Quote:
Originally posted by sabe
Εγω παλι,απογοητευτηκα οικτρα,οταν σε συζητηση ακουσα να λεει ενα νεο αγορι,οτι αυτο που ελεγε αλλου η sweety μας,το εχει κανει πολλες φορες.Κλεινει ραντεβου με κοριτσια μεσω msn,διαφορα fora,chat και μετα πηγαινει,ριχνει τη ματια του και αναλογα,η "φευγει"ειπε"τρεχοντας"χωρι ς καν να τους μιλησει,χωρις να ξαναεπικοινωνησει μαζι τους,η μενει αν η εμφανιση του θηλυκου του αρεσει.Τι ηλιθιος θεε μου!Ενιωσα τοσο ασχημα,τοσο πικρα μεσα μου,σκεφτομουνα πως τα πλασματα αυτα,μπορει να ειχαν επενδυσει πανω του,ισως να επικοινωνουσαν καιρο,δεν ξερω,ενιωσα γερασμενη.Συγχωρεστε με,αλλα δεν την καταλαβαινω μερικες φορες τη νοοτροπια των ανθρωπων,γιατι εχουμε γινει τοσο...τοσο...τοσο...σταματησ� � το μυαλο μου.Και το αναλγητοι που ηθελα να γραψω,δεν θελω πια.
Στα κοριτσακια μας:ΠΡΟΣΕΧΤΕ μαναρακια μου,καλυτερα να κανετε μια γνωριμια στην πραγματικη ζωη,προσεχτε γιατι υπαρχουν ατομα που το κανουν συστηματικα αυτο,το συγκεκριμενο το εχει κανει λεει πανω απο 30-40 φορες.Αυτο μονο ηθελα να πω στα κοριτσια μας,να προσεχουν!