Μπουμπού σε περιμένω... μόνο για σένα.
Printable View
Μπουμπού σε περιμένω... μόνο για σένα.
:) Λατρεία μου,γύρισες!
Να επιστρέψουμε στις βάσεις μας και ξεκινάμε!
Σε κανά δεκαπενθήμερο περίπου...Περιμένω το σχέδιο σου γιατί εγώ δεν έχω...
Να το δουλέψω και μέσα μου εντωμεταξύ...Η συμφωνία είναι συμφωνία!Σ'αγαπώ!
http://chrisbarton.files.wordpress.c...ding-hands.jpg
NADINE απλα σε ευχαριστω..αρκει να διαβασει κανεις κατι δικο σου οταν δεν ειναι στα καλα του και μετα απο λιγο ξεσπαει και λυτρωνεται..λιγο ξεκαρφωτο αυτο που εγραψα αλλα αυτη θα το καταλαβει..μια περιηγηση σε παλιοτερα topics του φορουμ αρκουν..και παλι ευχαριστω καλη τυχη σε οτι κυνηγας..
Αυτο στο εγραψα χθες στο topic νεα αρχη αλλα εκει μπορει μαλλον να μην το δεις και θα ηθελα να το δεις,μπορει να μη σε ξερω αλλα αυτα που διαβαζω απο σενα μου ακουν!!
Δεν πιστεύω να ενοχλώ...
Ώστε εδώ είναι το chat και το έψαχνα τόσον καιρό...
omg sorry κοπελες αλλα γελαω πολυ.
(AHAHAHHAHAHHAHAH RE SCORPIO) apapa akoma gelaw hahahah
εμμμ ναι... ας μείνουν οι σχετικοί παρακαλώ... οι υπόλοιποι ας προσανατολιστούν. το ναταλάκι ανταποκρίθηκε... άραγε ποιά είναι η επόμενη; Τώρα χρειαζόμαστε μια Ελπίδα! ...
ναταλάκι επέστρεψα για μας, επειδή εγώ δεν πήγα για τσιγάρα και δεν γύρισα ποτέ... οι λόγοι εξακολουθούν να υπάρχουν και να ισχύουν. :) Τώρα όμως πρέπει να ανασυνταχθούμε!
Αγάπη,το "πρέπει" είναι ένα ρήμα που έχω τόσο φάει στη μάπα,που πλέον βγάζω σπυριά όταν το ακούω!
Για να μην μου βγει λοιπόν όση αντίδραση-άκμή δεν έβγαλα στην εφηβεία μου,το αντικαθιστώ με:
"θέλω","αποφασίζω","επιλέγω"," χρειάζομαι"...Κι όχι από ψυχολογικό κόλπο...Πλησιάζω,πιστεύω...
Πάντως νομίζω πως κι εγώ θα είμαι καλύτερα με μια Ελπίδα στο πλάι μου!Εν αναμονή της απόκρισης της...
Οι τρεις Χάριτες (λεπτομέρεια) της ʼνοιξης του Sandro Botticelli
Από τον Ερμή παραδίπλα,άραγε τι να ζητήσουμε να μας φέρει; Χμ...
"Primavera " Sandro Botticelli (1482) Uffizi Gallery of Florence
http://www.hektorparis.com/wp-conten...ree-graces.jpg
Nefelaki,
καλώς ήρθες πάλι στην παρέα μας,
τι καλά που σε έχουμε και πάλι κοντά μας,
μπαίνε και στο weight watchers να τα λέμε, μας έλειψες.
ευχαριστώ Αμαλία μου, ελπίζω να είσαι καλά και να περνάς όμορφα. Κι εσείς μου λείψατε. Σας παρακολουθώ ενισχύοντας την φιλοσοφία του πανοπτισμού. :) Ο λόγος της επιστροφής μου είναι η Ναταλομπουμπούκα μου και έπειτα η δική μου ανάγκη να βρεθώ πάλι σ'αυτό το φόρουμ έτσι όπως το νιώθω και του αξίζει να υπάρχει, όχι μόνο διαδικτυακά κι όχι μόνο εγκλωβισμένο στα σώματα και στα κιλά μας. Δεν έχω αναθεωρήσει τπτ από αυτά που είχα πει πριν μήνες. Η ανάγκη και η επιθυμία μου να βρίσκομαι κοντά σε ανθρώπους που με νοιάζονται και στη Ναταλία που με ολοκληρώνει ξεπέρασε κάθε "στάση".
Σε ολοκληρώνω;
Ώστε δικά σου είναι τα παραπάνω κιλά,που τόσα χρόνια με ταλαιπωρούν!
Να τα πάρεις αμέσως από πάνω μου,μ'ακούς;ʼσε που κι άλλοι έκαναν τέτοιες δηλώσεις
και τα είδαμε τα χαΐρια τους μετά!Ν'ανακαλέσεις τώρα,μ'ακούς;Σ'αγαπώ,μ'ακούς ;
Τό λουλούδι αυτό τής καταιγίδας καί μ?ακούς
Τής αγάπης
Μιά γιά πάντα τό κόψαμε
Καί δέν γίνεται ν?ανθίσει αλλιώς,μ?ακούς
Σ?άλλη γή,σ?άλλο αστέρι,μ?ακούς
Δέν υπάρχει τό χώμα , δέν υπάρχει ο αέρας
Πού αγγίξαμε,ο ίδιος,μ?ακούς
Καί κανείς κηπουρός δέν ευτύχησε σ?άλλους καιρούς
Από τόσον χειμώνα κι από τόσους βοριάδες,μ?ακούς
Νά τινάξει λουλούδι,μόνο εμείς,μ?ακούς
Μές στή μέση τής θάλασσας
Από τό μόνο θέλημα τής αγάπης,μ?ακούς
Ανεβάσαμε ολόκληρο νησί,μ?ακούς
Μέ σπηλιές καί μέ κάβους κι ανθισμένους γκρεμούς
ʼκου,άκου
Ποιός μιλεί στά νερά καί ποιός κλαίει -- ακούς;
Είμ?εγώ πού φωνάζω κι είμ?εγώ πού κλαίω,μ?ακούς
Σ?αγαπώ,σ?αγαπώ,μ?ακούς.
εγώ δεν είμαι κανένα παιδί να πετάω λόγια στον αέρα πίνοντας χυμούς ανάμεικτους και γκαζόζες!!! ου να μου χαθούν όλοι! κατάπτυστοι! αχχχχχχχχχχ πτου!
Στους ανήσυχους δρόμους
περιμένω... :)
παρόυσα :) αν δεν χωράει τρίτο χέρι μπορώ να σας τραβάω κι απ τα φουλάρια σας (γνωστή κολιτσίδα ;) ) κόρες... can't wait σμουατς
" Holding Hands In The Breeze "
by Michelle Carlin
http://www.irelandart.com/ImagesUplo...8867c7e541.jpg
Έχουμε απαρτία λοιπόν!
Η 1η Σεπτεμβρίου θεωρείται πρωτοχρονιά.
Ας το πιάσουμε από κει κι όπου μας βγάλει...
Αλλά σχέδιο δεν ακούω συγκεκριμένο...
ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΠΑΡΩΝ ΑΠΩΝ...ΟΥΦ ΔΕ ΞΕΡΩ
το σχέδιο το ξέρεις! ήταν 1ο η απόφαση 2ο η απαρτία και 3ο το ξεκίνημα! απο εδώ κι έπειτα εγώ έκανα πρόταση κι εσύ κουνούσες το κεφάλι αρνητικά! και μετά μου πήρες και σοβαρό ύφος μα... μου... δεν... ("θέατρο αυστηρότητας" κατά μαμά) ! θα σου κρατήσω 3 πόντους λόγω αδιαφορίας σε όσα λέω! χεχεχεχεχε
καλη δυναμη σε ολους μας για να συνεχισουμε τις προσπαθησες μας.. ή να τις αρχισουμε ξανα για μια τελευταια φορα και επιτελους να φτασουμε το στοχο μας!!!
Ώστε "θέατρο αυστηρότητας κατά μαμά"!Αυτά λέγατε όσο μιλούσα στο τηλέφωνο!Καλάαααα
Εγώ αυτό που ξέρω είναι πως στο πρωινό έφαγα τοστ με μαύρο ψωμί ενώ δίπλα είχε και με άσπρο!
Αν ούτε αυτό δεν εκτιμάται,δεν είναι δείγμα καλής θέλησης και εγκλιματισμού,τότε τι να πω...
Και μη μου κοτσάρεις τι άλλο έφαγα σ'εκείνο το πρωινό γιατί θα είναι χτύπημα κάτω από τη ζώνη!
Αναφορικά με το τρίτο βήμα και την αφαίρεση ήδη τριών πόντων να τεκμαίρω πως θέλεις
να μας κάνεις γουεϊτγουοτσεράκια;Να ξεσκονίσω τα μαθηματικά μου άμα είναι...Ουφ!Τι τα'θελα;
Ζωήτσα μου,από το στόμα σου και στ'αφτιά του καθενός μας!Επιτέλους όντως!
Ας είναι αυτή η φορά,που θα κάνει τη διαφορά για όλους μας!Καλή μας δύναμη!
ΑΧ ΠΑΜΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΜΕΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΚΟΙΤΑΜΕ ΠΙΣΩ
ΜΠΡΟΣΤΑΑΑΑ
κάθε μέρα μας περιμένει μια καινούργια αρχή! σήμερα ξανάρχισα! :)
Καλή συνέχεια σε μια ατέρμονη αρχή! :)
Ευοίωνος ο άνεμος στα πετάγματα σου!
http://s190.photobucket.com/albums/z...illed-gull.jpg
Μαζί! ... με τον ζέφυρο και τον πεχλιβάνη ...
http://www.westsidephotography.com/i...ull-flight.jpg
Δεδομένου πως ο Πεχλιβάνης είναι από καιρό καπαρωμένος από σένα,εμένα μου αναλογεί ο Ζέφυρος,
ο οποίος ζούσε στα έγκατα της γης,εκεί στον ʼδη!Ωραίο πέταγμα κατ'επέκταση μου προμηνύεται ...
Γιατί να μπω στον κόπο να πάρω θέση στον διάδρομο απογείωσης;Κοίτα,Μιχάλη μου,το χάλι μου!
δεν θα καταφέρετε να με απομονώσετε κακούργες ,μπορει να μην ξέρω απο τέχνη. μπορέι να μην ξέρω να βάζω εικόνες σαν και σας... αλλά έναν άνεμο τον ξέρω... έγω θα πάρω στον ΒΑΡΔΑΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗ κι άμα συνεχίσετε με τα ποιοτικά ακαταλαβίστικα σας θα σας πάρει και θα σας σηκώσει.. δήθεν με φωνάξατε κι εμένα..πιστεύω οτί ήδη έχετε εισηγηθεί την δυσμενή μου μετάθεση στο παραμεθώριο τόπικ΄΄τι έφαγα σήμερα΄΄... έχιδνες της εικόνας και της τέχνης... ντρόπη σας..
Εγώ το μόνο που ξέρω είναι πως το ανεμολόγιο αναφέρει μόνο τον Ζέφυρο μου ως άνεμο.
Τώρα ποιόν θα πάρετε εσείς και τι θα τον κάνετε...κατάπτυστες!(εβδομ� �διαίο ζύγισμα,σου'ρχομαι!)
http://12gym-perist.att.sch.gr/blog/...arge_thumb.jpg
Αχ!Αύριο είναι η τελευταία μου μέρα!Dead woman walking!Τι να ζητήσω για τελευταίο μου γεύμα;
και μεθάυριο η 1η της υπόλοιπης ζωής σου.. δες το έτσι... ακούγεται κλισέ αλλά έχει ουσία..
αχ αυτός ο ζέφυρος... είναι η καταστροφή μου! :)
ελπίδα για σένα σκέφτηκα ότι θα ήθελες παράταση μέχρι και το τέλος των διακοπών σου !!!
Καλό πέταγμα αγάπες μου!!! κι όπως ο γλάρος μου "μες στα γιγάντια του φτερά χάνει το πέταγμά του" έτσι κι εμείς τώρα θ'αφήσουμε τους στεριανούς απλώνοντας άφοβα τα φτερά μας, έτσω κι αν χάσουμε το πέταγμά μας! καιρός να απολαύσουμε μια όμορφη πτήση... δική μας με αόριστη διάρκεια!
Κοριτσαρες μου γλεντηστε το σημερα!
καντε ενα αποχερετιστηριο παρτυ για τα κιλα που πλεον θα διωξετε απο πανω σας..
αποχαιρετιστηριο και ευχαριστηριο συναμμα.. ( τι να ευχαριστησω τα κιλα μου??? ) οσο παραξενο και αν σας φενεται ναι.. ενα ευχαριστω τους το αξιζουμε γιατι μας εκαναν καλυτερους ανρθωπους, μας εμαθαν να μην κρινουμε τους αλλους απο το πως ειναι εμφανισιακα αλλα με βαση την καρδια τους.. και το κυριοτερο μας εφεραν διπλα μας ανθρωπους που νοιαζονται για εμας και μας αγαπουν χωρις να τους νοιαζει το ποσοστο λιπους μας :p .....
ετσι εκανα και εγω με τα κιλα μου!! ενα παρτυ μεχρι το πρωι....εξαλλου τοσα χρονια τα ειχα πανω μου.. ειναι δυσκολος ο αποχωρισμος το ξερω.. αλλα πρεπει, το αξιζουμε στον εαυτο μας!!
καλη αρχη στην διαιτουλα σας απο αυριο!!!! και κυριως καλη δυναμη!!!!
Quote:
Originally posted by Nefeli-
Καλό πέταγμα αγάπες μου!!! !
Quote:
Originally posted by zwhtsa
Κοριτσαρες μου γλεντηστε το σημερα!
καντε ενα αποχερετιστηριο παρτυ για τα κιλα που πλεον θα διωξετε απο πανω σας..
αποχαιρετιστηριο και ευχαριστηριο συναμμα.. ( τι να ευχαριστησω τα κιλα μου??? ) οσο παραξενο και αν σας φενεται ναι.. ενα ευχαριστω τους το αξιζουμε γιατι μας εκαναν καλυτερους ανρθωπους, μας εμαθαν να μην κρινουμε τους αλλους απο το πως ειναι εμφανισιακα αλλα με βαση την καρδια τους.. και το κυριοτερο μας εφεραν διπλα μας ανθρωπους που νοιαζονται για εμας και μας αγαπουν χωρις να τους νοιαζει το ποσοστο λιπους μας :p .....
(ʼι εμ) σο χέβυ!
Σενκ γιου,βέρυ ματς!
Σενκ γιου,κιλά!
Σενκ γιου,χειρουργεία!
Σενκ γιου,πόνος!
Σενκ γιου,ulla popken!
Σενκ γιου,χαμένη χαρά!
Σενκ γιου,στέρηση!
Σενκ γιου,ινστιτούτα αδυνατίσματος!
Σενκ γιου,χημικές δίαιτες!
Σενκ γιου,ζυγαριά μου!
Σενκ γιου,μάι σαπόρτερς!
Σενκ γιου,μάι φανς!
Σενκ γιου,σενκ γιου ολ!
--->Και για όσους δεν κατάλαβαν...ΣΕΝΚ ΓΙΟΥ!
Είναι κάτι στιγμές που δε θες να αρχίσεις τπτ... θες όλα να τελειώσουν τώρα... και τρομάζεις.. χάνεσαι.. Αγαπάς τον εαυτό σου... τον άντρα σου .... την οικογένειά σου.. αλλά σε βαραίνουν τα "πρέπει" τους. Αντλείς ευτυχία απ' αυτούς... απ'τις ζωές τους που κάποτε ήταν ζωές σας και πολύ παλία ήταν ζωή σου.... Που πήγε η ζωή σου;
Τρέχεις, τρέχεις να προλάβεις τη ζωή σου που φεύγει , τις στιγμές που φεύγουν... που τις έζησες και δεν τις κατάλαβες... Δεν ξέρεις γιατι λυπάσαι αλλά λυπάσαι.... Αναλώνεσαι πάνω σε μία ζυγαριά, σ'ενα καθρέφτη μπροστά ... και λές "θα γίνω καλύτερη ... για μένα ... για κείνον.. για κείνους....." Μακάρι να μπορούσαν να δουν την ψυχή σου που προσπαθεί να χαμογελάσει στο μέλλον.... τη ψυχή σου που πονάει... γιατί το σώμα σου μεγαλώνει και σε προδίδει..
Το αύριο δεν το ξέρεις γιατί δεν το καθορίζεις εσύ πλέον... και αναρωτιέσαι γιατί να γίνω καλύτερη;
Δεν ξέρω αλλά σήμερα νοιώθω τόσο κουρασμένη..... ίσως αύριο βρω το λόγο να προσπαθώ..
vivid μου,προτείνω να μεταφερθούμε στο ντιβάνι...Ξενέρωμα,ξέρω,αλλ� � εκεί θα βολευτούμε καλύτερα,πιστεύω...
Στο ντιβάνι.... σε μια γωνίτσα να κοιμηθούμε βαθιά... χωρίς όνειρα...
χωρίς αγωνία...
και οταν ξυπνήσουμε να πιούμε ένα ζεστό καφέ και να γελάσουμε πάλι... στη ζωή μας.. Και ότι μας πονάει να έχει εξαφανιστεί..
Έλα μου,μόλις μοσχομύρισε η καφετιέρα...Μας έχω σερβίρει....--->ΣΤΟ ΝΤΙΒΑΝΙ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ
να ευχηθω κι εγω με τη σειρα μου καλη αρχη και αισιο τελος...
γιατι απο αρχες, εχουμε κανει ολες οσες ταλαιπωριομαστε με περιττα κιλα πολλες-το αισιο τελος ομως, λιγες, μετρημενες
ας ειναι αυτη η αρχη λοιπον με αισιο τελος-διψηφιο κατα απαιτηση μου
αντε και καλη πρωτοχρονια
αποψε εχουμε παραμονη? θα το καψουμε?
Σήμερα είναι παραμονή.. και παρ'όλο που το συγκεκριμένο τόπικ ορίστηκε ως πριβέ.. ανοίγω την πόρτα για να ευχηθώ καλή αρχή, καλές πτήσεις, ούριο άνεμο, την Ιθάκη πάντα στον ορίζοντα και τα χέρια σας πάντα δεμένα σφιχτά! Εύχομαι το δικό σας ταξίδι προς τα κει να είναι τουλάχιστον.. αεροπορικό! Μήπως.. συνεπιβάτες δεν είμαστε όλοι; :)
ʼντε,βρε!Καλή χρονιά να έχουμε!Κι όποιος βρει το φλουρί,κέρασμα!Quote:
Originally posted by BARB3
αντε και καλη πρωτοχρονια
--->ABBA - Happy New Year
http://www.cepolina.com/photo/1231.2470/247003.jpg
--->Otters holding handsQuote:
Originally posted by pennyV
...και τα χέρια σας πάντα δεμένα σφιχτά!
Και για όποιον ενδιαφέρεται για την εν λόγω πρωτοχρονιά:
"Τό ἔτος 462 μ.Χ. μετετέθη ἡ πρώτη τοῦ ἔτους στήν 1η Σεπτεμβρίου...
Ἡ ἡμέρα αὐτή ἦταν εἰς τό ἑξῆς ἡ ἀρχή τῆς Ἰνδίκτου, ἡ πρωτοχρονιά, καθ᾿ ὅλη τήν βυζαντινή περίοδο. Καί αὐτή καθηγιάσθη ἀπό τήν Ἐκκλησία...
Ὅταν κατά τούς νεωτέρους χρόνους ἡ ρωμαϊκή πρωτοχρονιά τῆς 1ης Ἰανουαρίου ἦλθε καί στήν Ἀνατολή, ἡ Ἐκκλησία γιά διαφόρους λόγους δέν εἶχε πιά τήν δύναμι νά τήν ἀφομοίωσῃ καί νά τήν ἐκχριστιανίσῃ. Ἔμεινε προσκεκολλημένη στήν μεσαιωνική της πρωτοχρονιά, στήν ἀρχή τῆς Ἰνδίκτου, τήν 1η Σεπτεμβρίου, σέ μία ἡμέρα πού δέν ἦταν πιά πρωτοχρονιά."
Ἀπόσπασμα ἀπό τό βιβλίο "ΛΟΓΙΚΗ ΛΑΤΡΕΙΑ" του Ι. Μ. ΦΟΥΝΤΟΥΛΗ--->http://www.imkby.gr/christmas/twelve_day/new_year.htm