Printable View
ΛΕΩ ΝΑ ΑΠΑΡΙΜΘΗΣΩ ΟΣΑ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΤΑ ΚΙΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΕΥΓΩ ΑΠ'ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟ TOPIC. ΘΕΛΩ ΠΙΣΩ .. τα ζυγωματικα μου,τα χειλη μου,το χαμογελο μου ,το προσωπο μου γενικοτερα. Τα κολαν μου,τα φουστακια μου τα 12ποντα μου. Τα τζην μου την ανεμελια μου, την δυναμη μου τα νιατα μου. Θελω πισω την ζωη μου και εμενα μεσα σ'αυτην οχι πια σε ρολο κομπαρσου. Ας ξεκινησουμε λοιπον..
Θέλω πίσω τους εξαντλητικούς χορούς μου σε party και club.
Θέλω πίσω την αυτοπεποίθησή μου στο φλερτ.
Θέλω πίσω τα εφαρμοστά τζην.
Θέλω πίσω τα ψηλοτάκουνα παπούτσια.
Και πάνω απ'όλα όπως λες κι εσύ hopa να μην είμαι πια κομπάρσος στη ζωή μου !!
γι'αυτο καλη μου ξεχνα το σουβλακι για αποψε! ειναι τοσα που χανουμε δεν αξιζει για λιγα λεπτα απολαυσης μιας ζωης ταλαιπωρια..ειμαι διπλα σου..μην μασας ολα θα γινουν σιγα σιγα.
Δεν θα φάω σουβλάκι!! Το κανόνισα για την Κυριακή! Θα πάω σε φίλο για dvd και θα το φάω εκεί.
Τώρα μου έφυγε και η ιδέα. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!
Θέλω επίσης πίσω την αγκαλιά του κολλητού μου που την έκοψα γιατί δεν χωράω πια μέσα και ντρέπομαι...
Τη Ναταλία! :(
Ποιά Ναταλία;
Έκείνη που θα ήμουν...τη δυνητική...εκείνη που γενναιόδωρα προίκησε ο Θεός κι εγώ καταστρέφω και υποτιμώ...
Όχι,smith,λεσβία δεν έγινα ακόμα,αν και εκεί με ωθούν οι άντρες που γνωρίζω...
ΟΚ , συγνώμη. δεν είχα δει το προφίλ σου και δεν ήξερα πως σε λένε έτσι. Νόμιζα πως μίλαγες για κάποιο άλλο μέλος.Έχω δει μια Ναταλία στην ανορεξία και σκέφτηκα μήπως συνέβη κάτι. Αυτό με τους άνδρες το παθαίνω κι εγώ αλλά δυστυχώς δεν νιώθω καμία ερωτικη έλξη για τις γυναίκες!
Ναι,εκεί κολάω κι εγώ...δε μου βγαίνει και παραμένω καταδικασμένη να γοητεύομαι και ν'απογοητεύομαι...
ο δικος μου ο κολητος smith ειναι ακτινογραφια 1.80 και καπου γυρω στα 50 κιλα...αστα να πανε αφου οταν με παιρνει τηλ πολλες φορες δεν τοσηκωνω για μην βρεθουμε...δες που φτασαμε δλδ..οι μονες αγκαλιες που του κανω ειναι απ'τα το εικονιδιο του msn και φυσικα οι νοερες...και εχει κι αυτος κομπλεξ που ειναι πετσι και κοκαλο!
και τον κυνηγανε σαν τρεκες ολες καθοτι κουκλι και καλιτεχναρας κι αυτος μου λεει''καλα αν βγαλω την μπλουζα μου θα φυγουν ολες'' τι να πεις καθενας με τον πονο του!
Κι ο δικός μου κολλητός έτσι είναι. Πάνω απο 1.80, σκελετός και καλλιτεχνης. Κουκλί δεν είναι αλλά έχει μεγάλη επιτυχία στις γυναίκες.
μηπως μιλατε για το ιδιο ατομο? λεω εγω τωρα :)
οχι γιατρε γιατι ο δικος μου ειναι κουκλι ειπαμε.Και αφου σε βρηκα για πες μου κατι για την ομοκυστεινη αν μπορεις οτι ξερεις εστω και προχειρα
ειναι μια πρωτεινη που εχει συσχετιστει (αυξημενες τιμες-υπερκυστειναιμια) με κινδυνο καρδιακης νοσου και θρομβοσεων .αυξημενες τιμες ωμοκυστεινης θεωρηται και ως ξεχωριστος παραγοντας (επικινδυνος) για καρδιοπαθεια
ευχαριστω πολυ..τελικα μαλλον μελλοθανατη πρεπει να ειμαι μ'αυτα που εχω ακουσει με την κωλομοκυστεινη μου μεσα.Να σαι καλα αλεξ ευχαριστω που απαντησες.
Να γράψω και κάτι που πήρα πίσω. Πήρα πίσω μια καλή μου φίλη! Όχι επειδή έχασα εγώ αλλα επειδή έχασε εκείνη 55 ολόκληρα κιλά! Προχτες που την είδα ήταν πάλι εκείνο το αισιόδοξο γεμάτο ζωή κορίτσι, πάντα χαμογελαστό κι εύθυμο όπως τότε που τη γνώρισα.
Πριν ενάμιση χρόνο έκανε bypass. Είχε φτάσει 130 κιλά και ήταν τόσο μα τόσο θλιμμένη. Δεν την αναγνώριζα. Τώρα ετοιμάζεται να παντρευτεί και είναι μια κούκλα νύφη (την είδα στην πρόβα νύφικού)!
ΤΙ ΘΕΛΩ ΠΙΣΩ...
8ελω πίσω το χαμογελό μου και την καλή μου διαθεση
το να μην κρίνω την ζωη κ την ευτυχια μου απο τη ζυγαρια μου
να μου μπαινουν τα ρουχα μου
8ελω πισω την ελπιδα που δν μασαγε μπροστα σε τπτ κ αντιμετωπιζε ολο το βαρος του κοσμου με ενα χαμογελο
ρε συ μηπως εισαι εγω?ειχα υπονοιες οτι ειμαι διχασμενη προσωπικοτητα ...αλλα αυτο ξεπερναει καθε φαντασια και ο αλλος μου εαυτος ειναι στο φορουμ και με το ονομα μου????????????????????????
Καλή σας μέρα!
Εγώ θέλω πίσω την Ευτυχία που ήξερε να ζεί, που χαμογελούσε, που περνούσε καλά, που χαιρόταν να βγαίνει από σπίτι για να συναντηθεί με τους φίλους της. Τώρα οι μόνες στιγμές που νιώθω ευτυχισμένοι είναι αυτές που τρώω. Νιώθω τόσο ευτυχισμένη αυτά τα λεπτά που τρώω μιά σοκολάτα... Και τα επόμενα λεπτά, νιώθω τόσο δυστυχισμένη όταν η σοκολάτα καταλήγει στην τουαλέτα.
Πόσο άσχημο΄είναι να συνειδητοποιείς ότι οι μόνες ευτυχισμένες στιγμές στη ζωή σου είναι αυτές που το στόμα σου είναι γεμάτο...:-(
Quote:
Originally posted by smith
Ποιά Ναταλία;
συνονοματη και στην σκεψηηη
οσο διαβαζα τι γραφατε ελεγα...
θελώ πισω τη ζωη μου
την ναταλια....
το καλο μου τροπο και την ορεξη για ζωηηη
και αφου γινουν ολα αυτα θα διωξω ολους εκεινους που θα ερθουν μετα πισω σαν να αλλαξε κατι
η ναταλια δε ειναι ενα κομματι κρεας οσα κιλα και να χασω ο χαρακτηρας μου και το μεσα μου δε θα αλλαξει
ας ειναι διπλα μου τωρα ετσι οπως ειμαι οχι μετα δε θα παρωωω
Ναι,αυτό ακριβώς!Όποιος πραγματικά στέκεται δίπλα μας,το κάνει ανεξάρτητα από την εξωτερική μας εικόνα...
Το σώμα που ντυνόμαστε να διανύσουμε την πορεία μας στη ζωή,μας δίνει ή μας στερεί απολαύσεις κι ευκολίες,
αλλά είναι κι ένα πολύ σημαντικό εργαλείο για να διαπιστώσουμε τις ουσιαστικές μας σχέσεις...
Ακόμα και αυτή με τον εαυτό μας...Κυρίως αυτή!
Πόση παίδευση χρειάζεται να τον βρούμε μέσα και πέρα από όσα μας επηρεάζουν,
να τον φροντίσουμε,να διατηρήσουμε την διάθεση του θετική και την πορεία του εξελικτική...
Δυναμώνουμε κι εμείς μέσα από τα εμπόδια...
Η εξωτερική μας αλλαγή απαιτεί κι εσωτερική ανασυγκρότηση...Δεν είναι στην πράξη όσο εύκολο ακούγεται...
Η τάση να εμμένουμε σ'όσα γνώριμα αποδεχτήκαμε για να επιβιώσουμε
είναι φορές ισχυρότερη από τη διάθεση ανανέωσης κι απελευθέρωσης...
Το "κακό" σαμποτάρει το "καλό" ακόμα κι αν θεωρείται αυτονόητο ποιό είναι εκείνο που πρέπει να επιλέξουμε...
Ας αποβάλουμε μαζί με το περιττό βάρος και κάθε βαρίδιο την ψυχής και της εξέλιξης μας...
Ευχή μου,να βρούμε όχι απλά τον παλιό μας εαυτό,αλλά έναν αναβαθμισμένο εαυτό σε όλα τα επίπεδα!
Έχεις κάνει ολόκληρη κοσμοθεωρία γύρω από το πόσο ασήμαντη είναι η φυσική ομορφιά του σώματος του ανθρώπου και ότι η αληθινή αγάπη φαίνεται μόνο όταν αυτό είναι διαστρεβλωμένο και παραμορφωμένο από την αληθινή του φύση.
Η εμφάνιση δεν είναι το παν, αλλά νους υγιής εν σώματι υγιεί...Σοφή κουβέντα. Όταν ο άνθρωπος είναι υπέρβαρος τότε έχει ξεφύγει από την φύση του, όπως έχει ξεφύγει το μυαλό του όταν κάποιος παραλογίζεται ή πάσχει από ψυχιατρικά προβλήματα. Όταν παραλογίζεσαι δεν αποδέχεσαι τον εαυτό σου αλλά κοιτάς να γίνει όπως πρέπει. Έτσι και όταν είσαι υπέρβαρος, δεν το αποδέχεσαι αλλά κοιτάς να γίνεις όπως είναι κανονικά ο άνθρωπος.
Έτσι και με την αγάπη, πρέπει να στέκονται δίπλα σου όταν παλεύεις να γίνεις καλά αλλά αν έχεις συμφιλιωθεί με την παραμορφωμένη σωματική εικόνα δε μπορείς παρά να κατηγορήσεις τον εαυτό σου.
- Θέλω πίσω το βλέμμα του άντρα μου (παρόλο που δεν έχει σταματήσει λεπτό να μου δείχνει πόσο μ'αγαπά)
- Θέλω πίσω το μπικίνι μου (δεν μπορώ άλλο το ολόσωμο)
- Θέλω πίσω τη μούρη μου (δεν είμαι εγώ στον καθρέπτη)
- Θέλω να βγάλω φωτογραφίες με τα παιδιά μου (το αποφεύγω)
- Θέλω να πάω για ψώνια με τις φίλες μου (εγώ ψωνίζω σε XXL μαγαζιά οπότε δεν έχω κανένα ενδιαφέρον στα άλλα)
- Θέλω ο γιός μου όταν κοιτάει την φώτο του γάμου μου να βλέπει το ίδιο πρόσωπο
- Θέλω να ξαναβάλω το τζιν μου φόρεμα και όχι να το βλέπω μόνο στη φώτο που έχω στην κρεβατοκάμαρα
ʼντε πάλι...Quote:
Originally posted by stargazer
Έχεις κάνει ολόκληρη κοσμοθεωρία γύρω από το πόσο ασήμαντη είναι η φυσική ομορφιά του σώματος του ανθρώπου και ότι η αληθινή αγάπη φαίνεται μόνο όταν αυτό είναι διαστρεβλωμένο και παραμορφωμένο από την αληθινή του φύση.
Η εμφάνιση δεν είναι το παν, αλλά νους υγιής εν σώματι υγιεί...Σοφή κουβέντα. Όταν ο άνθρωπος είναι υπέρβαρος τότε έχει ξεφύγει από την φύση του, όπως έχει ξεφύγει το μυαλό του όταν κάποιος παραλογίζεται ή πάσχει από ψυχιατρικά προβλήματα. Όταν παραλογίζεσαι δεν αποδέχεσαι τον εαυτό σου αλλά κοιτάς να γίνει όπως πρέπει. Έτσι και όταν είσαι υπέρβαρος, δεν το αποδέχεσαι αλλά κοιτάς να γίνεις όπως είναι κανονικά ο άνθρωπος.
Έτσι και με την αγάπη, πρέπει να στέκονται δίπλα σου όταν παλεύεις να γίνεις καλά αλλά αν έχεις συμφιλιωθεί με την παραμορφωμένη σωματική εικόνα δε μπορείς παρά να κατηγορήσεις τον εαυτό σου.
Όχι...δε θα μπω σε άλλη μια άσκοπη αντιπαράθεση μαζί σου...
Δε νομίζω εξάλλου ότι σε ενδιαφέρει να κατανοήσεις...
Ψάχνεις κάποια λέξη /φράση να κολήσεις και είναι ατέρμονη αυτή η κουβέντα...
Θ'ακολουθήσω τη συμβουλή σου και θα προσπαθήσω να γίνω άνθρωπος κι εγώ...
Όχι διαστρεβλωμένη και παραμορφωμένη σε νου και σώμα,όχι αφύσικη...
Και εντωμεταξύ κι ειδικά όσο δεν το παλεύω,όλοι μακριά μου!Δεν είμαι άξια να σας έχω δίπλα μου!
Θα δικαιούμαι να έχω κι εγώ αγάπη στη ζωή μου μόλις ενταχθώ στην κοινωνία των κανονικών ανθρώπων...
Μέχρι τότε,τιμωρία κι απομόνωση στο καμπαναριό της Παναγίας των Παρισίων,παρέα με τον Κουασιμόδο!
Ωχ!Λες να φάω πόρτα και από κείνον;Αλοίμονο μου,τότε...θα πάρω τα βουνά,παρέα με τ'άλλα ζώα...
Και προς Θεού! Όχι αυτά της κιβωτού! Προσοχή! Μην τυχόν διαδοθεί το είδος μου!
χεχεχ :) μην παρεκκλίνεις από τον κανόνα, μην σπάσεις κανένα καλούπι! μην ξεφύγεις από τον καθωσπρεπισμό των πραγμάτων σε περιμένει η απομόνωση , η υποκουλτούρα και το περιθώριο!
ο κόσμος είναι ένας! γεμάτος απο διαφορετικούς ανθρώπους με διαφορετικούς σωματότυπους με διαφορετική τρέλλα να κουβαλάει ο καθένας με την δικιά του παραφροσύνη με την δικιά του ΦΥΣΗ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΥΣΙΚΟ!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΥΣΙΟΓΕΝΕΣ!!! όποιος βρει την αρχική μήτρα , να με ειδοποιήσει!! :)
ΣΕ ΜΕΡΗ ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΤΠΤ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!
-θέλω να με αγαπούν γι αυτό που ήμουν, γι αυτό που είμαι και γι αυτό που θα γίνω, με το ίδιο πάθος και τον ίδιο πόθο!
-θέλω να δεχθεί ο διπλανός μου και ο διπλανός του διπλανού μου και ο διπλανός του διπλανού του διπλανού μου.... κ.ο.κ ότι οι δυνατότητες των ανθρώπων είναι απεριόριστες και η φαντασία και η δημιουργικότητα αστήρευτες!
-θέλω να φορέσω ελέυθερα το XXXXX....L το XL το L το M το S το XS το XXXXX....S χαμόγελο μου χωρίς να με επικρίνει κανείς!
-θέλω να αισθάνομαι περηφάνεια για τους φίλους μου και όχι ότι με περιτριγυρίζει ένα μάτσο χαμένων απαισιόδοξων κομπλεξικών ανθρώπων!
-θέλω κάθε μου ελάττωμα να γεννήσει μια πρόκληση για αγώνα... γι αυτό που πιστεύω καλύτερο!
-θέλω το βάρος μου να έλκεται από την γη μεχρι και το τελευταίο γραμμάριο με ευγνωμοσύνη και η ύπαρξη μου να ομορφαίνει τον κόσμο!
δηλαδή αν έχω παραπάνω κιλά από το κανονικό δεν είμαι καλά και είμαι παραμορφωμένη (ε, διαβάζω και πολύ) .....
- Θέλω να συνεχίσουν να με αγαπούν οι δικοί μου ακόμα και αν δεν χάσω άλλα κιλά, ακόμα και αν πάρω, και ξέρω ότι θα το κάνουν.............. γιατί απλώς με αγαπούν...... για τους άλλους δεν με νοιάζει!!!
stargazer,ειλικρινά σ'ευχαριστώ που υπάρχεις! Σ'ευχαριστώ που μου θυμίζεις όσα τείνω να ξεχνώ...
Όλους εδώ μέσα σας ευχαριστώ από καρδιάς! Τον καθένα για διαφορετικό λόγο...
Είστε η αγαπημένη μου οικογένεια επιλογής! Να είστε όλοι καλά και ν'αξιωθείτε να χαρείτε ό,τι ο καθένας λαχταρά!
-ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΔΩ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΙΑ 64 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ 106.ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΩ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΩ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ....ΕΓΩ ΟΧΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ...ΠΡΩΤΑ ΕΓΩ..
Εγώ θα επιθυμούσα να μη δίνω στους άλλους γύρω μου το άλλοθι για να με μειώνουν όταν δεν μπορούν να με συναγωνιστούν..Νομίζω πως οι περισσότεροι όταν βλέπουν έναν υπέρβαρο να προοδεύει σκέφτονται " Έλα μωρέ, εντάξει, τα κατάφερε, αλλά δεν παύει να είναι ένας κωλόχοντρος.." και έτσι ισορροπούν απέναντί σου..χωρίς λόγο..
Θέλω να αγαπήσω και να αγαπηθώ?να δω πως είναι να μπορείς να κάνεις τα πάντα(που μέχρι στιγμής δεν μπορούσα λόγο κιλών) θέλω απλά να σταματήσω να βλέπω τον εαυτό μου σαν ένα τίποτα?.
Μάλιστα...Το να πάρει κάποιος 30 κιλά, να παραμορφωθεί η εικόνα του σώματός του, να μη μπορεί να σκύψει, να μην ξεχωρίζει η κοιλιά από το στήθος...Αυτό είναι το αφύσικο. Δεν υπάρχει σύγχυση μεταξύ του τι είναι φυσιολογικό και τι όχι.Quote:
Originally posted by Nefeli-
χεχεχ :) μην παρεκκλίνεις από τον κανόνα, μην σπάσεις κανένα καλούπι! μην ξεφύγεις από τον καθωσπρεπισμό των πραγμάτων σε περιμένει η απομόνωση , η υποκουλτούρα και το περιθώριο!
ο κόσμος είναι ένας! γεμάτος απο διαφορετικούς ανθρώπους με διαφορετικούς σωματότυπους με διαφορετική τρέλλα να κουβαλάει ο καθένας με την δικιά του παραφροσύνη με την δικιά του ΦΥΣΗ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΥΣΙΚΟ!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΥΣΙΟΓΕΝΕΣ!!! όποιος βρει την αρχική μήτρα , να με ειδοποιήσει
Ναι ο καθένας έχει το σώμα του αλλά όποιος του έχει φορτώσει 30 κιλά και του έχει αφαιρέσει τα χαρακτηριστικά του τότε προφανώς είναι στο λάθος δρόμο. Και NADINE δεν είπα να κρυφτείς αλλά αν έχεις μέσα σου συμφιλιωθεί με μια κακή εικόνα του σώματος και δε θες να την αλλάξεις είναι άδικο να κατηγορείς κάποιον που δε μπορεί να σε δει ερωτικά. Δε μίλησα για φίλους και συγγενείς αλλά για σύντροφο. Αν εσένα δε σε νοιάζει το σώμα σου, τι μήνυμα δίνεις σε έναν άντρα?
εισαι μαλακας και αγαμητος περα απο αναισθητος.Εισαι τοσο καθικι που δεν σκεφτεσαι καν οτι μπορει να υπαρχουν ανθρωποι με παραπανω απο 30 κιλα εδω μεσα και ετσι οπως μιλας για διπλες και για τριπλες και οτι δεν ξεχωριζει η κοιλια απο το στηθος,τους πληγωνεις.Μας εχεις και ρο δειξει ποσο τρομπας εισαι και ο καθενας εδω μεσα με την σειρα του σου εχει δειξει οτι δεν σε γουσταρει.Και ξερεις κατι καραγκιοζη οκ το παραμορφωμενο σωμα ειναι καπως και οι χοντροι σε λαθος δρομο,εσυ με την μαλακια που σε δερνει σε ποιο δρομο εισαι?προφανως ειναι θεμα διαπαιδαγωγησης και δεν εχεις παρει τπτ σωστο απο την οικογενεια σου και χεστηκα αν θιχτεις η τσαντιστεις που σας βγαζω ολους αχρηστους οικογενειακα, ισως καταλαβεις τοτε παλιομαλακα οτι εδω μεσα δεν μπαινουν ολοι για χαβαλε οπως εσυ ,εχουν αισθηματα και πληγωνονται και οι χοντροι και οι διπλες τους .Ειλικρινα σου μιλαω αν ησουν δικος μου ανθρωπος θα ντρεπομουν για λογαριασμο σου.Εισαι ο μεγαλυτερος μαλακας που εχω συναντησει σε φορουμ και ουτε καν φανταζομουν ποσες παπαριες μπορει να πει ενας καραγκιοζης 22,8 χρονων.Εισαι μεγαλος παπαρας και εισαι και για πολλα σουτια.
και συ που ξερεις αν καποιος μπορει να δει εναν υπερβαρο ερωτικα η οχι?βλακα το σεξ ειναι ειναι ενωση ηλιθιε και ειναι πολυ βαθυτερο απο αυτο που νομιζεις,αν ηταν μονο τα ωραια κορμια να ειναι ποθητοι ανθρωποι και να κανουν σχεσεις τοτε δεν θα υπηρχε καμια αδυνατη που να ηταν δυστυχισμενη,αλλα εισαι τοσο τρομπονι που η αντιληψη σου και οι προσδοκιες σου περιοριζονται στο ανω και κατω βλεφαρο σου.Εισα τοσο αδειος, μικρος κενος και λιγος που πραγματικα σε λυπαμαι..εχω εναν αδερφο στην ηλικια σου και ειναι πρωτος μαγκας και συ μπροστα του δεν πιανεις ουτε μια τριχα απτα α.............δια του μ'αυτα που λες,δεν εχεις κανενα ελαφρυντικο για την απυθμενη σου μαλακια,ουτε καν την ηλικια..πωπω και σε πληροφορω παλιοφλουφλη οτι παρα παρα πολλοι αντρες βλεπουν ερωτικα υπερβαρες γυναικες και το αντιθετο ..στο λεω γιατι το ζω το βλεπω και δεν το φανταζομαι οπως εσυ.. φτου σου ρε βλακα που θα πεις και στους αλλους αν τους βλεπουν ερωτικα η οχι αχρηστε και παλι φτου σου
οσο θα ασχολειστε θα ασχολειται.
hopa χαχαχα εισαι απλα φοβερη.....!!!!!εγω παλι hopa εχω την εντυπωση οτι ο ιδιοσ ειναι υπερβαροσ και μιλωντασ εστι σε ολουσ αισθανεται καλυτερα...ειμαι 99% σιγουρη οτι ειναι αν οχι παχυσαρκοσ τοτε σιγουρα υπερβαροσ...αλλα αν αισθανεται ετσι καλα να αντιμετωπιζει το προβλημα του κραζοντασ αλλουσ εδω ειμαστε φορθμ υποστηριξης...ασε το παχουλο παιδακι να ζησει το ονειρο του....και το γεγονοσ οτι δεν καταλαωινει οτι το σεχ ειναι ενωση τοτε του ευχομαι και εγω ολοψυχα καλα γ.....α.επισησ στανδαρ ο τυπακοσ δεν ειναι 22,8 π λεει...τον κοβω καμια 35ρια....χωρισ φιλουσ και ψαχνει να βρει κατι αν ασχολειται μωρε δεν το καταλαωαινουμε?μπαινουμε και στο τρυπακι αν συγχυζομαστε κιολασ...
Hopa μου καλά τα είπες αλλά καλά κάνεις κούκλα μου να μην ασχολείσαι μαζί του. Δεν χρειάζεται καν να διαβάζουμε όσα λέει. Μπράβο σου που ξεθύμανες αλλά άστον, δεν αξίζ§ουν τέτοια άτομα να τους επιτρέπουμε να μας χαλούν τη ψυχική μας γαλήνη και ηρεμία...