Μα τελικά τόσο χάλια πάμε; Και ένα προσωπικό μου πρόβλημα...
Καλησπερίζω όλα τα αστεράκια του φόρουμ! Κάνοντας μια περιήγηση στο νετ πέτυχα και εσάς. Μπράβο που υπάρχει μια τέτοια κοινότητα ωστε να μπορούμε να συζητάμε ότι μας απασχολεί χωρίς να φοβόμαστε οτι θα μας πάρει κάποιος για τρελούς ή προβληματικούς...Γιατί όπως λέει και ο Μορφέας στο MATRIX, ΄΄\'αλλο να ξέρεις το μονοπάτι και άλλο να το βαδίζεις΄΄...
Διάβασα με προσοχή αρκετά μηνύματα, για να καταλάβω πως τελικά και εγώ δεν είμαι η μόνη που τραβάω ζόρια...Πράγμα το οποίο τελικά με επανέφερε σε μία αρχική μου απορία...
Τελικά τα πράγματα στην κοινωνία μας τα τελευταία χρόνια έχουν επιδεινωθεί δραματικά ή ήταν πάντα έτσι, απλά τώρα τα εκδηλώνουμε περισσότερο λόγο της προόδου της ιατρικής; Οι σχέσεις μας με τους άλλους και με τον εαυτό μας ήταν πάντα τόσο μα τόσο δυσλειτουργικές;
Ίσως να θεωρείτε φίλοι μου οτι υπερβάλλω λίγο, ίσως και όχι...Αλλά ειλικρινά σας μιλάω πιστεύω πως εαν στα 10 εκ πληθυσμού δινόταν η ευκαιρία να κάνουν ένα ξέσπασμα, να πουν τις έννοιες και τα προβλήματα τους, θα ουρλιάζαμε ΟΜΑΔΙΚΩΣ! ! Μιλάω κάθε μέρα με κόσμο και κοσμάκη και όλοι μα όλοι έχουν και κάτι άσχημο να μου πουν. Κακές σχέσεις με γονείς, προβληματικές σχέσεις με τα παιδιά τους, νεκροί γάμοι και συμβιβασμένες σχέσεις, χάλια συνάδελφοι και χάλια αφεντικά, ατελείωτη δουλειά με λίγα χρήματα, μιζέρια, κακομοιριά, μια αδηφάγα και βρώμικη Αθήνα που δεν χωρά πια άλλο κόσμο, και μια αποκτήνωση που πηγάζει απο όλα αυτή τη δυστυχία με αποτέλεσμα να θέλει ο ένας να κατασπαράξει τον άλλο! Να κοιτάζονται όλοι με μισό μάτι, να μη συζητάμε πια.....
Λυπάμαι....λυπάμαι απεριόριστα....Τα έχουμε κάνει όλοι...μην πω τι.....
Οσο για τις δικές μου σκοτούρες....Θα τα πούμε λιγάκι αργότερα.....Προς το παρόν θα επεκταθώ σε άλλα θέματα του φόρουμ...;)