Γειά σας...Είμαι νέο μέλος και πάρα πολύ στενοχωρημένο με τα παραπανίσια κιλά μου...Πώς τα καταφέρατε βρε κορίτσια και χάσατε τόσα κιλά?Είμαι 1,75 και 105 κιλά και νιώθω χάλια.......
Printable View
Γειά σας...Είμαι νέο μέλος και πάρα πολύ στενοχωρημένο με τα παραπανίσια κιλά μου...Πώς τα καταφέρατε βρε κορίτσια και χάσατε τόσα κιλά?Είμαι 1,75 και 105 κιλά και νιώθω χάλια.......
Αγαπητό zoumpaki,
καλωσόρισες στην παρέα μας,
καταρχήν πρέπει να ηρεμίσεις και να δεις τα πράγματα πιο καθαρά...Πρώτα από όλα θα πρέπει να έχεις μικρούς και εφικτούς στόχους δηλαδή σαν πρώτο στόχο ας πούμε να φτάσεις στα 100 kg, μετά θα πρέπει να σκεφτείς τι πρέπει να κάνεις για να φτάσεις σε αυτά τα κιλά εγώ δεν σου συνιστώ να κάνει αυστηρές δίαιτες αλλά σωστή διατροφή... πχ αντί για πατάτες τηγανιτές μπορείς να τρως ρυζάκι ή αντί για χαμπερκερ με μαγιονέζες και κετσαπ μπορείς να τρως χαμπερκερ με ντοματούλα...μπορείς να μειώσεις τα αναψυκτικά ή τα παγωτά και τα γλυκά και να κάνεις λίγη γυμναστική ...Εγώ πιστεύω ότι μπορείς να τα καταφέρεις, προσπάθησε μόνο να αποβάλεις το άγχος και να σκέφτεσαι θετικά και θα δεις που σιγά σιγά όλα θα αλλάξουν
simfono me dominique para poli,allagi stis diatrofikes sinithies,auto einai to mistiko alla kai katholou angxos.
kali epitixia zoumpy kai kalos irthes sto foroum!
Ζουμπάκι καλοσώρισες!
Να μην στεναχωριέσαι και να μην αγχώνεσαι καθόλου.
Όλα θα τα καταφέρεις με υπομονή και σιγά σιγά.
Και μεις θα είμαστε εδώ για συμπαράσταση...
Μέχρι τα Χριστούγεννα θα είσαι όπως εσύ θέλεις αν το αποφασίσεις, για σκέψου το............
λοιπον ζουμπακι θα τα καταφερεις κ εσυ .ολοι απο καπου ξεκινησαμε κ καπου φτασαμε με μια καλη προσπαθεια θεληση θετικη σκεψη κ πανω απο λα υποστηριξη..............ολοι τα καταφερνουν κ θα τα καταφερεις κ εσυ................
Σημασία έχει να κάνουμε μικρά και σταθερά βήματα στη δική μου περίπτωση μου είχε τύχει μέσα σε ένα ολόκληρο μήνα να χάσω μόνο 300 γραμμάρια δεν το άφησα να με βάλει από κάτω απλά άρχισα γυμναστική και μέχρι τις επόμενες 2 βδομάδες κατάφερα να χάσω 1 κιλό...χωρίς να πιέζομαι και να αγχώνομαι.
Πάντα ξεκινάω με προθυμία βρε παιδιά,χάνω 3-4 κιλά και μετά ξανακυλάω.Τα ξαναπαίρνω και μετά τα ξαναχάνω και όλο αυτό γίνεται.....
πηγαινε σστην εννοτητα παχυσαρκια και στο θεμα reduktil
Όχι dreamer, ας μην μπει κι άλλος στο λούκι του χαπιού αυτού!
Έχεις δίκιο lidal. Προσωπικά πιστεύω ότι τα οποιαδήποτε χάπια δεν είναι η λύση σε αυτό το πρόβλημα
Quote:
Originally posted by dreamer
πηγαινε σστην εννοτητα παχυσαρκια και στο θεμα reduktil
Εαν ολοι εδω μεσα ετσι αυθαιρετα προτειναμε στους υπολοιπους αυτο που κανει σε ΕΜΑΣ δουλεια, αμφιβαλω αν θα ειχε μεινει κανεις ορθιος.
Καλη αρχη και καλη τυχη zoumpy.
Καλως ηρθες!!
Και εγω ενα απο τα ιδια...
ενας κυκλος...
πρεπει ομως καπως να τα καταφερουμε αλλιως μια ζωη δυστυχισμενες θα ειμαστε!
Καλως μας ήρθες Ζούμπυ μου!
χμ.. γιααααα να σου φτιαξω λίγο το κέφι!
τον Ιανουαριο που αρχισα την προσπαθεια καλή μου ήμουν 110 κιλά, με ύψος 1,71. ʼρα σε είχα!! :) αν τοσο καιρο εκανα διαιτες πεινας θα ειχα:
α. καταστρεψει τον μεταβολισμο μου
β. ειχα χάσει κ παρει τα κιλά ξανα κ ξανα
γ. χαλασει πολυ την ψυχολογια μου.
οι υπερβολες μονο κακο μας κανουν.. στα παντα! πρεπει να μπεις στο τριπακι της ψυχολογιας πρωτα.. δηλαδη, για αρχη να προσπαθησεις να δεις θετικα τον εαυτο σου. ειναι ο μονος σου συμμαχος σ αυτην την προσπάθεια, δεν ειναι εχθρός. η διαιτα δεν γινεται για να καταστρεψεις την παχια, κακια ζουμπυ. αλλα για να κατανοησεις τι σε οδηγησε ως εδω, να αγαπησεις αυτο που εισαι, κ να κανεις ανακωχη. με κακη ψυχολογια διατροφη δυσκολα ακολουθεις. το χα προσπαθησει παλια.. κ ακομα εδω ειμαι:)
στη συνεχεια βαλε στοχους. μικρους στοχους. μην σε πιασει το πατριωτικο και πεις: "εγω σε δυο μηνες θα χω χασει 10 κιλα" ή "θελω να φτασω 60 κιλα". όχι. μικρα βηματα. όσο πιο μικρα, τοσο πιο πίθανο να τα πετυχεις. κ να μην απογοητευτεις απο την προσπαθεια σου. συχνα οι υπερβολικες απαιτησεις που εχουμε, μας κανουν φυσικα να μην τα καταφερνουμε (ποιος μπορει να χασει 7 κιλα σε εναν μηνα υπο φυσιολογικες συνθηκες?) κ οταν δεν τα καταφερνουμε ποιος μας φταιει? φυσικα ο κακος εαυτος μας! που "δεν αξιζει την ευτυχια" και "ειναι αχρηστος κλπ κλπ" κ τον τιμωρουμε!
πως? μα, ταιζοντας τον! ετσι εχουμε τους γνωστους φαυλους κυκλους μας..
κ τελευταια μου συμβουλη προς το παρον: διατροφη οχι διαιτα. οχι χημικες διαιτες, οχι στερησεις, οχι κατω απο 1200 θερμιδες τη μερα. έχεις μπροστα σου μαραθωνιο, οχι αγωνα 100 μετρων. για να φτασεις στο επιθυμητο, πρεπει να παρεις αποφαση οτι μπορει να σου παρει κ 2 χρονια. αλλα δε θα χει σημασια! αν κανεις σωστη διατροφη, θα μαθεις να συντηρησαι για την υπολοιπη ζωη σου. κ αυτο μετραει.
ολες μας βιαζομαστε να φυγουμε απο τη μιζερια των κιλων μας. αλλα. δεν μας φταινε μονο αυτα. συνηθως τους φορτωνουμε πιο πολλα, ευθυνονται για λιγοτερα!
μια αποφαση ειναι. να αλλαξεις κακες συνηθειες, να βαλεις την ισορροπημενη διατροφη στο παιχνιδι κ να πεις οτι η ζωη σου απο εδω κ μπρος ετσι θα ειναι. με μικρες παρασπονδιες φυσικα, αλλα σε τάξη!
συγνωμη για το κατεβατο. ειμαστε ολες εδω για να βοηθαμε η μια την αλλη. εισαι στα σωστα χερια!!
Σας ευχαριστώ βρε κορίτσια..Χάπια δε θέλω να πάρω,τα φοβάμαι...Θέλω να αδυνατίσω..δεν αντέχω άλλο να ζω έτσι...ώρες ώρες σκέφτομαι ότι δεν έχει κανένα νόημα η ζωή μου και σκέφτομαι πολύ άσχημα πράγματα..(αυτοκτονίες και τέτοια...)που εννοείται ότι δε θα το έκανα πράξη,απλά σας το λέω για να δείτε το μέγεθος της θλίψης μου..Έχω μιλήσει σε συγγενείς μου αλλά κανείς δεν μπορεί να με καταλάβει..όλοι νομίζουν ότι τρώω επειδή δεν μπορώ να με κάνω καλά κι όχι επειδή είμαι χάλια ψυχολογικά και μαστίζομαι από την επεισοδιακή πολυφαγία..
αχ και να ηξερες ποσο πολυ σε νοιωθω ..ειμαι ακριβως στο ιδιο χαλι!
η esceden ομως εχει απολυτο δικιο!
καπως πρεπει να το περασουμε ,αλλα και εγω δεν ξερω πως!
Deponaki αν θες να τα λέμε,μπας και μπορέσουμε να βοηθήσουμε η μια την άλλη...
ΤΟ ΧΑΠΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΔΩ,ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ..ΑΛΟΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΛΟΝ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ...ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΩ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΟΠΕΙ ΟΙ ΛΥΓΟΥΡΕΣ ,ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΡΕΦΟΜΑΙ ΣΩΣΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΟΥ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΩ,ΑΠΛΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΩΣ ΒΟΗΘΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΛΥΣΗ.
ΤΟ ΟΤΙ ΕΤΡΕΨΑ ΤΗΝ ΖΟΥΜΠΥ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΝΟΤΗΤΑ ΑΛΛΗ ΑΠΛΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΤΗΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕ Η ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΕΙ...
ΑΛΛΟΣΤΕ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ Η ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.
ναι dreamer αλλα δεν ειναι αναγκη να φωναζεις, μας ξεκουφανες... :D
σωστο ηταν το σχολιο της solitude, οπως και καλοπροαιρετη η προταση σου....
η ζουμπι, θα αφιερωσει αρκετο χρονο για να διαβασει τα θεματακια εδω, ωστε να παρει ιδεες και δυναμη για τον αγωνα της...
ζουμπι welcome aboard... :)
Εγώ προσωπικά όταν έλεγα είμαι μια χαρά και αγαπούσα το σώμα μου, δεν μπορούσα να κάνω δίαιτες, γιατί δεν είχα πρόβλημα με το σώμα μου, μου άρεσε όπως ήταν. Όμως τη στιγμή που είπα ότι θέλω να αδυνατίσω, κατάφερα να διατηρήσω τη δίαιτα σε μεγάλο βαθμό. Είναι στον καθένα πως λειτουργεί. Επιπλέον, το να τρώμε πολύ ή λίγο, δεν τιμωρούμε τον εαυτό μας, εμένα μ'αρέσει το φαί και τρώω, τον τιμωρώ όταν δεν τρώω. Όσο για τα χάπια, γιατί να μην τα πάρει η κοπέλα άμα δεν μπορεί με άλλο τρόπο, γι'αυτό το είπε η dreamer. Zoumpy άμα θες έχω δίαιτα που χάνεις μισό κιλό τη μέρα, όχι πάντα βέβαια, μερικές μέρες μένεις σταθερή, καλά εγώ λίγο να ξεφύγω, παραδείγματος χάρην να πιω ένα χυμό παίρνω, μπορεί να είναι από τα υγρά όμως.
lpb δώσε μου και μένα αυτή την πληροφορία please!
τι δίατα κάνεις και χάνεις μισό κιλό τη μέρα? Επειγόντως την χρειάζομαι!!!!!
Έχεις μσν ή εμαιλ?Quote:
Originally posted by lidal
lpb δώσε μου και μένα αυτή την πληροφορία please!
τι δίατα κάνεις και χάνεις μισό κιλό τη μέρα? Επειγόντως την χρειάζομαι!!!!!
Αν μπορείς στείλε την στο [email protected]
Χίλια ευχαριστώ!
Οκ, τίποτα.
Ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις σας...Χάπια όμως δεν παίρνω όπως επίσης και δε θεωρώ καθόλου καλό να χάνω μισό κιλό τη μέρα βρε παιδάκια...Θέλω να αδυνατίσω και όχι να αρρωστήσω....
Λοιπον με προχειρους υπολογισμους,
Αμα χανεις μισο κιλο την ημερα καθε μερα και αν υποθεσουμε πως θελεις να χασεις 40κιλα για να φτασεις 65 τοτε σε 80 μερες θα τα εχεις χασει (!!)
(Χριστε μου πια, λιγο ελεος καποιος?)
Κανε μια μερικη διατροφη κοπελα μου , τρωγε λιιιιιγο ποιο λιγο για αρχη, ετσι να συνηθισει το μιαλουδακι σου σιγα σιγα και γραφε εδω να παιρνεις λιγο κουραγιο.
Φιλικα
Σ΄ευχαριστώ πολύ solitude....Θα χαρώ πολύ να τα λέμε......75 θέλω να γίνω...Αααααααααχχχχχχχχ!!!!! !!!!!!
Όσο θέλει πάει ο καθένας. ʼλλοι θέλουν να χάνουν και ένα κιλό αν γίνεται.
ζουμπι σιγα σιγα θα τα καταφερουμε , θα το δεις!!!!!
Φαντάζομαι ότι η lbp το λέει με την λογική ότι στην αρχή μπορείς να χάνεις και μισό κιλό την μέρα αν είσαι συνεπής. Στην πορεία και όσο πιο κοντά φτάνεις στο στόχο σου, ο ρυθμός της απώλειας πέφτει.....
Προς το παρόν,παρακολουθώ όσα μου γράφετε αλλά η ψυχολογία μου είναι τόσο πεσμένη και δε θέλω να σας φορτώνω με τα δικά μου...Δεν έχω μπει σε κανένα πρόγραμμα μέχρι στιγμής...
Αποφάσισα από αύριο σιγά σιγά και χωρίς υπερβολές(αυτές άλλωστε με κατέστρεψαν)να ξεκινήσω πολύ χαλαρά διατροφούλα....Μου εύχομαι καλή επιτυχία και φυσικά θέλω να γράφω πως τα πάω και να κάνουμε συμπαράσταση μεταξύ μας..Πολλά φιλιά σε όλους!!!!!
Καλή αρχή zoumpaki :) όλα θα πάνε καλά αρκεί να πιστεύεις στον εαυτό σου :)
Καλή αρχή κοπέλα μου!
Καλη αρχη και καλη επιτυχια!!!
Σας ευχαριστώ κοριτσάκια μου...Χαλαρά πολύ θα το ξεκινήσω...Βασικά λέω να περιορίσω το βραδινό μου αρχικά,και γενικώς αυτά που κάνεις κι εσύ DEPON μου!!!!!
Α, εβαλες και τικερακι, μπραβο.Ειναι μικρη αλλα ειναι ΑΡΧΗ και αυτο.
ΠΟλυυυυυυ σιγα να το πας και 8α μπεις στο προγραμμα και εσυ :)
Καλη αρχη
(Παμε για τα 100 να γινει στρογγυλο)
Ναι ναι,αρχικά τα 100...εσύ πώς τα πας????
Καλα καλα, και εγω τα 100 κοντεβω! :P
Μπράβο κουκλίτσα μου...Και εις κατώτερα σου εύχομαι....
ΖΟΥΜΠΥ ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟ SITE ΕΙΔΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΟΥ
ΤΟ SITE ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΥΧΑΙΑ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΠΟΤΕ ΠΑΘΑΙΝΩ ΚΡΙΣΕΙΣ ....ΓΙΑ ΓΛΥΚΟ... ΘΑ ΑΝΟΙΓΩ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΘΑ ΜΠΑΙΝΩ ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ......
ΕΠΙΣΗΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ
ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ 25 ΚΙΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΟ ΤΑ ΕΧΑΣΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΗΝΕΣ
ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ
ΚΑΝΑΜΕ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΠΑΧΑΙΝΟΥΜΕ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ 30 - 40 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΟΥΜΕ( ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΥΣ) ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΦΑΓΑ ΜΟΝΟ 1 ΚΟΜΜΑΤΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ>..
ΤΑ ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΑ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΜΟΝΟ ΤΑ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΤΟ SITE ΑΥΤΟ ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΑ