ευτυχώς που πετάω με το μυαλό μου χεχεχεχχεχ πολυ ενδιαφερον μου ακούγεται! μου προτεινε ενας φίλος να πάμε για παρα 5 οταν ήμουν 90 κιλά και δεν τόλμησα καν να το συζητήσω... είναι εύκολο; μάλλον απαιτεί ειδική εκπαίδευση και τέτοια ε;
Printable View
ευτυχώς που πετάω με το μυαλό μου χεχεχεχχεχ πολυ ενδιαφερον μου ακούγεται! μου προτεινε ενας φίλος να πάμε για παρα 5 οταν ήμουν 90 κιλά και δεν τόλμησα καν να το συζητήσω... είναι εύκολο; μάλλον απαιτεί ειδική εκπαίδευση και τέτοια ε;
Αφού απο το Πάσχα εως τώρα έχασες αυτά τα 5 κιλά χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια, είμαι σίγουρη ότι με λίγη θέληση θα πέσεις στα 108 (να μη σου πω και πιο κάτω!) και θα πετάς στους αιθέρες (κυριολεκτικά) σύντομα!
Καλώς μας ήρθες ιπτάμενε και gentleman!
Ομολογώ ότι αυτό το κίνητρο πρώτη φορά το ακούω και το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον!
Είσαι κοντά στα κιλά που θέλεις για να πετάς με ασφάλεια...Δεν είναι να σε παίρνει από κάτω...
Σύντομα θα ξαναδιασχίσεις τους αιθέρες!Εν αναμονή των φωτογραφιών,λοιπόν,παλιών και επόμενων...
αμαν βρε χασλερ!!
τι τοπικ ειναι αυτο?πηγε το βρωμικο μυαλο μου στο κακο!
μα ποση τσιχλα εχεις μασουληξει κι εχασες τοσα κιλα απο τις τσιχλες???????
πιστευω πως πολυ συντομα θα φτασεις τα κιλα που θελεις και θα επιστρεψεις στις ασφαλεις πτησεις σου!
KAI EΜΕΝΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΟΝΗΡΟ ΠΗΓΕ...ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧ
ΑΛΛΟ ΠΟΥΛΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ gentleman!
το μυαλο του πεινασμενου καρβελια ονειρευεται και μιας και ειπα την κακια καιρος να φευγω για να μη με βρει καμια πετρια . χι χι
Αχ!Τι τέλεια!Καταλαβαίνω την αδημονία σου να ξαναβρεθείς ψηλά! Είναι αλλιώς εκεί πάνω...
Ειδικά όταν τα εδώ κάτω σε κάνουν να θελήσεις να πετάξεις όσο γίνεται μακρύτερα τους...
ʼντε,οι επόμενες φωτογραφίες που σύντομα θα μας ανεβάσεις να είναι από το λίαν προσεχές σου πέταγμα!
Πολύ ωραίες οι φωτο. ʼντε, όπως λέει και η ναντίν σύντομα να δούμε το επόμενο σου πέταγμα!
Ωραίο το τικεράκι σου ex_hustler...σαν την ιαπωνική σημαία σε συσκευασία καραμέλας!
Εγώ θα σου πρότεινα να κόψεις κι άλλα πράγματα και θα δείς πόσο γρήγορα θα χάσεις κι άλλα κιλά και θα κατέβεις ακόμα και κάτω απο τα 100, για να είσαι σίγουρος ότι πετάς με ασφάλεια.
(δεν θα το δοκίμαζα άν ήμουν οριακά γιατί υπάρχει και η αστοχία υλικού. Αν κάποιο εξάρτημα δεν αντέξει να "δουλεύει" στα όρια, τι γίνεται;;; )
Λοιπόν αν κόψεις:
- Αναψυκτικά (ακόμα και τα light)
- Μπύρες
- Τσιμπολογήματα στα ενδιάμεσα
- Εντελώς τη ζάχαρη στους καφέδες (πικρός εντελώς είναι πολύ πιο γευστικός... θα με θυμηθείς!)
Ενα δεκάκιλο τόχεις χάσει στο φτερό !!!
Πρίν απο χρόνια που έκοψα τις μπύρες που έπινα μαζί με το φαγητό, και σταμάτησα εντελώς τη ζάχαρη στους καφέδες (έπινα και 8-10 την ημέρα βλέπεις....) έχασα 9 κιλά χωρίς καμμία προσπάθεια.
ex, δε βρίσκω πως μας ζαλίζεις με το θέμα. ʼλλωστε όποιος βαριέται έχει την επιλογή να το αγνοήσει. Μου άρεσαν πολύ οι φωτογραφίες κι ακόμα περισσότερο τα βιντεάκια. Αυτό που μ'αρέσει πιο πολύ βέβαια είναι η αγάπη που δείχνεις για το χόμπυ σου. Έυχομαι σύντομα, να χάσεις τα κιλά που σε εμποδίζουν να το χαρείς και να μας βάλεις φωτό και βιντεάκια απο νέες πτήσεις!!!
Έχεις δίκιο ex_hustler το αερολανάκι στο τικεράκι σου κρύβει μεγάλες αλήθειες...άσχετο αλλά στα βιντεάκια με τις απογειώσεις ο Marx ποιός είναι?
ex_hustler,πολύ ωραία τα βιντεάκια της απογείωσης! Με την προσγείωση τι γίνεται;Αυτό θα ήταν εμένα το άγχος μου...
Οι απότομες πτώσεις,μεταπτώσεις,ταυματ ισμοί έως συντριβές από πλαγιές,καταστάσεις,ανθρώπ ινες επαφές... :)
Καλησπέρα σας!
Δε το πιστεύω ότι ξαναγράφω εδώ σε αυτό το forum....
flash back...
Είχα ξεκινήσει ένα θέμα σχετικά με το πως πήρα κιλά και δε μπορούσα να πετάξω με το αλεξίπτωτο...
Το θέμα ξέφυγε έπειτα τελείως και κάποια στιγμή έφτασα δυστηχώς να ανεβοκατεβαίνω μεταξύ 116-120 κιλών και να ταλαιπωριέμαι... μέχρι και μηχανάκι αγόρασα για να πηγαίνω στη δουλειά η οποία ήταν μόλις 500 μέτρα μακριά τότε....
Από το 2011 και κάτι όμως.. κάτι άλλαξε. Ένας συνάδελφος με παρέσυρε να πάμε για ποδήλατο στις Περιστεροπεταλιές, μια ομάδα με απλούς αστικούς ποδηλάτες που κάνουν βόλτες 10-15km κάθε Τετάρτη. Κόλλησα με αυτό, άρχισα να κάνω περισσότερο...
και περισσότερο.
και πιο μακριά...
με τον καιρό το είδα λίγο πιο αθλητικά. όχι αμέσως. Μόλις απέκτησα πάλι αντοχή...
Εν τέλει για να μη τα πολυλογώ τώρα έχω πέσει στα 93 κιλά και δε ξέρω αν θα ξαναπετάξω αλλά αυτό που έχω αυτές τις μέρες στο νού μου είναι ένας διαγωνισμός που παίρνω μέρος.
Η polar, γνωστή εταιρία για ρολόγια αθλητικά, διεξάγει ένα διεθνή διαγωνισμό κατασκευής βίντεο 60 δευτερολέπτων. Το είδα και είχα την ιδέα να φτιάξω ένα κλιπάκι με τη πορεία μου τα τελευταία 5χρόνια, από τότε που ξεκίνησα ποδήλατο κι έπειτα...
Άσχετα αν θα αποφασίσετε να ψηφίσετε θα σας παρακαλούσα να δείτε το κλιπάκι. Ένα λεπτό κρατάει και έχει μουσικό θέμα έκπληξη για όσους είναι γεννημένοι στα 80s!
Εύχομαι να εμπνεύσω κάποιον/α/ους από εσάς να προσπαθήσετε εξίσου.
(εδώ να τονίσω ότι ΚΑΜΙΑ δίαιτα δε μου έκανε ποτέ τίποτα. Μόνο με κίνηση και γυμναστική σώζομαι εγώ καθότι παντοτινός καλοφαγάς.....)
Το link είναι εδώ :
Υπόψιν ο διαγωνισμός τρέχει ως 15 Αυγούστου το κλιπάκι είναι 6ο με 700 ψήφους και ανεβαίνει. Σίγουρα με τη δικιά σας βοήθεια θα ανέβει περισσότερο. Μπορείτε να βοηθήσετε με τη ψήφο σας φυσικά και μια προώθηση σε emails ή κοινοποίηση σε κάποιο social δίκτυο.
To link του βιντεο και της ψηφοφορίας είναι εδώ :
Σας χαιρετώ και αναμένω να ακούσω σχόλια !
Φιλικά,
Γιώργος
http://60secondstokona.polar.com/entry/90
ουάου,φοβερή αλλαγή!
σε ψήφισα κιόλας! :grin:
σου εύχομαι καλή επιτυχία με τον διαγωνισμό,αλλά και με ότι άλλο έχεις στόχο!
:thumbup::thumbup:
Καλώς το πουλί μας!
Δε θυμάμαι τι ακριβώς λέγαμε παλιά...Είναι και σβησμένα τα ποστς σου, δεν ξέρω γιατί...
Πολύ σε χάρηκα πάντως στο βιντεάκι της πόρωσής σου! Αυτά είναι! Χίλια μπράβο!
Εύχομαι ό,τι άλλο βάλεις στο νου σου να το επιδιώξεις με τον ίδιο ζήλο και να το κατακτήσεις!
Εννοείται σε ψήφισα και ελπίζω να κερδίσεις και στον διαγωνισμό αυτο! Καλές πτήσεις!
Καλησπέρα σας!
Τα post μου τα είχα διαγράψει σε μια κρίση προστασίας προσωπικών δεδομένων που με είχε πιάσει που θεωρούσα ότι δεν πρέπει να έχω τίποτα online και πουθενά. Μια σκοτεινή περίοδος που ευτυχώς έληξε γρήγορα χωρίς να με πιάσουν οι άντρες με τα μαύρα, η kgb, η cia και οι εξωγήινοι! :starhit:
Ευχαριστώ για τη βοήθεια σας :-) το κλιπάκι έφτασε κοντά στις 800 ψήφους σε 6 ημέρες που είναι στο διαγωνισμό και απειλεί τις επόμενες συμμετοχές που έχουν κολλήσει στις 1200-1300 & 1600 θέσεις.
Είναι θέμα κοινοποιήσεων και ανακοινοποιήσεων το να προχωρήσει όσο δειαρκεια ο διαγωνισμός, ως τις 15 Αυγούστου!!!
💥💥💥
one vote from me! μπράβο σου! είχα δει και τη σχετική σου ανάρτηση στο Facebook, (ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ-ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ) Καλή συνέχεια!
Ενα vote κ απο εμενα! Καλη τυχη!!
Dulcinea del Toboso, eleni1986, Mak, ailouros kai Nadine σας ευχαριστώ!!!
Με τη βοήθεια σας προχωρά ανοδικά η συμμετοχή και πιστεύω ως το βράδυ θα φτάσει τις 1000 ψήφους!!!
:-)
μολις ψηφισα και εγω!
Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι πλέον βρίσκομαι στην 3η θέση στο διαγωνισμό "60 seconds to Kona" και βρίσκομαι στο κατόπι του Ray Chin!!! (o 1ος έχει 2522, ο 2ος 1940 κι εγώ είμαι στους 1610 ψήφους)
Μπορεί όπως λέει στο κλιπάκι του να έχει παρακολουθήσει δεκάδες φορές τα Ironman από τον καναπέ του αλλά εγώ δε θα μείνω να παρακολουθώ! Αργά η γρήγορα, το 2017 ή το αργότερα το 2018 θα τρέξω σε ένα Ironman σε ένα όσο απίθανο κι απίστευτο είναι το να κολυμπάς 3.8km, να ποδηλατείς 180km και για τέλος να τρέχεις και ένα μαραθώνιο συνεχόμενα!!!
& Όπως έλεγε κι ο Rambo στον Αμερικάνο διοικητή του που τον πρόδωσε από τον ασύρματο του ελικοπτέρου στην ομώνυμη ταινία Rambo 2:
"Ray Chin, I am coming to get you!!!"
(όποιος δεν έχει δει τη σκηνή να σηκωθεί τώρα από καρέκλες ντιβάνια, κρεβάτια, σκαμπό και να πάει τώρα να πάρει τη ταινία ή να ψάξει τη σκηνή στο YouTube)
Πάντως ότι κι αν λέω, η άνοδος οφείλεται καθαρά στη δικιά σας ΤΕΡΑΣΤΙΑ βοήθεια και υποστήριξη και διάδοση της συμμετοχής σε αυτό το διαγωνισμό. Τόση που ακόμη δε το πιστεύω...
Χωρίς εσάς θα ήταν ένα απλό ήρεμο καλοκαίρι όπως τα άλλα...
Με εσάς όμως έχει μετατραπεί σε ένα καυτό καλοκαίρι με αυξανόμενη αγωνία καθώς τα όνειρα θερινής νυκτός ίσως πάψουν να είναι όνειρα!!!
Ο διαγωνισμός συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον ως τις 15 Αυγούστου !!!
Σας ευχαριστώ
Γιώργος Κοντογιάννης
Dreams never End
Ενημέρωση!!!
Δε ξέρω αν παρακολουθείτε το θέμα αλλά έχουν πάρει φωτιά τα πατζάκια μας!!!
GR.pngGeorge Kontogiannis
Your vote (3198)
US.pngRay Chin
Vote for this video (2880)
SI.pngSIMONA HODZAR
Vote for this video (2544)
DE.pngStefan Grabinski
Vote for this video (1603)
CA.pngJulie Normand
Vote for this video (1534)
CA.pngMegan Morley
Vote for this video (1208)
Λοιπόν, πέμπτη βράδυ ανέβηκε ένα άρθρο στη LIFO σχετικά με την σταδιακή ένταξη στον ερασιτεχνικό αθλητισμό (από απλό ποδήλατο στη πόλη μέχρι το half ironman κλπ..) και μια σύντομη αναφορά στο διαγωνισμό. Ο δημοσιογράφος που το επιμελήθηκε το έγραψε απίστευτα ωραία συνδιάζοντας κείμενο, εικόνες, το βίντεο από το youtube αμεσα στη σελίδα του Lifo καθώς και το link προς το site της ψηφοφορία;.
Και ξαφνικά σε 24 ώρες ανέβηκα από 1900 ψήφους στις 2800 ψήφους. Ίλιγγος...!
Seeing is believing το άρθρο και κατάλληλο για όλα τα γούστα και όλες τις ηλικίες. Ακολούθησε ένα τσουνάμι από shares στο fb, (μέχρι στιγμής έχει 127 shares) τα οποία κάναν το άρθρο να ταξιδέψει να διαβαστεί και να πατά το μαγικό κουμπί και άγνωστος κόσμος και όχι απλά φίλοι ή φίλοι φίλων.
http://www.lifo.gr/articles/mikropragmata/110709
Όμως τίποτα δεν είναι δεδομένο παρόλο που βρίσκομαι αυτή τη στιγμή πρώτη θέση.
Μπορεί ο διαγωνισμός να λέγεται "60 δευτερόλεπτα για την Κόνα" αλλά έχουν μείνει λίγο λιγότερο από "48 ώρες για τη πιθανότητα της Κόνα". Όλες οι υπόλοιπες συμμετοχές έχουν βαλτώσει και έχουν σταματήσει να το προσπαθούν/προωθούν καθώς δεν ανεβαίνουν άλλο σε ψήφους. Οι μόνοι που κινούνται είναι ο Αμερικανός στη δεύτερη θέση που έχει σηκωθεί από τον καναπέ (που ήταν αραχτός στο κλιπάκι που έχει ανεβάσει), έχει ζωθεί με πυρομαχικά, ξέρετε πως είναι αυτά, κάθε σπίτι εκεί κι από ένα μυρδαλιοβόλο, έχει αποθέματα πυρομαχικών και βάλει κατά ρυπάς λυσσαλέα μειώνοντας την απόσταση! (είναι και άπειροι αυτοί εκεί και... τέλος πάντων)
Η λήξη του διαγωνισμού λοιπον είναι ξημερώματα Τρίτης το πρωί στις 03:00 ώρα Ελλάδας! (Καρδιακοί θα γίνουμε )
Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε όσοι θέλετε να βοηθήσετε πέρα του να ψηφίσετε (σε κάθε μηχάνημα σας αν δε βαριέστε) είναι να κάνετε ένα share αυτό το άρθρο γιατί έχει λίγα λόγια, απλά και κατανοητά χωρίς να κουράζει τον αναγνώστη και τα καταφέρνει περίφημα στο σκοπό του.
http://www.lifo.gr/articles/mikropragmata/110709
Πραγματικά όμως πρέπει να βρω τον συντάκτη, αυτόν τον άγιο άνθρωπο που σε 2 μέρες έφερε τα πάνω κάτω και έδωσε μια τεράστια ώθηση ...!!!
Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια σας. θα επανέλθω με νεότερα...
ΥΓ. Στα side effects του διαγωνισμού τα μηνύματα που λαμβάνω από αγνώστους που εκτός από καλή τυχη κλπ μου γράφουν ότι βρήκαν έμπνευση και ξεκινούν κι αυτοί τη δικιά τους πορεία μακριά από τον ...καναπέ!
Καλή σου επιτυχία :)
Κι εμένα πραγματικά μου δίνεις ελπίδα όπως και σε άλλους όπως αναφέρεις...
Γιατί δεν είχα ποτέ καμιά επαφή με καμιά είδους άσκησης και σκέφτομαι πως ίσως κι εγώ να μπορώ να τα καταφέρω όπως κι εσύ..
Αν κι εσύ φαντάζομαι όλο και κάποια ενασχόληση θα είχες με τον αθλητισμό πριν πέσεις στη λούμπα της καθιστικής ζωής.
Καλή επιτυχία και πάλι
Τι έγινε, παλικάρι; Κερδίσαμε;
Όχι ασφαλώς πως δεν είσαι ήδη ο μεγάλος νικητής,
πέρα από διαγωνισμούς...
Κέρδισε ναι :)
Δυσκολα να ξαναμπεί..
Νομίζω δεν το εχει το φόρουμ πια ανάγκη
Καλησπέρα σας!
Ο διαγωνισμός τελείωσε, κέρδισα οριακά με 22 ψήφους, ο καιρός πέρασε, το ταξίδι έγινε και παρά τη καθυστέρηση να καταπιαστώ ετοίμασα ένα race report του αγώνα με κείμενο, κάποιες εικόνες αλλά και ένα βιντεοκλιπ με πλάνα που τράβηξα.
Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο blog μου στο οποίο προσπαθώ να βάλω σε μια σειρά και να χωρίσω τα posts ανά θεματική κατηγορία...
http://apogeiwsh.blogspot.gr/2016/12...ce-report.html
Να είστε καλά και καλή συνέχεια στις μάχες που δίνετε ο καθένας :-) :blush:
Μπήκα φυσικά να ευχαριστήσω αλλά και να σας δώσω μια ιδέα για το τι ακριβώς με ψηφίσατε :-)Quote:
Originally posted by marulenia
Κέρδισε ναι :)
Δυσκολα να ξαναμπεί..
Νομίζω δεν το εχει το φόρουμ πια ανάγκη
Και φυσικά η μάχη για διατήρηση του βάρους ειναι δειαρκή. Μένοντας 4 βδομάδες εκτός προπονήσεων μετά το μαραθώνιο μάζεψα αμέσως μια τετράδα κιλών τα οποία θα εξολοθρεύσω σιγά σιγά τώρα που μπαίνω σε νέους στόχους αθλητικούς.
Πραγματικά η χειρότερη περίοδος έχω παρατηρήσει ότι είναι η περίοδος που δεν έχω κλείσει/πληρώσει ένα αγώνα στο μυαλό μου ώστε να είμαι πιο συνεπής στη διατροφή μου... Νομίζω έχω γίνει όμηρος κάποιου επόμενου αγώνα :spin: