Quote:
Originally posted by Ava
Κάτι που σε αυτό το φόρουμ λέγεται συχνά είναι πως όλα είναι μέσα στο μυαλό μας. Ο κάθε ένας από εμάς βρίσκει -έστω και αργά- την προσωπική του φόρμουλα αδυνατίσματος. Αν κάποιος πιστεύει ότι αυτό το τεστ είναι αποτελεσματικό, ας το δοκιμάσει. Αρκεί να το πιστεύει.
Πρόσφατα μία γνωστή μου κυρία, που δε φημίζεται και για το κοφτερό της μυαλό, έκανε το τεστ. Έχασε πολλά κιλά. Όταν τη ρώτησα σχετικά μου είπε με καμάρι: "Μου έκοψαν τη βότκα"! Σημειωτέον πως η κυρία αυτή δεν έπινε ποτέ βότκα. Κι όμως αδυνάτισε εντυπωσιακά. Πώς? Μα με τη σωστή διατροφή και την άθληση. Αν ήθελε να πιστεύει πως η αποχή από τη βότκα έκανε το θαύμα της, είναι δικαίωμά της.
Με τον ίδιο τρόπο πιστεύουμε στην κάθε δίαιτα, στην κάθε νέα μέθοδο. Είναι για μας ένα δεκανίκι στη δύσκολη προσπάθειά μας.
καλα η κυρια ηταν γκαου μπιου αφου δεν επινε βοτκα κ τους πιστεψε...ομως συμφωνω απολυτα σε οσα λες, οταν ειμαστε ετοιμοι να πιστεψουμε σε εμας εμεις κανουμε ολη τη δουλεια, καμμια διαιτα, κανενα χαπι, κανενα γυμναστηριο, κανενας διαιτολογος...για την ακριβεια δε χρειαζομαστε τη συμβουλη κανενος...το σωμα μας γνωριζει καλυτερα τι πρεπει να τρωει αρκει να μαθουμε να το ακουμε...