ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ
Πάντοτε ήμουν λαίμαργη...πάντα... από τότε που με θυμάμαι..
Και μάλιστα πάντα θυμάμαι ότι καταλάβαινα πως αυτό που κάνω δεν είναι φυσιολογικό..
Έχω αρχίσει να κουράζομαι με αυτή την ιστορία και μου έχει πλέον δημιουργήσει τρομερό πρόβλημα στην κοινωνική μου ζωή αλλά και σε θέματα ευεξίας και ζωντάνιας..
Είμαι τυχερή γιατί ποτέ δεν πάχυνα πολύ..Πάντα όταν έφτανα γύρω στα 60 κιλά έκανα μια πιο προσεκτική διατροφή για κανένα μήνα...και μετά...τα ίδια...
Ίσως ακούγεται αστείο σε πολλούς...κι όμως συμβαίνει...είναι κάτι σαν αρρώστια...το καταλαβαίνω...
Αν δεν σκάσω δεν σταματάω το φαγητό...και μετά....ξεκανονίζω ότι έχω κανονίσει...βόλτα,σινεμά οτιδήποτε..και κάθομαι σπίτι με την φουσκωμένη κοιλιά μου...βλέπω τηλεόραση ή κάθομαι στον υπολογιστή...
Παλιότερα είχα κάνει 1-2 απόπειρες να "βγάλω" αυτά που είχα φάει αλλά χωρίς επιτυχία...Επίσης δοκίμασα στο παρελθόν να "επανορθώσω" την υπερφαγία μου κάνοντας το απίστευτο...Αφού είχα φάει του σκασμού την επόμενη ημέρα έμενα εντελώς νηστική !!!
Δεν είναι βουλιμία αυτό...το ξέρω...το έψαξα...μισώ τον εμετό και αν και το δοκίμασα παλιότερα 1-2 φορές δεν θα το ξαναδοκίμαζα ποτέ...
Πλέον τρώω του σκασμού και μετά κάθομαι...σκέφτομαι όλα αυτά που σας γράφω τώρα (να πώ ότι έφαγα πριν λίγο μια ολόκληρη πίτσα μόνη μου) και περιμένω μέχρι να νιώσω καλύτερα..Ξέρω οτι και την επόμενη ημέρα θα είμαι χάλια..Θα νιώθω ανασφαλής για το σώμα μου..ενώ σήμερα το πρωί για παράδειγμα δεν θα ένιωθα έτσι...το σώμα δεν θα έχει αλλάξει μέσα σε μια μέρα...κι όμως...
Ούτε λόγος για βόλτα...Δεν μπορώ να κουνηθώ...
Επίσης συνειδητοποιώ πλέον...ότι όλα μου τα προβλήματα τελικά..βασίζονται και στηρίζονται πάνω σε αυτήν μου την αδυναμία!Πραγματικά -είμαι σίγουρη- ότι αν έτρωγα φυσιολογικά δεν θα είχα κανένα απ΄τα προβλήματα που έχω σήμερα...ούτε τόση μοναξιά...ούτε τόση μιζέρια...θα ήμουν πιο δημιουργική..
Αν βρίσκομαι σε καφετέρια με παρέα και πάνω στο τραπέζι υπάρχουν πατατάκια, ξηροί καρποί κι ένα σωρό αηδίες που φέρνουν, δεν μπορώ να συγκεντρωθώ στον συνομιλητή μου...Θέλω να τα φάω όλα!Επίσης να πώ οτι τρώω υπερβολικά γρήγορα!!!
Χαίρομαι πολύ που υπάρχει αυτό το "ανώνυμο" ίντερνετ τελικά και μπορώ να γράψω αυτό που μου συμβαίνει....Ξέρω ότι ίσως κάποιος άλλος να ανοίξει το topic και να το διαβάσει και κατ΄ευθείαν να νιώσει ότι είναι σαν να το έγραψε εκείνος...Μου έχει τύχει στο ίδιο αυτό το καταπληκτικό σάιτ κι εμένα να ταυτιστώ με την ιστορία κάποιου...
Αν κάποιος λοιπόν καταλαβαίνει όντως και δεν το πέρνει για αστείο ας απαντήσει... Εγώ από αύριο προσπαθώ και πάλι να κάνω μια καινούρια διατροφική ζωή..(όλα αυτά τα λέω σκασμένη απ΄την πίτσα φυσικά).Αν τα καταφέρω θα μπώ και πάλι να σας πώ οτι τα κατάφερα έστω μια μέρα..
Θα χρειαστώ λίγο κουράγιο παιδιά...Δεν μπορώ να μιλήσω γι΄αυτό σε κανέναν άλλον..Θα χαρώ πολύ αν απαντήσετε έστω και με χιουμοριστική διάθεση...κι εγώ καμιά φορά το σκέφτομαι και γελάω με την πάρτη μου!!!
Πρέπει να τα καταφέρω και θα τα καταφέρω...να αλλάξω τρόπο ζωής για πάντα...Θα πάθω καμιά αρρώστια...Δεν είναι καλό για τον οργανισμό μου όλο αυτό που γίνεται..Δεν θα πάω απ΄το βρωμοτσίγαρο και θα πάω απ΄ το φαί..Δηλαδή ήμαρτον..
Δεν υπερβάλω...Μου συμβαίνει στ΄αλήθεια παιδιά..Δεν είναι ο΄θτε βουλιμία ούτε ανορεξία (αυτό ειδικά!!!)...Υπερφαγία ίσως είναι ο σωστός όρος αλλά και πάλι δεν ξέρω...δεν ξέρω πραγματικά...και δεν θέλω να μάθω...ξέρω οτι μπορώ να ξεφύγω...Θα αλλάξει όλη μου η ζωή...
Ευχαριστώ που διαβάσατε μέχρι εδώ...Είμαι γκρινιάρα το ξέρω...Πιστέψτε με..υποφέρω...Μου στερεί ΖΩΗ αυτό το πράγμα...μου στερεί την ζωή...
Ευχαριστώ και πάλι..