περυσι το σεπτεμβρη τα ειχα για 2 εβδομαδες με ενα παιδι αλλα δεν ειχαμε προλαβει να ολοκληρωσουμε σεξουλικα..χωρισαμε αλλα δεν τσακωθηκαμε..βλεπομασαν μια στο τοσο(1 φορα το τριμηνο)και παντα μας επιανε ελξη και φασωνομασταν.εντωμεταξυ εγω τα εφτιαξα με αλλον και τον ειχα ξεχασει,ημουν στα μελια με τον αλλο,αλλα αυτος μου εστελνε διαφορα μνματα επειδη ηθελε να κανουμε σοβαρη σχεση..εγω δεν του πολυεδινα σημασια.εδω και 4 μηνες εχω χωρισει και δεν ειμαι με καποιον..αλλα αρχισα τον τελευταιο καιρο να αναζητω το παιδι που λεμε..πηγα μια μερα και ειδαμε ταινια σπιτι του,την επομενη φασωθηκαμε,την επομενη καταντησαμε να κανουμε παθιασμενο σεξ(απο τα καλυτερα της ζωης μου).μετα χαθηκε ,του εστελνα μνμ δεν απανταγε.τελικα εμαφανιστηκε και ειπε οτι ηταν σε ασχημη φαση.εμενα μου αρεσε τρελα σεξουαλικα και επεδιωξα να ξαναβρεθουμε.ξαναβρεθηκαμ� � και ολα καλα.αλλα αυτο ως εκει.κατι συναισθηματικο δε γινεται,αν και θα ηθελα πολυ,γιατι ειμαι τσιμπημενη μαζι του.πως να τον κανω να με δει και συναισθηματικα παλι?σχεση ειναι σιγουρο οτι δεν εχει.απλα ειναι κλειστο ατομο και περιεργος μερικες φορες.επισης το σεξ μαζι του δεν θελω να το χασω με τιποτα!ειναι μοναδικος!