-
Χριστος Ανέστη !!!
Χριστός Ανέστη και Χρόνια πολλά!Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει σε όλους οτι επιθυμούν!Λίγο προσοχή σήμερα και όλα θα πάνε καλά!Σήμερα κλείνω 1 μήνα αποχής και σίγουρα δε θα το ξανακάνω τουλάχιστον για τους επόμενους 8 μήνες αφού είμαι έγκυος!Αντε gilie μαζί θα γεννήσουμε!!!Απλά θέλει προσοχή τώρα,πλέον δεν είμαστε μόνες μας...Καλή συνέχεια...
-
Αληθώς ανέστη,δρομέα μου!
Τι υπέροχο αναστάσιμο μήνυμα είναι αυτό που μας φέρνεις;
Έχετε βαλθεί με τη gilie να μας χαζέψετε,μου φαίνεται!ΔΥΟ ΤΑ ΦΟΡΟΥΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ!
Να μας τα προσέχετε καλύτερα απ'τα μάτια σας!Είδατε καλέ τι γουρλήδες,που είμαστε;
Καλά κάτι κάνατε κι εσείς,να μη σας αδικήσω...Συγχαρητήρια,καρδ ιά μου!
Είμαι τόσο συγκινημένη και χαρούμενη για σένα!Ξέρω πόσο πολύ το λαχταρούσες κι εσύ!
Είμαι σίγουρη πως όλα θα πάνε μια χαρά!Φιλάκια και στους δυό σας!ʼντε,και τον μπαμπάκα σας... :)
Αυτό κι αν είναι αυγό-έκπληξη!Το καλύτερο σου έφερε ο πελαργός-νονός σου,Λενάκι μου!
ʼντε,βρε!Και στα δικά μας,οι κλούβιες!Ίσως κάπως,κάπου,κάποτε...καλώς βρεθέντος και του κάποιου...
Σαμπίνα μου,ετοιμάσου για δεύτερο ποίημα!Έχουμε κι άλλο μωράκι!Τοξοτάκια δεν περιμένουμε;Τι λένε τ'άστρα;
http://dl4.glitter-graphics.net/pub/...zom0pj0a25.jpg
-
Γλυκιά μου,γλυκιά μου Nadine,σε ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ!Να σε έχει καλά ο Θεός και ευχομαι ολόψυχα να σου στείλει οτι ποθείς!
-
Λενάκι μου γλυκό και τρεχαλιάρικο,τι έκπληξη όμορφη και χαρμόσυνη μας έφερες και συ!!!Αυτά τα νέα είναι τα κατάλληλα να φτιάξουμε ψυχολογία,αααχ πρέπει να ψάξω να βρω τι θα σου δωρίσω για να ξεπληρώσω τη χαρά που μου έδωσες!Κορίτσαρέ μου,τα καλύτερα εύχομαι,καλοστέριωτο,καλοδ εμένο,κοίτα να μην κουράζεσαι,να προσέχεις και όλα μα όλα θα πάνε super!
EVERYTHING IS COMING UP ROOOSEEEES(πωπω,σίγουρα θα με περνάνε για μουρλή σήμερα οι πελάτες,αλλά ποιος κόπτεται για τέτοιες λεπτομέρειες,χαχαχχα,εγώ θα τραγουδάω ολημερίς για τον Λενούκο μας!!!)
-
Καλή μου Sabe με συγκίνησες που χάρηκες τόσο πολύ!Ξερεις είναι μεγάλη κουβέντα αυτό που θα πω αλλα νιώθω σα να έχει μεγαλώσει η οικογενειά μου εδωμέσα ,σα να έχω περισσότερες αδερφούλες που με νοιάζονται, με στηρίζουν και το σημαντικότερο είναι οτι νιώθω αγάπη,πραγματική,χωρις κανένα συμφέρον.Σας ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου και να ξέρετε και να πιστευετε οτι υπάρχει Θεός!Σήμερα έκανα το πρώτο υπέρηχο και Χριστέ μου και που το γράφω ανατριχιάζω,έδειξε 2 σάκους!!!Δηλαδή αν όλα πάνε καλά διδυμα !!!Και λέω είχα 2 αποβολές παλιότερα,πόνεσα,υπέφερα πολύ,ευτηχώς βρήκα την αιτία και τώρα ο Θεός μου τα έστειλε μαζί.Αχ είμαι πολύ χαρούμενη...Πάντως η όρεξη δε μου έχει ανοίξει,ίσα ,ισα ώρες 'ωρες νιώθω αηδία για το φαγητό,τρωω βέβαια ,νομίζω πιο πολύ από συνήθεια,αλλα μετρημένα...
-
Κι εγω ανατριχιάζω που το διαβάζω!!!!!!!!!!!!!!!!!
Λενάκι μου,δίδυμα περιμένουμε;Χριστέ μου!Τρία τα φορουμωράκια μας;
Καλέ τι γίνεται εδώ μέσα;Λοιπόν,παραγγέλνω αγόρι-κορίτσι από το Σύμπαν!
ʼκουσες και καρδούλες να χτυπάνε,είδες κανένα βίντεο ή είναι ακόμα νωρίς γι'αυτά;
Είπαμε όλα θα πάνε μια χαρά αυτή τη φορά!Και ξέρεις τι έφταιξε τις προηγούμενες φορές
και είσαι άψογη σε προσοχή κι έχεις και τη δική μας καλή ενέργεια πλέον!Τέρμα οι αρνητικές σκέψεις!
Ξεκούραση,ξάπλα,προσοχή και σκέψεις τύπου πώς θα διακοσμήσουμε το δωμάτιο,τι θα τα προικίσουμε κλπ...
-
ελενα κι απο μενα συγχαριτηρια
με το καλο κι εσυ
και Χριστος Ανεστη και εμεις να ακολουθησουμε την ανασταση Του
-
Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου!Ακόμα είναι νωρίς, σε 2 εβδομάδες μου είπε να ξαναπάω για να ακούσουμε τις καρδούλες!Ναι ,προσπαθώ να μη σκέφτομαι τίποτα αρνητικό.Πιστευω οτι αυτή τη φορά ο Θεός θα μου χαρίσει τα αγγελούδια που ονειρευομαι.Να είστε όλες καλά,και να ξέρετε πως αν κάτι το Θέλουμε πολύ ,θα γίνει ,ο,τι κι αν είναι αυτό!
-
Aχ,αχ,αχ,τις καρδούλες είπε καλέ;Aμάν,τα χαρτομάντηλα γαμώτη μου,φέρτε τα χαρτομάντηλα,πάλι θα με πιάσουν τα ζουμιά.Σε αγαπάμε,να προσέχεις,να μην κουράζεσαι,χαίρομαι που όλα πάνε καλά,ό,τι θέλεις να ρωτάς,να μη ντρέπεσαι,ααααχ καρδούλες λέει ή άτιμη,πώς τα λέει έτσι και είμαστε και ευσυγκίνητες,χεχε.
Φιλάκια φιλάκια φιλάκια στην κοιλίτσα με τα μωράκια τα γλυκά.
-
Αχ βρε sabe τόσο καλοσυνάτη και γλυκιά!Ψυχή μου σου ευχομαι οτι καλύτερο...
Λίγο με τα κιλά μου ψιλοανχώνομαι,αλλα ψιλό,μπροστά στη γέννηση ενός ή και 2 μωρών δε σκέφτομαι τίποτα άλλο,απλά,ήδη έχω πάρει 1 1/2 κιλό και είμαι μόνο 6 εβδομάδων.Βασικά θα ήθελα να είμαι κομψή έγκυο και να φοράω και τα κολλητά μου,αλλα μου ανοίγει η όρεξη μερικές φορές,το καλό είναι οτι τρώω φαγητό και οχι πολλά γλυκά,όπωσ πρίν,τώρα φοβάμαι οτι θα βλάψουν το-τα εμβρυα και τα αποφευγω.Παίρνω και κάτι βοηθητικές ορμόνες-utrogestan-που σου ανοίγουν την όρεξη και φέρνουν και απίστευτη υπνηλία.Δε γυμνάζομαι και καθόλου και νιώθω να έχω βάλει λιπάκι ,αλλα είπαμε δε με πολυνοιάζει.Αυτά!Φαλάκια πολλά πολλά πολλά!!!
-
runnerlena συγχαρητηρια και να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη!Μην αγχωνεσαι για τα κιλα και μονο που μειωσες τα γλυκα ειναι μεγαλο βημα,να ξεσπας σε φρουτα και ζεστες σουπες με λαχανικα οταν εχεις λιγουρες,δουλευει..Αν σου το επιτρεπει ο γιατρος ξεκινα και λιγο χαλαρο περπατημα,ειναι πολυ ομορφη περιοδος αυτη για μια γυναικα,μη στενοχωριεσαι για θερμιδες και κιλα,απλα κρατησε ενα μετρο οσο μπορεις.Να σου πανε ολα καλα!
-
Σ'ευχαριστώ Μαριάννα μου,να είσαι καλά!Ο γιατρός μου ,μου είπε το πρώτο τρίμηνο να ξεκουράζομαι όσο γίνεται περισσότερο και να περπατάω μόνο όταν είναι απαραίτητο.Φοβάμαι και εγώ οπότε δε κάνω τίποτα.Βασικά δε με ανχώνουν τόσο τα κιλά όσο οι ραγάδες.Τα κιλά τα χάνεις μετά,ενώ οι ραγάδες μένουν μια ζωή.Γιαυτό θέλω να μη πάρω παρα πολλά κιλά,μακάρι 10-12 για να μη κάνω ραγάδες.
-
Runnerlena μου τον πρωτο λογο παντα τον εχει ο γιατρος,οποτε υπομονη.Να ενυδατωνεις καλα το δερμα σου σε ολη τη διαρκεια της εγκυμοσυνης,αλλα και μετα.Εγω χρησιμοποιουσα μια κρεμα ειδικη για ραγαδες συνεχεια,της frezyderm,αν το γραφω σωστα,και παρ ολο που πηρα 18 κιλα δεν εκανα ραγαδες σχεδον καθολου.Το προλαβα δηλαδη πριν εμφανιστει.Και τωρα που ειμαι σε διαδικασια και τα χανω,ενυδατωνω το δερμα μου καθε μερα με μια φαρμακευτικη ενυδατικη.Μπορει να παρω και παλι αυτην την κρεμα,θα δω.Νομιζω βοηθαει πολυ.Ρωτησε και καποιον δερματολογο να σου συστησει καποιο καλο προιον αν θες.
-
runnerlena
συγχαρητήρια, να έχεις μία υπέροχη κι ανέφελη εγκυμοσύνη.
Όσο για τα κιλά, πιστεύω πως αν προσέξεις ιδιαίτερα τους πρώτους έξι μήνες την διατροφή σου δεν θα βάλεις πολλά κιλά.
Με το καλό ν'ακούσεις και τις καρδούλες.
-
Καλησπέρα!Ευχομαι όλοι να είστε καλά...Εγώ πολύ καλά,άκουσα τελικά την καρδούλα του μωρού μου,ένα τελικά,ο δευτερος σάκος απορροφήθηκε από τον οργανισμό.¨Ολα καλά,αν εξαιρέσω οτι όλη τη μέρα μου έρχεται να ξεράσω ,απίστευτη αναγούλα,ευτυχώς δεν έχω κάνει τίποτα ,βέβαια δεν έχω φάει και πάρα πολύ καμμία μέρα μέχρι σήμερα ,γιατί πριν φάω νομίζω οτι θα τα βγάλω.Anyway όλα καλά δόξα το Θεό,φιλάκια σε όλες και απολαυστε το όμορφο και ζεστό καλοκαιράκι που έρχεται...
-
Συγχαρητηρια Λενακι,
δυστυχως δεν εχω πια πολύ χρονο και ετσι δεν μπαινω τοσο συχνα στο φορουμ,αλλα σημερα μπηκα και ειδα τα νεα σας και χαρηκα πολυ !
Ευχομαι να πάνε ολα καλα,να γεννησεις ενα υγιεστατο και πανεμορφο μωρακι και αυτη να ειναι και για σενα η αρχη μια νεας ζωης με υγεια και ισορροπια και χαρα.
Δεν υπαρχει ωραιοτερο πράγμα απο μια εγκυμοσυνη, ειδικα οταν καποιος την επιθυμει τοσο πολυ οσο εσυ, απολαυσε καθε κομματι της και μην εστιασεις στα κιλά γιατι θα χασεις την πραγματική αξια της, δηλαδη τη ζωουλα που μεγαλώνει σιγα σιγα μεσα σου !
-
Τι νέα δρομέα μου τις τελευταίες εβδομάδες;Πώς νιώθεις με την εγκυμοσύνη;Από ψυχολογία,διάθεση,υγεία,όλ� � καλά;
Το ξέρεις βεβαια πως έχεις μπλέξει τωρα και μας χρωστάς συνεχή αναφορά!Ας πρόσεχες!Τα φιλιά μου στην φίλτατη κοιλιά σου!
-
καλησπέρα γλυκιά μου Nadine!Γενικά καλά πάω ,στις 15/6 κλείνω το τρίτο μήνα που είναι και το κρίσιμο διάστημα και μετά θα χαλαρώσω πιο πολύ...Η ψυχολογία μου είναι πολύ καλή, όσον αφορά τα κιλά,κάνω μεγάλο αγώνα,έχω πάρει 2,5 κιλά μεχρι στιγμής και ψιλοανχώνομαι,γιατί δε θέλω να γίνω χοντρή έγκυο,αυτό θα επηρεάσει τη γενικότερη ψυχολογία μου.Μια μέρα μονο έκανα εμμετό που έφαγα αρκετά και δε μπορούσα να το κρατήσω,ένιωσα άσχημα,αλλα βγηκε από μόνο του ,δε πίεσα τίποτα,είπα βέβαια οτι δε θα το ξανακάνω,γιατί και ένιωθα χάλια και ανέβηκε η ζυγαριά 1 κιλό την επόμενη.Δε το ξαναέκανα,και ούτε πρόκειται γιατί φοβαμαι για το μωρό και είναι καιρός να ξεκολλήσω.Δεν έχω όρεξη για γλυκά όπως είχα,αλλά για φαγητό που δεν έτρωγα.Τελοσπάντων...Εσύ ευαισθητούλα μου πως τα πας;Φιλάκια πολλά πολλά...
-
Πολύ χαίρομαι,καρδιά μου,που όλα βαίνουν μια χαρά με την εγκυμοσύνη μας κι έχεις και καλή ψυχολογία!
Θα μου πεις γιατί να μην έχεις,αφού επιτέλους γίνεσαι μανούλα,αλλά η ψυχολογία δεν είναι θέμα λογικής...
Κάνουν και οι ορμόνες το δικό τους πάρτυ κι άντε μετά να βρεις την ησυχία σου...Τα πας πολύ καλά όμως και μπράβο σου!
Θέλω να πιστεύω πως ναι μεν προσέχεις μην ξεφύγεις σε κιλά πέρα από τα προσδοκόμενα,αλλά δε στερείσαι
ούτε εσύ ούτε το μωρό μας τα απαραίτητα για τον οργανισμό σας.Δε θα σε πρήξω να σου λέω πράγματα
που σαφώς γνωρίζεις καλύτερα από μένα,απλά μην ξεχνάς πως τα κιλά αυτά δεν ανήκουν σ'εσένα,αλλά
στο φασόλι σου και το ζουμί του,που χρειάζεται να κολυμπά ώστε να γίνει σε μισό χρόνο μια φασολάδα της προκοπής!
Το καλό πράγμα αργεί άλλωστε...Δε θα στριμώξουμε εντωμεταξύ το μωρό σε μιά ντουλάπα,επειδή ήμασταν τσίμα τσίμα...
Θα πάρουμε λίγο από το μπαλκόνι και θα το κάνουμε παιδικό δωμάτιο και λίγο ευρύχωρο μάλιστα,
ώστε να μη του δημιουργήσουμε κλειστοφοβίες και άλλα τραύματα που θα κουβαλάει στο υπόλοιπο της ζωής του!
Όταν με το καλό φύγει από την εστία μας και πάει για σπουδές,επειδή εσύ όλο τρέχεις και δε χρειάζεσαι
να κάνουμε το δωμάτιο του γυμναστήριο,θα το γκρεμίσουμε και θα το κάνουμε και πάλι μπαλκονάκι ωραιότατο!
Κανένα πρόβλημα!Καλή θέληση και ευελιξία μόνο να υπάρχει!ʼγχος δε θέλω μόνο!
Κι αν κάποτε μας απασχολούσαν οι λέξεις "χοντρή" και "έγκυος"και μας ταλαιπώρησαν πολύ η πρώτη να μη γίνουμε και η δεύτερη να γίνουμε,
ξέρεις καλά πως το θετικό πάντα υπερισχύει του αρνητικού κι έτσι το χοντρή εξαφανίζεται μπροστά στο έγκυος.
Τώρα λοιπόν ευλογήθηκες να είσαι έγκυος κι όταν με το καλό κατά του Αγίου Ελυεθερίου "ελευθερωθείς" αν κάποιο υπόλοιπο μας έχει μείνει,
έχουμε τον θηλασμό,έχουμε πάντα και τα αθλητικά μας και δεν έχει αυτό καμία ελπίδα να μς ταλαιπωρεί...
Είμαι σίγουρη πως ήδη λάμπεις κι είσαι μιά κούκλα έγκυος,που δε θα χαλαλήσει ίχνος ενέργειας και δευτερόλεπτο πολύτιμου χρόνου
με αρνητικές σκέψεις που για πολύ χρόνο είχαν με το παραπάνω την τιμητική τους...
Αλλάζει το σώμα μας,αλλάζουν οι προτεραιότητες,αλλάζουμε κι εμείς κι αυτό είναι υπέροχο!Ακετά με τα φαντάσματα του παρελθόντος...
Όσο γι αμένα,καλύτερα είμαι,Λενάκι μου,αν και ακόμα δεν πέρασε η δύσκολη αυτή περίοδος για μένα.
Ελπίζω να έχουμε τουλάχιστον ξεμπερδέψει με νοσοκομεία(εδώ και ένα μήνα ταλαιπωρείται σοβαρά η θεία μου)
κι όσο για τα ψυχολογικά τα δικά μου το παλεύουμε όπως πάντα...άλλοτε λίγο καλύτερα κι άλλοτε όχι...
Από κιλά έχω κατά πολύ ξεφύγει και πάλι,αλλά με όσα συνέβησαν είναι το τελευταίο που με απασχολεί,
αν και ομολογώ πως εξαιτίας τους οι σωματικές αντοχές μου έχουν κατά πολύ μειωθεί και ο πόνος έντονα αυξηθεί...
Θα τη βρω τη σειρά μου σιγά σιγά κι εγώ,απλά ό,τι με αφορά είναι παραμελημένο λόγω άλλων προτεραιοτήτων...
ʼντε...να μας προσέχουμε κι οι δυό!Φιλάκια πολλά πολλά!Τα λέμε και πάλι...Καλό υπόλοιπο τρίτου μήνα!
-
Δρομέα μου,
εθεάθης να δραστηριοποιείσαι σε άλλα τόπικς και αναφορά εδώ δε μας έδωσες
για την κατάσταση του εμβρύου μας αλλά και τη δική σου φυσικά!
Ν'αποκατασταθεί η παράλειψη πάραυτα και να μην επεναλληφθεί,παρακαλώ!
Φιλάκια!
-
Γλυκο μου Nadinaki γεια σου!Ολα βαίνουν καλά με το μωρό,την αλλα εβδομάδα θα παω στο γιατρο για υπέρηχο.Ισως θεωρω λιγο εγωιστικό να γράφω συνέχεια για τον εαυτό μου.Τελοσπάντων...Πάντως σε ευχαριστώ πολύ που με νοιάζεσαι,θα ηθελα οπωσδήποτε να σε γνωρίσω κάποια στιγμή...Να περνάς πολύ πολύ όμορφα και μακάρι όλα να πηγαίνουν καλά με τη θεία σου.Κοίτα και τον εαυτό σου όμως...Φιλάκια πολλά!
-
Σ'ευχαριστώ,Λενάκι μου...
Είμαστε κάπως καλύτερα αν και ακόμα δεν ξεμπερδέψαμε με τη λοίμωξη...δύο μήνες μετά...Τέλος πάντων...
Θα γνωριστούμε οπωσδήποτε,όταν με το καλό κατέβω στην Αθήνα,απλά το καθυστερώ,γιατί δε θέλω να γνωρίσω μόνο εσένα!
Έχουμε κάποια ημερομηνία,ώστε συνυπολογίζοντας και το σαράντισμα,να έχω την τιμή της γνωριμίας του φορουμωρού μας;
Υπόψιν,πως εγωιστικό δεν είναι να γράφεις για τον εαυτό σου.Εγωιστικό είναι να θεωρείς πως τα νέα της υγείας
της δικής σου και του μωρού σου/μας σου ανήκουν και δε θα τα μοιράζεσαι σε μηνιαία τουλάχιστον βάση μαζί μας!
Μας ξέφυγε η gilie,μη χάσουμε κι εσένα από πελάτη...Καλό υπέρηχο,λοιπον,κι αν έχουμε πληροφορίες για το φύλο...ξέρεις!
Φιλάκια πολλά πολλά και καλά να περνάμε όλοι μας!Να σας προσέχεις!
http://www.our-baby.com/images/our-baby-logo.gif
-
Eγω δε μένω Αθήνα,επαρχία,αλλα υπάρχει περίπτωση να ανέβω Θεσ/νικη στις 1-2 Αυγούστου,ανάλογα με το πως θα είμαι,γιατί θα ανέβει ο αντρας μου για κατι δουλειές.Αν ανέβω ίσως τα πούμε τότε,μέχρι τότε θα τα λέμε βέβαια εδω...περισσότερα νέα τη Δευτέρα μετά τον υπέρηχο...Φιλάκια πολλά!
-
Ακόμα περιμένουμε τα νέα του υπέρηχου...την άνοδο σου εις τα μέρη μας...μ'έστησες σε μια γωνιά κι ήμουνα νέο παλικάρι!:(
-
Καλημέρα,Λενάκι μου!Έχεις καιρό να περάσεις από τα μέρη μας...Ελπίζω να είσαι καλά κι εσύ και το μωράκι μας!
Έπεσα στο βιντεάκι αυτό με τα λόγια μιας μάνας και σε σκέφτηκα...Ελπίζω να σου αρέσει...Σε περιμένω....
--->Η ΠΙΟ ΓΛΥΚΙΑ ΠΡΟΣΜΟΝΗ
Σα μάνα γη κι εγώ, το σώμα μου
δικό σου να φωλιάσεις
κι αφέθηκα σε σένανε μικρό,
μικρό μου κύτταρο κι εσύ χωρίστηκες
στα δυο, στα τέσσερα στα οκτώ,
και η ψυχούλα σου απέκτησε κορμάκι.
Μεγάλωνες στο σώμα μου αργά,
γινόσουνα μωράκι.
Τα μάτια μου έκλεινα συχνά
κι έμπαινα μες στο σώμα μου κι εγώ
εκεί μαζί σου, μόνο οι δυο μας
κι έμενα εκεί να σε κοιτώ, να σου μιλώ,
σε κάθε κίνηση σου να σου χαμογελώ
και να ανυπομονώ να ρθει εκείνη η στιγμή,
στην αγκαλιά μου να σε σφίξω,
να σε φιλήσω.
Κι ήρθε η στιγμή της γέννας ιερή,
σώμα απ τo σώμα μου εσύ.
Τώρα μες το δικό μου πλάνο
το ένα μέρος είσαι εσύ
το πρώτο, το σπουδαίο το μεγάλο
κι εγώ είμαι το δεύτερο, το άλλο.
Τι κι αν χωρίσαμε στα δυο
εγώ από μέσα μου ποτέ δε θα σε βγάλω!
(η μουσική είναι του Λουδοβίκου των Ανωγείων)
-
Καλησπέρα Γλυκιά μου Nadine!Τι κάνεις;Πως σε βρίσκω,είσαι καλά;Εγώ δοξα το Θεο,ολα πάνε πολύ καλά,η μπέμπα κλωτσάει ασταμάτητα πλέον αρκετες φορές τη μέρα και ανυπομονώ να περάσει ο καιρός να τη κρατήσω στα χέρια μου!Θεσ/κη δεν ανέβηκα τελικά,θα ήταν πολύ μακρινό και κουραστικό να ταξιδέψω τόσες ώρες,αλλα κάποια στιγμή στο μέλλον σίγουρα θα συναντηθούμε.Με τα κιλά έχω ξεφύγει λίγο,έχω πάρει 9 κιλά και κλείνω τον 6ο στις 15/9,δηλαδή σίγουρα θα φτάσω τα 15-16.Βαραίνω κιόλας,αλλα είναι τόσο μεγάλη η χαρα του παιδιού που λίγο με στεναχωρούν τα κιλά.Αυτό το καιρό είχα διάβασμα γιατί δίνω τα τελευταία μαθήματα για πτυχίο στο πανεπιστήμιο,οπότε δεν έμπαινα συχνα internet.Σας φιλώ,καλό κουράγιο και καλή συνέχεια σε οτι και αν προσπαθείτε και παλέυετε να καταφέρετε!φιλάκια........
-
Ώστε κοριτσάκι είναι το μωράκι μας!Κι όλα με μιας γίνονται χαρούμενα ροζ!Τέλεια!Τέλεια!Τέλεια!
Φαντάζομαι ένα παραμυθένιο δωμάτιο ετοιμάζεται σιγά σιγά καθώς διανύουμε στο τελευταίο τρίμηνο...
Να τελειώσουμε και τη σχολή με το καλό!Ελπίζω να συγκινηθούν λίγο και με την κατάσταση μας...
Δηλαδή Λενάκι μου στο τέλος της η χρονιά αυτή σου επιφυλάσσει το κλείσιμο ενός δύσκολου κύκλου
και το άνοιγμα δύο άλλων,πολύ σπουδαίων,της μητρότητας και της καριέρας σου!Πολύ σημαντική χρονιά για σένα αυτή!
Με τα κιλά ούτε που ασχολούμαι...αστεία πράγματα μπροστά σε όλα αυτά που εκτυλίσσονται...άσε που στους επόμενους μήνες
θα βρουν από μόνα τους σχεδόν τα φυσιολογικά τους νούμερα...Θ'αρχίσουμε και πάλι το τρέξιμο που μας χαλαρώνει...
Ή ίσως και γρήγορο περπάτημα με το καρότσι,αν η πόλη που μένεις προσφέρει τον κατάλληλο χώρο
(στην παραλία της Θεσσαλονίκης το'χω δει πάντως).Τρέχω πολύ,το ξέρω,αλλά δεν μπορώ ν'αντισταθώ...
Οκ,συμμαζεύομαι!Θα περιοριστώ στις κλοτσιές και το διάβασμα και θα σου ευχηθώ καλή δύναμη σε όλα σου!
Καλά αποτελέσματα για το πτυχίο σου και καλό έβδομο μήνα για την κουκλίτσα σου!
Να τρέφεσαι σωστά γιατί το χρειάζεσαι από πολλές απόψεις και να μη σε απασχολεί καμία ζυγαριά,καλά;
Φιλάκια πολλά πολλά!Περιμένω τα επόμενα νέα σου με ορκωμοσίες και υγιή κοιλιά όγδοου μήνα!
-
Μεσα απο τα βάθη της καρδιάς μου σε υπερευχαριστώ!!!
Ευχομαι ο Θεος να σου δώσει οτι λαχταράς γιατι πραγματικά το αξίζεις τοσο μα τοσο πολύ!Σπάνιος χαρακτήρας που πάντα καταλαβαίνεις τους αλλους,πάντα έχεις μια καλή κουβέντα ,αισιοδοξία,γλυκήτητα,ζεστ� �σιά,αγάπη,ενθάρρυνση...ξεπη δούν πάντα απο τα λόγια σου!Καρδιά μου αξίζεις οτι καλύτερο...Πραγματικά σε νιώθω φίλη μου,αληθινή...Να είσαι καλά!
-
Έλα,να το πάρω μια αγκαλίτσα,που με συγκίνησε πάλι...Μάκια του!
-
Με το καλό Λενάκι μας,όλα να σου έρχονται όπως τα ποθείς και να είναι το μπεμπέ σου υγιές μέχρι να βγει από την κομψή σου κοιλίτσα.Μην εστιάζεσαι στα κιλά,αλλά στη ζωή που ζωή της δίνεις!Σε φιλώ!
-
Ευχαριστώ παρα πολύ γλυκιά μου Sabe...Σε φιλώ και εγώ...
-
Μπαίνουμε,μοιράζουμε φιλιά,αλλά νέα του μήνα δε λέμε...
Η εξεταστική τελείωσε κι ελπίζω να έχουμε καλά αποτελέσματα!
Και το μωράκι μας είμαι σίγουρη πως κλωτσά όλο και πιο δυνατά!
Όχι πως αγχωνόμαστε,αλλά αλλιώς είναι να το ακούς από τα Λεναχειλάκια!
-
Γεια σας ,γεια σας!!!Ξερω αργησα να ξαναγράψω αλλα δε μπαίνω και πολύ συχνα στο internet...Δε περασα ολα τα μαθήματα,κουράστηκα και έχω 2 για πτυχίο,το Φεβρουάριο θα τα δώσω.Δοξα το Θεο όλα πηγαίνουν πολύ καλά με το μωρό,μεγαλώνει και κλωτσάει η μπεμπούλα...Πλέον σε 40-60 μερες το αργότερο θα έχω γεννήσει...Ανυπομονώ...Με τα κιλά δε πολυανχώνομαι .Εχω πάρει 10 μεχρι στιγμής,αντε να φτάσω τα 14!Η αλήθεια είναι οτι περίμενα πιο τραγικά τα πράγματα ,ισα ισα νομίζω οτι πριν μείνω έγκυος σκεφτόμουν συνέχεια το φαγητό και γιαυτό είχα τα βουλιμικά,τωρα έχω ηρεμήσει ,προσέχω,βασικά μπορώ και προσέχω γιατί και πριν ήθελα να προσέχω αλλα λες και κάτι άλλο με ''εξουσίαζε'' και ξέφευγα χωρίς να μπορώ να αντισταθώ.Ισως το φαγητό είναι το υποκαταστατο σε κάτι που μας λείπει κυρίως συναισθηματικό,ίσως καλύπτει πρόσκαιρα τις ανασφαλειές μας και μας δίνει λιγοστές στιγμές χαράς και ικανοποίησης, ισως τελικά δεν είναι τίποτε άλλο από μια σκέψη...ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ!Σταμάτησα τη βουλιμία τόσους μήνες γιατί ένα μωρό έρχεται και πρίν δε μπορούσα ενώ έβλεπα οτι ''σκότωνα '' τον εαυτό μου.Γιατί;Γιατί μάλλον δίνουμε σημασία σε ανούσια πράματα κάποιες φορές και τα μεγαλοποιούμε.Καθόμαστε και ασχολούμαστε με την εξωτερική μας εμφάνιση και προκαλούμε σοβαρά προβλήματα στον εαυτό μας(βουλιμία,ανορεξία...) ενώ είμαστε υγειής.Τι να πουν και αυτοί που παθαίνουν πχ καρκίνο ή μάνες που χάνουν τα παιδιά τους,αυτοί τι πρέπει να κάνουν;Και εμείς να είμαστε μια χαρά και να δημιουργούμε πρόβλημα εκει που ουσιαστικά δεν υπάρχει, μόνο και μόνο επειδή θέλουμε μια καλύτερη εμφάνιση.ΟΧΙ!Σταματήστε να καταστρέφεται τον εαυτό σας, υπάρχουν τόσες πολλές χαρές στη ζωή και η ζωή είναι τόσο μικρή...Τι κι αν είμαστε αδύνατες,τι χοντρές αυτοί που μας αγαπάνε θα συνεχίσουν να μας αγαπάνε, αρκεί να είμαστε μέσα μας όμορφες.Το σώμα εδώ θα μείνει...Σταματήστε οσο είναι καιρός, πριν αρρωστήσει και η εσωτερική ομορφιά...Καλή δυναμη σε όλους!Σας κούρασα λίγο αλλά σήμερα σκέφτηκα οτι με τη βουλιμία παραλίγο να χάσω το ταξίδι της ζωής μου,ευτυχώς πρόλαβα το πλοίο λίγο πριν την αναχώρηση.Αφου μπόρεσα εγώ και εσείς Μπορείτε...Τιποτα δεν είναι αδύνατο...Πειτε ΣΤΟΠ!!!Προλάβετε το τρένο...Φιλάκια πολλά!(Nadine και sabe το email μου είναι [email protected] ,για να τα λέμε πιο συχνά και πιο κοντά)
-
Γειά σου,τρελοδρομέα,που και στο e-mail σου έχεις βάλει χιλιόμετρα!
Πολύ ευχάριστα τα νέα σου(για τα δύο μαθηματάκια ούτε λόγος!)
και πολύ εμπνευσμένη η κατάθεση της προσωπικής σου εμπειρίας!
Μακάρι ν'αγαπούμε αρκετά τον εαυτό μας και το σώμα μας κατ'επέκταση,
που να μη χρειάζεται μια ζωούλα μέσα του για να του φερθούμε όπως του αξίζει!
Όλα είναι τόσο ρευστά κι εμείς τόσο αφελείς δυστυχώς να θεωρούμε πολλά δεδομένα!
Αχ!Το ρημάδι το μυαλό!Πότε επιτέλους θα βάλει μυαλό; Αυτό με το τρένο
στο τέλος,που λες,με άγχωσε λιγάκι,αλλά σφυρίζω αδιάφορα προς το παρόν!
Μια το τρένο σφυρίζει,μια εγώ...να δούμε ποιός θα τρελάνει ποιόν στο τέλος!
http://poesy.pblogs.gr/files/f/21957...xTOnXSbKQX.jpg
-
Μην ανχώνεσαι,απλά ανέβα και μάλιστα πάρε το τιμόνι και οδήγα!Ξέρω ευκολο στα λόγια ,αλλα είμαι σίγουρη οτι ειδικά εσύ μπορείς και αξίζεις πολλά στη ζωή σου!Φιλάκιααααααααααααα!!!!! !
-
:) Καρδούλα μου εσύ τρυφερή!Σ'ευχαριστώ για άλλη μια φορά για την ενθάρρυνση και τα καλά σου λόγια!
Το παλεύουμε!Η ζωή είναι όλο εκπλήξεις και διαψεύδει την ξερολομανία μου και τους ανόητους προγραμματισμούς μου...
Όλοι αξίζουμε δυνητικά τα καλύτερα,πρακτικά όμως διεκδικούμε όσα πιστεύουμε πως μας αξίζουν...
Με κάποια αυτοεκτίμηση καλύτερη και πολλή θετική ενέργεια από αγαπημένους κάτι σα να γίνεται...
Να σε προσέχεις τις τελευταίες αυτές πολύτιμες μέρες της εγκυμοσύνης σου!Χρόνος για σένα να προετοιμαστείς,
για το μωράκι σου να μελετήσεις για τις πρώτες του ανάγκες,ηρεμία,καλή διάθεση και δύναμη πως όλα θα πάνε μια χαρά!
Μη μας ξεχάσεις για πολύ καιρό...Στην τελική ευθεία η έγνοια κορυφώνεται...Φιλάκια πολλά πολλά,καλή μου!
-
Γουστάρω τρελοδρομέα Λενάρα με φοβερή ψυχολογία,άντε,τον έφαγες το γάιδαρο,σε κάνα μήνα λέμε θά'χουμε και φορουμομωρό νέο!Kissez γλυκό μας!
-
Πώς πάει,Λενάκι μου;Όλα καλά;Η ψυχολογία μας πώς είναι τώρα στην τελική ευθεία;
Σύντομα το μωράκι μας θα μας κάνει "κούκου-τζα!"Δεν είναι και λίγο,ε;Καλό τελευταίο μας μήνα!
-
Γλυκιά μου Nadine Δοξα το Θεο ολα πάνε καλά με το μωρό,ετοιμάζω τη βαλίτσα και ανυπομονώ...έχω βέβαια αρκετές μέρες μεχρι να ακούσω το κλάμα της...
Τα κιλά με ανχώνουν λίγο, μετά του Αγιου Δημητρίου που γιόρταζε ο μπαμπάς μου έχω ξεφύγει λίγο...πήρα 1 κιλό σε μια εβδομάδα, που είναι πολύ για αυτή τη φάση και σήμερα έχω όλο το απόγευμα τρωω...δε ξέρω τι με έπιασε,πρέπει βέβαια να φρενάρω...Σύνολο εχω πάρει 11 κιλά αλλα έχω 1-1μιση μήνα ακόμη... αμα παίρνω 1 κιλό κάθε εβδομαδα θα φρικάρει ο γιατρός...
-
Το ότι πήραμε ένα κιλό την εβδομάδα των γιορτών δε σημαίνει πως θα παίρνουμε άλλο ένα εφεξής!
Μια χαρά τα πήγαμε μέχρι τώρα,αδιαφορώντας για τα κιλά!Μη μου το χαλάς εδώ στην τελική ευθεία,
λίγο πριν το νήμα,που σε θέλω ήρεμη και συγκεντρωμένη στο σημαντικό μας στόχο,να σε χαρώ!
Απόλαυσε τις τελευταίες μέρες του ανενόχλητου ύπνου και της ενασχόλησης με κάθε τι ολόδικο σου,
βίωσε στο έπακρο κάθε κύμα στην κοιλίτσα σου,κάνε τις βολτίτσες σου κι όσα σε χαλαρώνουν
κι άσε στη φύση να κάνει τη δουλειά της...Τα κιλά σου είναι μια χαρά!Κι οι μέρες μετρημένες πλέον!
Σκορπίνα ή τοξοτίνα περιμένουμε με το καλό;Να σας προσέχεις!Τα φιλιά κι όλη την αγάπη μου!