ειναι κανεις εδωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!
Printable View
ειναι κανεις εδωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!
Ήλιε μου,έχει πόση ώρα,που προσπαθώ να μπω...
Το παθαίνει πού και πού αυτό το δικό μου τσατοδωμάτιο.
Με το που πάω να μπω με πετάει κατευθείαν έξω από τον Internet Explorer.
Λυπάμαι...Επλίζω ήδη να τσατιάζεσαι με κάποιον/ους άλλον/ους.Φιλάκιααααααα
τωρα θυμωσα κα θα συννεφιασω.......
Όντως έχει απότομα συννεφιά!Εμείς τι φταίμε;Να θυμώσεις με την τεχνολογία κι όχι μ'εμένα...
Ή πάλι,αν ξέρεις τι φταίει,έλα να μου το διορθώσεις να τσατιαζόμαστε άνετα στο εξής...
Είσαι καλύτερα στην υγεία σου;Θα ήθελα πολύ αύριο απόγευμα να έρθεις κι εσύ στη συνάντηση...
ΧΑ ΧΑ ΧΑ εισαι απιστευτη!!!!!!!!!
ειμαι καπως καλύτερα αλλα θα τραβιεμαι για καιρο ακομα.......δεν παω καν στη δουλεια...
κριμα γιατι με εσενα ηθελα να τα πω λιγακι.εσυ πως πας?γιατι εβγαλες το τικερακι σου ΟΕΟ???????
porki ηρθα στο chat,αλλα ελλειπες..
Το τικεράκι μου το έβγαλα,γιατί νέα μέλη,που δε γνωρίζουν την πορεία μου,μου δίνουν συγχαρητήρια,που δεν αξίζω.
Επίσης εδώ και αρκετές μέρες τα έχω παρατήσει και είμαι σίγουρη πως είμαι περισσότερα όσων έδειχνε το τικεράκι μου.
xenia ελα ειμαι στο chat
Βρε μα κανενας με αυπνιες?
Αδειανο το chatroom :(
απο αυπνιες αλλο τιποτα... :)
Αστα ειναι τυρρανια να μη μπορεις να κοιμηθεις :(
Έτσι είναι οι αϋπνίες καλέ;Να κοιμάστε από τις 6:10' και να το πάιζετε και βρυκόλακες;Ντροπή!
Quote:
Originally posted by NADINE
Το τικεράκι μου το έβγαλα,γιατί νέα μέλη,που δε γνωρίζουν την πορεία μου,μου δίνουν συγχαρητήρια,που δεν αξίζω.
Επίσης εδώ και αρκετές μέρες τα έχω παρατήσει και είμαι σίγουρη πως είμαι περισσότερα όσων έδειχνε το τικεράκι μου.
ε οχι γιατι τα παρατησες καλη μου??εγω εσενα εχω προτυπο κ προσπαθω αν κ χωρις επιτυχια...εχεις κανει την μεγαλυτερξηπροοδο απ'ολες μαλλον κ ειναι κριμα να κανεις πισωγυρισματα...
για να επανελθουμε σιγα σιγα!!!!
Quote:
Originally posted by NADINE
Ελα ρε συ μην τα παρατάς τόσα κιλά έχασες και είναι κρίμα να παέι χαμένη τόση προσπάθεια ! Αν εισαι κουρασμενη μπες σε συντηρηση λιγες μερες και μετα ξαναξεκινα αλλα μη χανεις την προσπαθεια σου , ειναι κριμα !
για chat κανεις?
chat κανεις?
οποιος θελει ας ερθειιιιι
chat kaneis ????????
poy eiste oloi
...οποιοι πεινανε να ερθουν στο τσατ
αν εχετε ορεξουλα ελατε///////////////////
Κατι μου θυμιζει αυτο......!!!!
Σοφη που εισαι να δεις....!!!!
ΦΙΛΙΑ!!!!
Καλε!!!!Καποιος να ερθει!!!
Να πουμε καμια κουβεντα!!!
πΕΡΙΜΕΝΩ!!!
Φιλια!!!
Με ακουει κανεις?
Η καλυτερα με βλεπεις κανεις??
κανεις???
Φιλια!!??
Καλημερα!!
Νατην πουμε στο chat?!
Περιμενω!!
Φιλια!!
Μπαινετε καθολου τσατ??????
φιλιππε μπηκες τσατ σου μιλαγαμε αλλα σου εχει κολλησει κ δεν μας εβλεπες.
κάτι παίζει, ποτέ δεν έχω καταφέρει να μιλήσω...
εμεις σου απανταγαμε ,βλεπαμε τι εγραφες αλλα προφανως εσυ δεν εβλεπες...για ξαναπροσπαθησε αλλη μια.
οποιος θελει ας μπει.καλο σας βραδυ :bisou: