Θελω να παρω reductil..please help
Γεια σας !!
Ημουν παλιο μελος του φορουμ και να μαι παλι εδω...με νεο νικ αφου δεν θυμομουν το παλιο..
Ισως εγωιστικο το νικ αλλα εσκεμμενα γιατι πολυ τον εχω αδικησει αυτον τον εαυτο μου βρε παιδια.
Τεσπα ειπα να κανω μια διαγραφη στις οσες πικρες και στεναχωριες περασανε και να κοιταξω μπροστα.Οποτε μιας και με διεκατεχει αυτη η αισιοδοξια τωρα, που ευχομαι να κρατησει καιρο, δεν θα ανεφερθω σε στενοχωρα γεγονοτα.
Αλλωστε λιγο πολυ ολους μας κατι μας βασανιζει και το ριχνουμε στο φαγητο αυτο το ξερετε πολυ καλα....
Απο εσας αυτο που θελω ειναι τις εμπειριες σας και την βοηθεια σας οσο αφορα τα χαπια reductil.
Ειμαι γυρω στα 135 κιλα δεν εχω το κουραγιο να ξεκινησω διαιτα χωρις μια βοηθεια το εχω κανει πολλες φορες δεν θελω κι δεν μπορω να το κανω παλι.
Εχω αναγκη απο ενα βοηθημα κατι να με σπρωξει και να μου δωσει ωθηση.Και επειδη εχω κι θυροειδη καταλαβαινετε ποσο πιο δυσκολο ειναι η απωλεια κιλων.
Ετσι καταφευγω στην σκεψη του βοηθηματος,με την σωστη ρυθμιση του θυροειδη και παραλληλα γυμναστικη θελω να ελπιζω πως αυτη την φορα θα υπαρχει ουσιαστικο αποτελεσμα!!!
Αυτο που θελω να σας ρωτησω ειναι :
Ποσο σοβαρες μπορει να ειναι οι παρενεργειες;
Αν παω στον παθολογο του ταμειου μου θα μου τα γραψει ; εγω ακουσει πως ειναι ακριβα.... κι αν μου το αρνηθει ; τι κανω ;
Υπαρχουν ατομα που ειδαν πραγματικο αποτελεσμα ;
Οποιαδηποτε βοηθεια ειναι ευπροσδεκτη..
Ευχαριστω εκ των προτερων για τον χρονο σας ! :)