Printable View
Εμενα προσωπικα δε μ αρεσει η συγκεκριμενη.Σαν τραβελι ειναι.Δεν εχει καθολου θηλυκο σωμα.Γνωμη μου.Οχι οτι δεν ειναι ωραια η κοπελα αλλα δε μου λεει κατι ως θηλυκο.
συμφωνω απολυτα.... μου βγαζει κατι το φτηνιαρικο το αθλιο αυτη η κοπελα.... χειροτερη απο τα τραβελια στην συγγρου... δεν το λεω απο κακια η επειδη ειμαι χοντρη αλλωστε οταν βλεπω μια ωραια κοπελα την θαυμαζω κι εγω... αλλα ειλικρινα δεν καταλαβαινω τι στο διαολο της βρισκουν οι αντρες και τους τρεχουν τα σαλια...
προσεξτε καλε τι λετε μη σας κανει καμια μηνυση ο μενιος....χαχαχαχα
ΧΑΧΑΧΑ pennou εισαι θεαααα!
Eγω το μονο που εχω να πω ειναι οτι αν και η Αλεξανδρατου που το φυσαει απο αποψη χρηματων εχει τετοιες ραγαδες, τοτε οι δικες μου που ειναι τρεις χειροτερες δε θα φυγουν ποτε.
Quote:
Originally posted by Constance
Eγω το μονο που εχω να πω ειναι οτι αν και η Αλεξανδρατου που το φυσαει απο αποψη χρηματων εχει τετοιες ραγαδες, τοτε οι δικες μου που ειναι τρεις χειροτερες δε θα φυγουν ποτε.
αγαπη μου ολες εχουμε ραγαδες....ακομα και η κολλητη μου που ειναι μια ζωη τα ιδια κιλα λογω γονιδιων (1,77 και 58 κιλα) ειναι γεματη ραγαδες....
Ναι ρε γμτ.Και δεν ξερω τελικα αν υπαρχει καποια θεραπεια με αποτελεσματα...
Quote:
Ναι ρε γμτ.Και δεν ξερω τελικα αν υπαρχει καποια θεραπεια με αποτελεσματα...
μπα...η μαμα μου που δουλευε σε ινστιτουτο μου λεει οτι δεν....
χριστε μου τι τσολι που εισαι!
(στην τζουλια μιλαω, μην παρεξηγηθω)
κοριτσια το μονο που ζηλευω απο αυτην ειναι οι ροζ οι γοβες....θελω και γω ροζ και δεν βρισκωωωω
σαν ανδρας ντυμενος γυναικα ειναι...το μαλλι σαν περουκα και τα ποδια μονο λιγες τριχες να χανε....αν δεν εχεις και λιγο θηλυκοτητα πανω σου τι να το κανεις το ανορεξικο σωμα....
πιστευω βρισκουν ελκυστικο το στυλ και καλα οτι ειναι ντιβα και απροσιτη....και οσο για το προσωπο της τα ματια την κανουν ομορφη ολα τα αλλα ειναι θεμα πλαστικης...λιγο η μυτη λιγο το στομα και φυγαμε....μην τρελαθουμε κιολας...
Ναι changes θα συμφωνησω.Επισης η Αλεξανδρατου ηταν ωραια τοτε που πρωτοβγηκε, και πιο πολλα κιλα ειχε και το μαλλι ηταν δικο της (τωρα το χει καψει) και το στυλ δεν ηταν και τοσο φτηνιαρικο οπως εχει καταντησει να ειναι πλεον.
Quote:
Originally posted by changes
ρε κοριτσια εχετε παρατηρησει ομως οτι στις μεγαλυτερες γενιες (γιαγιαδες μας κ μαμαδες)δεν ειναι τοσο συνηθες το φαινομενο οπως ειναι στη γενια τη δικη μας που ακομη και κοπελες που δεν ειχαν ποτε διακυμανσεις βαρους εκαναν ραγαδες(Οι περισσοτερες στην εφηβεια τους κατα την αναπτυξη);Quote:
Originally posted by pennou
Quote:
αγαπη μου ολες εχουμε ραγαδες....ακομα και η κολλητη μου που ειναι μια ζωη τα ιδια κιλα λογω γονιδιων (1,77 και 58 κιλα) ειναι γεματη ραγαδες....
Ισως αυτα που τρωμε,το περιβαλλον...Tι να πω;
Το εχετε παρατηρησει εσεις αυτο που λεω η ειναι η ιδεα μου,λετε;
Πχ εμενα οι γιαγιες μου δεν εχουν ραγαδες.Η μαμα μου εχει μονο στην κοιλια της λογω των γεννων.Πουθενα αλλου.
στο μυαλο μου εισαι...ακριβως αυτο....ηταν αλλες εποχες δεν τρωγαν πιτσες και goody's και διαφορες τετοιες αηδιες...
τρωγαν τα χορτα τους τα τα οσπρια τους και σπανια κρεας και τετοια
παιδια εγω δεν εχω ραγαδες κ ας εχω αδυνατισει κ παχυνει 2 φορες(το πιο χοντρο μου ηταν 71 και το πιο αδυνατο 48),ουτε η μαμα μου εχει αλλα η μαμα μου ειναι περιπτωση εχει πολυ καλο δερμα.ενω μια φιλη μου που χανει-παιρνει 5 κιλα συνεχεια πανω κατω εχει ΠΑΝΤΟΥ.στηθος,πλατη,ποδια,μ εση,κοιλια!!οποτε ισως ειναι στα γονιδια.
Semie ολα εχουν το ρολο τους, και τα γονιδια και το περιβαλλον.
αχ σε ζηλευωωωω.....
ε ενταξει απλα παχυνα δεν εγινα διπλασια 15 κιλα πηρα και ακομα ευτυχως δεν εκανα ραγαδες. οταν θα κανω παιδι λογικα θα αποκτησω.παντως η μπελουτσι μια χαρα μου φαινεται.δεν ειδα κατι ασχημο πανω της.
παρτε καλυτερα το απολυτο site που δειχνει τα παντα οπως ειναι....
paparazzi φωτο αποκλειστικα....εγω το παρακολουθω εδω και χρονια και ενημερωνεται πολλες φορες την ημερα
http://theskinnywebsite.com/site/
Εριξα μια ματια στο site, οντως πολυ καλο, pennou..
Oσο για την Τζουλια,συμφωνω με οσα ειπατε,κοριτσια..Αφηστε που σημερα,καθως περιμενα στα φαναρια,ερχεται ενας Πακιστανος με το 2ο dvd της και μου λεει: "Παρ'το παρ'το,τα ματεις πολλα"..χαχαχα..Ηθελε και sequel να κανει,τρομαρα της.....
Ειδικά αυτή η Σερλίζ Θερόν κοίτα χάλια, ψηλή, αδύνατη, με δίμετρα πόδια, τον ωραιότερο κ...(κατά γενική ομολογία),
γαλλική μύτη, γαλάζιες ματάρες. Χάθηκε ο κόσμος να βγάλουν ωραία καμιά κοντή, με στομάχια και πατσιές τς τς τς.
Τι λετε ρε παιδια; Σοβαρευτείτε!
Ναι η αληθεια ειναι οτι ας ημουν εγω σα την Σερλιζ η την Μπελουτσι, κι ας με βαζατε στο τοπικ.:P
κ εμενα μ αρεσει η Σαρλιζ και η Μπελουτσι. Μη ξεχναμε οτι η Μπελουτσι εχει γεννησει κιολας.
εμενα μου αρεσει παρα πολυ η σερλιζ θερον την βρισκω πολυ γοητευτικη.... επισης μου αρεσει πολυ μια αλλη αλλα εχω κολλησει δεν μου ερχεται το ονομα της... μια μελαχροινη μεγαλουτσικη που κυκλοφορει με μικροτερους... την βρισκω επισης απιστευτα ωραια και γοητευτικη γυναικα!!
Quote:
Originally posted by Esprit
εμενα μου αρεσει παρα πολυ η σερλιζ θερον την βρισκω πολυ γοητευτικη.... επισης μου αρεσει πολυ μια αλλη αλλα εχω κολλησει δεν μου ερχεται το ονομα της... μια μελαχροινη μεγαλουτσικη που κυκλοφορει με μικροτερους... την βρισκω επισης απιστευτα ωραια και γοητευτικη γυναικα!!
η demi moore να υποθεσω???
http://stupidcelebrities.net/wp-content/738.jpg
ναι μπραβο αυτην εσκασα μια ωρα να θυμηθω το ονομα!! σε ευχαριστω! :)
χιχιχι ειδες μες το μυαλο σου ειμαι...οντως θεαα
Αγαπητη,δε σχολιαζουμε προσωπα εδω,σχολιαζουμε σωματα.Quote:
Originally posted by Danai20
Ειδικά αυτή η Σερλίζ Θερόν κοίτα χάλια, ψηλή, αδύνατη, με δίμετρα πόδια, τον ωραιότερο κ...(κατά γενική ομολογία),
γαλλική μύτη, γαλάζιες ματάρες. Χάθηκε ο κόσμος να βγάλουν ωραία καμιά κοντή, με στομάχια και πατσιές τς τς τς.
Τι λετε ρε παιδια; Σοβαρευτείτε!
Το σωμα της ειναι χαλια,δες πλατη,μεση και γενικοτερα κορμο,δες στηθος (αν το εντοπισεις).Το μονο καλο ειναι τα εχει ψηλα ποδια.Κι αυτα ομως δεν ειναι θελκτικα.
Προφανως ειναι αδυνατη.Αυτο δε λεει κι οτι εχει θεικο σωμα.Ματια δεν εχεις;
Γενικως νομιζω εχετε μπερδεψει το τι σημαινει θηλυκο θεικο κορμι με το αδυνατο κορμι.
Μην κοιτας πως στην πλασαρουν στις ταινιες.
Δεν ειπε κανεις οτι ως συνολο ντυμενες δεν ειναι ωραιες.Quote:
Originally posted by semie
κ εμενα μ αρεσει η Σαρλιζ και η Μπελουτσι. Μη ξεχναμε οτι η Μπελουτσι εχει γεννησει κιολας.
Αυτο που λεω ειναι οτι με μαγιω που φαινεται το κορμι τους,ποσο μαλλον αν βλεπατε και τη μονικα ολοκληρη,δεν εχουν το θεικο κορμι το οποιο μας τριβουν στη μαπα οι ταινιες και οι φωτογραφησεις.Εχουν ενα σωρο ατελειες.Απειρες γυναικες εκει εξω εχουν χιλιες φορες πιο ωραια σωματα.Απλως δεν ειναι διασημες.
οποια/οποιος ειδε στον αντενα την σισσυ την ασιατισσα που εκανε το νουμερο με τις φωτιες πιστευω συμφωνει μαζι μου οτι ειχε υπεροχο κορμι και πανεμορφα ποδια.... αυτο θεωρω εγω θελκτικο κορμι και οχι τα κοκκαλιαρικα σαν καλαμακια ποδαρακια και χερακια και το ανυπαρκτο στηθος...
Το σώμα της είναι ψιλόλιγνο με απίστευτα πόδια και γυμνασμένο.
Δεν παίζει δλδ να δεις κάπου αυτή τη γυναίκα και να μη μείνεις άφωνος.
Εσυ έχεις μπερδέψει μάλλον τα πράγματα. Στη σημερινή εποχή αυτό θεωρείται όμορφο.
Το 50 θεωρούνταν η Σοφία Λόρεν και το 2000 πχ. η καμπυλωτή και γεματούλα Αφροδίτη της Μήλου.
Καλά για τη Μπελούτσι που έχει αυτό το σώμα μετά από μια γέννα στα 45 της δεν το συζητώ. Είναι απλά θεά!
Γενικά όμως δεν μου αρέσει να λεω κακίες για ωραίες γυναίκες. Το θεωρώ μικρόψυχο.
Την Αλεξανδράτου χμ..... ναι θα την σχολιάσω τελικά.....
όταν την είχα δει πρώτη φορά στα καλλιστεία μου είχε κάνει το κλικ.
Ήταν η πρώτη φορά που ήμουν σίγουρη για το πια είναι πιο ωραία εκεί μέσα?.
Αλλά την είχαν πάρει πρέφα από τότε προφανώς και την αφήσανε εκτός,
φοβούμενοι μην τους κρεμάσει αργότερα??
τώρα αυτά με το DVD?????
αν επέλεξε μόνη της και συνειδητοποιημένα αυτό το χώρο τότε μπράβο της που κατάφερε να το πλασάρει σωστά και να
κονομήσει και τρελά και στην τελική γούστο της καπέλο της τι θα κάνει με τον κ? της?..
τώρα αν δεν ξέρει που παν τα τέσσερα, τι να πω θα το δήξει η περεταίρω καριέρα της?.
Ναι??. καριέρα στο πορνό??.. γιατί όχι αρκεί να είναι επιλογή της?..
Πάντως παιδιάστικη τρέλα και κακιά στιγμή ή απερισκεψία δεν το λες αυτό?? έλεος
αυτό που με χαλάει τώρα είναι το άσπρο μαλί με το καρωτί πρόσωπο.....δεν λέει.....
πιο πολύ μαρέσει στις φωτό που βάλατε εδώ παρά στην tv.
MKEH78
συμφωνω μαζί σου. Αν το επέλεξε οκ, καλά έκανε.
Εντωμεταξύ τι παιδιάστικη; Αν θυμάμαι καλά είναι ίσα με μένα. Δεν είμαστε παιδιά σε αυτη την ηλικία. Σπουδάσαμε, δουλέυουμε, μεγάλοι άνθρωποι είμαστε.
Πάντως όντως τότε ήταν από τις πιο ωραίες γυναίκες που είχαν εμφανιστεί.
Danai συμφωνω απολυτα σε οσα ειπες.Η Μπελουτσι ειδικα για μενα ειναι προτυπο.Αφουσκεφτομουνα να βαλω τη φωτο της με μαγιο να τη βλεπω καθε μερα για παραδειγματισμο.
Συμφωνω και με τα σχολια περι Αλεξανδρατου επισης.
ρε συ δεν εχεις καταλαβει το χριστο σου απο αυτο που λεω.Quote:
Originally posted by Danai20
Το σώμα της είναι ψιλόλιγνο με απίστευτα πόδια και γυμνασμένο.
Δεν παίζει δλδ να δεις κάπου αυτή τη γυναίκα και να μη μείνεις άφωνος.
Εσυ έχεις μπερδέψει μάλλον τα πράγματα. Στη σημερινή εποχή αυτό θεωρείται όμορφο.
Το 50 θεωρούνταν η Σοφία Λόρεν και το 2000 πχ. η καμπυλωτή και γεματούλα Αφροδίτη της Μήλου.
Καλά για τη Μπελούτσι που έχει αυτό το σώμα μετά από μια γέννα στα 45 της δεν το συζητώ. Είναι απλά θεά!
Γενικά όμως δεν μου αρέσει να λεω κακίες για ωραίες γυναίκες. Το θεωρώ μικρόψυχο.
και γενικως εισαι ατοπη.ακου κορμαρα το αβυζο κουτι ελεος.εν τω μεταξυ το γυμνασμενη που το βλεπεις.μαλλον δεν εχεις ιδεα τι σημαινει γυμνασμενη και σφριγηλη γυναικα.
γενικως εδω μεσα εχετε ενα θεμα επικοινωνιας.δε βλεπετε περα απο τη μυτη σας πολλες.
βαριεμαι να εξηγω τα αυτονοητα καθε φορα.κατανταει τραγικο.ααααντε γεια
Ασε μας ρε changes που θα μαλώσω για τη Τζούλια.
Αντε σύνελθε και μίλα πιο ευγενικά. Επικονωνια ειναι να λέμε όλοι τη γνώμη μας όχι να συμφωνούμε μαζί σου απαραίτητα.
Από γυμναστική ειδικά δεν ξέρω τίποτα έχεις δίκιο. Μόνο ένα πτυχίο από τη γυμναστική ακαδημία. :)