Είμαι ακόμη στην αρχή, αλλά και παλιότερα που εκανα προσπάθειες να χάσω κιλά, κολλούσα (μεταξύ άλλων) και στο φαγητό έξω.
Βέβαια δεν είναι μόνο αυτό το πρόβλημα που δεν έχανα, αλλά αντίθετα έβαζα βάρος, όμως πολύ συχνά αποτελούσε τη δικαιολογία για να με σταματά από τη δίαιτα.
Δουλεύω περίπου 7.30 με 4.30, μετά τις περισσότερες ημέρες έχω σχολή (συνήθως κατευθείαν) και γυρνάω (εξαντλημένη) σπίτι το βράδυ.. Δεν μου αρέσει να τρώω στο δρόμο ούτε στη δουλειά. Αποτέλεσμα: έτρωγα το βράδυ (ΚΑΙ ΜΟΝΟ). Συνήθως δε, επειδή ήμουν και ψόφια από την κούραση και δεν είχα κουράγιο να μαγειρέψω, αλλά επειδή και με την τρελή πείνα που με έδερνε, το φαγητό που μου έστελνε η μητέρα μου (π.χ. κοτοπουλάκι, φασολάκια, κανονικά φαγητά δηλαδή) μου φαινότανε λίγο, απλούστατα έπαιρνα απ' έξω με αποτέλεσμα να καταβροχθίζω σαβούρες!! Και όλα αυτά γύρω στις 10 - 11 το βράδυ!! Σίγουρα αυτό πρέπει να αλλάξει!!...
Τι λύσεις προτείνετε για φαγητό "στο πόδι"; Υποθέτω κανένα σαντουιτσάκι.. αλλά κάθε μέρα σάντουιτς .. Τι κάνετε οι υπόλοιπες;