Ως ευχή,ως στόχος,ως ζητούμενο...
Σαν μια εντολή αιτήματος,που απευθύνουμε στο Σύμπαν,
στον εαυτό μας,στον άλλον...Από το πιο απλό μέχρι το πιο ανέφικτο...
Printable View
Ως ευχή,ως στόχος,ως ζητούμενο...
Σαν μια εντολή αιτήματος,που απευθύνουμε στο Σύμπαν,
στον εαυτό μας,στον άλλον...Από το πιο απλό μέχρι το πιο ανέφικτο...
ΘΕΛΩ αγκαλιά!
Κάθε αγαπημένη αγκαλιά ευπρόσδεκτη,
αλλά κυρίως αποζητώ εκείνη τη συγκεκριμένη!
Θέλω να τον δω!Και να κάνουμε επιτέλους μια ειλικρινής συζήτηση...Ζητάω πολλά;;;Τόσο δύσκολο είναι για μερικούς ανθρώπους;;;
Θελω να νιωθω πληρης οπως ακριβως τωρα για παντα!
ΘΕΛΩ να λειψει η μικροπρεπεια,η μικροψυχια,η μιζερια ,η κουτοπονηρια και ολα αυτα τα ασημαντα και αχρηστα συναισθηματα ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΟΜΑΙ.
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΛΛΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΥΡΩ ΜΟΥ!!!!
ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ!!
ΦΙΛΙΑ!!!
ΘΕΛΩ να μην πονάει το σώμα μου!
ΘΕΛΩ να βρεθω για μια ωρα σε ενα συγκεκριμενο σημειο με ενα συγκεκριμενο ανθρωπο αλλα να ειμαι κουκλα..
Επισης θα ηθελα να μην υποφερουν οι καλοι ανθρωποι πχ η nadine..αν ο Θεος εχει να παιρνει απο αυτους ας το παιρνει αλλιως..ετσι και αλλιως καθε μερα μπορει να ειναι ενας γολγοθας ας μην πονανε τουλαχιστον...
γιατι πονας ναντιν? :(
Θέλω ένα παιδάκι............
ΘΕΛΩ να αδυνατίσω!!!!!!Και να μείνω αδύνατη!!!!!Επιτέλους!!!!
Θέλω να μη κάνω λάθος αυτή τη φορά, θέλω να μη γελαστώ
θέλω να πάψεις να πονάς καλή μου....
Θελω να λυθουν ολα τα "μικρα" (που ομως μπορει να θεριεψουν) προβληματα με τον ανθρωπο που αγαπαω ... θελω να προλαβω να παραδωσω μια καλη ερευνητικη στη σχολη μου μεχρι τις 19 του μηνα (που δεν το βλεπω αλλα τεσπα) και θελω , κατι που ξερω οτι δεν γινεται συντομα και γι αυτο το γραφω τελευταιο , να χασω ΟΛΑ τα κιλα που πρεπει ... και να τα διατηρησω φυσικα . Αυτο το τελευταιο θα μου λυσει ΠΟΛΛΑ προβληματα ...
Αχ!Joval μου,που με κατατάσσεις και στους καλούς ανθρώπους,τρομάρα μου...
Σας ευχαριστώ από καρδιάς για το ενδιαφέρον σας!Η αλήθεια είναι πως έχω συνηθίσει
να πονώ,απλά κάποιες μέρες που ξεφεύγουμε σε ένταση,λυγίζω και παραπονιέμαι...
Όταν κάποιος ζυγίζει πάνω από 120 κιλά(μέχρι και 180 μάλιστα)για κάπου είκοσι χρόνια
είναι αναμενόμενο επακόλουθο αυτό το σώμα,που τόσο το ταλαιπωρεί να του φωνάζει
με τον τρόπο του πως δεν αντέχει άλλο...Δικές μου επιλογές,δικές μου κι οι συνέπειες!
Μη λυπάστε για μένα.Καθόλου!Δε μου έτυχε κάποια ασθένεια πέρα από τον έλεγχο μου.
Εγώ ευθύνομαι και είμαι οκ μ'αυτό.Ακόμα και τα δύσκολα των δακτυλίων,στα ίδια πλαίσια
των συνεπειών κι ενδεχόμενων ρίσκων τα κατατάσσω.Όποιος έχει τα γένια,έχει και τα χτένια!
--->http://www.youtube.com/watch?v=MW6sHNxMTgg
θελω να ειμαστε ολοι εδω και του χρονου με τα αγαπημενα προσωπα μαζι μας για μια ακομη χρονια
ΘΕΛΩ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ ΝΑ:
ΘΕΛΩ ΑΓΑΠΗ,ΑΛΗΘΙΝΗ,ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ,Α� �ΘΟΝΗ,ΑΠΛΟΧΕΡΗ,ΔΥΝΑΤΗ,
ΟΥΣΙΩΔΕΣ,ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΥΓΕΙΗΣ ΕΓΩ ,Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΓΑΠΩ.
ΘΕΛΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΩ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΖΕΙ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΥΤΥΧΙΑ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΩΤΕΥΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΕΡΩΤΕΥΤΟΥΝ ΠΑΡΑΦΟΡΑ,ΣΦΟΔΡΑ.HOT-HOT-HOT.(:-))
ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΒΑΡΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΔΥΝΑΤΗ,ΣΙΓΟΥΡΗ,ΜΕ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ,ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣ� �,ΚΑΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,ΧΑΡΑ,ΔΗΜΗΟΥΡΓΙΚΟΤ ΗΤΑ.
ΘΕΛΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ 29 ΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΩ ΤΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ ΜΟΥ ΟΝΕΙΡΑ.(ΤΟ ΛΕΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ...)
ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΑΞΙΑ ΚΑΙ ΘΛΙΨΗ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΟΠΩΝ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΑΞΙΔΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑ!
ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΑΓΑΠΑΩΩ!
ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΑΓΑΠΟΥΝ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΟΥΝ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΑΛΗΘΕΙΑ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΘΕΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΝ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΜΥΑΛΟΙ,ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ,Κ ΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΙ.
ΤΑ ΘΕΛΩ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΝΑΝΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΤΕΛΙΩΝΟΥΝ,ΜΗΠΩΣ ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ?ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥΥ!!!
ΥΓ ΘΕΛΩ ΚΑΘΕ ΖΩΑΚΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ,ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΘΑΥΜΑΣΙΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ!
Θέλω όλοι εμείς να σταματήσουμε να είμαστε αυτοκαταστροφικοί. Και να φερθούμε στον εαυτό μας όπως του αξίζει,τρυφερά και γενναιόδωρα..
θελω να ναιιιιιιιιιιιιιι καλα η οικογενεια μου .θελω να πετυχω στη ζωη μου...........θελω να με φροντιζουν κ να με προσεχουν σα να μαι μικρο μωρακι,,,,,,,,,,θελω να με αγαπαει το αγορι μου .........θελω να σταματησουν να υπαρχουν στο δρομο αστεγοι ανθρωποι κ αδεσποτα σκυλακια.........θελω να μαι ο εαυτος μου ,,,,,,,θελω να με αγαπουν γιαυτο που ειμαι .......μα ακομα θελω να πιστεψω στον εαυτο μουυυυυυυυυυυυυυυυυυ
Θέλω να μη ξεχάσω...
ΘΕΛΩ τώρα που πάω για ύπνο να δω έστω σε όνειρο
εκείνον που θα'θελα να κοιμάται στο πλάι μου...Καληνύχτα!
εχω πολλα θελω και γι αυτο μου αρεσε πολυ το ποστ της γλυκουλας!
Αρχιζω...
Θελω υγεια στην οικογενεια μου.Στον καλο μου και στα παιδακια μου και σε μενα.
Θελω να συνεχισουμε να ειμαστε αγαπημενοι με τον καλο μου και καθε μερα να συνεχιζει να μεγαλωνει η αγαπη μας και να απολαμβανουμε ο ενας τον αλλον μεχρι τα βαθια μας γεραματα.
Θελω υγεια στους γονεις, αδερφια, συγγενεις.
Θελω να εχουμε ειρηνη και ελευθερια.
Θελω να ζουμε ανετα και με αξιοπρεπεια.
Θελω να αδυνατησω και να διατηρηθω αδυνατη.
Θελω να συνεχισω να χαιρομαι την ζωη, να ειμαι χαρουμενη και να εχω πολλες αφορμες για χαμογελο.
Θελω να περναω καλα στην καινουρια μου δουλεια και να μου αρεσει.
Θελω να βγουν οι γονεις μου γρηγορα στην συνταξη και να ξεκουραστουν επιτελους.
Θελω η αδερφη μου και οι δυο φιλες μου να μεινουν εγγυες.
Θελω να μαθω να λεω οχι εκει που πρεπει και να μην ζοριζω τον εαυτο μου.
Θελω να συνεχισω να απολαμβανω τα παιδια μου και τον αντρα μου.
Θελω να συνεχισω να βλεπω, ακουω, ανασαινω, μυριζω, περπαταω, τρωω, πινω, χαιρομαι, κινουμαι, καταλαβαινω, αντιλαμβανομαι.
Θελω να μην ποναω (ημικρανιες, αυχαινικο, μεση)
Θελω να συνεχισω να εχω τους καλους φιλους μου κοντα μου.
Θελω να στρωσουν τα ορμονικα μου.
Θελω να γυρισει πισω η .....και να καταλαβει τι της συμβαινει.
Θελω να βγει ενα πλυντηριο που να βγαζει τα ρουχα σιδερωμενα και διπλωμενα.
Θελω να συνεχισω να παιρνω δυναμη απο εδω μεσα και απο ολους εσας υπεροχοι ανθρωποι.
Θελω να γνωρισω απο κοντα το Λιλακι μου! :)
Θελω να μπορουσα να ειχα γειτονισσα την Ναταλια για να μου εφτιαχνε τη μερα η ομορφια της. (εσωτερικη- εξωτερικη)
Θελω να συνεχισω να θελω!
Θέλω και άλλα ....αλλά θα σταματησω εδω για να μην με πειτε και πλεονεκτρια!! χαχαχα
Σιγά μη σε πούμε και πλεονέκτρια,νεκταρίνι μου!
Τάχα τι ζητήσατε κι εσύ και η Γλυκούλα;Ψιλοπράγματα!
ʼμα το ανοίξω εγώ το δικό μου το ρημάδι,δε θα τελειώσουμε ούτε στην άλλη ζωή!
Απλά η ιδέα ήταν να επιλέγω το πιο δυνατό "θέλω" την εκάστοτε στιγμή και να ρίχνω
ένα ένα στο Σύμπαν,μη μου μπλοκαριστεί ή το πρήξω και με προσπεράσει άκλαφτη πάλι!
Πάντως αυτό με το σούπερ ντούπερ πλυντήριο που βγάζει τα ρούχα έτοιμα για φόρεμα,
μου θύμισε δύο δικές μου παρεμφερείς επιθυμίες συσκευών.Η μία ανάγεται στα νιάτα μου
και είναι μια συσκευή όπου μπαίνεις αφού έχεις αλείψει ειδική αλοιφή σε όποια σημεία
του σώματος σου επιθυμείς να έχεις τρίχες(προσωπικά θα άφηνα μαλλιά,βλέφαρα και
καλοσχηματισμένα φρύδια)και βγαίνοντας αφήνεις πίσω σου για πάντα έναν λόφο τρίχες!
Η άλλη προέκυψε όσο μεγάλωνα κι είχα σπίτι να φροντίζω κι είναι μια συσκευή που ρουφά
τη σκόνη από όλο το δωμάτιο και τ'αφήνει όλα λαμπίκο!Και μια που το θυμήθηκα,
να παραθέσω και την αγαπημένη ατάκα της γιαγιάκας μου κάθε που μαγείρευε:
"Ο άνθρωπος στο φεγγάρι έφτασε κι αθόρυβο απορροφητήρα δεν μπόρεσε να κάνει!"
ΘΕΛΩ να είναι καλά η γιαγιάκα μου εκεί που είναι και όσοι αγαπημένοι μας έφυγαν!
Απο δω και περα λοιπον ακολουθω το παραδειγμα σου, ενα ενα τα θελω!
Γελασα τοσο πολυ με την συσκευη με τις τριχες!!! χαχαχαχα καλα θα ηταν να ξεμπερδευαμε ετσι απλα! Ουτε κερι ουτε λειζερ ουτε βελονες και το αμορε τρισευτυχισμενο!
Βεβαια και αυτη με την σκονη, καλη μου ακουγετε......... θα μας περισευει χρονος για να τσαταρουμε περισσοτερο! :P
Αλλα και η ατακα της γιαγιας σου απιστευτη!!!! παρομοιο λεει και η μαμα μου για τον απορροφητηρα! Εχουν δικιο βεβαια, ειναι εκνευριστικος!!!
ΘΕΛΩ κλεισω τα ματια μου, να τα ξανανοιξω και ολη αυτη η λεκανη μετα ασιδερωτα να σιδερωθουν και να μπουν και στις θεσεις τους (το παρατραβαω μηπως?)
"Πες το κι έγινε" με τη Τζοβάνα Φραγκούλη! Τα τα !!!!!!!!!!!!!!! ΕπόμενηηηηηηηηηQuote:
Originally posted by Nekky
ΘΕΛΩ κλεισω τα ματια μου, να τα ξανανοιξω και ολη αυτη η λεκανη μετα ασιδερωτα να σιδερωθουν και να μπουν και στις θεσεις τους (το παρατραβαω μηπως?)
Θελω να ειμαι σαυτο το κρεβατι με τον αντρα μου κ ας εχει 100 ασιδερωτα ρουχα τριγυρω...αντε επιτελους...24 Απριλη θα πραγματοποιηθει η ευχη μου...κ δε μπορω να περιμενω αλλο...
Στις 24 Απριλίου δηλαδή γίνεται γάμος σε ωραίο περιβόλι
και μάλιστα θα είναι τόσο τίμιος και πατροπαράδοτος,
που πρώτη φορά θα συγκατοικήσετε την πρώτη του νύχτα;
Φαντάζομαι τη λαχτάρα σου!Η ώρα η καλή!Όλα ρόδινα!
--->24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
νασαι καλα Ναντιν! κ στα δικα σας κοριτσια! Ο,τι ποθειτε! Η μαιρη λου παντρευεται? Μαιρη ποτε?
21 απριλη επεσε η χουντα και πΑΝΤΡευτηκε η πεθερα μου και 26 απριλη παντρευτηκαν οι γονεις μου!
και τον απριλη εχει γενεθλια ο πατερας μου...ΧΑΜΟΣ!!!
Να ζήσετε badgirl και να σας πηγαίνουν όλα όπως επιθυμείτε:) 25 Απρίλη παντρεύεται και η αδερφή μου.
Ειρηνη δεν εισαι η δικια μου αδελφη κ εκανες λαθος την ημερομηνια...ετσι? :D να ζησουν ειρηνη!!! κ στα δικα σου να πω?
Όχι όχι ακόμα δε ξέρω αν θα το κάνω αυτό το βήμα.Παντρευτείτε εσείς που το αποφασίσατε:)
οταν θα ερθει η σωστη ωρα κ ο σωστος ανθρωπος να εισαι σιγουρη οτι θα το γνωριζεις!
περιμενω εντυπωσεις απο το γαμο σας ετσι? να της κανεις καζουρα ε? :D
Ναι ναι θα σας τα πω όλα αλλά θα μας πείς και εσύ τα δικά σου!!:D
1) Θέλω να φύγω από το απαίσιο μέρος που ζω, να μετακομίσω στη λατρεμένη Θεσσαλονίκη,
2) Θέλω να βρω έναν σύντοφο που θα με συμπληρώσει, θα με γεμίζει και που θα αξίζει να του δώσω όσα έχω φυλαγμένα και να μην πάνε χαμένα για μία ακόμη φορά,
3) Θέλω ένα μωρό.
Αν πρέπει να διαλέξω μόνον ένα, την πιο δυνατή μου επιθυμία, τον διακαή πόθο της καρδιάς μου, διαλέγω το μωράκι, το θέλω απελπισμένα από τότε που θυμάμαι τον ενήλικο εαυτό μου. Στενεύουν τα ηλικιακά περιθώρια, αλλά ελπίζω στο σύμπαν και στον καλό Θεούλη!
Θέλω να ζώ.. και όχι απλά να επιβιώνω..
Θέλω να πάρω το πτυχίο μου :)
Θελω να δω τα μουτρα της πωλητριας σε ενα καταστημα που πηγαινω συχνα αλλα ποτε δεν ειχε νουμερο για μενα στα ρουχχα που μαρεσαν!!!
Θελω............η κιτρινομαυρη θεα να παρει το πρωταθλημα συντομα γιατι μας εσκασε!
ΘΕΛΩ να είναι καλά τα παιδιά μου. Να έχουν υγεία, να είναι ευτυχισμένα.
ΘΕΛΩ να είμαι δυνατή για να τα μεγαλώνω όμορφα, με ηρεμία, γλυκά....
ΘΕΛΩ να αδυνατίσω αυτή τη χρονιά για να σταματήσω να αναμασάω τα ίδια και τα ίδια (με βαρέθηκα τα τελευταία 3 χρόνια)
ΘΕΛΩ να ξαναφτιάξει η σχέση με τον άντρα μου που οι ρωγμές ξεκινάνε λίγο και από την δική μου άρνηση και παραίτηση.
Μάλλον ζητάω πολλά.
Αν είναι το Σύμπαν να ακούσει όμως ένα μόνο ΘΕΛΩ μου τότε ΘΕΛΩ αυτό να είναι το πρώτο, αυτό που αφορά τα παιδάκια μου.......
ΘΕΛΩ κάτι ευχάριστο να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά μου!
badgirl δινει μια σπρωξια στην NADINE να πεσει μες την καταγαλανη θαλασσα που αλλαζει διαρκως κ δε θα τη βαρεθει ποτε!
Μην την ρίχνεις ακόμα καλέ! Κάνει κρύο! Κάτσε να μπει ο Μάης να ζεστάνουν λίγο τα νερά!Quote:
Originally posted by badgirl
badgirl δινει μια σπρωξια στην NADINE να πεσει μες την καταγαλανη θαλασσα που αλλαζει διαρκως κ δε θα τη βαρεθει ποτε!