Καινουριος στη παρεα ζητα συμβουλες
Καλησπερα σε ολους.υστερα απο πολυ ωρα που διαβαζω τα post αποφασισα να γινω μελος να μοιραστω μαζι σας εμπειριες σε σχεση με το αδυνατισμα.Καταρχην να σας πω οτι ειμαι 1.85 και τωρα 118 κιλα...(130 εχω φτασει!).ειχα ξεκινησει μια διαιτα σε διαιτολογο τον Ιουνιο και σε ενα μηνα εχασα 8 κιλα χωρις να πεινασω ιδιεταιρα...μετα αρχισα τις παρεκτροπες και σπανια ακολουθουσα το προγραμμα..παρολα αυτα προσεχα λιγο με αποτελεσμα να χασω 3-4 κιλα εως σημερα...σ ολο το διαστημα αυτο επερνα xenical απο τα οποια ειμαι και πολι ευχαριστημενος...ειμαι 26 χρονων..μεχρι τα 19 ειμουν αδυνατος(οπως ολοι μας φανταζομαι) μετα πηρα πολλα κιλα σε πολυ μικρο διαστημα...πριν 4 χρονια περιπου ειχα κανει μια προσπαθεια με καθημερινο περπατημα και τρεξιμο και χρηση εφεδρινης(το ξερω ειναι πολυ βαρυ...) εχασα 27 κιλα σε 2 μηνες περιπου(ειχα χωρισει απο πολυετη σχεση και ειμουν και χαλια ψυχολογικα οποτε ηταν ευκολο)...Να μη τα πολυλογω δε ξαναχρησιμοποιησα εφεδρινη γιατι μου ειπαν οτι ειναι πολυ επικινδυνη...Τωρα θελω να δωσω μια πιεση να ξανακανω μια καλη προσπαθεια να παω παρακατω...και ηθελα να σας ρωτησω αν εκτος απ το xenical θα μπορουσα παραλληλα να παρω κατι αλλο βοηθητικο..γιατι φοβαμαι μη μπερδευτουν τα φαρμακα και παθω τιποτα...η αληθεια ειναι οτι αν μπω σε προγραμμα χανω σχετικα ευκολα κιλα αλλα πολυ ευκολα περνω κιολας(οχι αδικιολογητα ομως γιατι μετα το δινω και καταλαβαινει...)Δε τρωω πολυ απλα τρωω τις χειροτερες ωρες...δηλαδη το βραδυ θα πιω κανα 2-3 ποτα και μετα θα φαω σαντουιτς και θα παω σπιτι...τωρα λεω να περιορισω τις εξοδους και να μπω σε προγραμμα :) Εχετε κατι να μου προτεινετε που να μπορω να παρω παραλληλα με το xenical χωρις ρισκο να παθω κατι?τα xenical δε θελω να τα σταματησω γιατι εχω δει αποτελεσματα...
Ευχαριστω εκ των προτερων