2 μερες χωρίς εμμετούς και συνεχίζω...
Εδώ θα γράφω ποσο καιρό έχω σταματήσε για να το βλέπω και να παίρνω δύναμη...
Printable View
2 μερες χωρίς εμμετούς και συνεχίζω...
Εδώ θα γράφω ποσο καιρό έχω σταματήσε για να το βλέπω και να παίρνω δύναμη...
ʼντε,Λενάκι,καλή κι ατέρμονη καταμέτρηση!
Για να οριοθετήσουμε το στοίχημα σε πρώτη φάση,
ποιό είναι το μέχρι τώρα ρεκόρ γνωρίζουμε;
οπως εχω ξαναγράψει είχα ξεκινήσει στα 18 να το κάνω,μετα απο 3 χρονια περίπου καταφερα να σταματήσω για 2 χρόνια! οταν μετα από μια αποβολή ξαναρχισα.Το ρεκόρ αποχής λοιπόν ειναι 2 χρόνια,αλλα ελπίζω τωρα να γίνει για μια ζωή!Βασικά βάζω στοίχημα αρχικά 1 μήνα για να είναι ρεαλιστικός ο στόχος και βλέπουμε...Λέω 1 μήνα και αν τα καταφέρω μετα θα μπω στη διαδικασία της εξωσωματικής,Θέλω να είμαι απόλυτα υγειής οταν ξεκινήσω κατι τετοιο γιατί αλλιώς δε πρόκειται να πετύχει.Αλήθεια πως θα βάλω και εγώ εικονίτσα οπως έχει η gilie για να μετρώ τις μέρες;Μας έδωσε θάρρος που τα έχει καταφέρει και δε ξαναέκανε εμμετο,έτσι είπα να την μιμηθω...Παράδειγμα προς μιμηση,αφου μπορεί μια ,μπορούμε όλες,αντε κορίτσια ασ προσπαθήσουμε να ξεριζώσουμε αυτό το φίδι απο μέσα μας και να ΖΗΣΟΥΜΕ επιτέλους...
Μπραβο σου Λενιω!! Ξερεις τι θελεις,κι εισαι αποφασισμενη να το κερδισεις!!Μετραω εναμισυ μηνα κι ειμαι πολυ ευτυχισμενη!! συνεχισε και ολες οι προσπαθειες σου θα ανταμειφθουν οταν γινεις μανουλα...Quote:
Originally posted by runnerlena
οπως εχω ξαναγράψει είχα ξεκινήσει στα 18 να το κάνω,μετα απο 3 χρονια περίπου καταφερα να σταματήσω για 2 χρόνια! οταν μετα από μια αποβολή ξαναρχισα.Το ρεκόρ αποχής λοιπόν ειναι 2 χρόνια,αλλα ελπίζω τωρα να γίνει για μια ζωή!Βασικά βάζω στοίχημα αρχικά 1 μήνα για να είναι ρεαλιστικός ο στόχος και βλέπουμε...Λέω 1 μήνα και αν τα καταφέρω μετα θα μπω στη διαδικασία της εξωσωματικής,Θέλω να είμαι απόλυτα υγειής οταν ξεκινήσω κατι τετοιο γιατί αλλιώς δε πρόκειται να πετύχει.Αλήθεια πως θα βάλω και εγώ εικονίτσα οπως έχει η gilie για να μετρώ τις μέρες;Μας έδωσε θάρρος που τα έχει καταφέρει και δε ξαναέκανε εμμετο,έτσι είπα να την μιμηθω...Παράδειγμα προς μιμηση,αφου μπορεί μια ,μπορούμε όλες,αντε κορίτσια ασ προσπαθήσουμε να ξεριζώσουμε αυτό το φίδι απο μέσα μας και να ΖΗΣΟΥΜΕ επιτέλους...
runnerlena μου ειμαι τοοοοοοοοοοοοοοοσο συγουρη οτι θα τα καταφερεις!!!!!!!!
κανε κλικ στο δικο μου τικερακι και θα σε παει μονο του αν θυμαμαι καλα
Αχ πολύ χαίρομαι που με στηρίζεται!Σας ευχαριστώ παρα πολύ και ευχομαι καλή συνέχεια σε όλες...
Κι εμεις σε σενα Runnerlena,τα καλυτερα!:)
γενικως πως πας? τι εκανες με το τικερακι?
γραψε λιγο πως νιωθεις, τι σκεφτεσαι...ειναι καλο να υπαρχουν γραμμενα, να μπαινεις και να τα διαβαζεις, και γω ετσι κανω, καθε φορα που γραφω κατι για την πορεια μου διαβαζω και μερικες παλιοτερες απαντησεις δικες μου ή αλλων, μου θυμιζει την πορεια και την προσπαθεια και με κραταει μακρια
Kαλημερα κορίτσια!!!Μετράω 6 μερες ''καθαρή'' και πανευτυχής!Τι ωραίο συναισθημα!Συγκρίνοντας τη μιζέρια,την απογοήτευση,τη θλίψη,τη στεναχώρια ,τις τυψεις ,και γενικά όλα τα βασανιστηκά συναισθήματα που ένιωθα μετά από κάθε επεισόδιο με τη χαρά ,την αυτοπεποίθεση ,τη δύναμη, την καλη και γεμάτη ενέργεια σωματική κατάστασή μου και γενικά την ελευθερία που νιώθω τωρα που το έχω σταματήσει εστω και για τόσο λίγο δε συγκρίνονται!Είναι απίστευτο πόσο πολύ μου κατέστρεφε τη ζωή αυτό το πράγμα,και σωματικά και ψυχολογικά.Κορίτσια αξίζει οποια το σκέφτεται να ξεκινήσει και να το βάλει στόχο ,να το κάνει και εγώ πήρα αφορμή, κουράγιο και δύναμη διαβάζοντας τα λεγόμενα της gilie,της Anais -Anais που ήδη τα έχουν καταφέρει.Προσπαθήστε και θα ανταμοιφθέίτε από τα συναισθήματα.Παρόλο που έχω μολις 6 μέρες ,νιώθω σα να έχω κερδίσει γιατί τουλάχιστον έκανα το πρώτο μεγάλο βήμα και τώρα κοιτάω μόνο μπροστά,μόνο ψηλά και συνεχίζω ακάθεκτη να ζήσω τη ζωή που μου χάρισε ο Θεός με υγεία και αισιοδοξία...
Σήμερα ισως είναι η μέρα να πούνε SΤΟΡ και άλλα μέλη του φόρουμ,Εμπρός λοιπόν,ΟΛΕΣ μπορούμε να τα καταφέρουμε....ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΕΜΜΕΤΟ!
Παρεπιπτόντως έχασα και ένα κιλό(τρέχω βέβαια γυρω στα 15 km τη μέρα) ,είμαι 62 κιλά τώρα,τελικά με τη βουλιμία μόνο παχαίνεις...
gilie με το στικεράκι δε τα έχω καταφέρει μου βγάζει μόνο τη διευθυνση οταν κάνω επικόλληση από τη σελίδα των στίκερ εδώ,δε πειράζει...
Μπράβο,Λενιώ!ʼντε αύριο κλείνουμε εβδομάδα με το καλό!
Και δεν είναι ο αριθμός των ημερών ή του κιλού που έχασες τόσο
όσο αυτή η αισιόδοξη θετική οπτική για όνειρα και ζωή που σου δίνεται!
Μην επιτρέψεις στιγμή να χάσεις το υπέροχο συναίσθημα αυτό!
Κι αν προς στιγμή μπει ο πειρασμός στο μυαλό σου,μπες εδώ και διάβασε τα λεγόμενα σου!
Τι ρισκάρεις να χάσεις και που πας να επιστρέψεις...Νομίζω θα σε προστατέψει από το πισωγύρισμα...
Μακάρι να γίνεις κι εσύ έμπνευση για όσους ταλαιπωρούνται από βουλιμικά,όπως έγιναν για σένα τα κορίτσια...
Αυτή είναι άλλωστε,ανάμεσα στα άλλα,η λειτουργία και βοήθεια του φόρουμ μας...Καλή σου συνέχεια με δύναμη και πίστη!
Quote:
Originally posted by runnerlena
Παρεπιπτόντως έχασα και ένα κιλό(τρέχω βέβαια γυρω στα 15 km τη μέρα) ,είμαι 62 κιλά τώρα,τελικά με τη βουλιμία μόνο παχαίνεις...
gilie με το στικεράκι δε τα έχω καταφέρει μου βγάζει μόνο τη διευθυνση οταν κάνω επικόλληση από τη σελίδα των στίκερ εδώ,δε πειράζει...
αχ βρε Nadine είσαι τόσο συμπαθέστατη! Από αυτά που γράφεις γενικά στο φόρουμ, μου φαίνεσαι πολύ ώριμο κορίτσι για την ηλικία σου και αρκετά καλλιεργημένο.Αν θυμάμαι καλά καπου εγραψες οτι είσαι 18;
Τζένη επειδή έκανα για χρόνια πρωταθλητισμο ξεπερνώντας τα 22 χιλιόμετρα τη μέρα και με ένταση ,τα 15 σε ελευθερο ρυθμο είναι παιχνιδάκι,ειδικά οταν τα κάνω σπαστά,δηλαδή πρωι απόγευμα.Ποτέ δεν είχα αμηνόρροια από τη πολλή προπόνηση,ακόμη κι όταν έκανα και 30 χιλιόμετρα σε 1 μέρα.Αυτό το πρόβλημα ήρθε με τα βουλιμικά επεισόδια,τότε διαταράχτηκε ο κύκλος μου ,με τη βουλιμία.Μετά νομίζω οταν κάνεις κατι με ευχαρίστηση μόνο καλό κάνει,δε τρέχω για τα κιλά αλλα γιατί μου αρέσει.Προφανώς εσύ ξεκίνησες απότομα αρκετα χιλιόμετρα ,χωρίς οδηγίες καποιου προπονητή;
:) Πολύ θα το'θελα να θυμόσουν καλά,δρομέα Λένα μου,αλλά όχι μόνο δεν είμαι 18,αλλά συν ένα από τα διπλάσια του!...
Να υποθέσω πως μόλις έπαψα να είμαι ώριμη,κορίτσι,καλλιεργημέν η...Μήπως παλεύω το συμπαθέστατη;Έστω...συμπαθή ς;
posa ine ta idanika km pu ine kalo na kanis ti fora, oste na ehis apotelesma horis na ipervalis k horis na dimiourgisis provlima stin igia su?ego kano diadromo area k pu,teleftea omos edo k dio vdomades treho 4-5 fores ti vdomada,7 km tin fora k i mama mu lei oti ine ipervoliko gia kapion pu dn ine sinithismenos stin tosi gimnastiki.teleftea ekopsa k tus emetus,elpizo na min vrika os ipokatastato to treximo k mu gini k afto anthiigini emoni!!!!!!!(episis ime k kapnistria).idika tora pu me paratise to ex boyfriend o diadromos me ftiahni pio poli k apo ta vulimika episodia giati niotho oti xespao pio entona,me gemizi.
σε ποση ωρα τρεχεις τα 7 χιλιομετρα? δεν βλεπω κατι κακο στο να κανεις γυμναστικη εκτος αν για λογους υγειας δεν πρεπει. χιλιες φορες να τρεχεις παρα να κανεις εμετους. εκτος αν η μαμα σου "βλεπει" κατι που δεν βλεπεις εσυ. γιατι δεν το συζητας μαζι της?
ασε που κανεις και κορμαρα με τοσο τρεξιμο. Μηπως πρεπει να παρεις κιλα και χανεις θερμιδες τρεχοντας?
τρέχω 7 κμ σε μία ώρα.απλά ήμουν αγύμναστη καιρό κ έπεσα με τα μούτρα για αυτό το βρίσκει υπερβολικό η μαμά μου.όχι δεν χρειάζεται να πάρω κιλά.είμαι 165 κ 66 κιλά.μάλλον το αντίθετο.μη το βλέπεις έτσι.η γυμναστική είναι περίεργο πράμα άμα δν το κάνεις σωστά.είναι κ εργαλείο όλων των βουλιμικών δεν είναι τυχαίο.όπου βουλιμικός κ διάδρομος.κ τι είναι αυτά περι αμηννόριας κ υπερκόποσης.δν μου ακούγονται ωραία!!!!!!
δεν ξερω...εγω ειμαι απο το αλλο ανεκδοτο που πρεπει να χασω καμια 25 κιλα για να γινω ανθρωπος. ο καθενας μας εχει και το προβλημα του βλεπεις.
δεν ηξερα οτι ο διαδρομος εχει σχεση με τη βουλιμια. γιατι συνδεονται?
επισης η αμμηνοποια γιατι εχει σχεση με τον διαδρομο?
εγω παντως αν και αγυμναστη προσπαθω να βαλω τον διαδρομο στη ζωη μου. εγω πρεπει να κανω διαδρομο. σε 30 λεπτα κανω 5 χιλιομετρα με γρηγορο περπατημα αν λεει σωστα το μηχανημα. το βλεπεις λογικο? (ρωταω γιατι που ειπαν οτι το μηχανημα μου δεν μετραει σωστα)
νομίζω καλά σου είπανε εκτός κ αν δεν περπατάς αλλά τρέχεις.αλλά 30 λεπτά την ημέρα είναι μια χαρά μην κάνεις παραπάνω.αρκούν.
συνδέονται γιατί ο βουλιμικός δεν εντάσει τον διάδρομο στο πρόγραμμά του για να γίνει πιο fitness fun k να χάσει κιλά.το κάνει με υπερβολή για να χάσει όλα του τα κιλά άμεσα ωστε να εξαφανιστεί από προσώπου γης κ να νιώσει καλύτερα με τον εαυτό του που πριν λίγο τσάκισε το ψυγείο.Όλα θέλουν μέτρο.το πολύ κάνει κακό.
συνέχισε με τα 30 λεπτά την ημέρα.είναι καλά.
Barb μου το concept ειναι τρωω οτι θελω μετραω θερμιδες και τις καιω με τρεξημο, συνδεονται με την αμηνοροια γιατι οταν ο οργανισμος φτανει στην εξαντληση απο την πολυ ασκηση κανει οικονομια στην παραγωγη-ελευθερωση ωαριων, επειδη λοιπον η περιοδος ερχεται σαν αποτελεσμα και περιπου 14 μερες μετα την ελευθερωση του ωαριου, παρατηρουνται αυτες οι διαταραχες του κυκλου. Οσο για το 30 λεπτα 5 χιλιομετρα δε ξερω, εγω παντως με γρηγορο περπατημα κανω 6 χιλιομετρα την ωρα και στον θερμιδομετρητη μου γραφει οτι ειναι περιπου 5 χιλιομετρα την ωρα, αναλογα βεβαια τον δρασκελισμο του καθενος. Αυτα...μωρε να σου πω, ξεκινα με περπατημα, περπατα οσο ποιο γρηγορα μπορεις για 45 λεπτα και πανω και δε θα βγεις χαμενη.
ευχαριστω ρε παιδια. κι εγω αυτο λεω. ασ περπαταω οπως μπορω κι ας δειχνει αυτο οτι θελει. απλα με ειχαν ορμηξει κατι τυποι που πηγαιναν τακτικα γυμναστηριο καποτε οτι δεν μπορει να παω τοσο γρηγορα και μου ειχε μεινει αποθιμενο.
μπορει και να μην περιμεναν να παω τοσο γρηγορα λογω κιλων....
Οσο για τον διαδρομο την αμμηνοροια και την βουλιμια, το εμαθα κι αυτο το μαθημα. ποσα εχει να μαθει κανεις.... Ας μαθαινω, μικρα παιδια εχω. οσο περισσοτερα ξερω, τοσο πιο ευκολα θα καταλαβω τα σημαδια....μακαρι να μην ερθουν ποτε...
α καλα μην ακους απο δω και απο κει, κοιτα και γω εχω 27 παραπανισια κιλα αλλα περπαταω 1 ωρα και 20 λεπτα με ανεση χωρις να λαχανιαζω ή να κουραζονται τα ποδια μου...οπως λενε και οι Αγγλοι better fat and fit than skinny and unfit...κανε οτι μπορεις, και αν μπορεις χασε και κιλα αλλα συγουρα μη τεμπελιαζεις
οχι, το εκοψα αυτο το χομπι. τωρα πια κανω διαιτα και προσπαθω να κανω και διαδρομο οποτε μπορω. οχι οτι χανω τιποτε σημαντικα κιλα. 3 κατω, 2 επανω και κατι τετοια αλλά σημασια εχει το συνολο. σε 9 μηνες ειμαι -10.
σουπερ δλδ...αντε και εις κατωτερα χαχαχα
εμενα το περπατημα με ανεβαζει ψυχολογικα
και εμενα. αλλά μετα δεν μπορω να κανω τιποτε για κανενα μισαωρο....
τι εννοεις? απο κουραση? το θεμα ειναι οταν λες τιποτε να συμπεριλαμβανεις και τα βουλιμικα...
kala sta gimnastiria min tus poliakus.ala 30 km tin imera ine kala gia olus anexartita apo kila k varos.dn pas gia protathlitria.afu les oti kurazese k poli meta ,min to afxisis pros to paron.argotera.afti ine i gnomi mu.
κοιτα Buliana σημασία δεν έχει μονο ποσα χιλιόμετρα θα κάνεις,αλλα και ποσες φορές την εβδομάδα,δηλαδή πχ προτιμότερο να κάνεις 4 χμ καθε μέρα παρα 7 χμ καθε 3 μερες .Βασικά τρέξε μεχρι εκεί που θες& νιώθεισ καλά,ποτέ κανένασ δεν επαθε κατι κακό από το τρέξιμο.Εξάλλου μετά την ασκηση παράγονται και ενδορφίνες κατι ανάλογο των ναρκωτικών γιαυτό και νιώθεις ευφορία.Δε χρειάζεται να κάνεις υπερβολές ,τα 7 χμ είναι καλά αν είσαι σε αρχικό στάδιο.Μπορείς να κάνεις λιγότερα χμ και επιπλέον κοιλιακούς,ασκήσεις ενδυνάμωσεις κ.α.Γενικά η γυμναστική μόνο οφέλη έχει,δεν έχεις να χάσεις τίποτα,αντε κανένα κιλο,χα,χα!
barb ο διαδρομός σου αποκλείεται να δείχνει σωστά,σε 30' τα 5 χμ θα τα έκανες μόνο τρέχοντας και μάλιστα σε ζωηρό ρυθμό.Περπατώντασ κάνεις περίπου 10'-12' το χιλιόμετρο αρα σε 30΄περίπου 3 χμ ,αλλα μη σε απασχολέι η απόσταση λες και αμα κάνεις 3 ή 6 ή 9 τι αλλάζει;Σημασία έχει να το ευχαριστιέσαι όσο κι αν κάνεις.
Γλυκιά μου Nadine γράφεις πολύ σωστά και είναι ολοφάνερο οτι είσαι και καλλιεργημένη και μορφωμένη και με ήθος και...δε πίστευα οτι είσαι 18,φαίνεσαι ωριμο κορίτσι...δεν είσαι δα και τόσο μεγάλη που να μη θεωρήσαι κορίτσι...
:) Βρε μεγαλοκοπέλα θεωρούμαι,μην πω γεροντοκόρη,αλλά μεταξύ μας ας περνιέμαι για κοριτσάκι κι εγώ!Έστω τώρα,που'χει ακόμα απόκριες...
ευχαριστω κοριτσια για τις απαντησεις. Λενα, επιτελους μου ελυσες την απορια. φυσικα και δεν εχει σημασια η αποσταση. Το βασικο ειναι τα 30 λεπτα γρηγορο βαδισμα. για μενα που ποτε δεν εκανα καμια γυμναστικη (εκτος στο σχολειο προ σχεδον 20 ετων) ειναι μαλλον καλα. οσο για κοιλιακους κλπ, μου φαινονται εξωπραγματικες εννοιες. θα μπορουσα ομως να πω οτι οταν φτασω τον στοχο μου στα κιλα, θα εχω γινει αλλος ανθρωπος και τοτε μεχρι και γυμναστηριο θα παω. Ας συνιθησω λοιπον στον διαδρομο και για τα υπολοιπα, βλεπουμε...
Nadine, σιγα μη μας πεις οτι νιωθεις γερασμενη. καλα, δεν περιμενα απο εσενα να το βλεπεις ετσι. τωρα που οι καιροι αλλαζουν και οι αντρες λιγοστευουν, ξερεις ποσες ειναι ελευθερες και ωραιες σαν εσενα?
Καλέ,σιγά μην κάτσω να σκάσω για μια συμπαιγνία κάποιων αριθμών εις βάρος μου...
Κι έχω και αποδείξεις πως δε με αφορά το συκοφαντικό νούμερο 37!
Έχω μόνο δύο άσπρες τρίχες στα μαλλιά μου!Έχουμε ακράδαντα στοιχεία,αριθμοί!Ακούτεεεε ε ;
Λενάκι μου πως παμε? κρατα μας ενημερες...
Kαλησπέρα κορίτσια!Χαθηκα λίγο γιατί η αλήθεια είναι οτι ντρεπόμουν να ξαναμπω αφου δε κράτησα το λόγο μου και το στοιχημά μου πήγε στράφη.Τη περασμένη παρασκευή το έκανα 2 φορές την ίδια μέρα .Μετά ένιωθα τόσο χαλια και δεν είχα καθόλου καλή διάθεση για τίποτα.Από τη Παρασκευή δε το έχω ξανακάνει δηλ 5 μέρες αλλα στεναχωρήθηκα πολύ που το άκανα.Τη Δευτέρα ανέβηκα Αθήνα και πήγα στο Ανάσα που είχα ραντεβού.Βασικά μου πήρε το ιστορικό και μου είπε οτι θα με πάρει τηλ αφου μιλήσει με όλη την ομάδα για να κανονόσουμε να ξαναπάω,είπε οτι δεν είμαι πολύ δυσκολη περίπτωση και αν προσπαθήσω θα τα καταφέρω.Είδομεν....Αυτά....Τ� � λέμε...φιλάκια!
Μιση ντροπη δικη σου,μιση δικη μας!Ακου ντρεποσουν να μπεις.Συνεχιζεις κανονικα,αυτο δεν κανουμε ολοι;Nα μας πεις τι εγινε οταν σε ειδοποιησουνε ε;Xαιρετισματα απο εμας εδω εχεις:)
μαγελωσαμε με την γνωστη ατακα...σημασια δεν εχει η μαχη αλλα ο πολεμος...ε οχι...η μαχη ειναι συμαντικη και τιποτα δεν πηγε στραφη...σηκωνεσαι και ξαναπαλευεις...σημασια δεν εχει ποσες φορες επεσες αλλα ποσες σηκωθηκες!
Gilie,
πολύ μου άρεσαν αυτά που έγραψες. Πολύ ενθαρρυντικά. Μακάρι να μας γίνουν βίωμα...
Δελφινακι πιστευω πολυ στην θετικη ενεργεια...στον μικρο θεο που εχει μεσα του ο καθενας μας
runnerlena,η δύναμη των αριθμών έγκειται μόνο σε όση δύναμη εκείνοι μας δίνουν να προχωρήσουμε!
Στο πέρασμα του χρόνου ούτε νούμερα μένουν ούτε πισωγυρίσματα,παρά μόνο η αίσθηση πως τα καταφέραμε!
Εκείνοι είναι απλώς μια μόνο ένδειξη του κατορθώματος μας,ίσως πιο εύκολα διακριτή στους πολλούς και αδαείς...
Η αληθινή απόδειξη όμως της ουσιαστικής ολόδικης μας δύναμης είναι η ταχύτητα με την οποία σηκωνόμαστε
μετά από την όποια πτώση μας,(πάντα με το κεφάλι ψηλά,ώστε να εστιάσουμε και πάλι στην κορυφή του στόχου μας)
είναι η σταδιακή μείωση των πτώσεων,είναι η διδαχή στην αποφυγή των κακοτοπιών,όπου σκοντάφτουμε,
είναι η υλοποίηση στην πράξη της πρότερης εμπειρίας μας,είναι η παραδοχή πως ίσως χρειαζόμαστε εκπαίδευση
και βοήθεια στην αναρρίχηση,που έχουμε στοχεύσει.Όλα αυτά απαιτούν σοφία κι είναι ταυτόχρονα απόδειξη αυτής!
Εσύ λοιπόν,είσαι και πάλι εδώ,συνεχίζεις,διαπιστώνει ς τ'αδύναμα σημεία σου,ζήτησες και περιμένεις βοήθεια,δεν εγκαταλείπεις!
Ειλικρινά δε βλέπω κάτι για το οποίο θα έπρεπε να ντρέπεσαι,να αισθάνεσαι υπόλογη και να χαμηλώνεις τα μάτια σου στο χώμα...
Μην υποτιμάς το δρόμο που έχεις ήδη διανύσει,επειδή τελικά δεν είναι ο πιο σύντομος δυνατός για τον προορισμό σου!
Είναι ωστόσο πάντα συντομότερος από την παραίτηση:να παραμείνεις εκεί κάτω,πεσμένη,στου δρόμου τα μισά,
να μέμφεσαι τον εαυτό σου και να τον λιθοβολείς που,όπως τόσοι άλλοι έτσι κι εκείνος,σκόνταψε...
Ψηλά το κεφάλι λοιπόν,χαμογέλα κι αν διαπιστώνεις πως οι καταμετρήσεις προσωπικά δε σε βοηθάνε,
απλά εφάρμοσε αυτό μόνο,που θεωρείς ωφέλιμο για σένα.Συμβουλή μου,αυτή τη φορά μην προσπαθήσεις να σε στριμώξεις,
να σε εκθέσεις,να σε πιέσεις...παρά μόνο να σε διευκολύνεις!Καλή δύναμη και περιμένουμε νέα σου!Φιλάκια!
Kαλημέρα!!!Εχετε δίκαιο κορίτσια ,προσπαθώ όσο μπορώ μετά το πρώτο πισωγύρισμα που σας είχα γράψει,ξανασηκώθηκα είχα 8 μέρες αποχή και ξαναέγινε 1 φορά.Έχουν περάσει 4 μέρες απο τότε και ελπίζω να φανώ πιο δυνατή αυτή τη φορά καθώς εκκρεμεί και το θέμα παιδί,αφου πρώτα θέλω να καταφέρω τουλάχιστον 1 μήνα αποχή,πιστευω οτι αν τα καταφέρω για 1 μήνα,μετά θα έχει τελειώσει το θέμα,θα τα έχω καταφέρει και δε θα το ξανακάνω.Σας ευχαριστώ πολύ για όλη τη συμπαράσταση...
Λενάκι μου,πάρε μία μία μέρα με τη σειρά.
Επικέντρωσε στη μία μέρα τη δύναμη και την προσοχή σου
κι επιβράβευσε τον εαυτό σου γι'αυτήν μόλις πέσεις στο προσκεφάλι σου.
Το ξημέρωμα κάνε την προσευχούλα σου για ακόμα μία νικητήρια ημέρα.
Κι αυτές μία μία θα περνάν κι εσύ θα νιώθεις όλο και πιο καλά,όλο και πιο δυνατή!
Τώρα αν θα είναι μήνας ή παραπάνω για να νιώσεις πως τα έχεις καταφέρει,δεν ξέρω...
Ξέρω πως θα είναι όταν κάποτε συνειδητοποιήσεις πως δε χρειάστηκε να προσπαθήσεις
για να βγει η μέρα,ίσως ούτε καν να το σκεφτείς...Θα έρθει και αυτή η στιγμή!Τώρα όμως,
βάλε στόχο την κάθε σου μέρα κι όχι τον μήνα.Τη μέρα μόνο μπορούμε να ελέγξουμε προς το παρόν.
Δεν είναι ένδειξη αδυναμίας αυτό,αλλά σύνεσης!Ο μήνας ακόμα τρομάζει με το μέγεθος του...Ούτε καν η εβδομάδα...
Κάθε πρωί μηδενίζουμε κοντέρ και πάμε για άλλη μία μόνο μέρα.Κι αυτές αθροιστικά θα την κάνουν τη δουλειά τους,θα δεις!
Αλλά μέχρι τότε,baby steps!Και σιγά σιγά θα έρθει και το baby με το καλό!Καλή δύναμη,δρομέα μου!
Συνήθισες να τρέχεις...Τώρα πρέπει να μάθεις από την αρχή πάλι σταθερά να περπατάς...
Δεν είναι εύκολο,το ξέρω,αλλά είσαι μια πρωταθλήτρια εσύ και κάπου μέσα σου είμαι σίγουρη πως το'χεις!