απο μικρη παλευα με το βαρος μου..
τωρα που το βαρος υποχωρει ειδα οτι τα μπουτια μου κ οι γαμπες ειναι σαν φρατζολες..κανω γυμναστικη αλλα ειναι στρουμπουλα...πως μπορω να χασω απο τα μπουτια ειδικοτερα ποντους???
Printable View
τωρα που το βαρος υποχωρει ειδα οτι τα μπουτια μου κ οι γαμπες ειναι σαν φρατζολες..κανω γυμναστικη αλλα ειναι στρουμπουλα...πως μπορω να χασω απο τα μπουτια ειδικοτερα ποντους???
νομίζω οτι πρεπει να ρωτησεις καποιον γυμναστη να σου δωσει ασκήσεις για μπούτια με βαράκια κλπ.απ οσο ξέρω υπάρχουν και βοηθάνε να σφίξουν και να φαίνονται πιο ωραία.
τα βαρακια δεν θα κανουν ομως ογκο???δεν θα φουσκωσουν πιο πολυ??
δε ξερω απλα δε νομιζω οτι υπαρχει αλλος τροπος.μπορει να φουσκωσουν λιγακι αλλα θα σφίξουν κιολας
Ax sokolatitsa μου μια απο τα ιδια κι εγω.Οι γαμπες μου ειναι σαν μπουτια.Αστα να παν.Προς το παρον κανω τη διαιτα μου.Αλλα θυμαμαι και οταν ημουν 65 κιλα παλια, οι γαμπες ηταν αρκετα μεγαλες και τοτε.Ειναι και το σκαρι καμια φορα που δεν αλλαζει.Σωστη διατροφη και βλεπουμε.Quote:
Originally posted by sokolatitsa
ξερεις αγοραζω ενα παντελονι πλεον εφαρμοστο κ ειναι στενο στα ποδια κ τεραστιο επανω δεν μπορω εκνευριζομαι
πω πω λολ.Ακριβως μα ακριβως ομως αυτο που εχω εγω.Πηγα για παντελονι προσφατα μπας και εχω κι ενα δευτερο να βαζω παω να το δοκιμασω και μολις εφτασε στη γαμπα αρχισα να σφιγγομαι λες και θα ξεγεννησω.Ασε.Και γενικα τα παντελονια μου σε ισια γραμμη αμα ειναι στο νουμερο μου, μου ειναι οκ στο σωμα μου αλλα δε μπορω να λυγισω ευκολα το γονατο μου και στη γαμπα ειναι τσιτα.
ακριβως ετσι κ γω αστα να πανε.....
Καλημερα παιδια. Για το κατω μερος του σωματος βοηθαει πολυ το στατικο ποδηλατο και το περπατημα.
Βεβαια δε λεω και κατι καινουριο, απλα μια διαπιστωση κανω απο προσωπικη εμπειρια.
ελλειπτικο, στεππερ, summit
η τριλογια που χτιζει ποδια γλουτους
(εκ πειρας)
πιο πολυ εκανα στεππερ κ σαμιτ
ελλειπτικο εχω σπιτι γιατι εμαθα οτι βοηθα ολο το σωμα (εχω παντου προβλημα),
μολις αρχισω να κανω θα σουπω αποτελεσματα...
Επισης το ημικαθισμα ειναι τελεια ασκηση για μπουτια γλουτους.
Μπορεις να την κανεις μονη σπιτι.
Καλο ειναι να πας σενα γυμναστηριο, αλλα να ξερεις οτι προσωπικα δεν εκανα καθολου βαρη για τα ποδια, κ μαλιστα το απεφυγε κ ο γυμναστης να μου βαλει. (γυμναζομαι μονο απο το Σεπτεμβρη κ μετα κ τωρα χω σταματησει κ θα ξαναριχσω παλι τον επομενο σεπτεμβρη...)
Μονο ημικαθισματα εκανα κ τα αεροβικα οργανα που σου ειπα κ χωρις να εχω ξαναγυμναστει ποτε μου εφτιαξα ποδια που δεν ειχα ποτε μου! Ελπιζω του χρονου ακομα καλυτερα...
οι γαμπες ειναι και το σκαρι που λενε του καθε ανθρώπου, γνωρίζω μια κοπέλα που ειναι αδύνατη και οι γαμπες της ειναι χοντρούλες, όσο περιεργο κι αν ακούγεται
+1Quote:
Originally posted by karamela
οι γαμπες ειναι και το σκαρι που λενε του καθε ανθρώπου, γνωρίζω μια κοπέλα που ειναι αδύνατη και οι γαμπες της ειναι χοντρούλες, όσο περιεργο κι αν ακούγεται
Ποσο σε καταλαβαινω!! τα ποδια και οι γλουτοι ειναι το προβλημα μου..
Χάνω κιλά στο πάνω μερος του σωματος μου πολυ ευκολα (σωματοτυπο αχλαδι) αλλα αυτα τα μπουτια και οι γαμπες δεν
λενε να φυγουν!! πφφφφφφ
Θέλει ασκήσεις ειδικεσ όπως squat και lungs, bird dogs,dead lifts ,Bulgarian split lifts και αλλα πολλα
Σωστή η δεσποινίδα παραπάνω
Καλημέρα :)
Από προσωπική εμπειρία τα καλύτερα αποτελέσματα θα τα δεις sokolatitsa μου με πολύ περπάτημα, ποδήλατο και ελλειπτικό εννοείται. Και τα βάρη κάνουν καλό ειδικά τα καθίσματα γιατί γυμνάζουν πολύ καλά τα δύσκολα μας σημεία. Στο γυμναστήριο έχουν μπάρες ειδικές στις οποίες βάζεις βάρη και κάνεις ελεγχόμενα καθίσματα και έχουν πολύ καλό αποτέλεσμα. Ένας συνδυασμός αεροβικής με βάρη θα την κάνει την δουλειά αλλά θέλει 2-3 μήνες για να αρχίσεις να βλέπεις βελτίωση. Εννοείται πως παράλληλα θα πρέπει να κάνεις και μία σωστή διατροφή ;). Πάντως όταν έκανα πολλά βάρη και πολύ διάδρομο τα πόδια μου προσωπικά δεν είχαν φουσκώσει καθόλου. Αυτά που λένε ότι με τα βάρη παίρνεις όγκο για εμάς τις γυναίκες δεν ξέρω κατά πόσο ισχύουν. Στο δικό μου σώμα πάντως είχαν πολύ καλά αποτελέσματα και όλο μου το σώμα είχε σφίξει και το ένιωθα πιο δυνατό. Είχα απίστευτη ενέργεια και δύναμη το διάστημα που γυμναζόμουν τακτικά και ακόμη και σημεία όπως η κοιλιά μου που έχω φοβερό θέμα είχε βελτιωθεί σημαντικά. Αν δεν χύσεις ιδρώτα και δεν πονέσεις δεν θα μπορέσεις να δεις ουσιαστικά αποτελέσματα αυτή είναι η μαύρη αλήθεια. Τα αποτελέσματα όμως σε δικαιώνουν ;)
Στην τελική τον σωματότυπο μας δεν μπορούμε να τον αλλάξουμε αλλά με γυμναστική και καλή διατροφή μπορούμε να βελτιώσουμε πολλά. Το σώμα στρογγυλεύει, σφίγγει και η γενική του όψη γίνεται πιο ομοιόμορφη και πιο υγιής.
Τα ποδια και το σωμα γενικα φουσκωνουν οταν κανεις πολυ γυμναστικη χωρις καθολου διαιτα. αυτο εχεις ως αποτελεσμα να μην χανεις κιλα και το λιπος να μετατρεπεται σε μυεις αλλα αυτο μετραει για ατομα που εχουν πολλα κιλα και θελουν να φουσκωσουν και οχι να αδυνατισουν
sweetgirl αυτό δεν αληθεύει, η γυμναστική αυξάνει τις καύσεις και με μία ισορροπημένη υγιεινή διατροφή (όχι απαραίτητα δίαιτα) βοηθάει στην καύση λίπους. Για να κάνεις όγκο από γυμναστική πρώτον θα πρέπει να κάνεις εξειδικευμένη γυμναστική για όγκο με βάρη και να κάνεις και συγκεκριμένη διατροφή με αυξημένες πρωτεΐνες και συμπληρώματα. Ο όγκος δεν χτίζεται με αερόβια γυμναστική ούτε με βάρη 2-3 φορές την εβδομάδα. Απλά ενδυνάμωση κάνεις σε αυτή την περίπτωση. Η μόνη διαφορά που μπορείς να δεις είναι μια ελαφριά αύξηση στην ζυγαριά καθώς οι μύες ζυγίζουν πολύ περισσότερο από το λίπος και καθώς αναπτύσσονται οι μύες αυξάνει ελαφρά το βάρος μας, παρόλα αυτά θα παρατηρήσουμε το σώμα μας να αλλάζει και να χάνει πόντους. Κατά τα άλλα το λίπος δεν μετατρέπεται σε μύες δεν υφίσταται καν ως λειτουργία αυτό μέσα στο σώμα μας. Τα δομικά συστατικά των μυών δεν είναι το λίπος αλλά τα αμινοξέα από τις πρωτεΐνες, το πιθανότερο λοιπόν αν αρχίσουμε να γυμναζόμαστε είναι να χάσουμε κιλά και όχι να χτίσουμε όγκο. Αυτή η ιστορία αποτελεί έναν τεράστιο μύθο!
Στο κάτω κάτω ανάλογα με τις ανάγκες του σώματος μας μπορούμε να προσαρμόσουμε με την βοήθεια ενός γυμναστή ένα πρόγραμμα εξατομικευμένο στις δικές μας ανάγκες. Το ιδανικό για κάθε άνθρωπο είναι να κάνει δύο φορές την εβδομάδα ασκήσεις ενδυνάμωσης, 150' περίπου αερόβια άσκηση μεσαίας έντασης και αν κάνει και μία ώρα την εβδομάδα ασκήσεις ευλυγισίας και ισορροπίας (Π.χ. yoga) τότε θα είναι σούπερ!
http://www.xbody.gr/gynaikes-gymnastikh-mythoi
http://www.formamag.gr/article.aspx?aid=254216&menu=3
πωπω.... ετσι οπως διαβαζω στα πεταχτα τα θεματα κ το ματι δεν βλεπει ολες τις συλλαβες, απλα ο εγκεφαλος συμπεραινει, αυτο το θεμα το διαβαζω συνεχεια ως:
"πως θα αποκτησω ωραια παιδια"?????
αχαχαχαχαχααχαχα!!!
λετε ματι λανθανον αληθεια να λεγει???
:lol::lol::lol::lol: καλό smart! Τα βλέπω όλα ροζ ένα πράμα!!!
smart το έπαθα και εγώ αυτό!!
χαχαχαχα :lol: :lol:
Παλι καλα!Θα μπορουσε να ειναι κ πα
Παλι καλα!Θα μπορουσε να ειναι κ πα'ι'δια τουτεστιν πα'ι'δάκια....
'
΄΄ι
'
΄΄ι
'
΄΄ι
'
΄΄ι
'
΄΄ι
ενταξει καταλαβαμε μην το ξαναγραψεις :P
κ ντροπησου που τετοιες ωρες αναφερεις τα παϊδάκια.....φτου σου!!!
ΧΑ ΧΑ!Πως βαζεις τα διαλυτικα απο πανω;Τι πατας;:starhit:Quote:
Originally posted by smart
ενταξει καταλαβαμε μην το ξαναγραψεις :P
κ ντροπησου που τετοιες ωρες αναφερεις τα παϊδάκια.....φτου σου!!!
....Φαντασου ενα ζουμερο πα'ι'δι.......Με σαλατα κ πατατες τηγανητες...Κοντα στο τζακι.....
σηφτ+tono
ΝΑΙ αλλα το πα"ιδακι στο τζακι το φανταστηκες;
το παϊδι στο τζακι δεν το φανταστηκα, ομολογω!!!!
οτι θα σου σπασω κανα παϊδι αρχισω κ το φανταζομαι :P
ΧΑ XA Ειναι κομπιουτερ genious επειδη το σηφτ με τονο δεν πιανει,την κανω με ελαφρα πηδηματακια.........:bouncy:
Πως θα αποχτησω ωραια ποδιά;(μαγειρικης)
θα λεγα οτι αφου μιλησες για παιδι στο τζακι δεν υπαρχει φοβος συγχισης... αλλα η ιστορια αυτου του τοπικ με διαψευδει :P
παϊδάκια γιουπι....
χαχαχαχαχαχα!!!:smilegrin: :thumbup:Quote:
Originally posted by lessing
Πως θα αποχτησω ωραια ποδιά;(μαγειρικης)
τα σπας!!!! (οχι τα παϊδια :P )Quote:
Originally posted by lessing
παϊδάκια γιουπι....
τωρα ομως παμε για υπνο ε?
το καψαμε το θεμα..σορι κοριτσια :saint:
καληνυχτααααααααα
Ρεσιτάλ smart και lessing βλέπω!!!
Anyway, ας γράψω 2 λόγια γιατί νομίζω οτι ανησυχείτε για ανύπαρκτα ζητήματα. Το δύσκολο είναι να βάλεις μυική μάζα και εσείς ανησυχείτε μη κάνετε τεράστιους μυς από τη πολλή γυμναστική και έχετε πρόβλημα; Ειλικρινά δε νομίζω οτι είναι κάτι που θα πρέπει να σας απασχολεί... εδώ άντρες και χτυπιόμαστε με πολλά βάρη και προσπάθεια και δεν έχουν σοβαρά αποτελέσματα, πόσο μάλλον εσείς που δεν έχετε και τις απαραίτητες ορμόνες σε αφθονία.
Κάντε τη γυμναστικούλα σας χωρίς να ανησυχείτε για ανύπαρκτα θέματα αν θέλετε την άποψη μου.