γεια σας τι κανετε ειμαι πολυ χαρουμενη που επιτελους σας γνωριζω! κανω και γω μονιμος διαιτα αλλα τιποτα τι εχεις Γιαννη τι χα παντα!!!
Printable View
γεια σας τι κανετε ειμαι πολυ χαρουμενη που επιτελους σας γνωριζω! κανω και γω μονιμος διαιτα αλλα τιποτα τι εχεις Γιαννη τι χα παντα!!!
Γειά σου Χαρά
Γιατί επιτέλους μας γνωρίζεις; Γιατί δεν έγραφες προηγουμένως; Όπως και να 'χει, καλώς όρισες! :D
ναι αυτο λεω σασ γνωριζω!!!!
Καλώς ήρθες!
Έχεις κάνει πολλές προσπάθειες ως τώρα; Στερητικές ή χημικές δίαιτες ή σωστή διατροφή; Μόνη ή με παρακολούθηση από ειδικούς; (διατροφολόγους-ενδοκρινολόγους).
Τα ρωτάω όλα αυτά γιατί έχει σημασία πόσο έχεις ταλαιπωρήσει τον οργανισμό σου και τον βάζεις σε στέρηση.
Επισης, πιστεύεις ότι έχεις πειθαρχία; Εχεις σκεφτεί γιατί αποτυγχάνεις;
Έχεις δοκιμάσει βοηθητικές μεθόδους, πχ χάπια που μειώνουν την όρεξη ή που διασπούν το λίπος-αν το λέω σωστά (εάν βεβαια τα εγκρίνει ο γιατρός γιατί έχουν και παρενέργειες ).
Τέλος θα ηθελα να πω, για να μην σε κουράζω, ότι ένας τρόπος να ξεκαθαρίσεις μέσα σου, πως τρως, τι σε ωθεί να φας, γιατι σταματάς κλπ, είναι να κάνεις καταγραφές. Να κρατάς ένα ημερολόγιο του τι τρως, τι ώρα, σε ποιο μέρος είσαι, εαν εισαι μόνη ή με κόσμο, τι σκεφτεσαι εκείνη τη στιγμή, τι σκεφτόσουν πχ λίγο πριν φας(μπορεί δηλ συγκεκριμένες σκέψεις να σε ωθούν στο φαγητό οπως πχ εμένα).
ΛΟΙΠΟΝ! ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΗΓΑ ΣΕ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟ ΣΤΑ 13 ΜΟΥ ΕΧΑΣΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΑΛΛΑ 6 ΚΙΛΑ! ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΠΗΡΑ 13! ΑΠΟ ΤΟΤΕ... Η ΜΙΑ ΔΙΑΙΤΑ ΛΕΕΙ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ! ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2006 ΕΠΕΖΑ ΣΤΑ 85 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 1,75! ΟΧΙ ΤΡΑΓΙΚΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΙΛΑ!! ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΔΙΑΙΤΕΣ ΑΠΟ ΧΗΜΙΚΕΣ ΜΕΧΡΙ ΟΤΙ ΘΕΣ!!!ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΗΓΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ 85 ΠΗΓΑ 77 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΤΡΕΞΙΜΟ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ!! ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΙ ΜΙΧΑΝΙΜΑΤΑ ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ ΚΤΛ! ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΙΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ΓΙΑΤΙ?? ΕΠΑΡΝΑ 5 ΚΙΛΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ!!! ΕΦΤΑΣΑ ΝΑ ΤΡΩΩ ΕΝΑ ΤΟΣΤ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΑΛΑΤΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!! Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΧΕ ΠΕΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΕΧΑΝΑ! ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!! ΚΑΙ ΠΗΓΑ 107 ΚΙΛΑ!! ΧΑΛΙΑ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΑΔΑΓΕΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΤΑΝ! ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΕΚΑΝΑ 4 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΦΑΩ ΚΑΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΕΛΠΙΣΤΗΚΑ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΜΕ ΟΛΑ!! < ΓΕΝΝΗΣΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ!> ΜΕΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ 4 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΕΙΧΑ ΧΑΣΕΙ 5 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΗΤΑΝ 3,550! ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ! ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΞΕΚΙΝΙΣΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ! ΕΤΡΩΓΑ ΕΝΑ ΛΑΒΑΣ ΤΥΡΑΚΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ! ΛΥΠΟΘΥΜΑΓΑ ΤΡΕΙΣ ΤΗΝ ΩΡΑ! ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΤΟΝ ΘΥΛΑΣΜΟ ΠΗΡΑ ΤΑ REDUCTIL! ΟΜΩΣ ΟΛΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙΓΕΝΙΚΑ ΕΙΜΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΡΕΛΑΣ!! ΤΑ ΕΧΑΣΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΣΤΟΥΣ 7 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΑΚΟΜΑ 5 ΝΑ ΠΑΩ 69 ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΤΟ ΛΙΠΟΤΟΞ!! ΚΑΙ ΠΗΡΑ 6 ΚΙΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΤΕ ΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΡΧΙΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ 93 ΚΙΛΑ!!! ΚΑΝΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΙΑ ΔΙΑΙΤΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΧΟΛΟΣΚΑΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΤΣΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΙΖΩ ΜΕ ΔΙΑΙΤΕΣ< ΕΥΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΗΝ ΛΕΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ> ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΚΑΙΓΟΜΑΙ??? ΤΩΡΑ ΚΑΝΩ ΠΑΛΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΧΗΜΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΝΟΡΜΑΛ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΟΥ ΜΠΑΧΑΛΟ ΔΕΝ ΧΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ!! ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΝΩ ΑΥΤΗΝ! Α!! ΜΟΛΙΣ ΣΤΑΜΑΤΑΓΑ ΜΙΑ ΔΙΑΙΤΑ ΕΠΕΦΤΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΕΡΟΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΣΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΤΡΩΓΑ ΚΑΙ ΤΑ 2-3 ΠΟΥ ΕΧΑΝΑ ΤΑ ΕΒΑΖΑ!!! ΚΑΝΩ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΟΜΩΣ ΜΟΛΙΣ ΔΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΝΩ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ! ΑΦΟΥ ΑΝΟΙΓΩ ΚΑΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ!! Η ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕΙ Η ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ!!! ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΣΟΡΥ ΕΑΝ ΣΑΣ ΖΑΛΙΣΑ!!! ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΠΟΥ Μ ΑΚΟΥΣΑΤΕ!!
Α! ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ reductil ,xenical, exelance duo, 11 βοτανα,lipotox, herbal life τσαι, λυποδιαλυτες απο γυμναστιριο, xss, μηλοξιδο δεν ξερω και γω τι εχω παρει.....
Γειασου Χαρα και λοιποι ομοιοπαθουντες....στον αγωνα κι εγω βρε παιδια.
Χαρα η ιστορια σου μου θυμιζει τα δικα μου.
Ειμαι 34 ετων κι απο τα 16 μου ειμαι σε μονιμη διαιτα που τα τελευταια χρονια δεν εχει πλεον καμια επιτυχια αφου εναλλασσεται απο διαστηματα υπερφαγιας....πιστευω οτι εχω αναγκη απο ψυχολογικη υποστηριξη για να διαχειριστω την ολη κατασταση, αφου πραγματικα το μεγαλυτερο προβληαμ εντοπιζεται μεσα στο μυαλο μου!
Τωρα ειμαι σε φαση να ξεκινησω ακομη μια διαιτα...αραγε θα τα καταφερω ή παλι θα φαω τα μουτρα μου;
Εντωμεταξυ ειμαι παλιο μελος, δεγραφω συχνα κι ειχα μια μεγαλη χρονικη απουσια λογω εγκυμοσυνης, γεννας και ανατροφης μωρου- οποιος εχει περασει απο αυτοτο σταδιο ξερει πως τους πρωτους μηνες δεν υπαρχει η πολυτελεια για βασικες αναγκες, ποσο μαλλον για φορουμ- ωστοσο δεν μπορεσα να κανω login με τα παλια μου στοιχεια, ετσι εκανα ξανα register, ελπιζω να μην υπραχει καποιο προβλημα.
ʼρα Χαρά, έχεις δοκιμάσει τα πάντα.
Δοκίμασε τώρα λοιπόν, που προσπαθείς να κάνεις τη χημική δίαιτα, να καταγράφεις τι τρως, πότε, σε ποιο μέρος κλπ (σου τα ειπα παραπάνω) να δεις κι άλλα πράγματα για σένα.
Τρως ποσότητες ή λάθος ποιότητα κοινώς απαγορευμένες τροφές; Θεωρείς ότι έχεις θέμα με την ποσότητα του φαγητού ή πέφτεις με τα μούτρα σε γλυκά, κρεμες γάλακτος, ψωμιά κλπ;
Κι εγώ δοκίμασα τα πάντα, μέχρι και αντικαταθλιπτικά που δίνουν για βουλιμία, τα σταματούσα από μόνη μου με αποτέλεσμα να υποτροπιάζω και έφτασα τα 139 με 1.60 ύψος! Τρελό,ε;
Αλλά αποφάσισα να κάνω sleeve.Ειμαι ακόμα στην αρχή αλλά οφείλω να πω, ότι κι έτσι δεν μπορώ να επαναπαυτώ, διότι πολύ απλά, το μυαλό έχει μείνει πίσω, στην παλιά διατροφή και κάποιες μέρες τσιμπολογάω ακόμη! Ναι μεν σε ελάχιστη ποσότητα, σαν πουλάκι, αλλά είναι τσιμπολόγημα!
Να γράφεις εδώ όποτε έχεις ανάγκη, θα μιλάς κ με άλλα άτομα που προσπαθούν να κάνουν δίαιτα και όσο μπορούμε θα σε βοηθήσουμε όλοι μας!
Υ.Γ. Πάντως απ όσο εχω ακούσει, οι χημικές δίαιτες δεν κάνουν καθόλου καλό.Αν με τη σωστή διατροφή έπαιρνες κιλά, σκέψου τώρα τι κακό θα κάνεις.Να προσέχεις το σακχαρο, καμπύλη γλυκόζης και ινσουλίνη. Σημερα διαβαζα για τις διακυμάνσεις ινσουλίνης που μας κάνουν να πεινάμε πιο γρήγορα απ όσο πρέπει και άλλα σχετικά θέματα.
Ok, nice!Χαζή η ερώτησή μου.:DΣου εύχομαι καλή δύναμη!!Quote:
Originally posted by xara26
αχ βρε παιδια τι θα κανουμε??? σημερα απογοητευτικα!! πηρα απο δω μια διαιτα συνδιασμοσ τροφων την εκανα χτες και σημερα ανακαλυψα οτι ειναι λαθος λεγεται διαιτα του Χε'ι' και χε'ι'σε μεσα ειναι δυσκολη..... την τυχη μου...........
Παράθεση:
Originally posted by xara26
Ok, nice!Χαζή η ερώτησή μου.:DΣου εύχομαι καλή δύναμη!!
ευχαριστω κουκλα!! επισης!!!
βρε παιδια απο τοτε που αρχισε η οικονικη κριση πηρα 20 κιλα?? ειναι ψυχολογικο?? μαλλον προφυτικο! αν ποτε φτασουμε να μην εχουμε να φαμε θα πεθανω τελευταια!!! αυτο θα πει ακριβως παρηγορια στον αρρωστο!!!!
dalia μου καλη επιτυχια!! θα τα κατεφερεις γιατι να φας τα μουτρα σου?? ειναι δυσκολο αλλα εδω εχεις πολλους να σε καταλαβαινουν! και εαν εισαι στο τσακ να φας μπες εδω και ολο και ενα λογο θα βρεις να μην το κανεις!!! εγω τι νομιζεις κανω τετοια ωρα μεσα 3 το πρωι πειναω και δεν με περνει ο υπνος απο την πεινα!!!
ʼρα Χαρά, έχεις δοκιμάσει τα πάντα.
Δοκίμασε τώρα λοιπόν, που προσπαθείς να κάνεις τη χημική δίαιτα, να καταγράφεις τι τρως, πότε, σε ποιο μέρος κλπ (σου τα ειπα παραπάνω) να δεις κι άλλα πράγματα για σένα.
Τρως ποσότητες ή λάθος ποιότητα κοινώς απαγορευμένες τροφές; Θεωρείς ότι έχεις θέμα με την ποσότητα του φαγητού ή πέφτεις με τα μούτρα σε γλυκά, κρεμες γάλακτος, ψωμιά κλπ;
Κι εγώ δοκίμασα τα πάντα, μέχρι και αντικαταθλιπτικά που δίνουν για βουλιμία, τα σταματούσα από μόνη μου με αποτέλεσμα να υποτροπιάζω και έφτασα τα 139 με 1.60 ύψος! Τρελό,ε;
Αλλά αποφάσισα να κάνω sleeve.Ειμαι ακόμα στην αρχή αλλά οφείλω να πω, ότι κι έτσι δεν μπορώ να επαναπαυτώ, διότι πολύ απλά, το μυαλό έχει μείνει πίσω, στην παλιά διατροφή και κάποιες μέρες τσιμπολογάω ακόμη! Ναι μεν σε ελάχιστη ποσότητα, σαν πουλάκι, αλλά είναι τσιμπολόγημα!
Να γράφεις εδώ όποτε έχεις ανάγκη, θα μιλάς κ με άλλα άτομα που προσπαθούν να κάνουν δίαιτα και όσο μπορούμε θα σε βοηθήσουμε όλοι μας!
Υ.Γ. Πάντως απ όσο εχω ακούσει, οι χημικές δίαιτες δεν κάνουν καθόλου καλό.Αν με τη σωστή διατροφή έπαιρνες κιλά, σκέψου τώρα τι κακό θα κάνεις.Να προσέχεις το σακχαρο, καμπύλη γλυκόζης και ινσουλίνη. Σημερα διαβαζα για τις διακυμάνσεις ινσουλίνης που μας κάνουν να πεινάμε πιο γρήγορα απ όσο πρέπει και άλλα σχετικά θέματα.
σε ευχαρηστω για την συμβουλη!! τωρα εχεις χασει ολα τα κιλα?? η επεμβαση πως ηταν?? ελπιζω να σαι καλα και να μην χρειαστεις ποτε ξανα διαιτα!!
Καλημερα παιδια....κι εγω εχω δοκιμασει απειρα πραγματα...βεβαια δεν κατεφυγα ποτε σε διαιτες χωρις καθολου φαγητο, εχω ακουσει κατι για νερο ολη μερα επι μερες κλπ....δεν αντεχω να τα κανω αυτα. Αλλα απο βλακειες αλλο τιποτα....Πολλες διιατες, πολλα πισωγυρισματα,πολυ κακο για το τιποτα. Το πιο επιτυχημενο προγραμμα που εχω κανει ειναι διατροφη μετα απο εξεταση δυσανεξιας, ειχα χασει 14 κιλα σε 40 μερες και ημουν παρα πολυ καλα, μακαρι φυσικα να παρεμενε το αποτελεσμα....τα ξαναπηρα στον επομενο χρονο κι απο ολα πανε κατα διαολου.Οταν μαλιστα επιχειρησα να ξανακανω την ιδια διαιτα φυσικα δεν ειχε κανενα αποτελεσμα....
Απο σκευασματα πρασινο τσαι χρησιμοποιω αλλα κι αυτο μονο επικουρικα οταν κανω διαιτα γιατι μου φαινεται γελοιο να το παιρνω μερες που εχω φαει το καταπετασμα...
Εμενα το βασικο προβλημα πλεον το εχω παρει αποφαση οτι βρισκεται στο μυαλο μου....ξερω τι πρεπει να κανω και πως, αλλα δεν εχω τη δυναμη να το κανω....μεχρι και τις βαριαιατρικες επεμβασεις εχω σκεφτει , αλλα φοβαμαι αυτο ακριβως που λεει η φιλη sweet_but_obese ....οτι το μυαλο δε μασαει απο τιποτα....
Πρεπει να χασω περιπου 30 κιλα και ξερω οτι ο δρομος μου ειναι ανηφορικος και δυσκολος....θα παιρνω δυναμη απο δω και ελπιζω να τα καταφερω.
Καλη επιτυχια σε ολους οσους βρισκονται στον αγωνα...
πιστευω πως το προβλημα πολλων (οπως και εμενα) ειναι η λεξη διαιτα.οταν πω πως μεθαυριο ξεκιναω διαιτα με πιανει μια μανια να φαω τα παντα γιατι μετα δεν θα μπορω.πρεπει να ξεκολησουμε απο την διαιτα και να παμε στην διατροφη.
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ
ΠΗΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ΣΤΙΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ ΤΑ ΕΧΑΣΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΗΡΑ Κ.Λ.Π ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΑ ΝΑ ΖΥΓΙΖΩ 95 ΚΙΛΑ ΜΕ ΥΨΟΣ 1,63. (ΚΑΛΟ Ε)
ΕΚΑΤΣΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΑ ΤΟΣΑ ΚΙΛΑ
ΛΟΙΠΟΝ ΕΦΤΑΙΓΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ
ΕΚΑΝΑ ΔΙΑΙΤΕΣ ΧΗΜΙΚΕΣ ΔΙΑΙΤΕΣ ΜΟΝΟΦΑΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΔΙΑΙΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ..
ΕΧΑΝΑ ΝΑΙ ΕΧΑΝΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΜΕ ΕΠΙΑΝΕ Η ΚΡΙΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΤΡΩΓΑ ΟΤΙ ΕΒΡΙΣΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ
ΤΕΡΜΑ Η ΔΙΑΙΤΑ ΤΕΡΜΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΦΤΟΥ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ
Ή ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΕ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΥΣ ΕΧΑΝΑ 2-3 ΚΙΛΑ ΞΑΝΑ ΜΑΝΑ ΦΑΓΗΤΟ ΑΛΛΟ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ
ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΤΕΡΜΑ
ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΤΟΠΙΚ
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΕΙΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΓΙΝΕ
ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΙΛΑ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣ ΧΑΘΟΥΝ ΚΑΙ 3-4-5 ΜΗΝΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΧΑΛΑΜΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΧΑΖΕΣ ΔΙΑΙΤΕΣ ΜΕ ΧΑΠΙΑ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗΣ ΧΑΜΗΛΗΣ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗΣ
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΞΕΚΙΝΑΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑΧΗ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΡΑΕΙ .
(ΕΚΑΝΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ 3 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΧΑΣΑ 3,5 ΚΙΛΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ΕΦΑΓΑ ΚΑΙ ΣΑΧΛΑΜΑΡΙΤΣΕΣ ΠΗΡΑ 1/2 ΚΙΛΟ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΑΩ ΞΑΝΑ )
ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΜΕ ΑΓΑΠΑΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΑΚΕΥΩ
ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ
ΚΕΕP GOING
Αχ παιδιά, πρέπει να καταλάβουμε οτι το μεγαλύτερο μας όπλο αυτή τη στιγμή απέναντι στα κιλά, είναι το οτι βρισκόμαστε ολοι μαζί εδώ και συζητάμε τα προβλήματά μας, μπορούμε να στηριχτούμε ο ένας στον άλλο γιατί δυστυχώς έξω απο εδώ γινόμαστε κουραστικοί και δύσκολα οι άλλοι καταλαβαίνουν πόσο δύσκολο πράγμα είναι η δίαιτα.
Θα το παλαίψουμε μαζί κι ευχαριστώ για τη βοήθεια που έχω πάρει έως τώρα, παρόλο που είμαι νέο μέλος
Καλώς σας βρήκα και καλή επιτυχία σε όλους
ΛΙΛΙΚΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΚΙ ΕΓΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ SITE KAI NA ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΟΛΕΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΣΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΜΟΥ...
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΞΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΙΑ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ
ΚΑΠΟΤΕ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΑ WEIGHT WATCHERS, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ
ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΧΑΣΕΙ ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΚΙΛΑ
ΤΩΡΑ ΒΡΗΚΑ ΕΣΑΣ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΗΛΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΜΟΥ
ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ
ΕΤΣΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ!!! ΚΑΙ ΑΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΝΑ ΚΟΡΟΊΔΕΥΟΥΝ!!! Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΥΕΙΣ ΠΑΕΙ ΤΕΛΙΩΣΕ Η ΖΩΗ ΣΟΥ!!! ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ!!! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΘΥΜΩΝΩ ΠΡΑΓΜΑΤΗΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΚΟΙΤΑΝΕ ΚΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΧΩΡΑΕΙ Η ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ!!! ΑΛΛΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΓΑ ΚΑΙ ΓΩ ΣΕ ΟΤΙ ΑΤΕΛΕΣ ΕΙΧΑΝ!!! ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΕΝΙΩΘΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΑΣΧΗΜΑ!!! ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΤΕ!! ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΙΠΑ ΜΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΟΥΜΕ!!! ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΑ ΑΔΥΝΑΤΟΥΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΠΙΣΗΣ ΑΔΥΝΑΤΗ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΝΕ ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ!!! ΦΩΝΑΖΩ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΚΟΠΙΤΣΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΛΙΓΟ??
ΕΡΧΕΤΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΗΣ "ΛΕΩ ΕΙΣΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗ??' ΑΥΤΗ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΜΕ ΥΦΟΣ "ΟΡΙΣΤΕ?' ΝΑ ΜΩΡΕ ΣΕ ΚΟΙΤΑΓΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΚΟΝΤΥΜΕΝΗ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΣΟΥ ΑΛΟΥΣΤΟ ΚΑΤΙ ΕΠΑΘΕ ΤΟ ΕΠΑΘΕ ΤΟ ΝΕΥΡΙΚΟ ΣΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ!!! ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ!!! ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΓΩ ΤΑ ΓΕΛΙΑ!!! ΜΙΛΑΜΕ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ!! ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΒΟΛΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙ ΔΕ ΛΕΓΕΤΕ! Η ΑΛΛΗ ΕΝ ΤΟ ΜΕΤΑΞΗ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΓΕ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΚΑΒΓΑ!! ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΕΩ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΑΡΩ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ 95 ΚΙΛΑ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΒΡΟΥΝΕ!!! ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΚΕΦΙ ΕΚΑΝΑ ΔΕ ΛΕΓΕΤΕ!!! ΦΥΣΙΚΑ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΑΦΟΥ ΕΓΩ ΕΙΜΟΥΝ 95 ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ Η ΚΟΛΛΗΤΗ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΠΕΡΝΕ!!! ΕΦΥΓΑΝ ΧΩΡΙΣ ΛΕΞΗ!!!
ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΞΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ, ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΚΡΟΧΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΛΑ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ!!!
Καλώς ήρθες Χαρά στη μεγάλη και αγαπησιάρικη μας κοινότητα.Με υπομονή και επιμονή,θα τα καταφέρεις!(και εδώ θα έχεις και συμπαράσταση στην πορεία σου):)
Πολυ χαιρομαι να διαβαζω ιστοριες παιδιων που τα εχουν καταφερει...την ιδια χαρα και θαυμασμο μου δημιουργουν και τα παραδειγματα αλλων παιδιων που εχουν ηδη ξεκινησει προγραμμα και βλεπω την απωλεια τους να καταγραφεται στα τικερακια τους...Συγχαρητηρια οπως και να χει, ειστε αξιεπαινοι...
Χαρα το περιστατικο που περιεγραψες με τις αγενεστατες δεσποινιδες με προβληματισε...απο τη μια πολυ θα ηθελα να απαντουσα σε καποιους απο αυτους που με εχουν κακοκαρδισει με τον ιδιο τροπο, απο την αλλη ειναι ο χαρακτηρας μου τετοιος που προσεχω πολυ να μην στεναχωρησω , ουτε να προσβαλλω κανεναν με τη σταση μου ή τα λογια μου....οποτε μαλλον δε θα μπορουσα να το κανω ποτε...
Ωστοσο πραγματικα σε καποιους ανθρωπους αξιζει να φερθεις ετσι και ισως χειροτερα...δεν μπορω να καταλαβω, τι ειδους ηδονη βρισκουν στο να σχολιαζουν ή να κατακρινουν καποια ατελεια που εχει ο αλλος;
Συγκεκριμενα εγω επειδη ηταν επιβεβλημενο να ακολουθησω για αρκετα χρονια ορμονοθεραπεια και εκ των πραγματων πηρα βαρος και οχι μονο, αλλα και πρηστηκα παρα πολυ , αντιμετωπισα συχνα τετοιου ειδους "παρατηρησεις" και φυσικα ενιωθα να ανοιξει η γη να με καταπιει...ειδικα μια που μου φωναξε μεσα σε ενα καταμεστο καφε "Δεν το πιστευω εσυ εισαι; απο τον αντρα σου σε αναγνωρισα....Παχυνες παρα πολυ!!!!" και γυρισαν οοοοοοοοοοοοολα τα κεφαλια να με κοιταξουν, ευχαριστως την πλακωνα στο ξυλο...θεωρητικα μονο, γιατι στην πραγματικοτητα εβαλα τα κλαματα...
Βαρεθηκα ρε παιδια ...ειλικρινα, βαρεθηκα τη ζωη μου!!!!Κατι πρεπει να κανω....
καλως σασ βρηκα αγαπησιαρικη παρεα!!
οσο γιατο περιστατικο εχω κλαψει εγω φορες για να φτασω να το κανω!!! απλα καποιο δεν μπορουν να καταλαβουν οτι ποναω πολυ που ειμαι ετσι και εχεις ολους τους αλλους να στην λενε και να σε κανουν χωμα!! δεν μετανιωνω καλα τις εκανα τις βλαμενες!!! αν και απο τοτε μου χει τυχη απειρες δεν το ξαναεκανα!! αλλα ποτε μην λες ποτε!!!
ψεματα λεω το ξαναεκανα αλλα καθομουν μια μερα και γω σε καφε μαζι με ενα φιλο μας και ερχετε ενας αλλος φιλος του αντρα μου με το που με ειδε ¨λεει πω πω ρε συ παχαινες! μου λεει ΄'τι να κανω καλοπερναω'' λεω και γω κατακοκκινη και συνεχιζει εκει... ''κρεμασες κοιλιες μπουτια να κοψεις το φαι δεν πας καλα!!!'' παιδια μου ηρθε να τον σκοτωσω και οσο το αλλο παιδι προσπαθουσε να με υποστιριξει και να λεει ''ελα βρε πλακα σου κανει μια χαρα εισαι!!'' με επιανε εγκεφαλικο!!! γυρναω και γω του λεω "παχυνα τι να κανουμε θα τα χασω, και εσυ ομως βρε παιδι μου ποσο αλλαξες?? εχω και καιρο να σε δω σαν να κακογερασες!! εκανες ρυτιδες σου χαλασαν και τα δοντια τι εγινε πως και ετσι? μα καλα εσυ παντα προσεχες τον εαυτο σου!!!" περνα μια παυση και αμεσως αρχισε τις δικαιολογιες για τα δοντια και θελει να παει σε οδοντιατρο κτλ κτλ!!
τον αφησα ειπε τι ηθελε και του λεω και γω και γω σαν και εσενα αβολα νιωθω με τα κιλα μου για αυτο μην το ξαναθυξεις το θεμα εμφανιση!!!
μετα απο αυτο ηπιαμε τον καφε διλ. εγω δεν ηπια γιατι ηταν φρεντουτσινο και σκεφτηκα τις θερμιδες!! μεσα μου ακομα το χω!!! ενιωσα ξαφνηκα εκει που ημουν στα χαι μου και ημουν περιποιημενη σαν να μην μου εκαναν τα ρουχα νομιζα ο λαιμος μου ειχε καλυφθει απο τονους λυπος και γενικα δεν αναπνεα καλα απο το στρες μεχρι τωρα τον βλεπω και ντρεπομαι και μεσα μου τον βριζω!!!
Αχ βρε Χαρα...και ειλικρινα πιστευεις οτι για αυτους τους ανθρωπους αξιζει να χαραμισεις εστω και μια λεξη;;;;καταλαβαινω οτι μας πνιγει το δικιο αλλα δε βγαινει νοημα.
Παντως φοβερα ρατσιστικη συμπεριφορα απεναντι στους υπερβαρους...τετοιος πολεμος δε νομιζω να γινεται απεναντι σε καμια αλλη κατηγορια ανθρωπων.
Ειναι μεγαλο θεμα, απο που να το πιασεις;
Καλη επιτυχια με τη διαιτουλα που διαβασα οτι ξεκινησες....κι εγω μια τετοιου τυπου σκεφτομαι να ακολουθησω για αρχη , ετσι να ξεκινησω λιγο να κατεβαινω και μετα βλεπουμε, θα συνεχισω με κανονικη σωστη διατροφη.
Ανεβηκα αποψε στη ζυγαρια κι επαθα σοκ...αυριο θελω να ξυπνησω με την ψυχολογια του νικητη και να ξεκινησω δυναμικα...για να δουμε!
xara και dalia καλως ηρθατε,
οι περιπετειεσ σας ειναι σαν αυτες ολων μας εδω μεσα, και εμενα με εχουν κοροιδεψει στο δρομο, με εχουν κανει να νιωσω χαλια φιλοι και οικογενεια αλλα ολα αυτα τελικα με εκαναν πιο δυνατη,
εδω μεσα θα βρειτε μεγαλη ψυχολογικη υποστηριξη αλλα και διαφορες διαιτες που μπορει να σας ταιριαξουν.
μην ξεχνατε πως στην πορεια ολοι κανουμε παρασπονδιες, το θεμα ειναι να μην τα παραταμε και να βλεπουμε την καθε μερα ξεχωριστα
περιμενουμε τα νεα σας καθημερινα και καλη αρχη στον αγωνα σας.
Xαρά και Λίλυ,καλώς ήρθατε στην παρέα μας!
Ντάλια(κατά Πέννυ συνονόματη)καλώς μας βρίσκεις και πάλι!
"Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε" γίναμε ένα πράγμα εδώ με τις δίαιτες,που μπλέξαμε!
Το έχουμε καταλάβει καλά πως το άνθος του κακού είναι η μανία της ζυγαριάς,το κηνύγι του χρόνου και οι στερητικές δίαιτες!
Πιεζόμαστε όμως πολύ μέσα μας κι ενώ γνωρίζουμε,συνεχίζουμε την ίδια συμπεριφορά,επειδή λέμε είτε πως θα πάρω
μία ώθηση καλή και μετά θα το πιάσω χαλαρά όπως πρέπει είτε νιώθουμε πως πλέον έχει περάσει πολύς χρόνος
και δε μας παίρνει για την αργή σταθερή σίγουρη μέθοδο της σωστής διατροφής με κάποιας μορφής άσκηση,
πως έχουμε κουραστεί και θέλουμε να ξεμπερδεύουμε μ'αυτό,αλλά το μόνο που τελικά καταφέρνουμε είναι να γονατίζουμε
κι άλλο κι άλλο κι άλλο,να απομονωνόμαστε από τη ζωή,τους αγαπημένους,που πλέον δε μας καταλαβαίνουν,
τις αληθινές μας ανάγκες,τη χαρά,την πίστη στον εαυτό μας!
Όσο δεν αλλάζουμε συμπεριφορά,είναι τουλάχιστον ανοησία να ελπίζουμε σε διαφορετικό αποτέλεσμα!
"Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια,μόνο τρόπο να κοιτάμε!"
Κρατώ την πρόταση που αγάπησα στο τόπικ αυτό και συγχαίρω μ'ένα φιλί την Αννεζίνα μας!
Καλή φώτιση,καλή δύναμη σ'ό,τι επιχειρείτε στη ζωή σας!Με την ευχή ν΄'ακούσουμε τον ταλαιπωρημένο και στερημένο μας εαυτόQuote:
Originally posted by ANNEZINA
ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΜΕ ΑΓΑΠΑΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΑΚΕΥΩ
και τις δόλιες του ανάγκες,να του δώσουμε ένα χάδι,μια αγκαλίτσα,να του απαλύνουμε το φόβο και να του δώσουμε το χαμόγελο,που του αξίζει!
Α,και που'σαι,Χαρά,δυό διαδικαστικές πληροφορίες:
1) Όταν θέλεις να παραθέσεις λεγόμενα άλλου,πας στο ποστ του κι επιλέγεις επάνω δεξιά το "quote".
Aνοίγει λοιπόν το παράθυρο της απάντησης σου,γράφεις τα δικά σου κάτω από την παράθεση και τέλος το ποστάρεις.
Αν πάλι δε θέλεις όλο το κείμενο του άλλου,αλλά κάποιες μόνο φράσεις του,σβήνεις το κομμάτι των λόγων του,
που δε θέλεις να παραθέσεις,με προσοχή μόνο να μη σβήσεις από την αρχή το [ quote] κι από το τέλος το[/ quote]
2) Όταν θέλεις να συμπληρώσεις ή να διορθώσεις δικό σου κείμενο,πατάς το "edit" πάλι στα δεξιά του εν λόγω ποστ σου,
κάνεις τις στχαπινιές σου και τέλος πάλι ποστάρεις!
Καλά ποσταρίσματα,παραθέσεις,συ μπληρώσεις,διορθώσεις κι αν θέλεις και να διαγράψεις κι ολόκληρο ποστ(λέμε τώρα)
ξεκινάμε πάλι με "edit"του εν λόγω ποστ,μετά τικάρουμε το κουτάκι "!delete this message!" και τέλος " edit post"!
Μακάρι να τα παίρναμε όλα έτσι εύκολα πίσω και στη ζωή!Να τα διορθώναμε,να τα σβήναμε...Να σβήναμε και τα των άλλων...
Να ειστε καλα κοριτσια για τη συμπαρασταση ...ειναι ωραιο να ξερεις οτι υπαρχουν ανθρωποι που σε κατανοουν και μπορουν να σε στηριξουν ανα πασα στιγμη...διαβαζω οτι μπορω εδω μεσα και παιρνω δυναμη.
Για τους πιο εμπειρους...σε ποσο διαστημα θεωρειτε οτι με ολιγοθερμιδικη διατροφη και μετρια ασκηση μπορω να αππαλλαχτω απο 30 κιλα; και το σημαντικοτερο, ποσο διαστημα χρειαζεται για ασφαλη συντηρηση του αποτελεσματος;
κοριτσια ντουφεκιστε με!!! χαλασα την διαιτα!! ημουν ολη μερα νηστικη γιατι εκει που ειμουν δεν γινοταν να φαω κατι και ηρθα σπιτι κατα τις 7 και εφαγα βλακειες και αφου την χαλασα παραγγειλαν πιτσεσ και εφαγα και απο κει και μετα γαριδακια σοκολατες κτλ!! αφου μου ρχετε να κανω εμετο!! ειμαι χαλια!! δεν καταλαβαινω γιατι το εκανα!!! ειχα χασει 3 κιλα!!
γιατι κανω παλι τιο ιδιο λαθος??? και να πεις δεν πειναγα ρε γαμωτο!!!
αυριο υποσχομαι σε ολους εσας και στον εαυτο μου να αρχισω ξανα!!!! λετε ρε παιδια να τα ξαναπαρω το βαρος που εχασα?? μια φορα σε ενα σαββατοκυριακο πηρα 5 κιλα που ειχα χασει απο διαιτα 15 ημερων ,χημηκη βεβαια αλλα ρε παιδια σε δυο μερες τα πηρα!!! κοντευω να τρελαθω!!! μου ερχετε να δινω χαστουκια στον εαυτο μου!!! αχ θα σκασω απο τις τυψεις! μα γιατι μου το κανω αυτο καθε φορα????
για να δω σωστα το κανω??Quote:
Originally posted by NADINE
Α,και που'σαι,Χαρά,δυό διαδικαστικές πληροφορίες:
1) Όταν θέλεις να παραθέσεις λεγόμενα άλλου,πας στο ποστ του κι επιλέγεις επάνω δεξιά το "quote".
Aνοίγει λοιπόν το παράθυρο της απάντησης σου,γράφεις τα δικά σου κάτω από την παράθεση και τέλος το ποστάρεις.
Αν πάλι δε θέλεις όλο το κείμενο του άλλου,αλλά κάποιες μόνο φράσεις του,σβήνεις το κομμάτι των λόγων του,
που δε θέλεις να παραθέσεις,με προσοχή μόνο να μη σβήσεις από την αρχή το [ quote] κι από το τέλος το[/ quote]
2) Όταν θέλεις να συμπληρώσεις ή να διορθώσεις δικό σου κείμενο,πατάς το "edit" πάλι στα δεξιά του εν λόγω ποστ σου,
κάνεις τις στχαπινιές σου και τέλος πάλι ποστάρεις!
Καλά ποσταρίσματα,παραθέσεις,συ μπληρώσεις,διορθώσεις κι αν θέλεις και να διαγράψεις κι ολόκληρο ποστ(λέμε τώρα)
ξεκινάμε πάλι με "edit"του εν λόγω ποστ,μετά τικάρουμε το κουτάκι "!delete this message!" και τέλος " edit post"!
Μακάρι να τα παίρναμε όλα έτσι εύκολα πίσω και στη ζωή!Να τα διορθώναμε,να τα σβήναμε...Να σβήναμε και τα των άλλων...
εισαι κουκλα σε ευχαριστω!!!!!!!!
σε 6 μηνες υπολογιζω!!! εξαρταται... καλη επιτυχια σε οτι κανεις!!!Quote:
Originally posted by DALIA
Για τους πιο εμπειρους...σε ποσο διαστημα θεωρειτε οτι με ολιγοθερμιδικη διατροφη και μετρια ασκηση μπορω να αππαλλαχτω απο 30 κιλα; και το σημαντικοτερο, ποσο διαστημα χρειαζεται για ασφαλη συντηρηση του αποτελεσματος;
και κανενα εξαμηνο να συντηριθεις ειναι δυσκολο μακαρι να τα καταφερεις να παρουμε κουραγιο ολες!!!
Καλημερα και καλη εβδομαδα!
Δεν περαζει Χαρα που εγινε αυτο...βασικα πειραζει,αλλα δεν πρεπει να το αφησουμε να συνεχιστει. ΟΚ εγινε, το ξεχναμε και συνεχιζουμε. Νομιζω αν κανεις χημικη διαιτα , θα πρεπει να την ξεκινησεις παλι. Αν κανεις κανονικη διατροφη προσεχε λιγο τις επομενες μερες και βαλε και λιγο ακομη ασκηση.
Ειδατε τι καλα τα λεω;
Στον εαυτο μου δεν μπορω να τα εφαρμοσω ομως....καθε μερα λεω "αυριο ξεκιναω" και μολις ξημερωνει λεω παλι "ασε αυριο".
Σημερα λεω να το παλεψω... λιγο χαλαρα στην αρχη γιατι τελευταια ετρωγα πολλα γλυκα κι αυτο θεωρω πρωτιστως οτι πρεπει να βγαλω απο τη διατροφη μου. Εχω παρατηρησει οτι ειδικα τα γλυκα ειναι εθιστικα. Οσο τα αποφευγεις δεν τα ζητας πολυ, οσο ομως τα τρως τοσο περισσοτερο τα ζητας. Το βασικο για μενα ειναι να αντεξω τις πρωτες μερες, μετα ειμαι αισιοδοξη οτι θα μπορω να το παλεψω πιο δυναμικα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΧΑΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΧΑΛΑΣΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΔΗΛΑΔΗ
ΞΕΚΙΝΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ Η ΜΕΡΑ ΕΝΔΙΚΝΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΑ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ
ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΣΤΟ W.W Η ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΚΡΑΤΑΕΙ 1/2 ΛΕΠΤΟ ΑΝΤΕ ΕΝΑ ΟΣΟ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΜΠΟΥΚΙΑ ΣΤΟΝ ΟΙΣΟΦΑΓΟ ΟΙ ΤΥΨΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ
ΕΣΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΤΡΩΩ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΛΟΥΚΟΥΜΑΚΙΑ Ή 1-2 ΜΠΟΥΚΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΓΛΥΚΟ
ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ
Nadine, σ'' ευχαριστούμε για τα τόσο γλυκά σου λογάκια, είναι πράγματι πολύ σημαντική η στήριξη που περνουμε όλες εδώ μέσα, γιατί ξέρεις έξω τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά....και πια από έμας δε το έχει νοιώσει, το βλέμα της απόρριψης λέω από τους γύρω μας, ότι και να φορέσουμε ότι και να κάνουμε στα μαλιά μας, οτι και να πούμε. Σας έχει τύχει σε εστιατόριο να έχετε ντραπεί να παραγγείλετε?
εμένα ναι , απλά γιατί όλοι θα έκριναν το πόσο πολύ ή πόσο ακατάλληλη παραγγελία θα είχα κάνει....
Αμ το άλλο? αυτό το τραγικό-ειρωνικό-δηθεν : "αχ και έχεις τόσο όμορφο προσωπάκι"... γκρρρρ
Χαρούλα μου μη το βάζεις κάτω! Σε όλες 'εχει συμβεί αυτό, προσπάθησε, προσπάθησε πάλι, αγάπησε τον εαυτό σου και μη τον τιμωρείς και εσύ κούκλα μου.
Αύριο είναι μια άλλη καινούργια μέρα . Ας την κάνουμε καλύτερη
Ανεζίνα μου χίλια ευχαριστώ για το κουράγιο που μας δίνεις
Φιλιά σε όλες
Λίλυ