Printable View
κοριτσι! τι κανεις? σου εστειλα το mail με τα τηλεφωνα μου φιαλκια θα σε δω το βραδυ στο chat
Γιατί ανοίγεις θέματα τσάμπα;Γράψε σε κάποιο που έχει ήδη αυτόν τον τίτλο.
ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΗΚΑ,ΧΑΡΑ ΜΟΥ...
ΟΥΤΕ ΕΔΩ (U2U) ΟΥΤΕ ΣΤΟ HOTMAIL
ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ,
ΑΛΛΑ ΛΙΓΟ ΝΩΡΙΣ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ...
ΕΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΥΠΝΟΣ...
ΚΑΛΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΗΜΕΡΑΣ!
ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!
Εσυ Κλεανθη κουμαντο θα μας κανεις?Δεν φτανει που μπαινεις σε θεματα που δενσε αφορουν θα μας την πεις κι απο πανω?α'ι'ντε γαιτι αααααααααααααααααα .NADINE ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΕΣΑ ΦΙΛΙΑ
Το φόρουμ υποτίθεται ότι έχει κάποιους κανόνες,αλλά...
ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΟΡΡΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ
ΚΑΙ ΤΟ ''ΑΛΛΑ'.. ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ?
Γουστάρω που είσαι άγρια.Γδέρνεις;Βγάζεις νύχια; :) :) :)
opatis!!!!!!!klean8h an den m peis posa kila eisai 8a se kanw agnoristo stis gratzounies
Tελευταία μέτρηση 57,2.
τυχερε
57 eisai liga gia adras alla makari na eimoun tosaaaaaaaaaa.8elw kai gwwwwwww
καλα εγω και 70 να φτασω συμβιβαζομαι :p
Όκ είμαι.Δεν είμαι άνδρας. Θα γίνω όταν μεγαλώσω. :)
Ναταλακι το mail σου δειχνει οτι εχει αποσταλει σε περιπτωση που δεν το εχεις παρει στειλε εσυ στο δικο μου [email protected] φιλακια και μην χανεσαι οτι περνας ειναι καλυτερα να το μοιραστεις,εστω με μενα.
klean8h eisai mikros e?
Απειροελάχιστος. ;)
τοσοδούλης....
Nαταλακι εμενα δειχνει οτι εχει σταλει το mail δεν καταλαβαινω γιατι μπορει ναμην το εχεις παρει?τεσπα επειδη σε νιωθω να χανεσαι αυτες τις μερες που σε ψαχνω και δεν μπορω να σε βρω, εω να ξερεις ειμαι προθυμη να ειμαι κοντα σου Σου γραφω το E-mail [email protected] και στειλε μου εσυ.φιλακια θα περιμενω.
ΧΑΡΑ ΜΟΥ,ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΟ ΠΡΩΙ...
ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΙ?
ΒΛΕΠΩ ΕΙΣΑΙ ONLINE...ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ CHAT ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ...
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΓΚΑΙΡΩΣ
nandine kalh mou ka8os koitaga ta post m eida oti ontos eixame milisei palia sou eixa dwsei 8aros k sy semena epishs k nai eimai h gourounitsa me to prasino batraxaki sto grasidi.
den mporousa na 8imi8w pia eisai exei poles kopeles edw p milisame.
exeis xasei para pola kila 8imame.bravo sou koukla mou tora 8imi8ika oti eisai ekeinh h dynath gynaika p exase tosa kila p einai toso dyskolo gia alous.filakia.
ΠΡΩΗΝ ΓΟΥΡΟΥΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΝΥΝ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΣΟΥ ΤΙΚΕΡΑΚΙΑ...
ΟΝΤΩΣ,ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΕΔΩ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ,
ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΝΙΩΣΕΙ...
ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΔΥΝΑΤΗ? ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΓΥΝΑΙΚΑ? ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕΜΕ,ΧΑΘΗΚΑΜΕ ΠΑΛΙ...
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΙ ΑΔΥΝΑΜΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ (Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΤΣΙ ΑΚΟΜΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ...)
ΠΟΥ Θ'ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΜΕΡΑ ΤΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ!
ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ,ΘΑ ΜΟΥ ΑΞΙΖΕΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΣΟΥ.
ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΘΑΡΡΥΝΣΗ!
ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ...ΞΑΝΑΛΕΜΕ...
:)
nadine kane me add otan mporeseis kai deis to mnm. to email mou einai sto profil mou edw! prospathisa kai egw na sou kanw alla dn mporesa!
filakia!
δημητρουλα , γουρουνακι κι οποιος αλλος
παρακαλουμε ΠΟΛΥ, γραφετε με ελληνικους χαρακτηρες...
ειτε βαριεστε ειτε δεν ξερετε καλη ορθογραφια,οποιος κι αν ειναι ο λογος, καντε μια προσπαθεια ακομα, δεν διαβαζονται τα γκρικλις και καταργουν την αναζητηση στο φορουμ
ΝαντινQuote:
Originally posted by NADINE
......ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΔΥΝΑΤΗ? ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΓΥΝΑΙΚΑ? ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕΜΕ,ΧΑΘΗΚΑΜΕ ΠΑΛΙ...
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΙ ΑΔΥΝΑΜΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ (Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΤΣΙ ΑΚΟΜΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ...)
ΠΟΥ Θ'ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ, ........
το παραπανω που εγραψες, σου προτεινω να μη το προσπερνας, αλλα να το ψαξεις και να το σκεφτεις καλα...
νομιζω δεν αρκει να δυναμωσεις σιγα σιγα αλλα παντα σαν κοριτσακι κι οχι σαν γυναικα...
δεν το λεω τυχαια.
το εχω εντοπισει κι εγω στον εαυτο μου και θεωρω οτι ΕʽΚΕΙ οφειλεται μεγαλο ποσοστο του προβληματος...πανω απο Tο μισο...
ψαξτο, θα δεις οτι κατι που θελει να μας κραταει παιδια, δεν μας αφηνει να αδυνατισουμε,...
GROW UP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σ'ευχαριστώ,καρδιά μου,για την επισήμανση σου!
Έτσι ακριβώς είναι κι έχει προεκτάσεις σχεδόν σ'όλους τους τομείς της ζωής μου!
Συνομοτώ με τον ψυχολόγο μου προς αυτή την κατεύθυνση(αν και ομολογώ με βαριά καρδιά)
γιατί αποδέχτηκα πως είναι μονόδρομος η λύση και πια την επιθυμώ...
Θα περιορίσω το κοριτσάκι μου στο κουκλίστικο δωμάτιο του...