Καλησπερα σε ολους και ολες.Ονομαζομαι Βαγιουλα και ειναι η δευτερη φορα που γραφω σε αυτο το forum.Η πρωτη φορα που εγραψα ηταν αρχες του 2008,στο post ''Συμβουλες για γιατρους'' οπου και ειχα αφηγηθει την ιστορια μου.Μια ιστορια χρονων και πολλων κιλων..Ενας γολγοθας που ανεβαινα απο μικρο κοριτσακι του Δημοτικου...Πιεζα τον εαυτο μου να μαθει να μεγαλωνει ''παρεα'' με τα παραπανω κιλα...Πολλα παραπανω κιλα..Προσπαθουσα να το αποδεχτω και να συμβιβαστω..Για να μην τρελλαθω...Ομως δεν το αποδεχτηκα ποτε..Προσπαθειες αμετρητες..Αποτυχημενες διαιτες,ασκοποι συνδυασμοι τροφων..Ορισμενες φορες ξεγελουσα τον εαυτο μου...Δεν εβλεπα διεξοδο..Το μονο που εβλεπα μπροστα μου ηταν μια μεγαλη ανηφορα που δεν μπορουσα να ανεβω για να φτασω στην κορυφη..Και επεφτα παλι στον κατηφορο..Ταρακουνηθηκα ομως...Λες και εγινε ενας σεισμος κατω απο τα ποδια μου..και ξυπνησα..Ξυπνησα οταν δεν μπορουσα να ανασανω απο το βαρος...οταν βασανιζομουν απο απνοιες και ταχυκαρδιες...οταν πονουσε ολο μου το σωμα..οταν δεν μπορουσα να σηκωθω απο το κρεβατι...οταν πονουσε η καρδια μου και πολλα βραδυα εμενα ξυπνια γιατι φοβομουν μην πεθανω στον υπνο μου..Καπου εκει ξεκινησε η αναζητηση γιατρου για να δωσω επιτελους λυση στο προβλημα μου..Υποσχεσεις αμετρητες...λιστες αναμονης...7 χρονια αναμονης και ψευτικων υποσχεσεων..Το μονο που περιμενα ηταν ενα τηλεφωνο...Μια φραση ''Αυριο χειρουργησαι''...Το μονο που αποκομισα ομως ηταν κοροιδια και ψεμματα..Δυστυχως απο πολλους γιατρους...Ειχα απελπιστει...Εκανα μια τελευταια προσπαθεια και ειπα στον εαυτο μου ''Τελευταια σου ευκαιρια''..Ετσι λοιπον επισκεφθηκα το ιατρειο του κ.Ευαγγελου Μενενακου.Του ανθρωπου που κυριολεκτικα μου εσωσε τη ζωη.Διχως υπεκφυγες,διχως καθυστερησεις.Ενας ανθρωπος ειλικρινης,ευθυς και ευγενης.Μεσα σε 2 μηνες ειχα εγχειριστει!!!!Η επεμβαση που εκανα?SLEEVE GASTRECTOMY.Ακολουθωντας κατα γραμμα τις συμβουλες του κυριου ΜΕΝΕΝΑΚΟΥ,εχω φτασει αισιως τα 78 κιλα!!Θελετε να μαθετε ποσο ζυγιζα πριν την επεμβαση?170 κιλα..Μπορει και παραπανω!!!Ειναι κατι που δεν θελω να θυμαμαι πια...Το μονο που ηθελα ηταν να γυρισω σελιδα στην ζωη μου και πανω απ'ολα να σωθω!!Αυτος ο εξαιρετος επιστημονας λοιπον μου εσωσε τη ζωη!!Σε αυτον τον ΑΝΘΡΩΠΟ οφειλω το οτι αυτη τη στιγμη ΖΩ!!!!!!Διοτι ο κ.ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΕΝΕΝΑΚΟΣ ειναι πανω απ' ολα ΑΝΘΡΩΠΟΣ και υστερα ενας εξαιρετος επιστημονας.Του ειμαι ευγνωμων γιατι δεν γυρισα απλα σελιδα..αλλα γραφω την ιστορια της ζωης μου απο την αρχη!!Και αν μπορουσα να βαλω μια επικεφαλιδα?Υπαρχουν ακομα ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!Σας ευχαριστω κυριε ΜΕΝΕΝΑΚΟ.Απο τα βαθη της ψυχης μου. Βαγιουλα. ΥΓ.: Για οποιαδηποτε πληροφορια η απορια,ειμαι προθυμη να απαντησω.Ευχαριστω για την φιλοξενια.