is \'\'THINNER\'\' the \'\'WINNER\'\'???
Γεια σε όλο το FORUM !!! Καταρχήν, θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη που με γνωρίσατε κάπως εριστική...(λόγω κάποιου σχολίου που έκανα στην eyelids) Δεν είμαι έτσι,απλά είμαι αγανακτισμένη κ εγώ ,όπως φαντάζομαι οι περισσότερες, από την μάχη που δίνω με το ''φαγητό'' εδώ κ 2 χρόνια...
Από παιδί ήμουν πάντα η καλύτερη μαθήτρια, αυτή που είχε τις περισσότερες επιτυχίες στα αγόρια,αυτή που άκουγε τα περισσότερα μπράβο κ αυτή που έκανε τα πάντα να τραβήξει την προσοχή των άλλων..Εδώ κ 2 χρόνια που πάσχω από βουλιμία κατάλαβα πως τα πολλά μπράβο τελικά δεν μου έκαναν καλό,ΔΕΝ ΤΑ ʼΝΤΕΧΑ ʼΛΛΟ.
Την εμφάνιση μου ανέκαθεν την πρόσεχα σχολαστικά.Ήμουν όμως από αυτές που έπρεπε πάντα να προσέχω τη διατροφή μου.δηλαδή δεν μπορούσα όπως πχ η κολλητή μου να τρώω ότι ότι θέλω..και δυστυχώς μου άρεζε και το φαγητό πολύ..Έτσι είχε πάρει το αυτί μου κάτι περί άφθονου φαγητού χωρίς να παίρνεις κιλά και είπα να το δοκιμάσω..Έτσι άρχισαν όλα........Το πρόγραμμα μου έχει ως εξής τη πρώτη βδομάδα τρέφομαι σχεδόν κανονικά ,μετά για 4-5 μέρες πέφτω σε βουλιμικά επεισόδια με πρόκληση εμετού σχεδόν 3 φορές την ημέρα,και την 3 βδομάδα πολύ αυστηρή δίαιτα για να χάσω τα 2-3 κιλά που πείρα..μέχρι να χάσω τα κιλά ΔΕΝ ΒΓΑΊΝΩ ΑΠΌ ΤΟ ΣΠΊΤΙ ΜΗ ΜΕ ΔΕΙ ΚΑΝΕΊΣ,ΛΈΩ ΠΩΣ 'ΕΦΥΓΑ ΤΑΞΊΔΙ Η ΠΩΣ ΕΊΜΑΙ ʼΡΡΩΣΤΗ,ΔΕΝ ΠʼΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΧΩΡΊΖΩ ΤΟ ΑΓΌΡΙ ΜΟΥ κλπ.όταν επανέλθω στα κίλα μου είμαι κ πάλι οκ μέχρι να κσαναπέσω στον φαύλο κύκλο...Έτσι ζώ τα τελευταία 2 χρονια.ΦΡΙΚΗΗΗΗΗΗΗ
ΤΙ ΦΤʼΙΕΙ??? Ίσως δεν μου δίνανε πολύ σημασία οι γονείς μου,ίσως οι άλλοι είχαν πολλές απαιτήσεις από μένα κ κουράστηκα..δέν ξέρω...πάντα έλεγα πώς η εξωτερική ομορφιά είναι σπουδαίο όπλο στη ζωή.και ακόμα το πιστεύω...Το βίωσα μικρή με μυοπία κ κάποια περιττά κιλάκια..ένιωθα αππόριψη.ΜΕΤΑ ΤΑ 18 ΜΟΥ ΕΓΙΝΑ ΊΝΔΑΛΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΊΛΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΖΗΤΙΤΗ ΣΕ ΠΑΡΕΕΣ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ..ΑΝΟΙΓΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ..ΕΝΙΩΘΑ ΘΑΥΜΑΣΜΟ...ΚΑΙ στο δρόμο βλέπω όμως πολλές κοπέλες να γελάνε,να έχουν αγόρι ακόμα κ με 3-4 κιλά παραπάνω και ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΕΥΤΙΧΙΣΜΕΝΕΣ.ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ,,,απορω κ ξέρω γιατί...γιατί είμαι άρρωστη βαθεία μέσα μου...
Υ.Γ άρχισα θεραπεία με LADOSE κ έχω να κάνω εμετό 5 μέρες!!! δεν έχω πολύ όρεξη...ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΛΑ!!! ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ!!! ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!!