ!
Παιδια το πασχα κυλησε με πολλα σκαμπανεβασματα,ελπιζω να στρωσουν τα πραγματα για ολους...
ΝΑDINE περιμενω νεα απο το ραντεβου σου με το γιατρο,δεν το ξεχναω,ΜΑΖΙ οπως ειπες στον αγωνα,στην προσπαθεια,συνοδοιποροι μεσα απο τις δυσκολιες να βγουμε τελικα νικητες.
Στην επομενη στροφη ποιος ξερει,μπορει η ευτυχια και το χαμογελο να περιμενουν...ας τους δωσουμε μια ευκαιρια...
παιδια ευχαριστω για τις ευχες και ευχομαι τα καλυτερα και για σας εγω δυστυχως δεν πηγαινω και πολυ καλα ειμαι ολη μερα νηστικη και τρωω το βραδυ αλλα σκοπευω να ξαναπω στον εαυτο μου τα ψευτικα τα λογια τα μεγαλα οτι θα τα καταφερω κοθραστηκα βαρεθηκα αρρωστησα σιχαθηκα ολο τα ιδια δεν θελω αλλες απογοητευσεις ευχομαι εσεις να ειστε πιο δυνατοι και να παραδειγματιζομαι φιλια
ΦΡΙ ΜΟΥ,ΕΣΥ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΧΝΑΣ!
ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΛΕΙΝΕΙ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΠΑΣΧΑ,
ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΠΑΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥ...
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ!
ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΟΥΜΕ! ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΥΝΤΟΜΑ...