περιμενοντας το \"αυριο\" κ χανοντας το \"τωρα\"
ποσο πολυ με χαρακτηριζει αυτος ο τιτλος..ποσο πολυ σκεφτομαι πραγματα που θελω να κανω κ απλα τα αναβαλω για καποια χρονικη στιγμη στο μελλον που συμφωνα με τα μυαλα μου θα ειμαι πιο αδυνατη κ πιο ομορφη αρα κ πιο αποδεκτη απο τους αλλους..ποσες εκδρομες κ ποσα παρτυ π δν πηγα λογω πεσμενης διαθεσης? λογω του "τι να παω μωρε..αφου δν μπορω να βαλω το κολαν μου?" τα εχω συνδυασει ολα τοσο ομορφα μονο π δεν μ κανουν ακομα..
ποσες φορες εχω βαλει χρονοδιαγραμματα λεγωντας "μεχρι τα χριστουγεννα θα ειμαι τοσα κιλα..με χρι τα γενεθλια μου..τοσα" κ ποτε δν ημουν ΤΟΣΑ !! που μονο μια φορα απο τις ΤΟΣΕΣ αν το επαιρνα σοβαρα θα τα ειχα ξεπεταξει κ δν θα ειχα προβλημα(συνεχεια) κ απο χριστουγεννα σε χριστουγεννα..απο γενεθλια σε γενεθλια..κριμα..για τα παρτυ κ τις διασκεδασεις που εχω χασει..κριμα για καποιες στιγμες που ηθελα να ζησω..κ περισσοτερο κριμα που ΑΚΟΜΑ κανω το ιδιο λαθος να λεω "το πασχα..η ακομα χειροτερα..το καλοκαιρι..θα ειμαι ΤΟΣΑ" δεν λεω καλο κ θεμιτο να βαζουμε στοχους κ να υπολογιζουμε τις προσπαθειες μας..αλλα να σας πω ενα μυστικο? πιστευω αθεραπευτω πολυ κ βαθια μεσα μου πως αν πραγματικα ΖΟΥΣΑ ολες αυτες τις στιγμες οπως μοναδικα ομορφα μου παρουσιαζονται θα ηταν κ πολυ ευκολοτερο να χασω κ αυτα τα ρημαδοκιλα απο το να μενω σπιτακι κ να υπολογιζω θερμιδουλες(τονιζω το μιζερο της καταστασης)
να σας πω την αληθεια μου..? "μετραω" εμφανισιακα..δν το λεω ουτε για να γινω μισητη ουτε ειμαι κανενα ψωνιο της σειρας..αυτη ειναι η ευλογια μ,αυτη κ η μεγαλυτερη παγιδα μου..νιωθωντας οτι οποτε βγω..ντυθω(εστω κ οχι με κολαν)..βαφτω..χτενιστω..τρα� �αω βλεμματα..κολακευομενη απο ολο αυτο.λες.."δν βαριεσαι? αφου το χουμε" αμ δν το χουμε..αν δεν το ζουμε..απλα δν το χουμε..κ το χειροτερο ειναι πως αν συνεχισουμε ετσι..πολυ φοβαμαι οτι δν θα το εχουμε ουτε μεχρι το πασχα..ουτε το καλοκαιρι..(τα φετινα? )..........