Quote:
Originally posted by GLUKOULA28
.ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ-ΑΠΟΨΕΙΣ-ΓΝΩΜΕΣ ΔΕΚΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΕΣ.
Καλά υπέροχο
1)ΕΡΩΤΗΣΗ:Αν είχες ένα μαγικό ραβδάκι, τι θαύμα θα έκανες;
Κοίτα τι πεζη που είμαι! Αδύνατον να το φανταστώ....
2)Κάνετε όνειρα; Ποια είναι τα όνειρα που δεν μπόρεσες να πραγματοποιήσεις;
Ηθελα να είμαι πλούσια, με ιδιοκτητο νησι και ιδιόκτητο τζετ, χωρις παιδια και να έχω γραψει το Χαρι Πότερ. Αν όμως είχαν παρελπίδα πραγματοποιηθεί η παραπανω ζωη δεν θα ήμουν καθόλου ευχαριστημενη.... τότε θα ήθελα να εχω τρια παιδιά, και να μπορούσα να τους αγοραζω ότι θέλουν (συνήθως θελουν κάρτες γιουγκι-ο) Ε! αυτό το έχω!!!
3)Αν δεν είστε αυτό που είστε, τι θα θέλατε να είστε;
Μια κουκλάρα με τον έγκεφαλο μου, μια πλούσια με αισθήματα...ανέφικτον.
Επιμένω τελικά μια χαρά είμαι!
4)Ποια τρία πράγματα θα έπαιρνες σε ένα ερημικό νησί;
Το προαναφερθέν ληαρ τζετ, ένα καραβι, κατι να ξεκολήσω απο το ερημικό νησί, με πιάνει συγκοπή με αυτό το "ερημικό νησί."
5)Ποιο δωρο θα θυμασαι για παντα?και ποιοs σου το εδωσε?
Τα παιδια μου! Ο Θεός φυσικά.
υγ έναν φανταστικό άντρα που με ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα ΄με το που με είδε!!! αυτό είναι φανταστικό, της φαντασίας μου δηλαδη...
6)Αν γινοταν ενα ναυαγιο και υπηρχε μια σανιδα,που χωρουσε 2 ατομα,εσενα και καποιον ακομα.Ομωs βλεπειs οτι βρισκονται διπλα σου 2 πολυ αγαπημενα σου προσωπα,ποιον θα αφηνεs να πνιγει??τον ευατο σου?το ενα αγαπημενο σου προσωπο πχ μητερα,πατεραs η τον δικο σου ανθρωπο?αντρα,συζηγο,συντρ� �φο?
Χι! Χι! δεν το συζητώ πως θα σωζομουν μονο εγω άν πνιγόμασταν εγω και ο πρώην μου.....είπες πως η σανίδα χωράει έπανω δύο άτομα....? Ε, και ? ΕΓΩ.
7)Αν είχες ένα μαγικό ραβδάκι, τι θαύμα θα έκανες;
αυτό επιτηδες υπαρχει δυο φορές...!! επειδη ειναι αδύνατον να απαντήσω.....
8)Διαβάζεις; Ποια 3 βιβλία σου έρχονται στο μυαλό;
Παθαίνω στερητικό σύνδρομο όταν δεν έχω κάτι να διαβάσω.
Τα 3 που μου έρχονται στο μυαλο είναι το Λοιπόν, το Ciao, το Αστρα και Όραμα, πειράζει που είναι περιοδικά...? καθε βδομάδα ανανεώνονται.
Επίσης μου έρχεται και το Κεφαλαιο του Μαρξ...
(ενα εξαμηνο παλευα μαζι του στο πανεπιστημιο......ημουν η μοναδική που έγραψε την έργασια χωρις να διαβασει σειρα απο το βιβλίο.....καθάρισα με το "Μαρξ για αρχαρίους" ....εγκόλπιον....!
9)Ακούς μουσική; Ποιες οι προτιμήσεις σου;
όπερα και μητροπάνο....προτιμαω τον μητροπάνο...
10)Ποια η γνώμη σου για την t.v;
....κοίτα γλυκούλα, μέχρι να χτυπήσει η κρίση έβγαζες καλά λεφτά...
11)Αγαπάς το θέατρο; Ποια παράσταση σου έχει μείνει;
Ναι. Η καλοκαιρινη του Σεφερλή στο δελφινάριο.
(οχι δεν σαμποτάρω τις ερωτήσεις. Παλια έβλεπα μόνο Μπέκετ! την στυλιζαρισμένη ηλιθιότητα (μου) όμως έχω κάθε δικαίωμα...)
12)Σ? αρέσει ο κινηματογράφος; Ποια ταινία θα πρότεινες;
Το Le chocolat. Μια υπέροχη, κλασική ταινία για την χαρά της ζωής.
13)Τωρα η δεκατητριτη ερωτηση(το 13)γρουσουζικο??)η ερωτηση ειναι.Εισαι προληπτικη/οs,και αν ναι γραψε τι αποφευγειs,τι προσεχειs κτλ.
Εντελώς! Συνήθως έχω δικές μου προλήψεις.
14)Γράψε 3 ευχές!
......πολύ μ' αρέσει εδώ μέσα!
15)Τι σημαίνει για σένα οικογένεια; (μάνα, πατέρας, αδέλφια)
....ταλαιπωρία.
16)Αναμνήσεις από τα θρανία?
το σαντουιτσ με σοκόλατα που .....εφήυρα!!! Χριστέ μου πως στην ευχή το έτρωγα αυτό το πράγμα???
οι έφηβοι ειναι απίστευτοι.....
17)Εχειs βρει τον αντρα/γυναικα τηs ζωηs σου?και πωs ειναι ο ιδανικοs/η αντραs/γυναικα τηs ζωη σου?
τους άντρες της ζωης μου?
yes! κούκλοι είναι....κάπως κοντοί βέβαια καθότι 9 και ΄11 χρονών....συγνώμη που δεν βάζω φωτογραφίες τους...
να βάλω μια φωτογραφία της Λιάνας Κανέλη που είναι η "γυναίκα της ζωής μου" ??
-παραπανίσια κιλα, τσιγάρο και άποψη :
η γυναίκα που απάντησε στον ηλίθιο κυβερνητικό που προσπαθούσε να την κομπλάρει με ατάκες του στυλ "δεν ντέπεσαι?" Εσεις θα πρεπε να ντρέπεστε που κάνατε έναν έλληνα στους τέσσερες φτωχό!!
18)βαλτε την φωτο ενοs αντρα/γυναικα που σαs αρεσει!
19)Ειστε γυναικα,εχετε ζηλεψει αλλη γυναικα??οταν μια γυναικα αλλη ειναι ομορφη το κρατατε μεσα σαs,`η τηs το λετε?(η αντιστοιχη ερωτηση και για οσουs αντρεs ειναι εδω)
την προαναφερθεισα Κανέλλη..... ειναι πιο bitch, πιο φαρμακόγλωσσα, πιο χοντρη απο μένα, τη ζηλευω θανατηφορα!!!
Εγω όμως έχω κόψει το κάπνισμα πολλα-πολλα χρόνια....λιάνα μου...
20)Εχετε κανει σκηνη ζηλοτοπιαs στον συντροφο/αντρα σαs?
(αντιστοιχη για τουs αντρεs)
ναι! και στους δύο την ίδια μερα....! είχε φρίξει ο κόσμος....
21)Εχετε κανει απιστια,εστω και με το μυαλο???
μπα!!!
υγ με το μυαλο ποτέ....
22)Eχετε ερθει σε κοντρα με μια πολυ καλη σαs φιλη για εναν αντρα?
ανεκαθεν προτιμουσα άντρες που προκαλούσαν φρίκη στις φιλενάδες μου.... εγω πάλι δεν υπήρξα ποτέ ο "τύπος" των αντρών τους......μια χαρα τα πήγαμε σε αυτό το θέμα.....
23)Aν ειχατε να διαλεξετε αναμεσα σε μια πλουσια ζωη,με τα παντα στα ποδια σαs,με οτι μπορειτε να φανταστειτε,το σπιτι των ονειρων σαs με πισινα,το αυτοκινητο των ονειρων σαs,ανεση,χρηματα,κοσμικη ζωη,ταξιδια σε μερη ονειρεμενα,ρουχα αθφονα,spa,maser,και οτι μπορειτε να φανταστειτε,και ξεπερναει το ορια τηs φαντασια σαs..........αλλα με εναν αντρα που δεν σαs αγαπα `η `δεν τον αγαπατε.Απο την αλλη μια ζωη χωριs οικονομικη ανεση,χωριs να μπορειs να παρειs τα ρουχα,που θελειs,μια ζωη να ζηταs χρηματα,να ζειs με δανεικα,να μην πηγαινειs διακοπεs για χρονια,να ζειs σε ενα σπιτι μικρο,χωριs ανεσειs,τα χρονια να περνανε χωριs να μπορει να ζησειs οπωs θελειs,και ολεs οι επιθυμιεs σου,να μενουν στιβαγμενεs μεσα σου,ωs αποθημενα........αλλα εχειs εναν ανθρωπο διπλα σου,που σε λατρευει!Τι απο τα δυο διαλεγειs?και γιατι?
πραγματικά θα κάνω μια σταση εδω για να δω τι στην ευχη έγραψες εσύ ή ίδια που έκανες ένα στρέμμα ερώτηση....!
αν έχεις γραψει οτιδήποτε άλλο εκτός απο τον πλούσιο επιφυλάσσομαι....
οσο για μένα στα 44 κυβικά μου μπορώ να στο πω ανετα.
Εχω προτιμήσει τον φτωχο παρότι αγάπαγα τον πλούσιο και με αγάπαγε και αυτός....ξέρεις καμια φορά η αγάπη δεν αρκει...
....η αγαπη μπορει να είναι ένα άρρωστο πάθος ας πούμε...
παντως κόψε τις ελληνικές ταινιες του 60...
24)Πες ένα μυστικό σου!
Ειμαι κούκλα....
25)Λεs την ηλικια σου οταν σε ρωτανε `η την κρυβειs?αληθεια ποσο εισαι?χαχα
χαχαχαχαχαχα!!!
26)Τι ζωδιο εισαι?
Ταύρος με μεγάλο σταυρό στους άξονες του ωροσκοπιου. Σκληρο ροκ σε κάθε περίπτωση (σελήνη στον αιγόκερω)
27)Αγαπημενο σου χρωμα!
ολα τα χρώματα. Και το φως του ηλιου που τα δημιουργει
28)Αγαπαs τα ζωα?Εχειs?Αν ναι τι ζωακι?Ποιο ειναι το αγαπημενοι σου ζωο?
αν έπαιρνα κουνελάκι οπως ο Κλεανθης (που αποκλείεται να ειναι πάνω απο 18-20 χρονων) θα δοκιμαζα τον πειρασμό να το κάνω με μια καταπληκτική συνταγη για κουνέλι που έμαθα....
....προτιμαω τα σκυλια, τουλάχιστον μεχρι να ασχοληθώ με την ταϋλανδέζική κουζίνα που τους έχει για σπεσιαλιτέ...
29)Τα επομενα 5 χρονια πωs θελειs να ειναι η ζωη σου?
.......? μα να με εκπλήξω ευχάριστα....
30)Για ποιο πραγμα στη ζωη σου μετανιωσεs,που εκανεs `η` δεν εκανεs!
....που αγόρασα σπανακι σήμερα το πρωι. Ποιος τους ακούει μολις δουν σπανακόρυζο!!!
τι γνωμη εχειs για την ΚΤΗΤΩΡ!:P
γλυκούλα είναι!
Το παιχνιδι δεν τελιωσε εδω!Ετοιμασου για νεεs ερωτησειs,τολμηρεs,επικυνδυ νεs,μυστικεs,θαρραλεεs!Ti λεs εφτασε η στιγμη τη αληθειαs και για σενα?:p