Quote:
Originally posted by maraaaa
Δυστυχως πηρα αρκετα κιλα..Δεν τολμω να βγω στην ζυγαρια..Χρειαστηκα 6 μηνες περιπου για να γινω οπως θελω εγω..Ο στοχος μου παντοτε ηταν τα 52Kg..χωρις να το καταλαβω βεβεια εγινα 50Kg..Ημουν αρκετα χαρουμενη αλλα δεν ειχα την πολυτελεια να το απολαυσω και να το χαρω πραγματικα..Τωρα υπολογιζω να ειμαι γυρω στα 62-63Kg αντε με το ζορι 65kg..δεν ειμαι υπερβολικη..ισως ακουγεται παραξενο οτι εβαλα τοσα κιλα σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα αλλα το βιωσα και αυτο..απο το πρωι που ξυπνουσα ετρωγα συνεχως και οτι πιο παχυντικο..ειχα 6 μηνες να φαω γλυκο και το αποτελεσμα ηταν να πεσω με τα μουτα..να με λυπαμαι στην ουσια και να τρωω ακομα πιο πολυ..ειναι δραμα η κατασταση...ευχομαι ολοψυχα οτι θα χασω τα κιλα που θελω ξανα χωρις ομως τοσο κοπο και θυσιες..πραγματικα ειχα προσπαθησει πολυ και μου ειχε γινει εμμονη...Τωρα και με την βοηθεια της ψυχολογου ευελπιστω οτι θα ηρεμησω και θα βρω την δυναμη να τα καταφερω ξανα αν και με ζοριζει και λιγο ο χρονος διοτι παντρευεται η αδελφη μου τον σεπτεμβρη και θα ειμαι και κουμπαρα σε ενα αλλο γαμο..καταλαμβαινετε ποση πιεση νιωθω..ισως και για αυτο..επειδη ειμαι αρκετα αγχωμενη να μην μπορω να σταματησω να παθαινω επεισοδια υπερφαγιας..το πολεμω λιγες μερες και μετα εχω ξανα την ιδια καταληξη...να δουμε ποτε θα βρω την δυναμη και το κουραγιο για να μην επιβαρυνω και αλλο την κατασταση γιατι στο τελος παλι εγω θα υποφερω και θα την πληρωνω...το θεμα συζητησης των ημερων ειναι οι γαμοι...τα ρουχα..τα κιλα..και για εμενα ειναι ακομα πιο δυσκολο που το βιωνω και αυτο...νιωθω πιεσμενη..απο την μια προσπαθω να γινω καλα κατα καποιο τροπο και απο την αλλη η χαρα των γαμων εμενα μου προκαλει στεναχωρια γιατι περιμενα πως και πως να ερθει αυτη η στιγμη..ειχα χαρει που ειχα χασει και τα κιλα μου και θα εβαζα οτι φορεμα ηθελα..ονειρα ανεκπληρωτα...φαντασιες...αχ χχχ ποση υπομονη να κανω ακομα...προσπαθω σιγουρα αυτο ειναι σημαντικο..οταν λυγιζω ομως ειναι απολαυση και μαρτυριο ταυτοχρονα..σιγουρα καταλαμβαινετε πως νιωθω....
μαρα μου, ξεχνα τους γαμους και τα βαφτισια, δεν γυρνας καμια ταινια να πρεπει να εισαι "καπως" οταν γινεις κουμπαρα η νονα η συνυφαδα...