ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΦΛΕΓΟΝ ΘΕΜΑ ΑΣΚΗΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ 'ΠΟΡΩΝΟΜΑΣΤΕ" ΠΙΟ ΠΟΛΥ!!!
Printable View
ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΦΛΕΓΟΝ ΘΕΜΑ ΑΣΚΗΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ 'ΠΟΡΩΝΟΜΑΣΤΕ" ΠΙΟ ΠΟΛΥ!!!
εγω προσπαθω να πηγαινω καθημερινα γυμναστηριο και αν οχι, τουλαχιστον 5 φορες τη βδομαδα.
Συνηθως κανω:
20-40' διαδρομο
20-40' ποδηλατο
6-20' steps
30'-1:00' οργανα για χερια - ποδια
χθες εκανα:
20' διαδρομο
20' ποδηλατο
6' steps
30' οργανα
αρκετα καλα μπορω να πω.... σε τετοιους ρυθμούς εχουμε και αποτελεσμα!!!!
ειχα κανει και 3 ωρες φασνα σπιτι οποτε κυριλεεεεεεεε!!!
:)
Α,ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ!!ΕΓΩ ΧΤΕΣ 20' ΤΡΕΞΙΜΟ ΚΑΙ 30' ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΔΑΦΟΥΣ...ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ,ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΘΑ ΕΛΕΓΑ,ΙΣΩΣ ΒΓΩ ΓΙΑ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ Ή ΑΛΛΙΩΣ STEPPER ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!
μαρεσει καλο, δεν ξερω αν θα με βολεψει να γραφω κ δω...τα γραφω ολα μαζι εκει που λεω τι εφαγα...αν μαζευτουμε πολλοι ειμαι μεσα!
θα βλεπουμε κ την προοδο μασ! ηδη εδω κ μια ββδομαδα τα γραφω αναλυτικα κ σε τετραδιο...
TEΛΕΙΑ! έχω το πρώτο μου ραντεβού αύριο στα curves...δε μιλάμε για κάθε μέρα ούτε κατά διάνοια! Μου είπαν οπωσδήποτε για τρεις φορές εβδομαδιαίως..τις 2 τις βρήκα, μου λείπει η τρίτη...πού θα το στριμώξω;;;;; Πάντως είμαι μέσα για την ιδέα της εδώ ενημέρωσης, κορίτσια!!!!
ΑΧ τέλεια Πηνελόπη, θα ανταλλάσσουμε εμπειρίες ....ειμαστε και στα ίδια κιλά..βέβαια εσύ έχεις χάσει ήδη τη μισή Πηνελόπη ενώ εγώ τίποτε...τεσπα...θα τα λέμε
Αντε καλη μας αρχη
1,5 ώρα κολύμπι
τι ειναι το airwalker?Quote:
Originally posted by penelope1985
Και εγω εχω το πρωτο ραντεβου στα curves αυριο.
Σημερα εκανα 35 λεπτα airwalker.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt...kim/weight.png
1 ωρα αεροβικη γυμναστικη για μενα σημερα παιδες...δεν ειναι παρα πολυ, αλλα αν αναλογιστει κανεις οτι εχω εξεταστικη, νομιζω ειναι μια χαρα!
καλημερα κοριτσια!!εγω λιγακι περπατημα μονο χτες,οποτε σημερα λεω να ψιλοχτυπηθω!!(30 λεπτα τρεξιμο,15 στεππερ και μετα ασκησουλες)!
χθες Πεμπτη18/02/10
20' διαδρομο
25' ποδηλατο
5' steps
15' οργανα ποδια
μια χαρουλαααααααααααα!!!!
σημερα λογικα θα παω νωρις για γυμναστική, γιατι μετα θα έχω κόσμο σπιτι.....! :)
Ρε παιδιά να σας ρωτήσω κάτι γιατί θα με τρελάνουν. Μία ώρα την ημέρα γυμναστική, πειράζει άμα κάνεις 10 λεπτά, σταματήσεις, μετά από μισή ώρα κάνεις άλλα 10 λεπτά και πάει λέγοντας; Πρέπει να κάνεις συνεχόμενα γυμναστική για να χάσεις; Εγώ ξέρω όποτε θες κάνεις κατά τη διάρκεια της ημέρας!
εχω ακουσει 2 εκδοχες αλλα δεν ξερω ποια να πιστεψω:
1.Ασκηση με διαλλειματα(πχ.τρια 20λεπτα "σπασμενα" μεσα στην ημερα) βοηθαει στο να διατηρειται ο ρυθμος του μεταβολισμου σε υψηλα επιπεδα ολη την ημερα
2.Η συνεχομενη ασκηση βοηθαει σε περισσοτερη καυση του λιπους(το λιπος καιγεται μετα απο 20-25 λεπτα)
Τωρα τι ισχυει τελικα δεν ξερω...
Thanks ας δούμε τι θα μας απαντήσουν και οι άλλοι για να ξέρουμε..
Καλησπερα κοριτσακια!
Αρχισα σημερα Curves. Ηταν φοβερα... Εναλλαγη ασκησεων καθε 30'' και 30 λεπτα συνολικα. Και μετα διατασεις. Θα σας πω και σε καμια βδομαδα τι παιζει απο εντυπωσεις... Περιμενω και την tidekpe που πηγε σημερα και αυτη να μας πει...
Λοιπόν, σήμερα πήγα αλλά όχι για γυμναστική...για μέτρηση κ.λ.π....μ'άρεσε πολύ ο χώρος και αυτή η κυκλική άσκηση...αμφισβητώ τα αποτελέσματα σε κιλά, είμαι σίγουρη για τους πόντους! Δε μου άρεσε η προβολή στον τοίχο ονομάτων με τις απώλειές τους...τι δύσπιστη που είμαι, ε;;;;; Από Δευτέρα, εκγύμναση!!!
ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ
Kαι σε σένα, Πηνελόπη. εσένα σε μέτρησαν, ζύγισαν κ.λ.π.;;;Μια διαδικασία που θυμίζει σφαχτάρι...τέλος πάντων.Quote:
Originally posted by penelope1985
ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ
οχι ακομα γιατι ειμαι αδιαθετη και δεν μετρανε οσο εισαι αδιαθετη...
εσενα σε μετρησανε?
NAI kαι ήμουν κι εγώ αδάθετη πρώτη μέρα...τι να πώ;;;;σε ποια περιοχή πάς;
Quote:
Originally posted by tidekpe
NAI kαι ήμουν κι εγώ αδάθετη πρώτη μέρα...τι να πώ;;;;σε ποια περιοχή πάς;
Χαλανδρι. Εμενα θα με μετρησουν Δευτερα μαλον αν και θα παω και αυριο...
εμένα μου είπαν ότι είναι κλειστά αύριο...είμαι Αιγάλεω, βέβαια, αλλά πληρώνω τα ίδια...γαμώτο! Μπορείς να ρωτήσεις, σε παρακαλώ, αν όλη η αλυσίδα έχει το ίδιο πρόγραμμα λειτουργίας; Γιατί, φαντάσου, ψάχνω απελπισμένα πού θα βάλω την τρίτη μέρα και μου απέκλεισαν το Σάββατο... Και αλλάζω μάθημα για να βολέψω την τρίτη φορά....αν δε σου κάνει κόπο και το θυμηθείς,θα με υποχρέωνες...
Σ'εμας ειναι ανοιχτα μεχρι τη 1 το Σαββατο. Μηπως η πρωτη φορα σου ειπαν οτι δεν γινεται Σαββατο? Επειδη ειναι με ραντεβου...Quote:
εμένα μου είπαν ότι είναι κλειστά αύριο...είμαι Αιγάλεω, βέβαια, αλλά πληρώνω τα ίδια...γαμώτο! Μπορείς να ρωτήσεις, σε παρακαλώ, αν όλη η αλυσίδα έχει το ίδιο πρόγραμμα λειτουργίας; Γιατί, φαντάσου, ψάχνω απελπισμένα πού θα βάλω την τρίτη μέρα και μου απέκλεισαν το Σάββατο... Και αλλάζω μάθημα για να βολέψω την τρίτη φορά....αν δε σου κάνει κόπο και το θυμηθείς,θα με υποχρέωνες...
Μπορει κανεις να κανει συνεχομενη ασκηση για 1 ωρα πχ αλλα να αυξομειωνει την ενταση...οποτε καιει κ μετα την ασκηση, ανεβαζει το μεταβολισμο του για ωρες...αυτο λεγεται διαλειμματικη προπονηση για οποιον ενδιαφερεται.Quote:
Originally posted by absolute
εχω ακουσει 2 εκδοχες αλλα δεν ξερω ποια να πιστεψω:
1.Ασκηση με διαλλειματα(πχ.τρια 20λεπτα "σπασμενα" μεσα στην ημερα) βοηθαει στο να διατηρειται ο ρυθμος του μεταβολισμου σε υψηλα επιπεδα ολη την ημερα
2.Η συνεχομενη ασκηση βοηθαει σε περισσοτερη καυση του λιπους(το λιπος καιγεται μετα απο 20-25 λεπτα)
Τωρα τι ισχυει τελικα δεν ξερω...
Για τα αλλα δεν γνωριζω αλλα αν ειχα να επιλεξω θα προτιμουσα να κανω συνεχομενα, αφου οταν εισαι ζεστη αποδιδεις καλυτερα, δεν τραυματιζεσαι. Το σταματα ξεκινα θα με κουραζε αφανταστα. Κατ εμε η σωστη προπονηση εχει αρχη μεση κ τελος συνεχομενα...
οχι, όχι....όταν τους έλεγα ότι πρέπει να αλλάξω μάθημα ή και να το ακυρώσω ακόμα δε μου είπαν ότι είναι μόνο για το πρώτο μάθημα..δεν ξέρω..μπήκα στο σάιτ τους αλλά δεν αναφέρει πρόγραμμα...μπορεί να σου φαίνεται περίεργη η εμμονη μου αλλά μου φαίνεται υποκριτικό..από τη μια σεβόμαστε τη γυναίκα και το πνιγμένο της πρόγραμμα ΄και από την άλλη δεν είμαστε ανοιχτά Σάββατο. Τι στο καλό, ενόψει κρίσης, πολυτέλειες δημοσίου;; Εγώ, και πολλοί σαν και μενα, κάνουμε μαθήματα και Κυριακή....ωχ, σε ζάλισα, σόρυ! Αν μπορείς, σε παρακαλώ να ρωτήσεις, θα το εκτιμούσα...Σέυχαριστώ
αναρωτιεμαι παντως για το curves...3 φορες και 30 μονο λεπτα...πως γινεται να ειναι τοσο αποτελεσματικο οσο λενε?ουτως ή αλλως εμενα δε με βολευουν καθολου οι περιοχες που εχει αλλα αν οντως κανει "θαυματα"(σε συνδιασμο με ολα τα αλλα που κανουμε φυσικα) τοτε το ξανασκεφτομαι!
Πιστεψε με στα 30 λεπτα εισαι στο μαξιμουμ της ενεργητικοτητας σου γιατι αλλαζεις ασκηση καθε 30'' Αυτο ειναι το μυστικο νομιζω
Δευετρη μερα curves. Όλα καλα! Συνεχιζω.
Δεν ειχε σημερα γραμματεια.... sorryQuote:
οχι, όχι....όταν τους έλεγα ότι πρέπει να αλλάξω μάθημα ή και να το ακυρώσω ακόμα δε μου είπαν ότι είναι μόνο για το πρώτο μάθημα..δεν ξέρω..μπήκα στο σάιτ τους αλλά δεν αναφέρει πρόγραμμα...μπορεί να σου φαίνεται περίεργη η εμμονη μου αλλά μου φαίνεται υποκριτικό..από τη μια σεβόμαστε τη γυναίκα και το πνιγμένο της πρόγραμμα ΄και από την άλλη δεν είμαστε ανοιχτά Σάββατο. Τι στο καλό, ενόψει κρίσης, πολυτέλειες δημοσίου;; Εγώ, και πολλοί σαν και μενα, κάνουμε μαθήματα και Κυριακή....ωχ, σε ζάλισα, σόρυ! Αν μπορείς, σε παρακαλώ να ρωτήσεις, θα το εκτιμούσα...Σέυχαριστώ
Δυστυχώς απο γυμναστική προς το παρόν έχω μόνο χορό 2 φορές τη βδομάδα...
μακαρι να γινει κατι με το curves κοριτσια,περιμενω εξελιξεις...
Εγω χτες τελικα:20' τρεξιμο και 40 λεπτα ασκησεις εδαφους για ολο το σωμα!
Σημερα λεω:20'τρεξιμο,15' στεπ και 25' μονο ασκησεις ποδια-γλουτους
ΠΗΝΕΛΟΠΗ, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον...πήγε καλά καισήμερα, έτσι;; Πιάστηκες καθόλου, πονάς;; τελικά, πότε το μέτρημα; Εχτές, λοιπον, δεν ενημέρωσα..μου βγάλανε 5% παραπάνω λίπος. με μέτρησαν στηθος, κοιλιά, περιφέρεια, πόδι, χέρι...μου έβαλαν στόχο για λιγότερους πόντους. Τη δευτέρα πάω για την πρώτη εκγύμναση...επειδή ήμουν πάντα της γυμναστικής (αν εξαιρέσεις την τελευταία πενταετίΑ) είμαι σίγουρη για τους πόντους...αν το συνεχίσουμε, το αποτέλεσμα σε σύσφιξη θα είναι θεαματικό...ειδικά για σένα που μπορείς να πηγαίνεις συχνά! Αλήθεια, διήρκεσε όντως 30 λεπτά;
Quote:
ΠΗΝΕΛΟΠΗ, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον...πήγε καλά καισήμερα, έτσι;; Πιάστηκες καθόλου, πονάς;; τελικά, πότε το μέτρημα; Εχτές, λοιπον, δεν ενημέρωσα..μου βγάλανε 5% παραπάνω λίπος. με μέτρησαν στηθος, κοιλιά, περιφέρεια, πόδι, χέρι...μου έβαλαν στόχο για λιγότερους πόντους. Τη δευτέρα πάω για την πρώτη εκγύμναση...επειδή ήμουν πάντα της γυμναστικής (αν εξαιρέσεις την τελευταία πενταετίΑ) είμαι σίγουρη για τους πόντους...αν το συνεχίσουμε, το αποτέλεσμα σε σύσφιξη θα είναι θεαματικό...ειδικά για σένα που μπορείς να πηγαίνεις συχνά! Αλήθεια, διήρκεσε όντως 30 λεπτά;
Ναι. Μπορει με τις διατασεις 35. Θα πω να μου κανουν μετρηση Δευτερα γιατι ημουν αδιαθετη και δεν κανουν μετρηση 2 μερες πριν και 2 μερες μετα και κατα τη διαρκεια εννοειται...
χθες ηταν καλη μερα για γυμναστικη!!!
πηγα πρωι πρωι και εκανα οοοοοσο ηθελα, ανετα και ξεκουρστα!
30' διαδρομο
20' ποδηλατο
12' steps
1 μιση ωρα περιπου οργανα για χερια, ποδια, πλατη, κοιλιακους
μια χαραααααααααααααααααααααα αααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
χθες τελικα:25 λεπτα τρεξιμο,κοιλιακους και ασκησεις για ποδια(συνολο 45 λεπτα)
Σημερα δεν ξερω ακομα τι,αλλα 45 λεπτα τουλαχιστον,must!
σημερα ειναι κλειστο το gym, οποτε εκανα απλα 30 κοιλιακους σπιτι
αυριο παλι τα πολλα...
Την βδομαδα που περασε γυμναζομουν καθε μερα, φουλ προοπονηση, εκτος απο χθες κ προχθες που δεν εκανα πολλους κοιλιακους λογω κοιλοπονου.
Σημερα δεν γυμναστηκα, παρολαυτα ρυθμισα το νεο μου ελλειπτικοοοοοοοοοοοοοοο που δε θα προλαβω να φχαριστηθω αφου φευγω συντομα ταξιδι... :(
αυτο που με απασχολει ειναι ο διαδρομος/ εχω ακουσει πολλα δηλ τοσο πρεπει αν τρεχεις για αν καις τοσο για να σφιξεις κτλ...
εσεισ τι λετε?