Printable View
με γυμναστικη μαλλον. και με πλαστικη χειρουργικη.
αχ, δυσκολο θεμα...κρεμουλες ισως? και ειδικη γυμναστικη. ρωτησε σε κανενα γυμναστηριο.
δυστυχως μοναχα με πλαστικη ειναι απο τα πραγματα που .... οταν πεφτουν δε ξανασηκωνονται ποτε. :(
xaxaxaxxa natalaki axaxaxa ε οκ μια ανορθωση ομως μπορουμε να την κανουμε στο γυμναστηριο...πχ ναι μεν το στηθος δεν εχει μυες οποτε δεν γυμναζεται αλλα ο θωρακας που το στηριζει εχει παμπολλους, οποτε chest press μηχανημα για...να παρει ελαφρως την πανω βολτα.
Μια που λεμε γιαυτο, να ρωτησω κ εγω με τη σειρα μου:
Μου ειπαν (οχι στο γυμναστηριο αλλα ασχετοι) οτι με τη σαουνα το στηθος πλαδαρευει. Μου το ειχε πει κ ο διαιτολογος μου κ μου συστησε να βαζω κρυα επιθεματα. Σκεφτομαι να ρωτησω το γυμναστη καποια στιγμη αν κ δε με αφηνει να κανω συχνα (μονο μια φορα τη βδομαδα) κ νομιζω οτι ειναι γιαυτο το λογο... Τι λετε εσεις?
α επισης ο διαιτολογος μου ειχε πει πως μια γυναικα πρεπει να επιλεξει αναμεσα στο μπολικο στηθος κ τα πολλα κιλα (οταν εχει μεγαλαστηθη γενικα) και στο μικροτερο στηθος κ τα λιγα κιλα. Εν ολιγοις οτι με τη διαιτα χανεται στηθοσ...
Αυτο με το στηθος πονεμενη ιστορια.Εμενα το στηθος μου δεν ειναι ιδιαιτερα μεγαλο.Αλλα με ολα αυτα τα σκαμπανεβασματα κιλων εχει κανει ραγαδες.Και οχι μονο το στηθος γενικα απο ραγαδες μπορω να θεσω υποψηφιοτητα για ρεκορ γκινες.Εχω δοκιμασει αλειφες αλλα δεν κανουνε τιποτα.Δυστυχως χωρις Φουστανο δε το κοβω να διορθωνεται το θεματακι.Badgirl οπως τα λες ειναι και το χω δει πανω μου να συμβαινει.Ειχα αλλαξει νουμερο οταν ειχα φτασει πανω απο 90 τοσα κιλά.Ηταν το μονο θετικο στο οτι ειχα παχυνει τοσο.Μετα οταν τα κιλα εφευγαν επανηλθα στα αρχικα νουμερα σουτιεν και δυστυχως το στηθος εχει χασει και σε εμφανιση.Οσο για τη σάουνα δε το εχω ξανακουσει αυτο αλλα λογικο μου κανει.Επειδη λενε κιολας οτι για να ειναι το στηθος οκ πρεπει να πλενομαστε με σπαστο νερο και ποτε με καυτο.
μετα το σαουνα ομως κανω χλιαρο ντουζ...
ουφ διλληματα χαχαχαχ
η αληθεια ειναι επειδη παντα ειχα πολυ μεγαλο στηθος δεν βλεπω τραγικες διαφορες με τα κιλα. ομως τα σουτιεν που φορουσα οταν εφτασα τα 105 κιλα τωρα μου ειναι ελαφρως μεγαλα κ στην πλατη αλλα κ στο κουπ.
ΣΤΗΘΟΣ..!!! ΠΩΣ ΣΥΣΦΙΓΓΕΤΑΙ...?
Απαντηση:
http://www.shutterpoint.com/photos/A...easts_thum.jpg
:D
xaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxa
δυο τροποι υπαρχουν
1 πλαστικη
2 σουπερ ντουπερ σουτιεν τουλαχιστον να φαινεται ωραιο μεσα απο τα ρουχα,
ολα τα αλλα ειναι τριχες !!!
Quote:
Originally posted by kwstas01
ΣΤΗΘΟΣ..!!! ΠΩΣ ΣΥΣΦΙΓΓΕΤΑΙ...?
Απαντηση:
:D
...ευτυχως εχουμε και ανδρες στο φορουμ και προτεινουν πρακτικες λυσεις....
χιχιχιχι
...
Δηλαδή όποια έχει σεξουαλική ζωή και χάνει βάρος δεν πέφτει το στήθος της ή κατάλαβα λάθος...? Προσωπικά δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο! Θα έλεγα μάλλον το αντίθετο!
αυτο με το σουτιεν ειναι πολυ σημαντικο ναταλακι, συμφωνω. το θεμα ειναι οτι στα 100 κιλα ειχα παρει 4 σουπερ ντουπερ σουτιεν που λες κ συ,για αβυσαλαιο ντεκολτε, τωρα ομως μου μεγαλωνουν σιγα σιγα κ αραγε θα βρω ξανα? εστρωναν τελεια (chantelle)
επισης μια πρακτικη λυση ωστε να ειναι ωραιο το στηθος κ χωρις ρουχα ειναι τα εσωρουχα που "βαστανε" το στηθος χωρις να το καλυπτουν...σεξυ κ μη, μη παει το μυαλο σας στο πονηρο :D
Εγώ έχω κάνει χαλάρωση στη περιοχή πάνω από το γόνατο.
Εκεί που παλιά ήτα η κυτταρίτιδα ? εκεί!
Πάντα είχα χοντρά μπουτάκια..
Έχω μία ελπίδα μήπως γίνει κάτι με τη γυμναστική αλλά το κόβω χλομό.
Θα ξεκινήσω μετά το Πάσχα και λεμφικό μασάζ, μήπως βοηθήσει και αυτό?
Αχ ? τα κιλά φεύγουν αλλά δυστυχώς αφήνουν πίσω τα σημάδια τους?
Quote:
Originally posted by badgirl
αυτο με το σουτιεν ειναι πολυ σημαντικο ναταλακι, συμφωνω. το θεμα ειναι οτι στα 100 κιλα ειχα παρει 4 σουπερ ντουπερ σουτιεν που λες κ συ,για αβυσαλαιο ντεκολτε, τωρα ομως μου μεγαλωνουν σιγα σιγα κ αραγε θα βρω ξανα? εστρωναν τελεια (chantelle)
επισης μια πρακτικη λυση ωστε να ειναι ωραιο το στηθος κ χωρις ρουχα ειναι τα εσωρουχα που "βαστανε" το στηθος χωρις να το καλυπτουν...σεξυ κ μη, μη παει το μυαλο σας στο πονηρο :D
...εννοεις τα εσωρουχα τα ''προστυχα'' που απλα στηριζουν το στηθος αλλα το αφηνουν εκτεθειμενο?
Αν σεξουαλικη ζωη εννοεις το να σε ακολουθει παντου ο συντροφος σου για να σου κραταει το στηθος "στα υψη" τοτε ναι καλα καταλαβες...Quote:
Originally posted by evatzaki
Δηλαδή όποια έχει σεξουαλική ζωή και χάνει βάρος δεν πέφτει το στήθος της ή κατάλαβα λάθος...? Προσωπικά δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο! Θα έλεγα μάλλον το αντίθετο!
παίζει να είπες μόλις την ατάκα της χρονιάς!!! :PQuote:
Originally posted by Esprit
Αν σεξουαλικη ζωη εννοεις το να σε ακολουθει παντου ο συντροφος σου για να σου κραταει το στηθος "στα υψη" τοτε ναι καλα καταλαβες...Quote:
Quote:
Originally posted by Lily
Υπάρχει άνθρωπος που πιστεύει ότι σεξουαλική ζωή είναι αυτό που περιγράφεται στην 2η παράθεση...? (Originally posted by Esprit)...
Νομίζω η ερώτηση μου ήταν απλή αλλά και ευκόλως κατανοητή για τα άτομα που γνωρίζουν να απαντήσουν!
Ωστόσο θα ήθελα πραγματικά να μάθω το νόημα της παρακάτω εικόνας γιατί το θέμα με απασχολεί αρκετά σοβαρά και με ενδιαφέρει η άποψη όλων σας( ή σχεδόν) !
evatzaki η εικονα ειχε περισσοτερο χιουμοριστικη διαθεση. Μην σε προβληματιζει. :)
Aυτα που σου εγραψαν η ναταλια και η badgirl, μαλλον ειναι οι απαντησεις στο ερωτημα σου.
Αν θελετε για να συννενοηθειτε καλυτερα, βαλτε και καμια εικονα :PQuote:
Originally posted by XENIA!
...εννοεις τα εσωρουχα τα ''προστυχα'' που απλα στηριζουν το στηθος αλλα το αφηνουν εκτεθειμενο?
Παλι την εδωσα την λυση ο παιχτης... ;)
ανάλογα με την ερώτηση που έκανες έλαβες και την απάντηση σου, απορώ γιατί επιμένεις...Quote:
Quote:
Originally posted by Lily
Υπάρχει άνθρωπος που πιστεύει ότι σεξουαλική ζωή είναι αυτό που περιγράφεται στην 2η παράθεση...? (Originally posted by Esprit)...
Νομίζω η ερώτηση μου ήταν απλή αλλά και ευκόλως κατανοητή για τα άτομα που γνωρίζουν να απαντήσουν!
Ωστόσο θα ήθελα πραγματικά να μάθω το νόημα της παρακάτω εικόνας γιατί το θέμα με απασχολεί αρκετά σοβαρά και με ενδιαφέρει η άποψη όλων σας( ή σχεδόν) !
Αχ βρε lily πως με καταλαβαινεις!!!! <33
χαχαχχαχαχαχααχχQuote:
Αν θελετε για να συννενοηθειτε καλυτερα, βαλτε και καμια εικονα :P
ακομη γελαω
Κωστα φοβερο χιουμορ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
και ωραιες ιδεες!!!!
απαιχτος!
Quote:
Originally posted by Nekky
χαχαχχαχαχαχααχχQuote:
Αν θελετε για να συννενοηθειτε καλυτερα, βαλτε και καμια εικονα :P
ακομη γελαω
Κωστα φοβερο χιουμορ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
και ωραιες ιδεες!!!!
απαιχτος!
...κοριτσια μην τσιμπατε!ο κωστας ματι θελει να παρει ,γι αυτο σας προτρεπει να βαλετε φωτογραφια...
εγω θα σε ξεσκεπαζω παλιομουχριτσα κωστα!
Παιρνεις 3500-4500 ευρω και πας σε εναν καλο πλαστικο ,και διαλεγεις σχημα μεγεθος και που να κοιταει!!!
ΦΙΛΙΑ!!!
Θα πουντιασω και μετα θα εχεις τυψεις...http://emoticons4u.com/crazy/254.gifQuote:
εγω θα σε ξεσκεπαζω παλιομουχριτσα κωστα!
κ αυτα για πιο καφτες περιστασεις αλλα κ διαφορα εσωρουχα πχ φανελακια τιραντοτα που ομως απομεσα εχουν κατι σαν "θηκη" για τα στηθη κ ετσι μπορεις να εισαι στο σπιτι χωρις σουτιεν (να νιωθεις ανετα) αλλα χωρις τα στηθη να κρεμονται...στο πατωμα! οτιδηποτε ανεβαζει τα στηθη ανεβαζει κ τη διαθεση μας! κ αλλα πραγματα μαζι...χαχαχαχαχ Κωστα εσυ μη βλεπειςQuote:
Quote:
Originally posted by badgirl
ευχαριστω για τις πλήροφοριες!! κακο κοριτσι....
οσο για σενα κακο αγορι(κωστα)....κριμα δεν ειχαμε φωτο τελικα!!!!!!!!!!!!
Oχι για μενα ρε παιδια, για τα υπολοιπα κοριτσια που πιθανως να εχουν αποριες.... Ε τι νομισατε... :D :D :D
καλά θα ΄τανε!Quote:
Originally posted by dexa
Παιρνεις 3500-4500 ευρω και πας σε εναν καλο πλαστικο ,και διαλεγεις σχημα μεγεθος και που να κοιταει!!!
ΦΙΛΙΑ!!!
μα καλά δεν έχετε δει τι τομάρες απαιτεί μια ανόρθωση στήθους??
απορώ...τα λέτε κ τα πιστεύετε αυτά που λέτε με τέτοια ευκολία περί πλαστικών;!
Δε το πιστεύω αυτό! ʼντε πάλι,
λοιπόν παιδιά πάει και τέλειωσε!
αυτό είναι το τόπικ της παρεξήγησης και της παντελούς έλειψης χιούμορ!!!!
Τι να πω πια....ας αλλάξει ο τίτλος του
υγ. εντάξει Κώστα, αθώος πανηγυρικά! :P
http://blog.timesunion.com/bark/file...not-guilty.jpg
Δεν θα κανω δηλωσεις σημερα, ευχαριστω πολυ σε οσους πιστεψαν στην αθωοτητα μου στελνωτας υ2υ. Θα γινει παρτακι με πλουσιο μπουφε (και με διαιτητικες λιχουδιες) την επομενη βδομαδα! Τωρα αφηστε με να αναπνευσω και παλι τον αερα της ελευθεριας... woohoo!!!!
καλα πως εχασα τετοιες ατακες? τα σαββατοκυριακα απαγορευονται να κανετε τετοιες συζητησεις χωρις εμενα. να μη υπαρχουν αναμεσα και δικες μου παρεμβασεις? αισχος μου...να το παμε απο την αρχη μηπως?
λοιπον εκεινα τα εσωρουχα που στηριζουν το στηθος badgirl, για τι μεγεθος cup μιλαμε? γιατι εγω φοραω το e και νομιζω οτι δεν θα μου κανουν τιποτε....ευτυχως δεν φτασαμε ακομη..... στο πατωμα αλλά το θεματακι το εχουμε....
και να αναφερω επισης οτι πολυ θα ηθελα χανοντας κιλα να χανω σε cup αλλά για κακη μου τυχη χανω μονο σε περιφερεια στηθους και το πραγμα δυσκολευει γιατι 85e με επενδυση δεν μπορω να βρω σχεδον πουθενα. προς το παρων ευτυχως ειμαι στο 90e με επενδυση αλλά και το 85 καλο θα μου ηταν....
οσο για εκεινη τη φωτο που εβαλε ο κωστακης μας, ωραια φωτο και ωραια χερια.....και η Flat κοιλια επισης....ιδια με τη δικια μου (και μετα ξυπνησα)
Νόμιζα πως θα πεις «για τη φουκαριάρα τη μάνα μου» χαχαχαQuote:
Oχι για μενα ρε παιδια, για τα υπολοιπα κοριτσια που πιθανως να εχουν αποριες.... Ε τι νομισατε... :D :D :D
Χαχαχαχα :DQuote:
Originally posted by irenevaladia
Νόμιζα πως θα πεις «για τη φουκαριάρα τη μάνα μου» χαχαχα
Νομίζω πως την περιοχή του στήθους δεν πρέπει να την πειράζουμε. Υπάρχουν πολλοί αδένες εκεί και καμιά φορά μας εκδικούνται για την επέμβασή μας. Φοβάμαι τα χειρότερα. Καλύτερα ένα υγιές και πεσμένο στήθος, παρά κάτι που ούτε να το σκεφτώ δεν θέλω.
συμφωνω Αβα μου. Barb βρισκω για 90D μετα απο πολυ ψαξιμο (κ γω προτιμω με ενισχυση γιατι τα συγκρατουν καλυτερα). Μπορεις να βαλεις κ τον ανδρα σου στο κυνηγι του χαμενου...εσωρουχου. εμενα με βοηθαει πολυ...Επισης δε μιλαω μονο για σουτιεν αλλα για φανελακια κτλ οσο για την κατηφορα του στηθους αμα πας 70 κιλα δε θα ειναι το ιδιο πιστεψε με...ουτε σε περιφερεια ουτε σε προσανατολισμο!
παλιοπαιδο, εγω εχω βρει πηγη με 90Ε triumph 15 ευρω.....ιδιο χρωμα, ιδιο σχεδιο αλλά πηρα μερικα να εχω....
οσο για τον προσανατολισμο......γελασα πολυ.....
να πω την αληθεια, μακαρι να γινω 70 και ποιος τον γ@#$%^ τον προσανατολισμο. τι σημερα τι αυριο τι τωρα που λενε....θα γινει που θα γινει καποτε....ας γινω τωρα 70 απο τα 87,6 και βλεπουμε.....
μηπωε ενα θεματακι με ραγαδες, με κυταριτιδες και με πλαδαρισμα δεν θα το εχουμε αν κατεβουμε στα 70? ε? και τωρα που το προσεχω, στα ιδια περιπου ειμαστε ε? ξεκινησαμε απο τα ιδια....κατι δεκαετιες μας χωριζουν μαλλον.....
με τη γυμναστικη προς το παρον κανενα πλαδαρισμα δεν εχω. το σωμα μου ειναι καλυτερο απο πριν που ποτε δε γυμναζομουν!!! το στηθος ομως πλεον εχει μια κλιση κι ας κανω τα στραβα ματια!
οσο για ραγαδες εχω απο πολυ μικρη απο την αναπτυξη, ειναι θεμα δερματος. εχω συμφιλιωθει, ουτε φαινονται πια ουτε μενοχλουν.
Η κυτταριτιδα με διχτυωτα σεξυ καλσον δεν φαινεται χαχαχαχα
Δε ξερω, εχω απολα αλλα μαρεσω, τιι να κανω με συνηθισα, ειχα κι αλλη επιλογη νομιζεις? οχι σε πλαστικο δε θα πηγαινα... παντως το μονο που σκεφτομουν μετα απο γεννα θα ηταν η κοιλιοπλαστικη (αν ειχε γινει χαλια η κοιλια μου) αλλα οταν ακουσα πως γινεται την απερριψα. Οποτε θα βαζω το μωρο στο μαρσιπο κ θα καβαλαω το ελλειπτικο κ ο Γιαννης θα παθαινει εγγεφαλικα χαχαχαχαχ (φιλεναδα καλο?)
Ετσι ειμαι κ χειροτερη θα γινω αλλα ειμαι γω κ μαγαπω! απλα προσπαθωω να κανω ο,τι μπορω με φυσικες μεθοδους...να καθυστερησω την αυτονοητη "χειροτερευση" με τα χχρονια...