με τι να απασχολουμαστε οταν θελουμε να φαμε παραπανω
Μεγαλο πραγμα αυτο που ειπε η Τζενη πριν σε αλλο ποστ,οτι πρεπει να βρισκουμε αλλα πραγματα για να βγαζουν την ενεργεια μας...Ας το κανουμε πραξη απο σημερα,απο τωρα.
Π.χ.εγω ειμαι σε μια φαση αυτη τη στιγμη που δε θα βγω,ο φιλος μου που συγκατοικουμε θα δουλευει ολο το βραδυ αρα θα ειμαι μονη μου,καμια φιλη δεν μπορει να ερθει σπιτι μου σημερα,εχω μιλησει με ολους τους πιθανους στο τηλεφωνο,να δω τηλεοραση βαριεμαι,παιδια δεν εχω,ειμαι λιγο νευρικη και νιωθω μια μικρη μελαγχολια και................................ εχω εξαντλησει ολες τις θερμιδες για σημερα.Σημειωνω οτι το ψυγειο και τα ντουλαπια ειναι γεματα με κορν φλεικς,2 σοκολατες,2 γκοφρετες,1 σακουλα πατατακια,ποπ κορν και ξηρους καρπους.Επισης νιωθω να πειναω η νομιζω οτι πειναω γιατι ξερω πως ειμαι σε διαιτα και δεν μπορω να φαω αλλο(ηδη τις εξαντλησα τις θερμιδες).Ερωτηση?Τι να κανω για να μην χαλασω την προσπαθεια που κανω εδω και κανα μηνα?Τι να κανω σαν αντιπερισπασμο στο "τερας" που λεγεται ΛΙΓΟΥΡΑ λογω βαρεμαρας,ανιας,συνηθειας,� �ντιδραστικοτητας που βγαινει λογω διαιτας???Μαλλον θα παω να κανω ενα μπανιο οσο πιο πολυ ωρα μπορω και μετα ισως κατσω να βαψω νυχια σε χερια και ποδια μπας και νυσταξω και το γλιτωσω.Καθε φορα που καποια νομιζει οτι θα τα χαλασει ολα,ας ερχεται να γραφει εδω ο,τι της κατεβαινει,ας ξεσπαει εδω.Ας ριχνουμε και καμια ιδεα εδω,ωστε οταν ερχεται η δυσκολη η ωρα να τα βλεπουμε μπας και το σωσουμε....