Originally posted by NADINE
ΜaRiaZ,καλώς ήρθες στην παρέα μας και συγχώρεσε με που δε σε αντιλήφθηκα νωρίτερα...
Σε παρακαλώ να μην εισηγηθείς στον διευθυντή την απόλυση μου από τη θέση της ρεσεπσιονιστ,
γιατί μπορεί να μην έχω στόματα να θρέψω,έχω όμως το δικό μου κι αυτό πίστεψε με αρκεί!
Πάντως κι εγώ έκανα μήνες ν'αποφασίσω να τ'αγοράσω τα χάπια,μετά μήνες να τα ξεκινήσω
και τώρα μήνες να τα ξαναπάρω...Οπότε σε βρίσκω κι εσένα σε πολύ καλό δρόμο!Μη μασάς!
Οι παρανέργειες δεν είναι τόσο οδυνηρές να σε τρομάζουν και διαρκούν συνήθως τις πρώτες δύο εβδομάδες
σ'έντονο βαθμό.Στην πορεία μένει μια ξηροστομία κι ίσως λίγα νευράκια κι ελαφριά αϋπνία(σ'εμένα τουλάχιστον)
Οι σοβαρές παρενέργειες αφορούν την καρδιά σου,την υπέρταση κλπ,αλλά αφού σου τα έδωσε γιατρός,
λογικά θα έχει προηγηθεί ο απαραίτητος έλεγχος και θα είμαστε τζάμι,οπότε όλα μια χαρά!
Προσοχή!Ακολουθεί πολιτική διαφήμηση :
--->REDUCTIL (Το χρονικό μιας κατάποσης) και OMAΔΑ R
Στο τόπικ αυτό(στην αρχή του,που ήμασταν ακόμα σοβαροί)θα βρεις κάποιες πληροφορίες για το χάπι
και εμπειρίες ατόμων που το πήραν(κάποιες παρανέργειες,συμβουλές κλπ)Πολύ σύντομα
χάνεται η μπάλα,αλλά η υποφαινόμενη ουδεμία συμμετοχή κι ευθύνη δεν έχει επ'αυτού!
Αν πάντως θέλεις παρεούλα να χαβαλεδιάζεις και σπάνια να μιλάς και για το reductil...
Σου εύχομαι καλή δύναμη στην προσπάθεια σου!Τα κιλά σου τα νιώθεις βουνό και καθόλου δεν το υποτιμώ,
αλλά δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα.Ξεκινάμε,κάνουμε ό,τι μπορούμε και θα δεις πως το πράγμα προχωρά
και ήδη νιώθουμε καλύτερα!Παρεούλα κι υποστήριξη έχουμε μπόλικη,λίγη καλή διάθεση κι ένα σφιξιματάκι και το'χουμε!
Σε φιλώ!Τα λέμε και πάλι...