Ένα topic για ευχές σε όποιον γίνεται κατά ένα χρόνο σοφότερος κι ομορφότερος!
Printable View
Ένα topic για ευχές σε όποιον γίνεται κατά ένα χρόνο σοφότερος κι ομορφότερος!
Χρόνια σου πολλά κι ευτυχισμένα,Νεφελομπουμπο� �κένια μου!
Συμπληρώνεις σήμερα ένα τέταρτο του αιώνα και μπαίνεις στο δεύτερο και σημαντικότερο σου!
Εδώ θα κορυφώσεις τα ταλέντα και τις δεξιότητες σου,θα διαπρέψεις επαγγελματικά,θα ταξιδέψεις,θα βρεις τον εαυτό σου,
θα γνωρίσεις τον έρωτα στην πιο εξελιγμένη του μορφή,λογικά θα παντρευτείς,θα γίνεις μητέρα,ίσως ακόμα και γιαγιά...
Θα δημιουργήσεις θαύματα,θα γελάσεις,θα πονέσεις,θα χαρείς,θα πλουτίσεις σε εμπειρίες,γνώση,σχέσεις και αγάπη,
θ'ασπρίσουν τα μαλλιά σου,θα δεις τις πρώτες ρυτίδες έκφρασης,να σου θυμίζουν όσα κάποτε ένιωσε το πρόσωπο σου...
Τα πιο έντονα,τα πιο σπουδαία απ'όσα κλήθηκες να επιτελέσεις στο πέρασμα σου αυτό στη γη αυτήν την περίοδο θ'αξιωθείς να ζήσεις!
Σου εύχομαι ολόψυχα πολλές τρυφερές στιγμές αγάπης κι ουσίας μ'αυτούς που αγαπάς,μοναδικά πρωτότυπα σχεδιασμένα κτίρια
(ένα απ'αυτά θα είναι το σπίτι των ονείρων μου,να ξέρεις),κάποιους μήνες διαβίωσης στην Αλεξάνδρεια,κάποιος άλλους στην Κούβα,
πειρατικούς θησαυρούς και μυστήρια,νεραϊδένια πετάγματα,ξωτικές ασημόσκονες να πασπαλίζουν τις στιγμές σου,παραμυθένια όνειρα,
χιλιόμετρα πολλά με την αγαπημένη σου μοτοσυκλέτα,ένα σπίτι γεμάτο μ'επιλεγμένα έργα τέχνης,υιοθετημένα και δικά σου παιδιά,
τον άνθρωπο σου,την οικογένεια και τους φίλους σου πάντα στο πλευρό σου,πρωταρχικά υγεία κι ό,τι ενδόμυχα λαχταρά η ψυχούλα σου!
Προσεύχομαι όλα όσα μοναδικά σου αξίζουν να έχεις τη φώτιση να διακρίνεις,την τόλμη να διεκδικήσεις,τη δύναμη και πίστη να κατακτήσεις!
Σ'αγαπώ πολύ πολύ,πιο πολύ,ακόμα πιότερο,πέρα απ' τον ουρανό και τα χρωματιστά μας συννεφάκια,από το άπειρο μέχρι την αιωνιότητα!
Νεφελη μου,ευχομαι καθε καλο,ομορφο,εμπριμε και εντομοκτονο(το εντομοκτονο ειναι προσθετο ποιητικης βλακειας,χαχαχα),να μπει στη ζωη σου και να κολλησει εκει,μα τοσο LOGO λεμε,που και να θες να νιωσεις λιγο μελαγχολικα ετσι για αλλαγη,να μη μπορεις!Χρονια σου πολλα,χρονια ευτυχισμενα...
ευχαριστώ κορίτσια :) να είστε καλά και οι ευχές σας να γυρίσουν μπούμεραγκ και πάνω σας!!! :)
να τα εκατοστησεις!!!!!!!!!!!!!!!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ!!!!
ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΙ ΣΟΥ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΟΤΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!
ΦΙΛΑΚΙΑ
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
εγω εχω γεννεθλια αυριο!!
Σου ευχομαι μεσα απο τη καρδια μου να γινεις κορμαρα και συντομα!!!
Όσες ευχές απλόχερα
οι άλλοι θα σου πούνε
εγώ απλά σου εύχομαι
αληθινές να βγούνε........
ευχαριστώ πολύ! :) σήμερα γιορτάζουν μαζί με εμένα τα εργοστάσια σοκολάτας και ο φούρνος βυζάντιο λόγω των καταπληκτικών πραλινακίων!! χεχεχεχε
χρονα σο πολλα καλη μου και ότι επιθυμεις!!!
:)
Χρόνια σου πολλά κοπέλλα μου και να σου συμβεί ότι επιθυμείς περισσότερο!!! Όσο για τις πραλίνες....σήμερα τις δικαιούσαι! ;)
χρόνια πολλά και από εμένα!!
να είναι όλη η ζωή σου μιά ευτυχία.
εγώ έχω γενέθλια στις 15 Μαρτίου...σαν πολλά ψαράκια να μαζευτήκαμε!
Τέλος χρόνου για Νεφελοευχές!Όποιος πρόλαβε,πρόλαβε!Εδώ και λίγες ώρες ξεκίνησαν τα γενέθλια του Κατερινοκουκλιού μας!
Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα,όμορφη,μέσα στα ρούχα small που λαχταράς(κι έξω απ'αυτά άμα είναι για τσαχπινομπερδέματα)
Να'σαι πάντα γερό και τυχερό,πλούσιο σε αγάπη,χαρά κι όλα όσα χρειάζεσαι να χαμογελάς,πάντα κοντά στους αγαπημένους σου!
Όποια ευχή κάνεις απόψε τη στιγμή που θα σβήνεις τα 28 σου κεράκια να συντονίσουμε όλοι τις προσευχές μας να βγει αληθινή!
Να έχεις μια υπέροχη μέρα γενεθλίων!Και να μη σταματήσεις φυσικά εκεί!Φιλάκια γιορτινά!
Πρόσφατα έγραψες αυτούς τους λόγους απώλειας βάρους:
Μακάρι να τους καρπωθείς σύντομα!Με πρωταρχικό το νούμερο πέντε!Quote:
Originally posted by Katherine
1 ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΦΑΝΕΛΑΚΙ ΑΜΑΝΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΜΠΟΛΕΡΟ
2 ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΡΑΩ ΤΑΚΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΚΟΥΤΣΕΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΝΟ
3 ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΩΡΑΖΩ ΜΟΝΟ MEDIUM KAI SMALL
4 ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΑΛΛΟ Η ΜΕΣΗ ΜΟΥ
5 ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗΣΩ ΞΑΝΑ
6 ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΑΑΑΑ
σε εμενα ναταλακι δεν ειχες κανει τετοιο ποστ :(κλαπς κλαπς
ζηλευωωωωωωωωω :p αλλα θα το παιξω υπερανω :cool:
Αχ!Το παραπονιάρικο μου αυτό!
Αφιερώνω βιντεάκι,θέλει κι εκείνο...τραγουδάκι,πάλι...τ� �ρα ευχούλες γενεθλιακές...Τι θα κάνω μ'εσένα,μου λες;
Να ομολογήσω πως ένα δίκιο το έχεις,αλλά ανοιξιάτικη ήταν η έμπνευση,τι να κάνω;ʼμα σε γιορτάσουμε στις 22 Μαρτίου
(υπό την προϋπόθεση πως υπάρχει κενό καθώς δε θα δηλώσει κανείς γενέθλια εκείνη τη μέρα)
με δύο μόνο μηνάκια καθυστέρηση είμαστε εντάξει;Το σώζουμε ή θα μας το κρατήσεις μανιάτικο και αυτό
και δε θα έρθεις ούτε το 2009 Θεσ/νίκη; (Τώρα σου πεταρίζω ματάκια τσαχπίνικα,αλλά δεν το βλέπεις...)
HAPPY BIRTHDAY TO YOU, HAPPY BIRTHDAY KATERINAΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...... HAPPY BIRTHDAY TO YOU.......
ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ......
χρόνια πολλά και ευτυχισμένα! :)
Χρονια πολλα Κατερινα,να δεις ολα οσα επιθυμεις να γινονται πραγματικοτητα,συντομα,ανω δυνα,ανεπαισθητα.Καλα,αυτο με το αμανικο και το μπολερο,ταυτιστηκα λεμε η γυναικα!
Και καθώς ξημερώνει 7 Μαρτίου,περνάμε στα γενέθλια του Κλεάνθη
Χρόνια σου πολλά,υγιή κι ευτυχισμένα,Καρναβαλοπατρ� �νέ,γεμάτα πάρτυ,γιορτές και χαρές,μπαλονοκατασκευές,σε ρπαντίνες,κομφετί,ροδοπέτα λα...
"Πατρινό καρναβάλι για πάντα" η ζωή σου όλη! Ό,τι τυχόν έχεις στοχεύσει να πιάσει κέντρο και να σου δώσει όση ικανοποίηση προσδοκούσες!
Χρόνια πολλά Κλεάνθη, ότι επιθυμείς!!!! :)
Χρόνια πολλά,υγιή κι ευτυχισμένα,Βιβίκα μου!
Ξημερώνει Κυριακή μαζί με τα γενέθλια σου,μη μου λυπάσαι,είναι όμορφη η ζωή,να το θυμάσαι,μη μου λυπάσαι,να το θυμάσαι!
Ελπίζω να έχουν πάρει ήδη φωτιά τα ταψιά μας,γιατί αν ούτε σήμερα κεραστούμε από τα χεράκια σου όλα αυτά τα υπέροχα,
που συνέχεια φτιάχνεις(ειδικά κάτι πιτούλες και πιτσούλες)θα το πάρω απόφαση και θ'αναγκαστώ να τα μάθω κι εγώ να μη σε παρακαλάω...
Δεν ξέρω τι ξεχωριστό(εκτός από διατήρηση όσων υπέροχων έχεις,βέβαια) θα ήθελες να σου συμβεί στη χρονιά,που μόλις μπήκε,
οπότε βάλε εσύ την επιθυμία κι ανοίγω εγώ εδώ λογαριασμό καταθέσεων ευχών,κάπως να βάλουμε κι εμείς το χεράκι μας!
Να σε προσέχεις!Φιλάκια πολλά και γιορτινά!
ευχαριστώ για τις ευχές.
σήμερα κλείνω τα 41 !
λοιπόν έχω φτιάξει μία λαμαρίνα μπακλαβά με φυστίκι αιγίνης. το έκοψα μικρά, μικρά κομματάκια και έγινε πολύ καλό...έχω κεράσματα να δώσω αύριο.
έφτιαξα και ένα σιμιγδαλένιο χαλβά...τι να κάνω τα παιδιά μου τρώνε ζωή να'χουν.
μακάρι να είμαστε όλοι καλά...ευτυχισμένοι και να ζούμε γεμάτοι ζωντάνια.
φιλιά σε όλους!
Χρονια πολλα και ευτυχισμενα κι απο μενα Βιβη! Εισαι η Βεφα μας, μας ξελιγωσες!!! Χρυσοχερα γυναικα!!!!
Bιβη! Σου ευχομαι η δευτερη δεκαετια των -αντα να ειναι γλυκια ,δημιουργικη και να εισαι παντα γερη! Να βαλεις πολλα πολλα goal !!!!!!!
Φιλακια!
Χρονια σου πολλα και καλα,με αγαπες και ονειρα να σε συντροφευουν.:)
Βιβή μου χρόνια πολλά και ας είναι λίγο καθυστερημένα.....
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!
με συγκινήσατε!
φιλιά πολλά.
καλα τωρα το ειδα το post
Χιλλια ευχαριστω για ολα τα χρονια πολλα και για το υπεροχο post απο το Nadinaki!!
και χρονια πολλα σε οσους γιορταζανε και δεν τους προλαβα!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ HOPA !
http://farm3.static.flickr.com/2151/...12f2eced_o.jpg
Χρόνια πολλά,λατρεία μου,για τα γενέθλια σου,
χρόνια φωτεινά κι ευλογημένα,χαρούμενα και υγιή,
απλόχερα προικισμένα με ό,τι λαχταρά η ψυχούλα σου,
αρκεί να είναι ταυτόχρονα και το καλύτερο σου!
Είσαι το καθοδηγητικό λαμπερό άστρο της Βηθλεέμ μου!
Σ'ευχαριστώ που υπάρχεις,που βρεθήκαμε,που είσαι εσύ!
Σ'αγαπώ
--->Corrinne May - The Birthday Song
Don't worry about that extra line
That's creeping up upon your face
It's just a part of nature's way
To say you've grown a little more
Trees have rings and thicker branches
Kids shoes get a little tighter
Every year we're getting closer to who we're gonna be
It's time to celebrate the story of how you've come to be
Happy birthday my friend
Here's to all the years we've shared together
All the fun we've had
You're such a blessing
Such a joy in my life
May the good Lord bless you
And may all your dreams come true
So light a candle on your cake
For every smile you've helped create
For every heart and every soul
You've known to grow a little more
A few more pounds, a little more grey
Don't count the years just count the way
It takes a little time to go from water into wine
Don't ever lose the wonder of the child within your eyes
me and my extra lines are moved. . . thanks a lot precious :) . . .
Ελπιδα να τα εκατοστησεις και να εχεις παντα την υγεια σου.... Καθε χρονια να ειναι καλυτερη απο την προηγουμενη :)
Χρονια Καλα hopa!!!!! οτι επιθυμεις!!!
http://www.birthdayjoys.com/graphics...raphics_18.gif
hopa,
Xρόνια πολλά και συναισθηματικά, με υγεία.Ό,τι περισσότερο επιθυμείς...Υπομονή κι επιμονή σε όλα.:)
Κι από μένα στη hopa μας,με το πηγαίο χιούμορ,χρόνια πολλά,χρό
νια γεμάτα όνειρα,διασκέδαση,αγάπες όπως τις επιθυμεί και τις ορίζει αυτή!:)
Quote:
Originally posted on 6/3/09 at 11:25 by zwhtsa
σε εμενα ναταλακι δεν ειχες κανει τετοιο ποστ :(κλαπς κλαπς
ζηλευωωωωωωωωω :p αλλα θα το παιξω υπερανω :cool:
http://www.grandprofile.com/Myspace_...irthday-47.gif
Και να που έχει ο καιρός γυρίσματα κι έκανε μια ολόκληρη περιστροφή γύρω από τον εαυτό του
και βρισκόμαστε σήμερα σε μια ακόμα γενεθλιακή επέτειο της Ζωήτσας μας!Μεγάλώνει κι ομορφαίνει το κορίτσι μας
κι από κει που ήταν κουρασμένο κι απογοητευμένο,βρίσκει σιγά σιγά τον εαυτό του και μέρα τη μέρα πραγματώνει τα όνειρα τoυ!
Να είσαι πάντα καλά στην υγεία σου,χαρά μου κι έχεις όλα τα υλικά να δημιουργήσεις θαύματα να λάμψει ο κόσμος όλος!
Από εκεί που καθόμασταν κι αγναντεύαμε,τώρα έχουμε ξεκινήσει και χτίζουμε τις προϋποθέσεις για τα πετάγματα μας!
Όσα μοναδικά σου αξίζουν και λαχταράς,ολόψυχη ευχή μου να τ'απολαμβάνεις στο μέγιστο βαθμό μέχρι τα βαθιά γεράματα!
Κι όσοι τυχεροί πάρουν από το φως σου,να φανούν αντάξιοι συμμέτοχοι σχέσεων αγάπης και ουσιώδους επαφής!
Να έχεις μια υπέροχη μέρα κοντά στους σημαντικούς σου κι όσες ευχές δεχτείς να μεταλαμπαδίσουν θετική ενέργεια στα θέλω σου!
Σου αφήνω τη δική μου: Το επόμενο κεράκι,που θα φωτίσει τούρτα σου,να ενώσει δύο ανάσες σε μία ευχή!
αχ ναταλακι μου σε ευχαριστω τοσο πολυ!!!
σ'ευχαριστω που υπαρχεις στην ζωη μου και εισαι παντα διπλα μου!
Ζωήτσα μου να μας ζήσεις και να είσαι ευτυχισμένη αγαπούλα μου.
Όλα τα άσχημα να φύγουν από το κεφαλάκι σου και να μείνει μόνο
ότι σε έκανε χαρούμενη.
Να ζήσεις Ζωήτσα μας, και να αποκτήσεις ότι πάντα ονειρευόσουν!
πολλά φιλάκια
ζωητσα, χρονια πολλα και απο εμενα εστω και καθυστερημενα.
χρονια πολλα και στην αννουλα που εχετε ιδια μερα γενεθλια. η αννουλα ειναι η κορη της νεκκυ και του σποτ, ενα κουκλι 5 ιανουαριων....η νουμερο δυο υποψηφια νυφη μου μεσα απο το φορουμ...ρε αυτος ο γιος μου...οποια γνωριζει και του παιρνει απο αποψη ηλικιας, την γλυκοκοιταει....