Quote:
Originally posted by user
Γειά σας και από εμένα!
Κι εγώ σας διαβάζω αρκετό καιρό, αν και δεν "postαρω" συνά!! Θεωρώ πως η Μαρινούλα ηταν λίγο εριστική στις απόψεις της. Θα μπορούσε να εκφραστεί με διαφορετικό τρόπο, πιο πολιτισμένο όπως πολύ σωστά έκανε ο dolphin και η Ξένια.. Αυτό που με προβληματίζει και πιστεύω πως ίσως να προβληματίζει και την Μαρινούλα είναι κατα πόσο μπορείς να βοηθηθείς και να ξεφύγεις από μια άσχημη κατάσταση κάνοντας "παρέα" με ανθρώπους που περνούν το ίδιο χάλια.. Συμφωνώ πως από παιδιά με το ίδιο πρόβλημα μπορείς να ανταλλάξεις απόψεις ή κοινές εμπειρίες αλλά μέχρι εκεί.. Πιστεύω πως δε βοηθάει να γυρίζεις συνέχεια γύρω από το πρόβλημά σου..Καλύτερα να εμπιστευτείς ανθρώπους που ξέρεις πως σε αγαπούν και που είναι εκτός τέτοιων προβλημάτων. Ίσως αυτοί να μπορέσουν να μας τραβήξουν στην επιφάνεια ευκολότερα!
Όσο για τα ψυχολογικά τραύματα της παιδικής ηλικίας, δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην τα κουβαλάει..Αυτό δε σημαίνει όμως πως ό,τι μας συμβαίνει τώρα φταίει η παιδική μας ηλικία! Αρκετά νομίζω με τους άσχετους-σκιτζίδες ψυχολόγους και συμβουλάτορες! Πάντα δηλαδή όταν δε μπορείς να λύσεις το πρόβλημά σου θα πρέπει να φταίει το παρελθόν σου??? Έλεος δηλαδή!!!
Παρακαλώ διαψεύστε με ή ακόμα και διαφωνήστε ανοιχτά μαζί μου!
Η ζωή είναι έξω από εδώ και μας περιμένει όλους! Έρχεται η άνοιξη και η αγκαλιά της δε χωράει προβληματισμούς, στεναχώριες και παρεξηγήσεις (ειδικά μεταξύ μας!) !!
user